Ovo je zalosno, sad ce se valjda uozbiljiti u zabiti gol, dva.KLIS je napisao/la:"Ovo je smiješno", odjekuje sa juga dok igrači odlaze u svlačionicu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To smo vratili trans?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Izgleda da jesmo, nisam ni primijetio dok nisi rekao.
Neka, neka... polako ali sigurno neke stvari se vracaju.
Btw:
50'
Vjerovali ili ne, Krupa je agilnija od Željezničara na početku drugog dijela.
Btw:
50'
Vjerovali ili ne, Krupa je agilnija od Željezničara na početku drugog dijela.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Jesam reko da ljudi igraju u najacem sastavu a igraju utakmicu zivota.
i mi igramo u najjacem sastavuAlipasino je napisao/la:Jesam reko da ljudi igraju u najacem sastavu a igraju utakmicu zivota.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Bili su transovi tu i protiv Drine.AsharaK je napisao/la:To smo vratili trans?
-
Harisharis
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Cuj krupa i najaci sastavAlipasino je napisao/la:Jesam reko da ljudi igraju u najacem sastavu a igraju utakmicu zivota.
Nez dal plakat,il se smijat.
Ja ne znam sta treba da se desi da se igraci vrate u zivot, sta da radi Vlado i uprava.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jel to jos 0-0.
Jel to nije valjalo protiv Drine, pa trebali smo 17-2 pobijediti...Elegant je napisao/la:Ja ne znam sta treba da se desi da se igraci vrate u zivot, sta da radi Vlado i uprava.
- SarajlijaTM
pola ekipe nogom nabiti,ostaviti ovih 5-6 sto valjaju i djecu,eto sta.slicno kao i kad se amar vratio. inace bas pusimo foru i borimo se za sredinu tabele,a svaki ozbiljniji klub ce nam zgaditi fudbalElegant je napisao/la:Ja ne znam sta treba da se desi da se igraci vrate u zivot, sta da radi Vlado i uprava.
@alipasino-jok,zabio joco iz svlacionice 3 komada
Hasanović i Hiroš moraju dobiti priliku da igraju.
- 7aprildomemoj
Trebalo je izvesti juniore. Barem bi se trudili a ko zna možda i pobjedili velikana iz Krupe 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Sta je valjalo da od 2:0 dođemo na 2:2 i strepimo da potpuno ne okrenu ? I sta sad valja da protiv Krupe ne mogu postici gol ?lisander je napisao/la:Jel to nije valjalo protiv Drine, pa trebali smo 17-2 pobijediti...Elegant je napisao/la:Ja ne znam sta treba da se desi da se igraci vrate u zivot, sta da radi Vlado i uprava.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jarane licilo je na nesto protiv Drine, napadali smo imali akcije, odigravali, oni nam daju dva gola iz ničega, nisam danas na tekmi tako da ne bi komentarišem, al sjećam se prije par godina ista stvar je bila kad smo igrali protiv cini mi se Branitelja i dobili samo 1-0
Upraava napolje!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Ferroviere1987, haklamas, Kajkutenjoyer, roccosiffredi, Serha, TvrtkoPrvi, WeekendOffender i 113 gostiju.