Tu je trener da smiri ekipu da im kaze kako stvari svoje,opet ponavljam najvažnija su 3 boda, vremena ima ne igraju lp, neka analiziraju sinocne greske..po meni u januaru Hondi Alexu se zahvaliti i dovesti makar prosjecne igrace njihovih pozicija, a ne od Meneza da pravi ofanzivne veznjake ili of DeSciglia ne daj Bože halfa..Romagnoli13 je napisao/la:Prethodne dvije utakmice i prvo poluvrijeme sinoć su jasan pokazatelj da ova ekipa napreduje i da se može upustiti u borbu za top 3 pozicije.Ali morat ce dovesti makar dva igraca u Januaru,jedan od njih mora biti playmaker.I to bi onda bila i vise nego dobra ekipa.Međutim, drugo poluvrijeme od sinoć nam govori da traume i strahovi koji su se nakupili u zadnje dvije godine nisu nestali.Jednostavno se ekipa se uplasi pobjede koja je vec servirana.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: RE: Re: AC Milan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Već je Siniša o tome puno puta pričao,tokom sedmica rade izuzetno jako i dobro i onda kad dođe meč djeluju uplašeno.Nastojat će on sigurno to da popravi(napretka već ima),ali neće moći za 2-3 mjeseca iskorijeniti ono što se nakupljalo pune dvije sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa sto hudnika Roma izglasase za najgoreg igraca utakmice?
to valjda da ne bi honda bio cetvrti put zaredom, pa da malo promjene. 
Ma ja kazem, on da nije napravio onu izmjenu ili da je makar to odradio pametnije, ne bi doslo do onoga sto posto. Ne treba nikad nista mjenjati u ekipi (a pogotovo ne odbrani) makar prvih petnaest minuta nakon poluvremena vec cekati da prodju pocetni udari, to je zlatno pravilo u fudbalu. Ovako iskoristise smusenost u odbrani i umalo nas ne stigose.
Al' treba se definitivno nesto poraditi, stalno primamo po gol-dva po utakmicama, previse jbg. Sreca pa napad uvijek uvalja dovoljno golova za pobjedu, al' nece ni oni uvijek imati dobar dan.
Ma ja kazem, on da nije napravio onu izmjenu ili da je makar to odradio pametnije, ne bi doslo do onoga sto posto. Ne treba nikad nista mjenjati u ekipi (a pogotovo ne odbrani) makar prvih petnaest minuta nakon poluvremena vec cekati da prodju pocetni udari, to je zlatno pravilo u fudbalu. Ovako iskoristise smusenost u odbrani i umalo nas ne stigose.
Al' treba se definitivno nesto poraditi, stalno primamo po gol-dva po utakmicama, previse jbg. Sreca pa napad uvijek uvalja dovoljno golova za pobjedu, al' nece ni oni uvijek imati dobar dan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Interista02
- Kontakt:
Izvinite, ali moro' sam. Dresovi vam grme

Bas su sila.ovo je treca garnitura koja je u cast brazila.zato preovladaju ove boje zuta I zelena. Meni bas keksi malo za promjenu heh.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Roman valjda najgori jer je bio lošiji od Zapate, kasnio, nije dobro zatvarao, jbg tako pišu u izvještajima.
Dresovi mogu proći ali brate šorcevi su komedija
Dresovi mogu proći ali brate šorcevi su komedija
Forza Milan!
Pa u cemu je problem? Sorcevi nam salju finu poruku svijetu.
sta's, bili i ostali gospodski klub
Ma da hoce skloniti ovo brazilsko gov.no sa dresova, ne znam odakle odjednom forsiranje ove zelene boje. Hocemo crni dres nazad, yebo vam brazil mater!
Al' meni je moc kombinacija crveni sorc - bijeli dres, ne znam zasto ovo vise ne koriste.
Rom je najbolji i najseksi igrac, ne mogu mu hejteri nista.
sta's, bili i ostali gospodski klub
Ma da hoce skloniti ovo brazilsko gov.no sa dresova, ne znam odakle odjednom forsiranje ove zelene boje. Hocemo crni dres nazad, yebo vam brazil mater!
Al' meni je moc kombinacija crveni sorc - bijeli dres, ne znam zasto ovo vise ne koriste.
Rom je najbolji i najseksi igrac, ne mogu mu hejteri nista.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
I naši šorcevi su na isti fazon, zato smo za utakmicu protiv Sitija koristili one iz prve garniture. Preružni im bili ovi iz treće.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Interista02
- Kontakt:
misliš prepederastiL'Avvocato je napisao/la:I naši šorcevi su na isti fazon, zato smo za utakmicu protiv Sitija koristili one iz prve garniture. Preružni im bili ovi iz treće.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nije baš ovaj spektar boja već od crne do bijele, sivi gradijent, ali je baš bezveze.
