Profesionalac sjeo na klupu.
Sarajevo izbacilo svinjski iz kupa.
Hvala Vam na Bajramskom poklonu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Igor Kristic je pravi pitarFudo je napisao/la:Jes ovom Kristicu krivo, kako mu se cuje na glasu...**** mu ja "neutralnu" m
Al bašHZG je napisao/la:Ublehaš podnio ostavku.
Profesionalac sjeo na klupu.
Sarajevo izbacilo svinjski iz kupa.
Hvala Vam na Bajramskom poklonu
dr.van nostrand je napisao/la:de ba, pa zar nije akademija najslabiji dio FKS, tamo se spremala cistka upravo zbog nesposobnjakovica koji je vode, na celu je upravo HurticBabayaro je napisao/la:On voli Saraj'vo pravi je hordaš, Almir Hurtić jedan je od nas !
3 utakmice 3 pobjede, zadužio nas je, bilo bi pravo šupački da damo sad Ješiću da vodi Sarajevo, moramo pružiti priliku Hurtiću.
Bez poraza 270 minuta !

socrates je napisao/la:Prolaz k'o vrata,uz pjesmu,udji slobodnoo![]()
Ibrak, dinGospo...Sretno,vragolane![]()
Ješa,imperator,podvlaci crtu,i pravi vojnicko odjeljenje-specijalnu jedinicu![]()
![]()
Da je mrtvi nije odmah da znašSlevinKelevra je napisao/la:Covjek je mrtvi pitarFudo je napisao/la:Jes ovom Kristicu krivo, kako mu se cuje na glasu...**** mu ja "neutralnu" m![]()
Zadnja linija katastrofalna utakmica, Tatko i Baric posebno. Kod primljenog gola, Baric cuva Bekica da mu ne pobjegne valjda. Bekovi kriminalno odigrali, bruku su nam šansi napravili. Rustemovic me sve više iznenađuje, ali u pozitivnom smislu. Nevjerovatno koliko je covjek pretrcao, a tek lopti ukrao.Ajax je napisao/la:Mislim da je Puzigaca danas mnoge iznenadio jer je odigrao bez greske. A sto se tice ostalih igraca malo losija partija Benke i Velkoskog i Tatomirovica. Ovi ostali svi solidno. Protiv Viteza ne treba nista mjenjati samo 4-4-2 i odmoriti ove najumornije. Duljevic, Radovac i nadam se Stepanov u prvih 11 i to je to![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Anex, bvsic, prisonbreak i 23 gosta.