AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 22 sep 2015, 11:31

Zgusnut je raspored, pa Miha ionako mora promjesat sastav. Nek počne večeras Balo jer je odmoran, usput da vidimo kako ce od početka funcionisat sa Baccom. I opet Honda igra, majko moja pa sta vidi u njemu, daj Susa probaj. Raduje sto ce Calabria dobit priliku od početka. Nadam se da ce nas obradovati većras.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 sep 2015, 12:44

Bacca i Balo uhh brate :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2015, 13:21

Nije valjda da ce Honda opet poceti? Pa ja ne mogu da vjerujem, evo majke mi. :rol: :rol: :rol:
Ajde, razumijem da nemamo bog zna kakvog izbora, al' brate dragi, sta je dosta - dosta je. Nema smisla vise, ni prema igracima koji s njim igraju ni prema ljudima koji placaju da bi to gledali.

De Jong po prvi put pocinje kao mezzala, a Monto kao regista pa cemo da vidimo kako to ide. Steta sto se Kucka bas sad povrijedi, taman kad smo pronasli pravu formulu.
Bali je ovo sad prava sansa da pokaze da je ozbiljan u svojim namjerama, a ako se bude glupirao i bezveze sutirao loptu, zakucao bi ga na klupu do nove godine i prvim letom proslijedio prema liverpulu. Ali nadam se da se opametio, moze biti puno bolji i korisniji od Adriana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 22 sep 2015, 13:37

Sretan rođendan legendi Silvi, nadam se da će jednog dana da se vrati u Milan.

Hajde da vidimo kako će da izgleda ovo sa Montom i Nigelom i promjenom pozicija, ja se nadam pozitivnoj reakciji kao nekada Rino-Pirlo. Vidim da hvalite Kuju, ja nisam gledao još ni jednu tekmu pa mi čudno da je tako oduševio. Ovaj Bert bi trebao da proradi jer kad god sam gledao Genou on je uvijek bio bolji i ofanzivniji od Kuje. Duga je sezona i bit će povreda i izostanaka pa će svi dobiti šansu da zaigraju. Honda je polumrtav igrač, ne znam do kad će da ga gura Sliniša.
Forza Milan!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 sep 2015, 13:57

Montolivo me pozitivno iznenadio posljedna dva meca.Mislio sam da je sa njim sve gotovo i da ce ga Sinišin spartanski rezim treniranja dokrajciti.Veceras ne znam sta ocekivati protiv Udinesea,to je jedan od onih ekipa koje ce drugoligas nakantati,a vec sljedeci mec svi igraci ce odigrati iznad mogucnosti i zagorcati zivot,recimo Milanu. :? Ocekujem da Calabria pocne veceras i da polahko gradi status prvotimca.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2015, 14:07

Ma ja sam odmah rekao da je Monto nas najbolji veznjak i da cemo prodisati kad (ako) udje u formu. Srecom, vratio se onaj stari Monto, proslu tekmu je imao samo jedno pogresno dodavanje i uz to je najvise pretrcao, stvarno mu se ne moze naci zamjerka u ove zadnje dvije tekme. Samo zdravlja i neka nastavi ovako, odmah drugacije izgledamo.

Jos dovesti Witsela i nekog kreativca na desetku i bit ce odlicno, napad nam je vec za desetku, a jos ni Menez nije zaigrao.
Jedino sto se stvarno mora popraviti je odbrana ili bolje receno, ono sto je najpotrebnije je da se uigraju. Mislim, nisu to generalno losi igraci, al' nekako primamo previse golova, pa jos uvijek nijednom nismo sacuvali mrezu.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 sep 2015, 14:16

Odbranu i jeste najteze uigrati.Ali nije sad da nasi stoperi rade neke kardinalne greske,ali primjeti se da nisu jos uvijek uigrani.Romagnoli iz meca u mec igra sve bolje,momak puca od samopuzdanja,ali steta velika sto nema pravog mentora pored sebe.Ali i ovako bit ce cudo ako ne izraste u vrhusnkog stopera.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2015, 14:50

Ma igraju dobro i on i Zapata, ne mogu reci da sam vidio da su kada napravili neku kardinalnu gresku ili konkretno zgrijesili gol, al' opet nekako primamo puno golova.
Bas je najveca boljka ta neuigranost, protiv Intera su zaboravili blokirati Guarina jer se nije znalo ciji je to posao, ovu zadnju protiv Palerma je greska Lopeza i Silje koji se nisu uspjeli dogovoriti, a drugi gol je neuspjela ofsajd zamka koja nam se ponavlja vec milion puta ove sezone. Uvijek neko mora ispasti i ostati iza linije, ne mogu se nikako konsolidovati.

Sreca sto sad-zasad funckionise napad i sredina, pa kompenzujemo te nedostatke :mrgreen: al' sve me nesto strah sta cemo kad se Bacca povrijedi, covjek i onu najmanju polusansu pretvori u gol, iz 5 suteva ima 3 gola. Adriano ne moze bazen pogoditi,a Balo i Niang su nekako zeleni i neozbiljni, ne mogu se bas uzdati u njih kao super zamjene.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 sep 2015, 15:48

Nije problem cijela odbrana nego samo Siljo. Zadnja 3 gola su njegova,mada je prvi gol Palerma više na duši Lopezu
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 22 sep 2015, 15:50

Za nekoliko primljenih golova je direktno ili indirektno kriv De Sciglio, momak jednostavno nije za prve postave. Uhh nadam se da ce Bacca ostat zdrav sto duže, bas je u formi i već je počeo otplaćivati 30mil. Igračina, podsjeća malo na Shevu :D
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 sep 2015, 16:30

Pa bas to, zanimljivo kako je uvijek upetljan kod golova, pa bilo to manja ili veca krivica. One prve dvije utakmice se ni ne sjecam, moguce da je i tu imao upetljane prste, pa makar kod jednog gola. :lolno:

Steta jedino sto su mu 29 godina i sto mu je ovo vjerovatno maksimum, bas bi bilo dobro da je makar par godina mladji. Mada ce i ovako razvaljivati najmanje 2-3 sezona, samo da ne bude ne daj boze tezih povreda, to bi mu bio kraj. :silent:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 sep 2015, 20:20

Diego Lopez; Calabria, Zapata, Romagnoli, De Sciglio; de Jong, Montolivo, Bonaventura; Honda; Bacca, Balotelli.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 sep 2015, 20:22

Moramo ovdje do tri bobe kako znamo i umijemo... Balo Show :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 sep 2015, 20:23

Ne znam.Ovakve utakmice protiv protivnika kao sto je Udinese zavrse 0:0 ili izgubimo.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 sep 2015, 20:28

Ajd ne sluti bolan :D bit ce gusto bit ce 0:3 :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 sep 2015, 20:31

Hajd da vidimo i Balu od prve. Ovo s Hondom nikako mi se ne svidja. Mislim da je Suso trebao dobiti priliku. Iako nije do sada ni on pokazao ništa posebno, mislim da ga treba forsirati. U svakom slučaju teško da može biti lošiji od japanca
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 sep 2015, 20:40

Osim Honde svi su manje-vise zasluzili da igraju.Eh,sad ako ponove igru iz prethodna dva meča onda možemo nešto i očekivati.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 sep 2015, 20:41

Sibnite mi dobar link, ako ovaj moj za Arenu ne bude radio kako treba.

Ajd da vidimo sta Balo veceras moze uciniti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 22 sep 2015, 20:47

Joj dresova neobičnih, valja se navic na ovo :lol:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 22 sep 2015, 20:51

Gooooooooooo :tokralju: :tokralju:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []