Nas klub je u 100 puta gorim situacijama i oskudnom sirinom u rosteru uvijek jurisao na duplu krunu. Bilo bi suludo da u ovom ambijentu idemo linijom manjeg otpora i otpisujemo kup. Svaki trofej je bitan.pasica je napisao/la:Tesko. Mislim da ispadamo iz kupa, a ja da se pitam ne bi ga nikad ni igrali. Skroz ne bitno takmicenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolja ova teorija zavjere radi Jesica. Nego, dosao, vidio, trijumfovao i otisao, a za sat vam vec nova tekma. Mozete li sta protiv Plemica...
Monete li meda proiv ove Krupe?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Tesko. Mislim da ispadamo iz kupa, a ja da se pitam ne bi ga nikad ni igrali. Skroz ne bitno takmicenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolja ova teorija zavjere radi Jesica. Nego, dosao, vidio, trijumfovao i otisao, a za sat vam vec nova tekma. Mozete li sta protiv Plemica...
Monete li meda proiv ove Krupe?
Unbx,mislim da se salio da je kup nebitan,jako je bitan jer je pored titule jedino i vazan (priznat)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:pasica je napisao/la:Tesko. Mislim da ispadamo iz kupa, a ja da se pitam ne bi ga nikad ni igrali. Skroz ne bitno takmicenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolja ova teorija zavjere radi Jesica. Nego, dosao, vidio, trijumfovao i otisao, a za sat vam vec nova tekma. Mozete li sta protiv Plemica...
Monete li meda proiv ove Krupe?![]()
Unbx,mislim da se salio da je kup nebitan,jako je bitan jer je pored titule jedino i vazan (priznat)
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce,provjeri stranicu malo prije pocetka utakmicesamirr je napisao/la:Hoce li biti stream ?
pa što ovaj pise da nece ako ce biti stream da udarim 10 e na SarajevoMortemHz je napisao/la:Hoce,provjeri stranicu malo prije pocetka utakmicesamirr je napisao/la:Hoce li biti stream ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Pitaristok
- Kontakt:
adblock je u pitanju,,,
u svakom dijelu svijeta i u svakom segmentu zbivanja u svijetu postoje i teorije zavjere o tim zbivanjima, pa tako i kod nas,samo što je to malo izraženije kod nas bosanaca, to pravljenje teorija zavjere... Za par dana kad bude imenovan neko drugi sve pada u vodu što ovdje pišete pa beze gubimo vrijeme na smišljanju odgovora i prepucavanja...
Iz ovog duela sa zrinjskim moramo izaći kao pobjednici baš zbog tih teorija zavjere koje će sutra, ako nedo bog izgubimo, da pucaju po svakom ćošku grada Sarajeva...
442 formacija, "polulijevo" i udri...
Za ozbiljno, ja bih njima prepustio ulogu igre na terenu, nek oni napadaju a mi da defanzivnom igrom držimo ih na 30m od gola, al bez puzigaće u timu jer je katastrofa sve golove smo primili sto on kasni, brza dva krila napadač i istureni vezni AMC šta mogu uraditi kad iznosimo loptu izvan naše polovice i kad je kontra, urade, možda bude dovoljno, a zadnjih od 35-45 i 50-70 minute bih pomjerio napad naprijed i jednog DMC malo ispred da posjedom lopte napadnemo njihov gol.
Sa bismilom, Sretno...
u svakom dijelu svijeta i u svakom segmentu zbivanja u svijetu postoje i teorije zavjere o tim zbivanjima, pa tako i kod nas,samo što je to malo izraženije kod nas bosanaca, to pravljenje teorija zavjere... Za par dana kad bude imenovan neko drugi sve pada u vodu što ovdje pišete pa beze gubimo vrijeme na smišljanju odgovora i prepucavanja...
Iz ovog duela sa zrinjskim moramo izaći kao pobjednici baš zbog tih teorija zavjere koje će sutra, ako nedo bog izgubimo, da pucaju po svakom ćošku grada Sarajeva...
442 formacija, "polulijevo" i udri...
Za ozbiljno, ja bih njima prepustio ulogu igre na terenu, nek oni napadaju a mi da defanzivnom igrom držimo ih na 30m od gola, al bez puzigaće u timu jer je katastrofa sve golove smo primili sto on kasni, brza dva krila napadač i istureni vezni AMC šta mogu uraditi kad iznosimo loptu izvan naše polovice i kad je kontra, urade, možda bude dovoljno, a zadnjih od 35-45 i 50-70 minute bih pomjerio napad naprijed i jednog DMC malo ispred da posjedom lopte napadnemo njihov gol.
Sa bismilom, Sretno...
-
Pitaristok
- Kontakt:
ovi sto igraju sa anamo onima to je klub za fuziju sa Borcem, jel?
@PitarBordo je nas brat uvijek pravi stream zato strpite se bicee sveee

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- egocentrik
- Kontakt:
Stream? Nisam u mogucnosti vratiti koju stranicu unazad
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Krupa sa Vrbasa.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kovacevic i Rustenovic pocinju...Vidim i kod Zrinjskog neke rokade,moglo bi ovo do penala ,mada opet sumnjam da nemozemo dati gol sa ovom cetvorkom gore,odbrana mora da odigra vrhunski i imamo ih
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 sep 2015, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
LOMGAAA MALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj da te sta opali na poslu,da ne dolazim djaba po tebePitarBordo je napisao/la:"Sumljam".... Umro sam.![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MCMXLVI
Vidis da sam pogodio sastav jucer
Vidis da sam pogodio sastav jucer
Mogu oni meda,al' valja kasiku podici...pasica je napisao/la:Tesko. Mislim da ispadamo iz kupa, a ja da se pitam ne bi ga nikad ni igrali. Skroz ne bitno takmicenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolja ova teorija zavjere radi Jesica. Nego, dosao, vidio, trijumfovao i otisao, a za sat vam vec nova tekma. Mozete li sta protiv Plemica...
Mozete li meda proiv ove Krupe?
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
Pitaristok
- Kontakt:
već štopa, dabogda da bude moglo,,, Spaho ima opasnog dilera... ne znam ne znam...
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Rahma i 16 gostiju.