Od ljubavi se ne zivi
Kakva yebena ljubav,
Siromasan covjek je izmislio ljubav, da bi mogao djaba ka.rati.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Potpis, nama treba neki novi imperator:Zip je napisao/la:Kad kazu treba neki sef koji osjeca ljubav prema klubu![]()
Od ljubavi se ne zivi
Kakva yebena ljubav,
Siromasan covjek je izmislio ljubav, da mi mogo djaba ka.rati.
Harmony ce sigurno dobiti priliku.GROMARON je napisao/la:Joj što bi sutra volio brata Harmonya i Rustema u vezi , pa to je perverzno dobar duo.
Kad je Tale mog'o osijediti preko noći zašto se ne bi moglo i Bariću desiti da ostari u ''sekundi''hilmo je napisao/la:Ja u prvi mah pomisli da je ovo Barić pored Ikendea, ah pa kad prije ostari ovako..
+1kinosvra je napisao/la:Jesic sutra dolazi, s njim i dva pomocnika(jedan pomocni i jedan kondicioni trener), Hurtic ostaje u strucnom stabu i Lugusic trener golmana.
U poredjenju sa Dzenom, Naserom, Seferovicem i Ibrom razlika je nebo i zemlja.
Ovi sto su bili prvo pojma nemaju, drugo nikad igraci nisu bili, a trece uce se na Sarajevu.
Jesic je najveci strucnjak sto je dosao u ovu ligu poslije rata i mozemo mu samo pozeljeti srecu.
I ne palite se na pisanja avaza o plati 33 000 KM, to su budalastine.
Neko ima za cilj da nas podijeli i prije nego sto je covjek uopste stigao, i da bezveze raspravljamo za i protiv njegove plate.
I poslije prvog kiksa da se raspravlja o njegovoj plati, da li zasluzuje ili ne.
Ovaj klub ima svoj upravljaca i ako Tan odluci Jesicu dati 100 000 KM mjesecno o tome mi ne trebamo raspravljati.
Nase je da komentarisemo igru i zalaganje i rezultate, a o platama nek' se brine neko drugi.
Sjecam se ja. Meni si pisao kako bi njega volio vidjeti na klupi, a ja lafo bio protiv togabelosevic28 je napisao/la:@toti, sjecas se kad sam ti ja napisao da ce nam novi trener biti nekako MIO , DRAG
Kakav bi o ono gol bio...ehhDerdiyok je napisao/la:Kad je Tale mog'o osijediti preko noći zašto se ne bi moglo i Bariću desiti da ostari u ''sekundi''hilmo je napisao/la:Ja u prvi mah pomisli da je ovo Barić pored Ikendea, ah pa kad prije ostari ovako..Joj jes' je raspalio protiv Radnika Bože dragi, šteta što ne uđe
Najvjerovatnije Srdjan Tekijaski pomocni i Bojan Stamatovic kondicioni trener.belosevic28 je napisao/la:@kinosvra, svaka ti je zlatna. Jel se zna ko su ta dva pomocnika? I da, gdje je sastav za sutra
hilmo je napisao/la:Kakav bi o ono gol bio...ehhDerdiyok je napisao/la:Kad je Tale mog'o osijediti preko noći zašto se ne bi moglo i Bariću desiti da ostari u ''sekundi''hilmo je napisao/la:Ja u prvi mah pomisli da je ovo Barić pored Ikendea, ah pa kad prije ostari ovako..Joj jes' je raspalio protiv Radnika Bože dragi, šteta što ne uđe

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, benko21, Bordo10, Burberry46, Google Adsense [Bot] i 61 gost.