Da bi dobiti kone u sl. kolu i to izbaciti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Još jednom isprika zbog pauze od 30 sekundi, morao restart app da bi uzelo drugi stream!
Samo Saraj'vo.
odlicno, nije moglo bolje !!!
nek smo ove smetljare izbacili iz vise razloga a mnoge od njih smo i veceras vidjeli i culi, bitno da se ekipa vratila poslije onog sunovrata usli smo u finu formu koju su ispratili i odlicni rezultati !!!
Vitez shvatiti sto ozbiljnije mozemo, nisu oni talasika, imaju Fajica u napadu uz par solidnih igraca oko njega i Karacica na klupi i potrebna nam je jos jedna dobra tekma kao uvertira za derbi !!!
naprijed Bordo Bijeli !!!
nek smo ove smetljare izbacili iz vise razloga a mnoge od njih smo i veceras vidjeli i culi, bitno da se ekipa vratila poslije onog sunovrata usli smo u finu formu koju su ispratili i odlicni rezultati !!!
Vitez shvatiti sto ozbiljnije mozemo, nisu oni talasika, imaju Fajica u napadu uz par solidnih igraca oko njega i Karacica na klupi i potrebna nam je jos jedna dobra tekma kao uvertira za derbi !!!
naprijed Bordo Bijeli !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Joj Uscuplicu sta uradi od ovakve ekipe.
Tek sad vidis kakva nas je neznalica vodila i unazadila.
Dodje covjek bez iskustva i lagano poslozi stvari za par dana da to izgleda na nesto.
Danas smo se mogli uvjeriti da smo mi ipak puno igracki jaci od Zrinskog. Jos nam fali samo to da postanemo tim, a radi toga je Jesic i doveden.
Inace, utakmica ravnopravna. Ocito je bilo da se radi o dvije najbolje ekipe u drzavi.
Ko god da je prosao, bilo bi zasluzeno.
Ko god da je izgubio, navijaci te ekipe nemaju razloga biti nezadovoljni.
Tek sad vidis kakva nas je neznalica vodila i unazadila.
Dodje covjek bez iskustva i lagano poslozi stvari za par dana da to izgleda na nesto.
Danas smo se mogli uvjeriti da smo mi ipak puno igracki jaci od Zrinskog. Jos nam fali samo to da postanemo tim, a radi toga je Jesic i doveden.
Inace, utakmica ravnopravna. Ocito je bilo da se radi o dvije najbolje ekipe u drzavi.
Ko god da je prosao, bilo bi zasluzeno.
Ko god da je izgubio, navijaci te ekipe nemaju razloga biti nezadovoljni.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jedva cekam derbi 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Jedva cekam derbi
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
THEC je napisao/la:ma samo nastaviti s tom formacijom ocito nam odgovara, tacnije ne moramo cak ni dva klasicna napadaca imati, jedan moze igrati takozvanog poluspica, ali posto svakako nemamo 'desetke' u ekipi treba igrati ono sto mozemo i evo vec tri tekme nam donosi to rezultatAjax je napisao/la:Dobar je bio Rustemovic sto jest jest. Ako bude jos agresivniji defanzivno dobili smo odlicnog zadnjeg veznog i ne treba vise kupovat na toj poziciji. Jos jedan razlog da se nastavi ova 4-4-2. A u sredini terena izabrat dvojicu od trojice ( Radovac, Ikande, Rustemovic ) ko bude od njih u najboljoj formi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 sep 2015, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
belosevic28
- Kontakt:
Infarkt tekma, ali vecina nasih je tako, pa insan nekako podnese. Sretan sam zbog prolaza, ali jos sretniji sto sam vidio da mozemo odigrati i takticki dobru tekmu. Sretan jer mozemo dobiti i tekmu koju losije odigramo.
Tatomirovic me razocarao. Gusiti Kovu na DMF da bi kapiten igrao je suludo. Kovu na stopera, prije Tatka, i kraj price. Benko fuli zicer, jos jedan ove sezone, ali vjerujem da je ovo samo prolazna kriza. Duljevic tanak, pa tanak, nezz sta se vise desava s njim... Rustemovic kapa do poda, drugu tekmu u nizu pojede vezni red. Mislim da protiv Viteza ima kartone, tako da ce odmoriti za derbi. Dok se oporave Al. Bekic i Harmoni, vrati Stepanov, bit ce to puno bolje.
Pomalo stvari dolaze na svoje
Halalite za duzi post.
Bajram mubarek olsun svima koji proslavljaju ovaj mubarek dan...
Tatomirovic me razocarao. Gusiti Kovu na DMF da bi kapiten igrao je suludo. Kovu na stopera, prije Tatka, i kraj price. Benko fuli zicer, jos jedan ove sezone, ali vjerujem da je ovo samo prolazna kriza. Duljevic tanak, pa tanak, nezz sta se vise desava s njim... Rustemovic kapa do poda, drugu tekmu u nizu pojede vezni red. Mislim da protiv Viteza ima kartone, tako da ce odmoriti za derbi. Dok se oporave Al. Bekic i Harmoni, vrati Stepanov, bit ce to puno bolje.
Pomalo stvari dolaze na svoje
Halalite za duzi post.
Bajram mubarek olsun svima koji proslavljaju ovaj mubarek dan...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Rustemovic = Gattuso. Dobili smo novu zvijezdu u ekipi, cekamo Mihojevica aBd.Pantelija je napisao/la:gledali istu utakmicu ?Ajax je napisao/la:Dobar je bio Rustemovic sto jest jest. Ako bude jos agresivniji defanzivno dobili smo odlicnog zadnjeg veznog i ne treba vise kupovat na toj poziciji. Jos jedan razlog da se nastavi ova 4-4-2. A u sredini terena izabrat dvojicu od trojice ( Radovac, Ikande, Rustemovic ) ko bude od njih u najboljoj formi.![]()
Rusrtemovic da je igrao kolikko su "neki" igraci igrali do sda, mi bi imali najboljeg veznjaka lige...
Ovako jos par utakmica da uveže i pišat će po ostalima jer ovo danas je bilo 10/10
asistencija, bezbroj lopti presjecenih, pametni faulovi i velika borbenost... koliko je pretrcao :O
da se zna, borac, radnik i sada zrinjski nasem strucnom stabu je pomogao i pomocni trener kojeg je ješić doveo
-
Pitaristok
- Kontakt:
PITARI NA APARATIMA
Dajte ljudi link tekme da ko insan ponovo na miru pogledam.
Slazem se samo neka tako nastavi i ja sam htio navesti Gattusa kao primjer. Neka se isprofilise jos vise u tim defanzivnim zadacima to sam mislio prije da kazem. Uvijek moze jos bolje samo neka razbija i presjeca napade bez pardona. Nesto kao Besic. A za ofanzivu imamo Radovca i Ikandea.obiteljskicovjek je napisao/la:Rustemovic = Gattuso. Dobili smo novu zvijezdu u ekipi, cekamo Mihojevica aBd.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 sep 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo nam je trebalo. Rekao sam da Zrinjskom ne odgovara niko ko ne igra ofanzivno, njihova igra se bazira na kontre. Laku ej Marinovicu bilo da bude strucnjak akd su Meho i Dzeno naivno pokusavali da igraju dopadljivo i otvarali se. Svaka cast Hurticu.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nadam se da cemo nauciti da istrpimo ove mlađe igrace malo, kao Rustem npr i Kovacevic. Imali su i jedan i drugi ocajnih tekmi, sto je normalno za mlade igrace koji su vecinom sa klupe dobijali sansu. Cim igraju u kontinuitetu pokazu zasto su dovedeni. Bolje Rustema forsirati u sredini, a gore gurnuti Ikandea ili Radovca nego cekati Mesu od kojeg ko sto sam davno i govorio nemamo nikakvog hajra.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
I tako, Ustaše i odoše iz kupa. Vozdrica papci
Što reče Beli, tekma za infrakta, nema se šta puno pričati, odigrali smo bolje, borbenije i požrtvovanije i zaslužili smo da prođemo svakako, bar sam ja tako to vidio večeras.
"Kapitena" zakovati ekserima ako treba za klupu/tribine, nadam se da će se što prije riješiti situacija sa Stepanovom pa da on upadne i bićemo beton nazad, ako ne može on onda Kova/Miha, također se nadam da će se Almir Bekić što prije vratiti i uletiti opet umjesto i dalje kriminalnog Puzigaće.

