FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Rahmet ti duši, Irvine!
sastav za danass
Željezničar: Kjosevski, Kosorić, Blagojević, Stokić, Đelmić, Livaja, Hadžiahmetović, Sadiković, Bogdanović, Kokot
Željezničar: Kjosevski, Kosorić, Blagojević, Stokić, Đelmić, Livaja, Hadžiahmetović, Sadiković, Bogdanović, Kokot
51%--------49%
Odlican sastav, da se jos digne samopouzdanje.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Fali lijevi bekzeka_tm87 je napisao/la:sastav za danass
imal kakav stream ... R.I.P IRVIN
Ne sviđa mi se što nema Hasanovića u sastavu umjesto Dade ili Amira. Mogao je vala i Đelmić malo odmoriti, ali eto.
to trojku ocekujem vani na poluvremenuZaZelju je napisao/la:Ne sviđa mi se što nema Hasanovića u sastavu umjesto Dade ili Amira. Mogao je vala i Đelmić malo odmoriti, ali eto.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Može li neko nešto napisati za nas koji radimo šta se dešava?
a sta ce se desavat, ako krupi nismo mogli dat dva gol u prvih pola sata onda ne znam 
Željeznicar za život cijeli !
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Sta ima na poluvremenu, ocito to ide teze od ocekivanog, nismo mi Bajern, daj uozbiljimo se malogodrina je napisao/la:to trojku ocekujem vani na poluvremenuZaZelju je napisao/la:Ne sviđa mi se što nema Hasanovića u sastavu umjesto Dade ili Amira. Mogao je vala i Đelmić malo odmoriti, ali eto.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sjeti se sarajevske bosne 2009. i jedvite pobjede u kupu na grbavici... kup je neizvjestan pa ne pobjedjuju uvijek favoriti... pogledaj samo potop bundesligasa u prvoj rundi kupa...likusa je napisao/la:a sta ce se desavat, ako krupi nismo mogli dat dva gol u prvih pola sata onda ne znam
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Dobro nismo primili gol nakon greške Livaje.
-
manijakinho
- Kontakt:
Zamolio bih jednu od navijackih grupa sa juga da napisu transparent "LIVAJA ODLAZI!!!"
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Kup je opasan i zbog tog ja mislim da je trebalo uvesti par novih igrača koji će unijeti želju za igrom. Olimpic gubi 2:0 protiv ekipe koja je mislim tu negdje sa Krupom jer je Krupa u RS visoko plasirana na tabeli. Tošk drugoligaš vodi protiv vodeće elipe prve lige. Uvijek u kupu svega ima.
kako li to izgleda na terenu, ocito da za nas nema lagane tekme
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Nema potrebe, Vlado je novi i danas će se uvjeriti o kakvom se igraču radi, tako da ga više neće stavljati.manijakinho je napisao/la:Zamolio bih jednu od navijackih grupa sa juga da napisu transparent "LIVAJA ODLAZI!!!"
Možda bi se naša djeca više trudila na ovoj utakmici da su dobili priliku. Prije sviju Šehić, Hiroš i Hasanović.
"Ovo je smiješno", odjekuje sa juga dok igrači odlaze u svlačionicu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 22 gosta.