Joco u inat svimaMinjore je napisao/la:Zabio ga baloteli, zabio ga Ibisevic, mora i Joco sutra probiti pi.c.ku !!!
Treba Lewu dovesti, pošaljemo Jocu i još 10ak miliona zatraziti..
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Joco u inat svimaMinjore je napisao/la:Zabio ga baloteli, zabio ga Ibisevic, mora i Joco sutra probiti pi.c.ku !!!
ti se šališ? drugo ne moze bitichupachups je napisao/la:Ma je.ba.t terene dok ne napravimo sami kamp da bude samo nas. I do sad smo napravili toliko igraca a nismo imali neke terene. Bitno je napraviti dobru osnovu dobrih i kvalitetnih igraca da bi mogli promovisati mlade a pri tome se boriti za titulu ili evropu.
Neka Joce jos neka isposti obe dvije tekme.....i neka na derbiju propali.Svakako im je katil....Minjore je napisao/la:Zabio ga baloteli, zabio ga Ibisevic, mora i Joco sutra probiti pi.c.ku !!!
Sačekaj sad dežurne pljuvače, reći će da je to zamazivanje očiju da to Gredić radi zbog sebe itd...JoseMourinho je napisao/la:Eto polako se objavljuju i pozitivne stvari što nas je većina pričala, sjajan potez sa Halilovićima koji ce značiti izuzetno omladinskom pogonu![]()
Sponora ste vidjeli ispod broja, finansijske izvještaje ćete dobit po prvi put svi na ruke, nova skupština se sprema, eto uvezasmo i dvije pobjede, za sada ide sve super
Može drugo biti...JoseMourinho je napisao/la:ti se šališ? drugo ne moze bitichupachups je napisao/la:Ma je.ba.t terene dok ne napravimo sami kamp da bude samo nas. I do sad smo napravili toliko igraca a nismo imali neke terene. Bitno je napraviti dobru osnovu dobrih i kvalitetnih igraca da bi mogli promovisati mlade a pri tome se boriti za titulu ili evropu.![]()
![]()
ako dođeš na poluvremenu ne moraš platiti ništa, oni te još počaste pivom i odvedu na ćevape i otpjevaju ti internacionaluultrassa1921 je napisao/la:de mi recite samo hocu li morati placati kartu ako dodjem na poluvremenu tek? (obaveze jbg)
ma to je normalno za naš fan shop. tužno i žalosno ali normalno. sad je još mila majka kako je bilo prije. kad smo ono imali ekstra dizajnirani dres za nas (Patrick) sa "1921" na kragni i "FK Željezničar" ispod nisu bili u stanju naručiti tj platiti nijedan. sada dođu relativno često dresovi, a najsigurnije ti je za vrijeme ljetnog ili novogodišnjeg teferiča na štandu kod BBI odnosno u parku kod Svjetlostiseherli je napisao/la:Nevezano za igru i cijenu ulaznica, zna li iko sta se desava sa prodajom dresova u fan shopu? Kako pomoci klubu kad su ocigledno pojedinci nesposobni da osiguraju nabavku dresova na prodajnim mjestima. Meni je to suludo i maksimalno neozbiljno, licno znam 20 ljudi koji su po 5 puta isli u fan shop i nikada nisu nasli dres. Meni su npr rekli prvo da dolaze polovinom septembra, pa kad sam opet u septembru otisao 3 puta, udostojili su se da mi kazu da dresovi dolaze u januaru. Je li moguce da cijelu polusezonu nema dresa na prodaju?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
u 4. Vjeruj samo zvanicnoj straniciala_juve_tm87 je napisao/la:Moze li neko rec kad je tacno termin utakmice,posto je na svim portalima razlicito,veoma bi je bitno posto dolazim iz Konjica radi prevoza.
Mozes uci na poluvremenu bez da platis kartuultrassa1921 je napisao/la:de mi recite samo hocu li morati placati kartu ako dodjem na poluvremenu tek? (obaveze jbg)
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Grk1234, Ljozeeee, NazorUso, Plavamamba, Stanceski i 52 gosta.