FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
a jel ima neko neku konkretnu informaciju zašto Lewa nije počeo utakmicu u prvih 11?
On je do danas bio upitan za meč protiv Wolfsburga, vjerujem da je i danas bio rovit.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
baš se vidjelo da je bio rovit..al vjerojatno ne bi palo 5 komada da je igro od početka.
Pa ti vidi kakav je kad je skroz spreman.
Nisam mislio bukvalno rovit, povrijeđen, nego ne toliko spreman da može bez ikakvih problema odigrati cijelu utakmicu na višem nivou.
Nisam mislio bukvalno rovit, povrijeđen, nego ne toliko spreman da može bez ikakvih problema odigrati cijelu utakmicu na višem nivou.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja u zadnjih mjesec dana ni jednom da zabijem,a onaj manijak 5 puta u 8 minuta 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
Je li ti krivo što je Bayern pobjedio ? Meni je stvarno žao drug što te Bayern često razočarava.Bundesliga je napisao/la:Neka je i zaslužili smo nek mu igraju primadona Thiago i choker Alonso a Rode koji grize svaki put kad uđe sjedi na klupi
- Centre forward
- Kontakt:
@Nele, nema potrebe da ponovo repliciras i da pokrećeš bzvz rasprave. Vrlo dobro znamo šta je forumaš @BL htio da kaže, ja se prvi slažem sa 90 % stvari koje on kaže (napiše). Treba da uživamo u ovoj veličanstvenoj pšobjedi o kojoj će se dugo pričat', siguran sam.
@effe, šalio sam se ja malo, da se to prepoznat'
. Moram da dodam da si ub'o sridu vezano za Mandžu. Meni je i dan danas žao što nas je napustio, jer on je fajter koji će iz izgubljene situacije napravit' nešto korisno, i tu on nema konkurencije. Lewa je kvalitetniji NAPADAČ, to znamo, al' istina je da nas zna nekada iznervirat' svojim, nazovi propuštenim šansama. Eh da je Lewi Đilkošev inat i bRezobrazluk, ni Gerd mu ne bi bio ravan.
@effe, šalio sam se ja malo, da se to prepoznat'
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ev na primjer zasto ja ne volim ovaj ss.b,da si messi,ronaldo,ibra zabili 5 komada bilo bi na desetine clanaka i ekstaza divljenja.al ovako to je bayern lewa nije to to.Nikad ne bi ulazio na ovaj ss.b da nije ove teme.
VOLIM BAYERN
-
Nerminovic
- Kontakt:
Rafinha zeli da igra za Njemacku, koji li je to fake Brazilac 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kaze zovu me sad jer su drugi povrijedjeni..evo vam sipakNerminovic je napisao/la:Rafinha zeli da igra za Njemacku, koji li je to fake Brazilac
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Novi pozdrav u domu Lewandowski - High Five