Majstore hvala ti na svemu, da ne bi tebe onaj bi nam debil dohako do kraja
"Kapitena" zakovati ekserima ako treba za klupu/tribine, nadam se da će se što prije riješiti situacija sa Stepanovom pa da on upadne i bićemo beton nazad, ako ne može on onda Kova/Miha, također se nadam da će se Almir Bekić što prije vratiti i uletiti opet umjesto i dalje kriminalnog Puzigaće.

Majstore hvala ti na svemu, da ne bi tebe onaj bi nam debil dohako do kraja
1946
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Veliki igrac, a jos veci covjek

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tatko hvala ti na svemu lijepom, ali mislim da se nase zajednicko putovanje treba uskoro zavrsiti. Krste brate, isto kao da ti je neko zenu karo, sta ti je vise.
Inace sam uvijek oprezan ala hilmo sto se tice derbija, ali ovaj put bi kone mogle dobro zaplatiti
Inace sam uvijek oprezan ala hilmo sto se tice derbija, ali ovaj put bi kone mogle dobro zaplatiti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ova utakmica se trebala završiti i prije, tj. u regularnom dijelu da si bili imalo prisebniji al' eto. Sreća pa je dobro sve završilo na kraju. Jel' ono Ješiću otišla voda na stranu pa se polio sam 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 32 gosta.