BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la dubrovnik » 22 sep 2015, 17:39

Elegant je napisao/la:Mene ne bi me cudilo da bude prijedloga da ako izborimo baraž, Mesa ode da nas tu vodi pravi strucnjak da ne riskiramo.
Za baraz ga treba nagraditi novim ugovorom. A za gubitak bodova u jednoj od 2 sljedece utakmice zahvalom i pozdravom. Ja bi ga za uspjeh u naredne 2 utakmice nagradio novim ugovorom bez obzira hocemo li uspjeti dohvatiti baraz.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 22 sep 2015, 17:44

Elegant je napisao/la:Mene ne bi me cudilo da bude prijedloga da ako izborimo baraž, Mesa ode da nas tu vodi pravi strucnjak da ne riskiramo.
:clap: :clap: To je onako pravo fair odluka :rol:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 sep 2015, 17:46

Mogao bi i Safet biti slobodan do baraža.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 sep 2015, 17:47

dubrovnik je napisao/la:
Za baraz ga treba nagraditi novim ugovorom. A za gubitak bodova u jednoj od 2 sljedece utakmice zahvalom i pozdravom. Ja bi ga za uspjeh u naredne 2 utakmice nagradio novim ugovorom bez obzira hocemo li uspjeti dohvatiti baraz.
Mislim da Mesa treba ostati da nas vodi i dalje bez obzira na rezultat u ovim narednim utakmicama.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 sep 2015, 17:50

Inace smo krcati strucnjacima sto domacim a i stranci otimaju se da nas vode.

A onda nastupa jedini sin bosanski Barabarez i legenda Vahid koji je u kombinacijama do ponude Tadžikargistana.
calcio je napisao/la:Mislim da Mesa treba ostati da nas vodi i dalje bez obzira na rezultat u ovim narednim utakmicama.
Apsolutno, ali mora konacno pozvati veci broj novih igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 sep 2015, 18:15

Sheyi je napisao/la: Emir79 na aparatima :tralala:
Sikter Gabonci :mrgreen: :urnebes: , neka je nama Baggio u reprezentaciji, to je vazno :mrgreen: . Za njeg ne vazi pravilo ni daljine ni odron lige :kafa:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 sep 2015, 18:34

A sada nije Misimovic vise kordinator. Da je to mjesto Safetu ponuditi. Za mjesac dva ce biti slobodan.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 sep 2015, 18:42

dubrovnik je napisao/la:A sada nije Misimovic vise kordinator da je to mjesto Safetu ponuditi. Za mjesac dva ce biti slobodan.
Ne boj se ti za Papeta, veceras Evian dere Crvenu Zvijezdu :kafa:

Dok je Pape bio selektor gomilali su se redovno mladi fudbaleri u reprezentaciji. Pape je usko saradjivao sa Jagodicem i redovno U21 igraci dolazili u A reprezentaciji i bili dio prvog tima, a danas moj dobri Dubrovnice?

Danas se pozovu igraci za trening, ili nako za javnost se samo stave na spisak, da bi izgledao kao sirok spisak.

Pape Vranjesa ubaci u vatru, Sunjica, Stevanovica, Besica, Zahirovica,Viscu, Bicakcica, Hajrovica, Prcica, Cimirota, Zakarica, Tinu Susica nikada se nije libio staviti mladog igraca u vaznoj utakmici, a nas Mesa ne smije Vrancica da stavi protiv Andore da vidi njegov kvalitet i pored vodstva od 3-0.

Ja ti garantujem da bi Hodzic istrcao u prvoj postavi protiv Andore, da je Safet selektor.

Nikada nismo imali toliko mladih igraca kao u vrijeme Safeta. Samo polahko, obijace se mnogima njihovi komentari o glavu.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 22 sep 2015, 18:50

emir79 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:A sada nije Misimovic vise kordinator da je to mjesto Safetu ponuditi. Za mjesac dva ce biti slobodan.

Dok je Pape bio selektor gomilali su se redovno mladi fudbaleri u reprezentaciji. Pape je usko saradjivao sa Jagodicem i redovno U21 igraci dolazili u A reprezentaciji i bili dio prvog tima, a danas moj dobri Dubrovnice?

Danas se pozovu igraci za trening, ili nako za javnost se samo stave na spisak, da bi izgledao kao sirok spisak.

Pape Vranjesa ubaci u vatru, Sunjica, Stevanovica, Besica, Zahirovica,Viscu, Bicakcica, Hajrovica, Prcica, Cimirota, Zakarica, Tinu Susica nikada se nije libio staviti mladog igraca u vaznoj utakmici, a nas Mesa ne smije Vrancica da stavi protiv Andore da vidi njegov kvalitet i pored vodstva od 3-0.

Ja ti garantujem da bi Hodzic istrcao u prvoj postavi protiv Andore, da je Safet selektor.

Nikada nismo imali toliko mladih igraca kao u vrijeme Safeta. Samo polahko, obijace se mnogima njihovi komentari o glavu.
Jesi ozbiljan ti?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 sep 2015, 18:54

hahaha joj ovog, iz dana u dan sve veće gluposti valja
DRUG NEBI TI PUNCA

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 22 sep 2015, 18:56

emir79 je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :crazy: :facepalm: :puke: :guz: :bih:
This time next year we'll be millionaires.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 sep 2015, 18:58

Momciluk je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :crazy: :facepalm: :puke: :guz: :bih:
Naravno da ne znas odgovoriti na ovo, kao ni 2. ispred tebe ;)

Reci sta nije tacno?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 sep 2015, 18:58

emir79 je napisao/la:

Jeste, Mesa ide na stadione, gleda nase igrace, i ove i one, razgovara sa njima, postedi nas redovno ludjackih formacija aka Nigerija horror show itd. Dakle, ko se sjeca svega, taj sigurno nece obijati komentare o glavu, i da, znam pod Safetom smo otisli prvi put na takmicenje veliko :urnebes: .

