BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Safet je imao stvarno smisao za dramu u zadnjem dijelu mandata. Prije citanja saatava svaki put sam imao spremnu vodu i secer. Na SP je trebalo imat spreman Apaurin. Sreca ne potraja dugo. Vecina bi se navukli na psihosmirujuce supstance.
Nemoj bgtcalcio je napisao/la: @Momciluk druze, to sto je Emir napisao je ziva istina.
This time next year we'll be millionaires.
Ne opravdavam poziv Tine na SP, to sam odmah napisao jer sam mislio da ce tek od kvalifikacija za EP dobiti poziv. Nije bitno zbog te izgubljene utakmice, nije Tino sam igrao, nego nije trebao da ide iz razloga jer nije prosao kvalifikacije. Naravno ovo je velika greska Susica.DonCorleone je napisao/la:
De ti meni reci jedno, ali iskreno? Opravdavas li pozivanje Tine na SP nakon jedne utakmice u kojom smo da bi stvar bila jos gora, izgubili?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Gabon
- Kontakt:
To kazes iz iskustvacalcio je napisao/la:Stani pred ogledalo i ukazace ti se.Gabon je napisao/la:Dobro znamo ko je teleca glava.calcio je napisao/la:Posto Susicu ni na kraj pameti nisu padale takve idiotske ideje, prozvan je telecom glavom.
Ipak na kraju ispade da su telece glave![]()
Kvrzic Svrsko napadaciHadzic, Tiket.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Pa odgovori jbt. ? Je li toliki problem?Momciluk je napisao/la:Nemoj bgtcalcio je napisao/la: @Momciluk druze, to sto je Emir napisao je ziva istina.
Sta nije istina?
Da je Safet saradjivao sa Jagodicem?
Da smo u mandatu Safeta Susica imali najvise mladih igraca?
Da se nije libio staviti jako mlade igrace u bitnim utakmicama ?
Da je Safet iz mlade U21 uvrstavao redom u A selekciju: Vranjesa, Sunjica, Viscu, Zahirovica, Stevanovica, Besica, Cimirota, Zakarica?
Da Mesa pozove mlade igrace samo za trening?
Da Mesa nije jos niti jednog igraca "natjerao" da promjeni SD?
Da se Mesa nije usudio Vrancicu dati bar poluvrijeme protiv Andore kod 3-0, da mu vidi kvalitet?
Eto nadji mi sta nije tacno u ovom sto sam napisao? Bez komentara tipa jesi li normalan? Ako znas normalno komunicirati.
Reci koji dio nije tacan?
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 22 sep 2015, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pogrijesio si temu, eto sta nije tacno.emir79 je napisao/la:Pa odgovori jbt. ? Je li toliki problem?Momciluk je napisao/la:Nemoj bgtcalcio je napisao/la: @Momciluk druze, to sto je Emir napisao je ziva istina.
Sta nije istina?
Da se Mesa nije usudio Vrancicu dati bar poluvrijeme protiv Andore kod 3-0, da mu vidi kvalitet?
Eto nadji mi sta nije tacno u ovom sto sam napisao? Bez komentara tipa jesi li normalan? Ako znas normalno komunicirati.
Da bog dao nije suradjivao sa Jagodicem po pitanju Muhameda Besica a i Sanjina Prcica.emir79 je napisao/la:Pa odgovori jbt. ? Je li toliki problem?Momciluk je napisao/la:Nemoj bgtcalcio je napisao/la: @Momciluk druze, to sto je Emir napisao je ziva istina.
Sta nije istina?
A dobro je Saja suradjivao i sa Pirjom po pitanju Avdije.
Ipak nezaboravna suradnja je bila sa Seferovicem.
A sta tek reci za saradnju sa Alenom Halilovicem, vukao ga za kapudubrovnik je napisao/la:Da bog dao nije suradjivao sa Jagodicem po pitanju Muhameda Besica a i Sanjina Prcica.emir79 je napisao/la:Pa odgovori jbt. ? Je li toliki problem?
