Sto se tice Prevljaka ,ja sam bas davno na ovom forumu pisao kako bi bilo dobro da zavrsi u Velezu ,medjutim nije niko nasao za shodno iz Velezove struke da isprati decka a stvarn je talenat bio tad u Igmanu ,i eto sad decko nastupa za Salzburg.Trenutno u Igmanu ima mali Kasic koji je bio na probi ali strucnjak Dzelo je rekao kako mu nije potreban a mislim da bi mogao u buducnosti biti dobar igrac,kao junior Zelje bio je medju boljim.Takodje trenutno je u Igmanu i Vedad Sabanovic ,momak koji je igrao s uspjehom proteklih godina u Slaviji ,i zanimljivo ljudi dovode Osmankovica iako sam siguran mnogo vise hajra vidili od Sabanovica.adnan6595 je napisao/la:Nema materijala mozda u igracima od 25 godina,ali da dovedu nekog mlađeg koji je talentovan.Prevljak je ponikao u Igmanu pa evo za kratko vrijeme u Salcburgu,i Hebibovic je u Velez dosao iz Igmana,msm da je i Bobic.Ima jos takvih koji su mladi,talentovani,ali oni se ne mogu dokazati npr. u Turbini,Igmanu,i vecinom zavrse tako u Klisu,ili mu neko polomi noge u tim ligama i kraj karijere
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ima dosta mladih igraca tu su im pred nosom sto bi rekli,a dovedu neke sto su propali,u Turbini ima momaka sto su u Velezu igrali,i u Blagaju.konjicanin01 je napisao/la:Sto se tice Prevljaka ,ja sam bas davno na ovom forumu pisao kako bi bilo dobro da zavrsi u Velezu ,medjutim nije niko nasao za shodno iz Velezove struke da isprati decka a stvarn je talenat bio tad u Igmanu ,i eto sad decko nastupa za Salzburg.Trenutno u Igmanu ima mali Kasic koji je bio na probi ali strucnjak Dzelo je rekao kako mu nije potreban a mislim da bi mogao u buducnosti biti dobar igrac,kao junior Zelje bio je medju boljim.Takodje trenutno je u Igmanu i Vedad Sabanovic ,momak koji je igrao s uspjehom proteklih godina u Slaviji ,i zanimljivo ljudi dovode Osmankovica iako sam siguran mnogo vise hajra vidili od Sabanovica.adnan6595 je napisao/la:Nema materijala mozda u igracima od 25 godina,ali da dovedu nekog mlađeg koji je talentovan.Prevljak je ponikao u Igmanu pa evo za kratko vrijeme u Salcburgu,i Hebibovic je u Velez dosao iz Igmana,msm da je i Bobic.Ima jos takvih koji su mladi,talentovani,ali oni se ne mogu dokazati npr. u Turbini,Igmanu,i vecinom zavrse tako u Klisu,ili mu neko polomi noge u tim ligama i kraj karijere
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
- Kontakt:
Može li neko da mi objasni kako se prijaviti na naš forum. Meni nikako ne uspijeva, ili je možda do mog neznanja.
- Probisvjet
- Kontakt:
I ja bi se prijavio ali izgleda da je to forum samo za odredjenu klijentelu.viteski33velezovac je napisao/la:Može li neko da mi objasni kako se prijaviti na naš forum. Meni nikako ne uspijeva, ili je možda do mog neznanja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ćao
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
**** od naseg forumaProbisvjet je napisao/la:I ja bi se prijavio ali izgleda da je to forum samo za odredjenu klijentelu.viteski33velezovac je napisao/la:Može li neko da mi objasni kako se prijaviti na naš forum. Meni nikako ne uspijeva, ili je možda do mog neznanja.
lezVe do bagro
-
- Kontakt:
Moze se prijavit sasvim normalno,neznam u cemu je problem.
Post objavljen 4.Augusta.Yebem vam kumai sta uradiste od velikanadzelllo je napisao/la:Nema sta, forumski intelektualci i strucnjaci koji svake godine najavljuju Evropu i stabilizaciju koja traje evo vec 10 godina.I ove godine najavljena su pojacanja "sjajna" kad ono prd'u prasinu.Jos je samo falio Cola s pivom u ruci.Garantujem da nismo imali gori kadar u zadnjih 15 godina, ali vas nije briga za to, vec vama je najveca briga kako uzeti markicu za kaficu, koji euro turistu za slicicu,ko je sta rekao i sl. sranja. A umjesto da se napravibteren u Sjevernom tek toliko da djeca ne treniraju u najgorim uslovima u Evropi,tek toliko da kad je kisa da ne kliznu u blato, ulaze se u razne druge gluposti. Pa ovaj mali Peco je pravo cudo, jer ukoliko se nesto ne promijeni po pitanju uslova, garantujem da vise nikad necemo izbaciti dobrog igraca.Ponekad se cudim raji koja strasno voli klub kako mogu podnijeti one kvazi igrace u prvih 11,pogotovo onog kloca Mirzu, a svi jako dobro znamo zbog cega igra. Heroji, nastavite li se ovako boriti protiv onih koji ne misle kao vi i ako se nastavite dijeliti u grupe, ocekujte jos manje ljudi na tribinama. I vama ide naredna poruka, koju vrlo dobro razumijete:"Dok je ovaca, bice i vune".