Ubaci i Mesa Vranjesa u vatru sa djavolima, sta hoces :rol: .

Tog Susic Tina sto spominjes u pozitivnom kontekstu je bas bezobrazno. Uletio je na spisak za SP nakon utakmice dje smo porazeni, dje nista nije posebno pokazao a postao je preko noci dio historijske ekipe. Nije on toliko los igrac, koliko je to bio stoka potez selektora, da se razumijemo, to se ne moze relativirati druze ;) .

Marcel Koller primjera radi kaze, da ce zvati u ovom periodu nove igrace samo pod uslovom da su kvalitetom daleko iznad ostalih igraca, pa ti izvoli da izvuces pouku iz te izjave.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 sep 2015, 19:07

DonCorleone je napisao/la:
Jeste, Mesa ide na stadione, gleda nase igrace, i ove i one, razgovara sa njima, postedi nas redovno ludjackih formacija aka Nigerija horror show itd. Dakle, ko se sjeca svega, taj sigurno nece obijati komentare o glavu, i da, znam pod Safetom smo otisli prvi put na takmicenje veliko :urnebes: .

Tog Susic Tina sto spominjes u pozitivnom kontekstu je bas bezobrazno. Uletio je na spisak za SP nakon utakmice dje smo porazeni, dje nista nije posebno pokazao a postao je preko noci dio historijske ekipe. Nije on toliko los igrac, koliko je to bio stoka potez selektora, da se razumijemo, to se ne moze relativirati druze ;) .

Marcel Koller primjera radi kaze, da ce zvati u ovom periodu nove igrace samo pod uslovom da su kvalitetom daleko iznad ostalih igraca, pa ti izvoli da izvuces pouku iz te izjave.
Toliko se Mesa satra hodajuci preko Avaza ;) , pa gdje su ti igraci da krenu sa promjenom sportskih drzavljanstava?

Gdje su Milicevic, Messi Takovic, Martic, Arslanagic? Zasto ih ne spominjete vise? Nisu zanimljivi odjednom?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 sep 2015, 19:11

emir79 je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:

Toliko se Mesa satra hodajuci preko Avaza ;) , pa gdje su ti igraci da krenu sa promjenom sportskih drzavljanstava?

Gdje su Milicevic, Messi Takovic, Martic, Arslanagic? Zasto ih ne spominjete vise? Nisu zanimljivi odjednom?
Ja boga mi spominjem, ali koje koristi. Pomalo gubim nadahnuce. Ne ide to tako kako sam ocekivao. Treba biti posten i priznati. A rano je poceo i ove cudne experimente. Tipa Hadzic na mjesto AM.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 sep 2015, 19:13

Fakat cudno sto se vise ne spominju neki igraci, a koliko juce su neki na primjer trazili da sutnemo germanca Sunjica i dovedemo Arslanagica. Da prekrizimo Viscu i povedemo Tankssona na SP. Posto Susicu ni na kraj pameti nisu padale takve idiotske ideje, prozvan je telecom glavom.
Ipak na kraju ispade da su telece glave bili oni koji su to trazili a ne selektor. ;)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 sep 2015, 19:17

emir79 je napisao/la: Gdje su Milicevic, Messi Takovic, Martic, Arslanagic? Zasto ih ne spominjete vise? Nisu zanimljivi odjednom?

De ti meni reci jedno, ali iskreno? Opravdavas li pozivanje Tine na SP nakon jedne utakmice u kojom smo da bi stvar bila jos gora, izgubili?
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 22 sep 2015, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 22 sep 2015, 19:17

emir79 je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :crazy: :facepalm: :puke: :guz: :bih:
Naravno da ne znas odgovoriti na ovo, kao ni 2. ispred tebe ;)

Reci sta nije tacno?
Pa upravu si da ne znam, evo stvarno ne znam sta bi ti odgovorio na ono, i ne znam sta bi rekao na ovo tvoje svakodnevno pisanje gluposti u susicu, jesi normalan ti?
This time next year we'll be millionaires.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 22 sep 2015, 19:18

calcio je napisao/la:Posto Susicu ni na kraj pameti nisu padale takve idiotske ideje, prozvan je telecom glavom.
Ipak na kraju ispade da su telece glave
Dobro znamo ko je teleca glava. :kafa:
Kvrzic Svrsko napadaci :zviz: Hadzic, Tiket.

Seferovic
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 sep 2015, 19:21

Gabon je napisao/la:
calcio je napisao/la:Posto Susicu ni na kraj pameti nisu padale takve idiotske ideje, prozvan je telecom glavom.
Ipak na kraju ispade da su telece glave
Dobro znamo ko je teleca glava. :kafa:
Kvrzic Svrsko napadaci :zviz: Hadzic, Tiket.

Seferovic
Stani pred ogledalo i ukazace ti se. :lol:

@Momciluk druze, to sto je Emir napisao je ziva istina.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DeeWa, General505, Google Adsense [Bot], husrefbeg, L-Train, legendarnadruga, Proximic, Vaya i 64 gosta.