Sta nije istina?
A dobro je Saja suradjivao i sa Pirjom po pitanju Avdije.
Ipak nezaboravna suradnja je bila sa Seferovicem.
J.ebo nas je susic u mozak pa o njemu samo raspravljamo, a je.bu nas i ovaj emir i calcio.. nemojte u meni budit stare traume i strahove.
- DonCorleone
- Kontakt:
Pa dobro sada, povukao je i Halilovica za kapudubrovnik je napisao/la: Ipak nezaboravna suradnja je bila sa Seferovicem.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sefer i Halil nisu htjeli da igraju za nas, koliko puta treba da nas odbiju da bi vam konacno uslo u glavu? 
- DonCorleone
- Kontakt:
Sto ga je onda uopste vukao za kapucalcio je napisao/la:Sefer i Halil nisu htjeli da igraju za nas, koliko puta treba da nas odbiju da bi vam konacno uslo u glavu?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Prepo dijete kaze mali da ga je povuko za uho. Kad se Alen okreno i vidio Sajin izraz lica pod hitno ga vodilo u Klokotnicu u nene da mu salije stravu.DonCorleone je napisao/la:Pa dobro sada, povukao je i Halilovica za kapudubrovnik je napisao/la: Ipak nezaboravna suradnja je bila sa Seferovicem..
- calcio
- Kontakt:
To ne znam ali znam da smo bili brzi od Hrvatske sto se tice poziva.DonCorleone je napisao/la:Sto ga je onda uopste vukao za kapucalcio je napisao/la:Sefer i Halil nisu htjeli da igraju za nas, koliko puta treba da nas odbiju da bi vam konacno uslo u glavu??
Dva poziva iz BiH je odbio prije nego sto je zaigrao za Hrvatsku (U-17 ili tako nesto).
Ne spominjite ga vise.
Za Halilovica nije kriv ali za Seferovica jest 100 posto.calcio je napisao/la:To ne znam ali znam da smo bili brzi od Hrvatske sto se tice poziva.DonCorleone je napisao/la:Sto ga je onda uopste vukao za kapucalcio je napisao/la:Sefer i Halil nisu htjeli da igraju za nas, koliko puta treba da nas odbiju da bi vam konacno uslo u glavu??
Dva poziva iz BiH je odbio prije nego sto je zaigrao za Hrvatsku (U-17 ili tako nesto).
Ne spominjite ga vise.
- calcio
- Kontakt:
Seferovic nije imao nase sportsko drzavljanstvo i Susic ga nije nikako mogao pozvati.dubrovnik je napisao/la: Za Halilovica nije kriv ali za Seferovica jest 100 posto.
Kada je pozvan na razgovor da potpise zahtjev za promjenu drzavljanstva, Hitzfield a je pozvao i on je tada sam napravio izbor i prihvatio njihov poziv.
Daj ba ako nemate sta rec na temu ne pisite gluposti 
Imamo, dolazi nam veliko pojacanje za ove dvije utamice Baggio.
nećemo mi daleko ni sa mehom dogurat
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Da je htjeo dosao bi na razgovor ali se odazvao ovom drugom. Sta je Pape trebao da mu obeca prvih 11., stan u Sarajevu, mjesecna primanja od saveza ... itd. ?calcio je napisao/la:Seferovic nije imao nase sportsko drzavljanstvo i Susic ga nije nikako mogao pozvati.
Kada je pozvan na razgovor da potpise zahtjev za promjenu drzavljanstva, Hitzfield a je pozvao i on je tada sam napravio izbor i prihvatio njihov poziv.
Tako je bilo i to je kraj price ne spominjite ga vise, sam je odabrao !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
elvis270178
- Kontakt:
Na nije Problem u trenerima nego u savezu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD, DeeWa, Edincapitano, Google Adsense [Bot], Serha i 43 gosta.