FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a volio bi, jelde?
[youtube][/youtube]
I stvarno ne znam ako onaj Livaja opet pocne utakmicu...U sta gledaju i Sablja i Vlado yebo te.Pa kakav je ono igrac.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
bogami ovo nije penal.
-
- Kontakt:
izgleda da jeste ruka ali izvan 16ChWilla je napisao/la:bogami ovo nije penal.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Cist penal.
- bistrikboy
- Kontakt:
Svasta sam prosao sa Željom i manijacima ali nikad bas nikad u zivotu ne bih skandirao protivnickoj ekipi a svojoj zvizdao kad povede.Fuj.Prema snimku igranje rukom van 16-terca.Idemo dalje.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- invincible1921
- Kontakt:
rame a ne ruka po meni. na samoj granici, noge su mu vani ali ruka je unutra.
Pa jel moguće
Kakvi su ovo glupani majko mila, nije ni rukom igrao uopšte.

DRUG NEBI TI PUNCA
- akisarajevo92
- Kontakt:
bilo je vala toga u ona čemerna vremena više puta. skandiralo se i sudija lopove kad smo posušje pobijedili 1-0 na grbavici u nadoknadi, igor radovanović zabio gol. nije bio penal ali je ono svaki sitni kontakt navlačio za nas, kako se tad svima domaćinski sviralo.bistrikboy je napisao/la:Svasta sam prosao sa Željom i manijacima ali nikad bas nikad u zivotu ne bih skandirao protivnickoj ekipi a svojoj zvizdao kad povede.Fuj.Prema snimku igranje rukom van 16-terca.Idemo dalje.
Aj bruke I penala, yebo ovakav penal .
Covjek igro ramenom nije rukom uposte plus izvan 16
Covjek igro ramenom nije rukom uposte plus izvan 16

Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 23 sep 2015, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma sjecam se toga bila parola "samo je ime ostalo".Ma ovo je cirkus majkem' neka prica ko sta hoce ali ne ide ovo.Zovnes svoje pa im se nagovoris a ovim seljacima skandirati ne ide vala nikako.ChWilla je napisao/la:bilo je vala toga u ona čemerna vremena više puta. skandiralo se i sudija lopove kad smo posušje pobijedili 1-0 na grbavici u nadoknadi, igor radovanović zabio gol. nije bio penal ali je ono svaki sitni kontakt navlačio za nas, kako se tad svima domaćinski sviralo.bistrikboy je napisao/la:Svasta sam prosao sa Željom i manijacima ali nikad bas nikad u zivotu ne bih skandirao protivnickoj ekipi a svojoj zvizdao kad povede.Fuj.Prema snimku igranje rukom van 16-terca.Idemo dalje.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
jeste tad je bila ta parola. i ispraćeni njihovi aplauzom.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 23 sep 2015, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
To je "stari navijač ",samo je malo taktiku promijenio...19TM87 je napisao/la:Da li smo nas dvojica danas bili na istoj tekmichupachups je napisao/la:Ne znam u sta ste vi gledali? Fino smo odigrali danas, dosta lijepih pasova, vidi se da igraci dizu formu polako i da ce to biti dobro. Sad kad uzmemo Travnika, pitari nemaju sta traziti. Borba za titulu nije iskljucena ako povezemo par utakmica. Zivi bili pa vidjeli.
A ovi sto jedva cekaju poraz da vrate Loju iz penzije, necete bagro.![]()
-
- Kontakt:
Igraci nam polako dizu formu, do derbija ce to biti vrh. Pljunite me ako tako ne bude.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma pokislo se kvalitetno i svi kontali iz ofsajda da smo zabili,a nismo.ChWilla je napisao/la:jeste tad je bila ta parola. i ispraćeni njihovi aplauzom.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Na prvu je izgledalo da jeste, ali nidje veze sa penalom. 'em rame, 'em vani
Cuj Juga: vi ste Barcelona

Cuj Juga: vi ste Barcelona

Poklonio nam savez prolaz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.