Navijacku masu vodi politikaemir_ je napisao/la:Ibraković i Mamić su dokaz da naviječku masu vode polupismeni egoisti koji ne znaju cijeniti predan rad i i vanserijski uspjeh.
Dobro jutro care
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Navijacku masu vodi politikaemir_ je napisao/la:Ibraković i Mamić su dokaz da naviječku masu vode polupismeni egoisti koji ne znaju cijeniti predan rad i i vanserijski uspjeh.
Znači hilmo, sad kad je Ibrak otišo, sve će se samo složiti. Znači on je bio krivac za sve lošehilmo je napisao/la:Ma da mi danas prođemo u kupu, ostalo ce se složiti kako treba
Prati obavještajna služba... Forumi, koliko su dobri toliko su i loši. Konkretno, prije 4,5 godina, forum je pomogao navijačimanukleusmember je napisao/la:iznenadila je i mene ova amidzina odluka moram priznati,mislio sam da ga za rajvom poprilichno boli rinaka,ali prati frajko sve izgleda
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pasica je napisao/la:Lik gurnuo milione u klub, a ti mislio da ga boli rinaka. Kojom logikom si to zakljucio ziv bio.
Ibrakovic ispao gospodin, svaka mu cast. Jedino me malo brine sto ode jedini radnik iz kluba koji je imao veze sa fudbalom. Valjda Jesic to uzme na sebe.

Hvala hilmaga i muhamedhulk. Ipak se vidimo u RedPoint-u.hilmo je napisao/la:Za one koji još pitaju za prenos
Brat koji je pitao za kafiće, ja znam još i Levante na Ilidži, nije baš u centru grada ali eto.
Hvala, cekiram Burence danas, usput mi je.uNbx je napisao/la:Čovjek više nije u klubu, znači da je postao nebitan. Okrenimo se sad Ješi u potpunosti.
@r3m1
Imaš Burence na Marin Dvoru, a imaš i u MyFace-u na vilsu. To je što ja znam.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.