Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
Spaha nastavlja samarat
hejteri ce morat sacekat da se penzionise i tako zaustavi sopstvenu dominaciju
Ne bi me cudilo da nastavi dominirat i kad se penzionise, naravno kao trener, on je rodjeni pobjednik i mislim i da ce biti odlican trener ako se odluci na taj put.baglama je napisao/la:Spaha nastavlja samarat
This time next year we'll be millionaires.
- Gabon
- Kontakt:
Emir Spahic karizmatičanMomciluk je napisao/la:Ne bi me cudilo da nastavi dominirat i kad se penzionise, naravno kao trener, on je rodjeni pobjednik i mislim i da ce biti odlican trener ako se odluci na taj put.baglama je napisao/la:Spaha nastavlja samarat
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Spaha pravo ustabilio odbranu HSV-a. Hamburg se vraca gdje je bio nekad, stari tradicionalni tim, kakvi hoffenhajmi majnzi i bakraci!
Hvala kapitenu sto te imamo, i bas me zanima kako kvazi BL experti ko @sarma dozivljavaju ove momente boli kada vide da su po 1000ti put prolupetali u svojim prognozama za kapitena. Kleknite, poklonite se velikom Emiru!
Hvala kapitenu sto te imamo, i bas me zanima kako kvazi BL experti ko @sarma dozivljavaju ove momente boli kada vide da su po 1000ti put prolupetali u svojim prognozama za kapitena. Kleknite, poklonite se velikom Emiru!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
Nerminovic
- Kontakt:
evo sta znaci jedan emir spahic

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Spahic made WhoScoreds team of the week for Bundesliga
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Emir Spahić
Bolji GrkNerminovic je napisao/la:evo sta znaci jedan emir spahic![]()
[img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12009808_10153619144937920_779109549830308770_n.jpg?oh=d736f7a579e7a0eab3dba1e30a121ae2&oe=56615BC3[/img]
- Gabon
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Emir Spahić
Goalgetter je napisao/la:Bolji GrkNerminovic je napisao/la:evo sta znaci jedan emir spahic![]()

Emir je muško ime arapskog porijekla i znači zapovjednik, princ, knez, vladar ili vojskovođa
. Emir je plemićka titula još uvijek korištena u dobrom dijelu islamskog svijeta, npr. u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
jel treba jos nesto reci ????

jel treba jos nesto reci ????
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Nerminovic je napisao/la:Spahic made WhoScoreds team of the week for Bundesliga![]()

mandraX je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Spahic made WhoScoreds team of the week for Bundesliga![]()
![]()
kako to
ista sranica objavljuje dva razlicita sastava

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Trener Bruno Labadia u izjavi za Bild kazao je da su u HSV-u uzbuđeni zbog dobrog otvaranja, s tim što je pred njim i njegovim igračima još mnogo utakmica i novih dokazivanja.
Novinari Bilda u svojoj analizi došli su do zaključka da je boljim rezultatima HSV-a doprinio dolazak Emira Spahića u ovaj klub.
"Emir Spahić je stabilizovao odbranu HSV-a. Dosad je osvojio više od 66 posto duela, dok protivnički napad u prosjeku prekida svake četiri minute", navodi se u tekstu.
Kako je Spaha igrao? jel' pratio iko?
Gledao sam ja,bio je dobar kao i obicno.Istina,kod gola Goretzka je dao pas Saneu u prazan prostor,ovaj se usuljao iza Spahinih ledja i zabio gol.Ali treba reci da je golman lose ispucao loptu koju je uzeo igrac Šalkea i munjevito odigrao na jos dobro nepostavljenu odbranu tako da Spaha nije mogao nista.HariTz je napisao/la:Kako je Spaha igrao? jel' pratio iko?
Sve vise razmisljam,posto su nam stoperi u formi da Spaha igra zadnjeg veznog u ove dvije utakmice,iskusan je,zna igrati,brzo iznosi loptu,odlicno cita igru,ima dobre duge lopte....Mislim da je to najpametnije rjesenje,bez nepoznanica i nepotrebnog rizika.
Zuka,Šunja i Bićo mogu bez problema odigrati stoperske pozicije tim vise sto ne vjerujem da ce ovi nesto posebno prijetiti naseg golu.
- Gabon
- Kontakt:
Kapitenu vodi nas u nove pobjede
Papke
Papke
Ajax je napisao/la:Sergej Barbarez o Emiru Spahicu. "On moze sada biti lider HSV-a"
Njegova rijec u Hamburgu jos uvijek ima tezinu. Barbarez koji vec skoro 20 godina poznaje Spahica pun je pohvala za ovog igraca. HSV-legenda u izjavi za MOPO. "Nonsens je tvrditi da je Spahic tezak tip. On je porodicni covjek i korektan do svakoga ko je iskren sa njim" i "Svi ce sada vidjeti da je on jedan od najbolji obrambenih igraca u ligi. On sada moze biti lider HSV-a i voditi momke.
U liderstvo Spahica isto vjeruje sportski direktor HSV-a Peter Knäbel i nada se da bi uz njega mladi igraci mogli lakse da napreduju.
Pogodi ipak Barbarez izgleda.
- Goalgetter
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:

Ko da mu je 25ta, a ne 35
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, forgempp, napapijri1987 i 54 gosta.