Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Serie A
Magi, htio si reci Juve ima siri roster, bolje bekove nego lani, igracki jaci je jos prerano reci obzirom na to da Tevez prije svega nije zamijenjen na pravi nacin, a i grupa igraca koja mijenja Vidala tek treba da pokaze ono sto moze. Recimo da je Cuadrado neko ko moze njegov impact i naprijed i nazad dobro zamijeniti, ali i dalje Tevez kao motor u napadu fali.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: Serie A
Biti ce to mali Dybala, bez brige, kada ovaj proigra i zacementira svoje mjesto u pocetnih 11 nece se vise niko ni sjecati TevezaPogba je napisao/la:Magi, htio si reci Juve ima siri roster, bolje bekove nego lani, igracki jaci je jos prerano reci obzirom na to da Tevez prije svega nije zamijenjen na pravi nacin, a i grupa igraca koja mijenja Vidala tek treba da pokaze ono sto moze. Recimo da je Cuadrado neko ko moze njegov impact i naprijed i nazad dobro zamijeniti, ali i dalje Tevez kao motor u napadu fali.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Juventus je igrački jači nego prošle sezone.Pogba je napisao/la:Magi, htio si reci Juve ima siri roster, bolje bekove nego lani, igracki jaci je jos prerano reci obzirom na to da Tevez prije svega nije zamijenjen na pravi nacin, a i grupa igraca koja mijenja Vidala tek treba da pokaze ono sto moze. Recimo da je Cuadrado neko ko moze njegov impact i naprijed i nazad dobro zamijeniti, ali i dalje Tevez kao motor u napadu fali.
Što ne znači da su uigraniji ili gladniji.
L'Avvocato je napisao/la:Realno.MaGiCa je napisao/la:Prvo: nije tačno da Milan i Inter nisu puno ozbiljniji nego prošle godine. Jesu, i to puno.
Drugo: Napoli jeste bolji jer je Sarri sredio sredinu. Allan je bolji od svih Napolijevih destruktivaca iz prethodne sezone. Jorginho je proigrao jer ima zaštitu. Hamšik je bolji uz ovakvog Allana i Jorginha, nego što je to bio sa Inlerom i Garganom iza sebe. Odbrana jeste kriminalna. Jbga.
Treće: i Juventus i Roma su igrački jači nego prošle sezone.
Četvrto: Lazio i Fiorentina su jedini od Big7 klubova koji nisu napravili kvalitativni iskorak u odnosu na prethodnu godinu. Zato za njih najverovatnije neće biti Evrope sledeće godine.
Milan popravio napad i vezni red, Inter skoro pa sve osim bekovskih pozicija. Za Napoli si sve rekao. Već sam i pisao kako očekujem mnogo ozbiljniju sezonu pod Sarrijem. Malo su sporije krenuli, ali dobro, nije jednostavno tek tako krenuti sa igrama koje su prikazali sinoć i u EL.
Lazio je odradio izuzetno slab mercato i to ih košta. Hajd' Viola je tu negdje iznad Lazia igrački, da kažem, al' nekako su mi sumnjvi. Nepoznanica sa novim trenerom. Vidjećemo šta će od njih biti. Za sad se nekako drže u vrhu.
Romu i Juve ne bih da previše komentarišem. Pisalo se o svemu ovih sedmica. Širi rosteri i kod jednih i drugih, kvalitet pozamašan što se vidjelo utakmicama u Ligi Prvaka. Nema šta puno da se pametuje.
Milan napravio esktra posao sa napadom, što se tiče odbrane ona je dobra samo je desni bek problem al' mogao bi tu uletiti mlađahni Calabria. Veza je najslabiji dio ekipe i to će se morati mijenjati već sada u januaru.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne znam jarane, meni je vezni sa Bertolacciem, Kuckom, Bonaventurom, De Jongom i Montolivom sasvim dobar za veće ciljeve u ligi. Problem je što to još uvijek nije uigrano i što odbrana djeluje veoma slabo pa se kritikuje sve i svako. Ne znam ni što Miha ne daje priliku malom Mauriju... ne znam da li je debitovao uopšte?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nzm meni u prvom kolu delovala zdravije Fiorentina u odnosu na Milan, možda sam ćorav ili se to tako samo namestilo, ali pocepali su ljubičasti Milan.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Teveza i Pirla ne moze se zamijeniti na nacin da im nadjes dvije zamjene. To je tesko. Nema Juve tih para, jedino da proda Pogbu. Sigurno da Juventus danas nema kreativnost koju je imao prosle sezone, ali zato danas ima sirinu i moze igrati u jacem tempu nego proslih sezona. Trenutno nema puno ekipa koje su fizicki jace od Juventusa, pa cak je i City izgledao smijesno u zadnjoj fazi utakmice protiv Juventusa, a znamo kakav tempo drze Englezi.Pogba je napisao/la:Magi, htio si reci Juve ima siri roster, bolje bekove nego lani, igracki jaci je jos prerano reci obzirom na to da Tevez prije svega nije zamijenjen na pravi nacin, a i grupa igraca koja mijenja Vidala tek treba da pokaze ono sto moze. Recimo da je Cuadrado neko ko moze njegov impact i naprijed i nazad dobro zamijeniti, ali i dalje Tevez kao motor u napadu fali.