lezVe do bagro
-
- Kontakt:
Oprobaj opet, glavni admin je vas odbio greskom.viteski33velezovac je napisao/la:Može li neko da mi objasni kako se prijaviti na naš forum. Meni nikako ne uspijeva, ili je možda do mog neznanja.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Husara strikes again, ovaj put vezano za vasSad ce u ublehaši da vide malo kako je bez Ibrakovica?!Da im je lakse malo,velki investitor(lovator)ulazi u Velež,najvjerovatnije je Ibrakovic novi generalni direktor Veleža,i imaju misiju-spasit Velež,navodno da mu je dao odrijesene ruke oko slaganja kluba kao i duplo veca primanja nego sto je imao u Sarajevu!?Brzo cemo sve znati?!

1946
-
- Kontakt:
???BitiSrcemVezan je napisao/la:Husara strikes again, ovaj put vezano za vasSad ce u ublehaši da vide malo kako je bez Ibrakovica?!Da im je lakse malo,velki investitor(lovator)ulazi u Velež,najvjerovatnije je Ibrakovic novi generalni direktor Veleža,i imaju misiju-spasit Velež,navodno da mu je dao odrijesene ruke oko slaganja kluba kao i duplo veca primanja nego sto je imao u Sarajevu!?Brzo cemo sve znati?!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa vidiš šta sam napisao ispod, Husara napisao komentar na fb, ja samo kopirao
Admir Husarić - Husara, menadžer, ublehaš mrtvi tako da se ne radujete puno, iako zna ubosti, vjerovatno piše hvalopojke o vama sad jer vam je tušnuo nekog svog igrača, mjenja se frajer kako vjetar puše 

1946
-
- Kontakt:
To je onaj isti sto je gazio Velez zbog ugovora oko Skahica..Obraz djon majku ****BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa vidiš šta sam napisao ispod, Husara napisao komentar na fb, ja samo kopiraoAdmir Husarić - Husara, menadžer, ublehaš mrtvi tako da se ne radujete puno, iako zna ubosti, vjerovatno piše hvalopojke o vama sad jer vam je tušnuo nekog svog igrača, mjenja se frajer kako vjetar puše
#musvdg
Husara i Skahic su seljacine one mrtve ali ako im je Tana nesto pokusao podmetnuti, onda je ispao veci glupan od njih.
lezVe do bagro
-
- Kontakt:
nastavlja se nova lakrdija u Velezu.Prvo upravni odbor "ko fol " daje ostavku,pa potomopet "ko fol" navijaci ih mole da ostanu.Koji navijaci,jeli isti oni koji su izazvali incident na utakmici sa Olimpikom.Potom jedino nastrada direktor Alendar koji je smijenjen a dodjose opet isti ljudi na klupu.
da nije zalosno,bilo bi smijesno
da nije zalosno,bilo bi smijesno
-
- Kontakt:
A kakva ostavka druze u pola sezone ,ko bi to sad preuzeo klub u ovakvom stanju,dakle bolje oni nego da od kluba svi dignu ruke.Kad sve se sabere i oduzme ko god da je tu trebamu odat priznanje jer voditi klub u ovako nenormalnim uslovima je pravi podvig.A ti sto prave incidente po tribinama to su ljudi koji su rak rana ne samo Veleza vec citave lijeve strane.
-
- Kontakt:
SVIM NAVIJACIMA FK VELEŽ ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI, BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN. LIJEP POZDRAV OD STRASTVENOG VELEZOVCA IZ VITEZA.
Da nekada pred 10k.
Ne znam koji je kreten pisao ovaj tekst... Drina nije nikako mogla igrati sa Veležom 97 i 98-e,99e i 2000-te... Bar ne zvornička....To ozbiljan novinar sebi ne smije dozvoliti.
Za sada je 3:2 u pobjedama u korist Drine i nadam se da će se taj niz danas nastaviti.
Ko danas izgubi završio je, dobrodošli Mostarci u Zvornik.
Ne znam koji je kreten pisao ovaj tekst... Drina nije nikako mogla igrati sa Veležom 97 i 98-e,99e i 2000-te... Bar ne zvornička....To ozbiljan novinar sebi ne smije dozvoliti.
Za sada je 3:2 u pobjedama u korist Drine i nadam se da će se taj niz danas nastaviti.
Ko danas izgubi završio je, dobrodošli Mostarci u Zvornik.
-
- Kontakt:
Druze autor ovog teksta nije puno pogrijesio.Dio uprave fk Drina ,dakle prognanika ,pokusali su organizovat rad tog kluba u izbjeglistvu tako reci,koliko znam igrali su u zivinicama.Klub je egzistirao do osnivanja premier lige a upravo tad je i napustio veci rang a mislim i nedugo potom i prestao sa radom.U tom klubu je igrao nekadasnji bh reprezentativac Samir Muratovic i dugogodisnji odbrambeni igrac Sarajeva Mirzet Krupinac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.