A odmah je kod kuće i nagrađen za dobru partiju

Samo nek se zna, za 5 golova mu je potrebno bilo 9 dodira s loptom

A odmah je kod kuće i nagrađen za dobru partiju

Samo nek se zna, za 5 golova mu je potrebno bilo 9 dodira s loptom
Sent from my Philips Smart TV.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cezary Kucharski (agent Lewandowskia) koji mu qurac vise
"Games like these help players to increase their market values.
I have a plan for Robert's future.
Manchester? It rains a lot there. The weather is better in Munich and it's a nicer place to live.
Spain offers the best environment for a player
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma moze Kura.cki pricati sta hoce, Bayern se u svemu pita.
Samo cekamo Ullija da se vrati pa da im svima produzi ugovore.
Samo cekamo Ullija da se vrati pa da im svima produzi ugovore.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kad su se glave fino ohladila i podaci slegli, evo kompletnog i komparativnog Lewinog učinka'
- Niko nikad u Bundesligi nije ušao s klupe i dao pet golova. Nikome to nije uspjelo za samo devet minuta. Niko nikad nije zabio tri gola za tri minute. Niti četiri za šest minuta. Niti je ikada zamjena zabila više od hat-tricka...
- za najbrži hat-trick mu je trebalo samo 3 minute i 22 sekunde! Prethodni rekord je držao Michael Tonnies, napadač Duisburga, od 5 minuta, koji je postigao na bundesligaškoj utakmici, 27. augusta 1991. protiv Karlsruhera
- četiri gola postigao je za rekordnih 5 minuta i 42 sekunde
- za pet golova trebalo samo 8 minuta i 59 sekundi
- Lewandowski nikad do ove utakmice nije postigao tri ili više golova za Bayern
- Kada se uporede statistike, Lewandowski je u jednoj utakmici postigao više golova nego:
- Liverpool, Newcastle i West Brom od početka sezone
- Šest klubova u Bundesligi
- Bilo koji klub u drugom dijelu tabele Primere
- Sedam klubova u Seriji A
- Wayne Rooney cijelim tokom 2015. godine
- Mario Balotelli za vrijeme provedeno u Liverpoolu
- Nicklas Bendtner u protekle tri godine
- Niko nikad u Bundesligi nije ušao s klupe i dao pet golova. Nikome to nije uspjelo za samo devet minuta. Niko nikad nije zabio tri gola za tri minute. Niti četiri za šest minuta. Niti je ikada zamjena zabila više od hat-tricka...
- za najbrži hat-trick mu je trebalo samo 3 minute i 22 sekunde! Prethodni rekord je držao Michael Tonnies, napadač Duisburga, od 5 minuta, koji je postigao na bundesligaškoj utakmici, 27. augusta 1991. protiv Karlsruhera
- četiri gola postigao je za rekordnih 5 minuta i 42 sekunde
- za pet golova trebalo samo 8 minuta i 59 sekundi
- Lewandowski nikad do ove utakmice nije postigao tri ili više golova za Bayern
- Kada se uporede statistike, Lewandowski je u jednoj utakmici postigao više golova nego:
- Liverpool, Newcastle i West Brom od početka sezone
- Šest klubova u Bundesligi
- Bilo koji klub u drugom dijelu tabele Primere
- Sedam klubova u Seriji A
- Wayne Rooney cijelim tokom 2015. godine
- Mario Balotelli za vrijeme provedeno u Liverpoolu
- Nicklas Bendtner u protekle tri godine
Sent from my Philips Smart TV.
Lewa jos dvije tri ovakve partije i eto te u prvoj . ko ja kad sam igrao u majorci na pes2009
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
radila je jučer ba i Bayernova tema preko 100 ljudi je bilo tu da vidi šta se dešava, nije skroz zapostavljeno, al to je prirodna pojava yebiga i fudbal ti oslikava u jednu ruku naše društvo i domino sistem koji vlada u njemu; ne znam šta će ova dječica kad ronaldo i messi isprde za kog će navijat, koga će pratit, imam osjećaj da će ostat nekako izgubljeni jer ne bodre klubove nego igrače.isakovich je napisao/la:Ev na primjer zasto ja ne volim ovaj ss.b,da si messi,ronaldo,ibra zabili 5 komada bilo bi na desetine clanaka i ekstaza divljenja.al ovako to je bayern lewa nije to to.Nikad ne bi ulazio na ovaj ss.b da nije ove teme.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Pierre danas 0 minuta protiv Frankfurta, cuva ga trener izgleda 
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo se nadam da se Rudari prema PEH-u nece ponasati kao oni iz HSV-a prema prema Greenu jer su ocito svjesno radili na unistavanju njegovog talenta.Nerminovic je napisao/la:Pierre danas 0 minuta protiv Frankfurta, cuva ga trener izgleda
Bolje da smo ga ponovo poslali u Augsburg, barem bi igrao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ovi naši opet pokupiše audije po jedan svako.Hojbjerg ulazi s klupe redovno al nije to to, to je praktički mogo i u Bayernu radit, izgleda da je Šalke prevelik zalogaj za njega nije to npr. jedan Kroos koji je i na posudbama u Leverkuzenu imo standardnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.