[youtube][/youtube]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Maicon fined for diving
By Football Italia staff
Roma full-back Maicon has been fined €2,000 for a dive in the weekend draw with Sassuolo.
The Brazilian international went down in the Neroverdi area on 57 minutes, but was booked for diving by referee Davide Massa.
The Lega Serie A has decided to levy a fine of €2,000 in its disciplinary findings, in addition to the yellow card. The same punishment has been given to Empoli’s Massimo Maccarone.
Genoa’s Armando Izzo, Bosko Jankovic of Verona and Udinese’s Panagiotis Kone have all been given a one-match suspension after being sent off in the weekend’s fixtures.
Inter have been slapped with a €3,000 fine after supporters directed insulting chants at the referee during the Nerazzurri’s win over Chievo.
By Football Italia staff
Roma full-back Maicon has been fined €2,000 for a dive in the weekend draw with Sassuolo.
The Brazilian international went down in the Neroverdi area on 57 minutes, but was booked for diving by referee Davide Massa.
The Lega Serie A has decided to levy a fine of €2,000 in its disciplinary findings, in addition to the yellow card. The same punishment has been given to Empoli’s Massimo Maccarone.
Genoa’s Armando Izzo, Bosko Jankovic of Verona and Udinese’s Panagiotis Kone have all been given a one-match suspension after being sent off in the weekend’s fixtures.
Inter have been slapped with a €3,000 fine after supporters directed insulting chants at the referee during the Nerazzurri’s win over Chievo.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma Viola je sad protiv Carpia mogla vrlo lahko da zijani. Sreća njihova pa Boriello ne iskoristi ni jednu od tri odlične šanse.
★★★
- akisarajevo92
- Kontakt:
Samo nek nastave ovako moja 3 tipa za ispadanje. Jedino se Empoli migolji, Carpi i Frosinone ocekivano 
Don't believe the hype.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Onako realno koji bi to igraci u svijetu mogli zamijeniti pirla i teveza?Razbojnik je napisao/la:Teveza i Pirla ne moze se zamijeniti na nacin da im nadjes dvije zamjene. To je tesko. Nema Juve tih para, jedino da proda Pogbu. Sigurno da Juventus danas nema kreativnost koju je imao prosle sezone, ali zato danas ima sirinu i moze igrati u jacem tempu nego proslih sezona. Trenutno nema puno ekipa koje su fizicki jace od Juventusa, pa cak je i City izgledao smijesno u zadnjoj fazi utakmice protiv Juventusa, a znamo kakav tempo drze Englezi.Pogba je napisao/la:Magi, htio si reci Juve ima siri roster, bolje bekove nego lani, igracki jaci je jos prerano reci obzirom na to da Tevez prije svega nije zamijenjen na pravi nacin, a i grupa igraca koja mijenja Vidala tek treba da pokaze ono sto moze. Recimo da je Cuadrado neko ko moze njegov impact i naprijed i nazad dobro zamijeniti, ali i dalje Tevez kao motor u napadu fali.
Aguero i..?
City prvog ne bi prodao ni realu a pirlo je igrac koji se jednom rafja..eventualno verratti ali jos nije taj nivo..
A voz za verrattia je davno prosao..
Tako da se treba promijeniti sistem igre i traziti drugi tip igraca a ne zamjene za iste jer ih je nemoguce naci.
#ALLEGRIOUT
-
gojzerica
- Kontakt:
haj da si izabrao neke ekipe koje su se ustalile u Seriji A, a ne te novopridošleakisarajevo92 je napisao/la:Samo nek nastave ovako moja 3 tipa za ispadanje. Jedino se Empoli migolji, Carpi i Frosinone ocekivano
btw. logičnije bi bilo da je Mandžo umjesto Morate na listi.
Calco je jedina liga sa dusom, ovo ostalo je smijesno sve, meni utakmica Torino-Chievo je zanimljivija od Mancester- Liverpool. O Bundes ligi ne treba ni pricati, jedino vrijedno pomena su Bayern- Dortmund, ostalo nista. Spanija takodje.
Mozda zato sto sam jos kao mali na Pinku pratio Seriju A i sva ona velika imena i legende, pa je to u meni od malena ostalo, ne znam, al znam da uzivam u svakoj utakmici Calca i siguran sam da ce nam se kvalitet lige opet dici i biti priblizan onom s pocetka milenija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mozda zato sto sam jos kao mali na Pinku pratio Seriju A i sva ona velika imena i legende, pa je to u meni od malena ostalo, ne znam, al znam da uzivam u svakoj utakmici Calca i siguran sam da ce nam se kvalitet lige opet dici i biti priblizan onom s pocetka milenija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koja gluma 
trebali su stavit da igra protiv nekog, glupo sto je sam i ove face slaze
trebali su stavit da igra protiv nekog, glupo sto je sam i ove face slaze
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- bianconeros
- Kontakt:
Denno je napisao/la: poruka![]()
Juve nas može dobiti sam na PESu
Ma vi ste prejaki nema sta
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Ima ona slika buduceg Rominog stadiona.Gore na semaforu Roma 1 : Parma 1, kad neko rece, ovi i kad prave skice svog stadiona kod kuce remizirajubianconeros je napisao/la:Denno je napisao/la: poruka![]()
Juve nas može dobiti sam na PESu
Ma vi ste prejaki nema sta
- akisarajevo92
- Kontakt: