Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
džakailibu
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
- DragonGirl
- Kontakt:
Sta je sad jesul bile skarice il nisuMomciluk je napisao/la:Joj cuj skarice
Ne znam ni sta su skarice..Fordinjo je napisao/la:Sta je sad jesul bile skarice il nisuMomciluk je napisao/la:Joj cuj skarice
Momciluk je napisao/la:Ne znam ni sta su skarice..Fordinjo je napisao/la:Sta je sad jesul bile skarice il nisuMomciluk je napisao/la:Joj cuj skarice
- DragonGirl
- Kontakt:
Ako se dobro sjećam to je bilo nekad tamo u januaru u utakmici protiv Bayerna. Mislim da je poslije isključivo ulazio sa klupe, i to svega par puta.SGD53 je napisao/la:Imal gdje podatak kada je zadnji put Vedo bio starter kod Švaba ?
i ako me sjecanje dobro sluzi bio je kapiten u toj utakmici...DragonGirl je napisao/la:Ako se dobro sjećam to je bilo nekad tamo u januaru u utakmici protiv Bayerna. Mislim da je poslije isključivo ulazio sa klupe, i to svega par puta.SGD53 je napisao/la:Imal gdje podatak kada je zadnji put Vedo bio starter kod Švaba ?
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Jel u pocetnom, ima li kakvih inf....A veceras abd bude li igrao daje gol 100%Momciluk je napisao/la:Veceras je ta noc![]()
Ma rano je, sat prije utakmice ce zvanicno bit a ne znam da li ga najavljuju u prvom sastavu.. ma daje ga veceras 100%Kralj2907 je napisao/la:Jel u pocetnom, ima li kakvih inf....A veceras abd bude li igrao daje gol 100%Momciluk je napisao/la:Veceras je ta noc![]()
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
Mujdza, Sunjic, Spaha, Seo/Zuka
Visca, Pjanci, Lulic, Zec/Izet
---------Vedo-Edo-------------
Nadam se da Zuka ili Seo odigrati koju utakmicu prije Walesa
Isto tako sa Izetom.
Ma kakva prva postava, da nam je da se vrfati u formu za klupe.soko je napisao/la:Nadam se da ce danas da zabije gol. Trebas nam Vedo u formi da odemo na EP.
Mujdza, Sunjic, Spaha, Seo/Zuka
Visca, Pjanci, Lulic, Zec/Izet
---------Vedo-Edo-------------
Nadam se da Zuka ili Seo odigrati koju utakmicu prije Walesa
Isto tako sa Izetom.
- DragonGirl
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako bude igrao, optimistican sam da ce veceras prekinuti post.
- JohnCleese
- Kontakt:
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, 313, adrenaline323, aldin-8, Alucard, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, aqarius, Balorda, Beduin, Beli98, bhfanatic14, BIHpatriota, Biscione, bordobijeli, bosnas_, budzak, celikmilan, costacurta08, COYGBiH, darker10, dzemil, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., feniksptica, FerdinandF, Fudo, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, HordasFks, Hrammm1921, InatSilniBosanski, invincible1921, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, karajlo, L-Train, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, leo1946, ljevak, lol89, lumani, Lynx, maha1, marlostanf1eld, Meshko91, Micron, mikimaus, MikiPirs, Mkey4nba, Mocvara1991, MSOZ101, muhamedhulk, Muumii, Nah1ddd, napapijri1987, nebeskasila, Nemanja99, Objektivac, PointBlank, Principatus, prisonbreak, Proximic, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, soxx, StevieG8, strahmeipomisliti, tale07, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VolimBiH96, VolimoSarajevo, voltron30, Wolffire, xinxee, zastitaIdentiteta, zgembo89, zikerrz21 i 891 gost.