★★★
Sinoc izuzetno efikasno, 1 sansa 3 gola. Ubrala je se kvota 4.10 na 2/2, no priznajem vise sretno nego spretno.
Calabriu je morao mijenjati jer je igrao ostro a imao zuti. De Sciglio opet najslabiji uz Hondu. Cudna odluka da Zapata igra desnog beka. Romagnoli moze znacajno bolje.
Montolivo konacno lici na nesto, DeJong takodjer par dobrih intervencija. Cestitke Bonaventuri na jos jednoj golcini!
Bacca relativno miran, njegov prvi malo losiji nastup. Balo koci Baccu i igru sa svojim primanjem okrenut ledjima prema golu, usporava igru. Medjutim individ. Balo dobar, 3-4 zuta kartona na njemu, dobio dosta duela uz golcinu.
Miha je kukavicki htjeo zatvoriti utakmicu kad smo vodili 0-2 kao i 0-3, umalo mu se nije obilo o glavu, trebalo je nastaviti igrati. Bilo je puno prostora koji bi malo hrabrija ekipa iskoristila. Sve u svemu, dobro - idemo dalje.
Calabriu je morao mijenjati jer je igrao ostro a imao zuti. De Sciglio opet najslabiji uz Hondu. Cudna odluka da Zapata igra desnog beka. Romagnoli moze znacajno bolje.
Montolivo konacno lici na nesto, DeJong takodjer par dobrih intervencija. Cestitke Bonaventuri na jos jednoj golcini!
Bacca relativno miran, njegov prvi malo losiji nastup. Balo koci Baccu i igru sa svojim primanjem okrenut ledjima prema golu, usporava igru. Medjutim individ. Balo dobar, 3-4 zuta kartona na njemu, dobio dosta duela uz golcinu.
Miha je kukavicki htjeo zatvoriti utakmicu kad smo vodili 0-2 kao i 0-3, umalo mu se nije obilo o glavu, trebalo je nastaviti igrati. Bilo je puno prostora koji bi malo hrabrija ekipa iskoristila. Sve u svemu, dobro - idemo dalje.
Upravo o tome je pisala gazzetta cini mi se, nesto se spominjalo da bi mogao zavrsiti kao Saravi jer iz nekog razloga on i Balo nisu funkcionisali na terenu. Ne znam, mozda je ono sinoc samo slucajnost i los dan Bacce, al' ako se slucajno ispostavi kao tacno, ima da leti na klupu pa makar Messi licno bio. Ovo je cisto stvar principa, radije volim gledati Baccu koji je radilica na terenu i profesionalac koji zivi za fudbal nego neko ko je radi svojih bubica proveo citavu sezonu (bolje receno: karijeru) na tribinama. Da ne pricam da je jedan placen 30X vise...
Ispadam sad i ja malo okrutan, nije to zasluzio
al' ako imalo bude ometao Baccu (ima logike ovo sto zenga pise), onda mrs na klupu. Ili neka ih Sinisa malo ljepse raspodjeli po terenu, mislim neka isproba sve opcije. Ako ne upali - fajront.
Jos valja i Meneza u sve to ugurati, ih... morat ce neko izvisiti, kako god okrenes.
Ispadam sad i ja malo okrutan, nije to zasluzio
Jos valja i Meneza u sve to ugurati, ih... morat ce neko izvisiti, kako god okrenes.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I ja sam ranije spomenuo da L. Adriano ima sjajno kretanje i na taj nacin otvara prostor Bacci, a Balotelli jeste bolji tehnicki igrac od L.Adriana, al mi trebamo koristiti onog igraca koji ce bolje odgovarati nasem sistemu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Dobro su nam se poklopili rezultati večeras 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mogli bi mi do LP kako igraju ovi rivali 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Zanimljivo razmišljanje Carla Nestija. Zašto ne pokušati sa De Jongom na poziciji stopera? Iako su naši obrambeni problemi iskljucivo na bekovskim pozicijama moram priznati da bi volio vidjeti De Jonga u središtu odbrane. Baš me zanima kako bi to izgledalo
Il Club più titolato al mondo!
Mah mislim da to ne bibilo dobro, jest da on zna dobro uklizati i iznijeti loptu ali bi nam skok igra bila ravna katastrofi 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Braco koja slavite, Bajram Mubarek Olsun. Sve najbolje vam zelim, da provedete blagdane u miru i veselju sa svojima.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
svim Milanistima koji slave Bajram Serif Mubarek Olsun
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.