FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

chupachups
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la chupachups » 22 sep 2015, 11:58

@ublehas

Nije bio dzaba ulaz proslu utakmicu osim clanovima kluba.

Uzimamo titulu. Prosla utakmica je pokazala kako imamo dobru ekipu. Capljic je preporodio Zelju. Vidjelo se protiv Olimpica da mozemo dobro igrati puno bolje. Protiv Drine se moglo vidjeti da je forma igraca dosta bolja u odnosu na prethodne utakmice. Pobjedom protiv Travnik u sta ne sumnjam ako ponovimo igru kao protiv Olimpica i Drine pitari nemaju sta traziti. Idemo Zeljooooo

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 22 sep 2015, 12:15

Vidim svi priželjkuju davanje šansi omladincima, po meni bi čista glupost bila to raditi u situaciji u kojoj je Željo sada. Prvo, klub je u krizi rezultata, na tabeli ne stoji dobro i ogroman je pritisak na igračima a i mnogo igrača trenutno je u lošoj formi. Drugo, imamo novog trenera i ekipa je još uvjek neuigrana a trener još uvijek nije dovoljno upoznat za igračkim kadrom. Prema tome, forsiranje juniora u ovoj situaciji bi bio nepromišljen potez stručnog štaba, jedino možda u drugom poluvremenu ako bi kojim slučajem imali neko veće vodstvo.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 22 sep 2015, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 22 sep 2015, 12:17

Nekako mi je logično da svi navijači budu i članovi kluba.
Ne vidim ni jedan racionalan razloga da ne bude tako.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 sep 2015, 12:20

Bice jak sastav protiv Krupe, ne treba se igrati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 22 sep 2015, 12:21

chupachups je napisao/la:@ublehas

Nije bio dzaba ulaz proslu utakmicu osim clanovima kluba.

Uzimamo titulu. Prosla utakmica je pokazala kako imamo dobru ekipu. Capljic je preporodio Zelju. Vidjelo se protiv Olimpica da mozemo dobro igrati puno bolje. Protiv Drine se moglo vidjeti da je forma igraca dosta bolja u odnosu na prethodne utakmice. Pobjedom protiv Travnik u sta ne sumnjam ako ponovimo igru kao protiv Olimpica i Drine pitari nemaju sta traziti. Idemo Zeljooooo
Ne vjerujemo da iko ovdje,osim tebe,misli baš tako...

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 22 sep 2015, 12:21

:think:
Genie je napisao/la:Vidim svi priželjkuju davanje šansi omladincima, po meni bi čista glupost bila to raditi u situaciji u kojoj je Željo sada. Prvo, klub je u krizi rezultata, na tabeli ne stoji dobro i ogroman je pritisak na igračima a i mnogo igrača trenutno je u lošoj formi. Drugo, imamo novog trenera i ekipa je još uvjek neuigrana a trener još uvijek nije dovoljno upoznat za igračkim kadrom. Prema tome, forsiranje juniora u ovoj situaciji bi bio nepromišljen potez stručnog štaba, jedino možda u drugom poluvremenu ako bi kojim slučajem imali neko veće vodstvo.
Definitivno da bi bila greska da se sad ekipa izbaci iu kolosijeka kad je pocela ovako dobro da igra. Ako cemo realno odavno nismo odigrali ljepse utakmicu nego kao protiv Drine. Bezbroj sansi, dobrih akcija, iako je realizacija zakazala. Samo treba nastaviti ovako. Vidi se da Capljic zna sta radi. Osim Marijana ne bi trebalo nista dirati.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 22 sep 2015, 12:22

Genie je napisao/la:Vidim svi priželjkuju davanje šansi omladincima, po meni bi čista glupost bila to raditi u situaciji u kojoj je Željo sada. Prvo, klub je u krizi rezultata, na tabeli ne stoji dobro i ogroman je pritisak na igračima a i mnogo igrača trenutno je u lošoj formi. Drugo, imamo novog trenera i ekipa je još uvjek neuigrana a trener još uvijek nije dovoljno upoznat za igračkim kadrom. Prema tome, forsiranje juniora u ovoj situaciji bi bio nepromišljen potez stručnog štaba, jedino možda u drugom poluvremenu ako bi kojim slučajem imali neko veće vodstvo.
Juniori su pokazali dosta puta da su bolje opcije od ovih "provjerenih" igraca.Ja garantujem da je Šeha svemirski brod za onog Livaju i nadam se da ce uskoro dobiti sansu.Mozda vec sutra.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 sep 2015, 12:26

Ma i ja sam da ne bude previse izmjena, tipa 3-4, nek se odmore neki igraci pred super bitnu tekmu u Travniku. Ali ako i drugi tim sastavljen od Dijate, Thiaga, Dzenisa, Livaje, Kjosevskog, Hodzurde, Hirosa.... ne moze dobiti Krupu bez srkleta na Grbavici, kako da od njih ocekujemo nesto vise na nekom ozbiljnijem nivou..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 22 sep 2015, 12:31

Ne treba puno kombinovat sad jer nam dolaze bitne utakmice i sa dobrim rezultatima mozemo situaciju okrenut za 180° . Nece to biti nimalo lako ali ako se igraci i navijaci malo probude, igraci psihicki nadodju i napokon uz dobre dane napadaca imamo pravo sa razlogom nadat se dobrim rezultatom.
Proci u kupu, otici svjezi u travnik pobjedit i eto nas.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 22 sep 2015, 12:32

Ja bih počeo sa ovim sastavom:

Kjosevski

Livaja ....................Bogdanović.....................Kosorić.......................Mladenović

Hasanović..............................Blagojević
Hadžiahmetović
Memija.....................................Stokić.........................................Hiroš

Odmorio bih Sadikovića, Đelmića kojima treba malo odmora, ali i Kokota neka još malo odmori, trebaće nam, s tim da ukoliko bude bilo potrebe oni uvijek mogu ući sa klupe.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 22 sep 2015, 12:38

Ja nešto kontam da bi njih Tiago razvalio, bio bi im neuhvatljiv. :D

slika

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 22 sep 2015, 13:25

KLIS je napisao/la:Ja nešto kontam da bi njih Tiago razvalio, bio bi im neuhvatljiv. :D

slika
Ja njega i Diatu totalno zaboravio. Jedan od njih dvojice na desno krilu, a odmoriti Memiju ili ga vratiti na beka.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 22 sep 2015, 13:43

Mi znamo reći za naše igrače :kakav pritisak,kakav manjak samopouzdanja...igraju u Želji, moraju se nositi s tim...I najveći osjete pritisak i manjak samopouzdanja...
Čitam izjavu Hazarda kako mu je gol protiv Arsenala pomogao u vraćanju samopouzdanja...
Ne mislim da su igrači cvijećke...Ima ih,kao i u ostalim bransama, različitih. Ali generalno,ekipu nam čine dobri momci,pristojni,odgovorni...Ne zaslužuju vrijeđanja koja doživljavaju u posljednje vrijeme.Tim prije što se vrijeđaju svi,neselektivno...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 sep 2015, 13:59

FKZ1921 je napisao/la:Nema opravdanja za ponašanje navijača na jugu.
Jasno je da toj grupi nije klub u fokusu. I nisu tu zbog kluba. Tu su zbog sebe,zbog svog interesa, ega, ceifa...
Postavljaju stvari ovako:sve je ok dok nama odgovara. Ništa nije ok ako nama ne odgovara.
To nije navijanje za klub. To je zadovoljavanje svojih interesa i ceifova. To je svođenje kluba na nečiju igračku. Srozavanje vrijednosti koje se grade devet ipo decenija.
Nikad u tih devet ipo decenija navijači ovog kluba nisu na takav način vrijeđali igrače. A znamo,ko ne zna neka pročita, da je klub prolazio periode uspona i padova. Kao i svaki klub na zemaljskoj kugli. Dosta nas pamti kraj sedamdesetih i ispadanje u tadašnju drugu ligu.To je bila sportska tragedija.I zviždalo se i negodovalo se... Ali,nikad se nije išlo ispod linija koje znače dostojanstvo i koja znači iskrenu ljubav prema klubu. I išlo se na utakmice druge lige, u nesrazmjerno većem broju nego sad kad se osvajaju titule.
Klub nikako ne smije dozvoliti da bude taoc par desetina ljudi.Ma ko oni bili i ma kakva sredstva se trebala upotrijebiti da se to spriječi.
Reakcija sjevera na neka događanja na jugu daje mi za pravo da ovo ovako napišem.
Pa bgm se i ne bi slozio ..izgleda raja brzo zaboravlja onaj period 2005-2009.
=\_1921_/=

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 22 sep 2015, 14:06

invincible1921 je napisao/la:
Jasno je da toj grupi nije klub u fokusu. I nisu tu zbog kluba. Tu su zbog sebe,zbog svog interesa, ega, ceifa...
Postavljaju stvari ovako:sve je ok dok nama odgovara. Ništa nije ok ako nama ne odgovara.
To nije navijanje za klub. To je zadovoljavanje svojih interesa i ceifova. To je svođenje kluba na nečiju igračku. Srozavanje vrijednosti koje se grade devet ipo decenija.
Nikad u tih devet ipo decenija navijači ovog kluba nisu na takav način vrijeđali igrače. A znamo,ko ne zna neka pročita, da je klub prolazio periode uspona i padova. Kao i svaki klub na zemaljskoj kugli. Dosta nas pamti kraj sedamdesetih i ispadanje u tadašnju drugu ligu.To je bila sportska tragedija.I zviždalo se i negodovalo se... Ali,nikad se nije išlo ispod linija koje znače dostojanstvo i koja znači iskrenu ljubav prema klubu. I išlo se na utakmice druge lige, u nesrazmjerno većem broju nego sad kad se osvajaju titule.
Klub nikako ne smije dozvoliti da bude taoc par desetina ljudi.Ma ko oni bili i ma kakva sredstva se trebala upotrijebiti da se to spriječi.
Reakcija sjevera na neka događanja na jugu daje mi za pravo da ovo ovako napišem.
uh ne ponovilo se :(

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 sep 2015, 14:09

pinki je napisao/la:
uh ne ponovilo se :(
Dobijemo 3 0 dodju igraci pred jug...a zagrmi "jeb.emo vam mater u pi.cku " :D
=\_1921_/=

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 22 sep 2015, 14:11

tad nam nije smetala trava na jugu, prokišnjavanje sjevera i ostale 'gluposti' al što kažeš raja brzo zaboravi i digne se...

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 22 sep 2015, 14:25

Tad nije ni moglo smetati nista na jugu jer ljudi nisu ni dolazili na tribine 500 ljudi max.
Zadnja izmjena: chupachups, dana/u 22 sep 2015, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 sep 2015, 14:25

Dobijemo 3 0 dodju igraci pred jug...a zagrmi "jeb.emo vam mater u pi.cku " :D
pa jer svi znaju da sljedi gostovanje koje ćemo izgubiti bez ispaljenog metka :mrgreen:

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 22 sep 2015, 15:31

Pisano ovdje već ranije o tome :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.