FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakav crni Žujo, mojne nam tog papka i ublehaša molim vas.
Neka traže kakve bolje igrače. Ima li igdje kakvih bekova, a ne ovi amateri, kakav napadač da može makar svaku treću pogoditi, ima li kakav krkan na sredini da se pobije, a ne ovi baletani itd.
Neka traže kakve bolje igrače. Ima li igdje kakvih bekova, a ne ovi amateri, kakav napadač da može makar svaku treću pogoditi, ima li kakav krkan na sredini da se pobije, a ne ovi baletani itd.
Ovo jeste loše bilo...
Ali u kup takmičenjima se svašta događa.
Sad nema druge nego se nadati da će već u subotu u Travniku biti bolje. Ja vjerujem da hoće i da će se osvojiti tri boda. Iako znamo da tamo nismo dobro igrali i pobjeđivali ni kad smo bili u puno boljoj situaciji nego smo sad.
Travnik je demolirao ekipu istog ranga kao što je ova s kojom smo mi igrali. Da li to šta znači, vidjecemo.
Mada,kad smo kod te ekipe s kojom smo igrali...Uređen klub,sa solidnom ekipom uglavnom sastavljenom od igraca sa premierligaskim iskustvom. Trener takodje premierligaski.
Ove godine su mogli ući u premier ligu ali nisu htjeli.
Sve to ne umanjuje lošu predstavu našeg tima.
Ali,mora se dalje...nema drugog izbora.
Sad nema druge nego se nadati da će već u subotu u Travniku biti bolje. Ja vjerujem da hoće i da će se osvojiti tri boda. Iako znamo da tamo nismo dobro igrali i pobjeđivali ni kad smo bili u puno boljoj situaciji nego smo sad.
Travnik je demolirao ekipu istog ranga kao što je ova s kojom smo mi igrali. Da li to šta znači, vidjecemo.
Mada,kad smo kod te ekipe s kojom smo igrali...Uređen klub,sa solidnom ekipom uglavnom sastavljenom od igraca sa premierligaskim iskustvom. Trener takodje premierligaski.
-
- Kontakt:
Ma mi smo bez Amara ko muha bez glave i dok se on ne vrati ja se ne nadam bilo kakvom prosperitetu što se rezultata tiče..
Krupa nije zaslužila da izgubi na ovaj način.. Ljudi odigrali kako znaju i nisu nam dopustili da šutnemo u okvir gola.. Imaju bolje bekove od ovih što su nekim slucajem zalutali u Želju.. Bukvalno nam je poklonjen prolaz..
Krupa nije zaslužila da izgubi na ovaj način.. Ljudi odigrali kako znaju i nisu nam dopustili da šutnemo u okvir gola.. Imaju bolje bekove od ovih što su nekim slucajem zalutali u Želju.. Bukvalno nam je poklonjen prolaz..
BUDI ŽELJO !!!
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Danas mi nešto bio ćejf na "otkriveni zapad". Kontam, hajd' jednom da se malo odmorim uz Želju, nakon dugo vremena. Koji naivac.
Ali lijepo je na zapadu, mogao bih se i navaditi.
Evo par zapažanja. Livaja... Em je loš sam od sebe, em je još lošiji zbog pritiska sa tribina. Ali kad čovjek svaki drugi dodir s loptom pogriješi, zviždali bi mu, vala, i da je naše dijete. Ali danas sam vidio još nešto, što mi se nikako nije svidjelo: odnos drugih igrača prema Livaji. Prvo Đelmić, na početku utakmice, galami na Livaju zato što mu je ovaj iz auta dodao loptu, a Đelmić pokazivao da je baci Kosoriću. Poslije se opet Đelmić ljuti na njega, jer nisu zajedno kako treba odradili napad po desnoj strani. Onda Stokić ludi na Livaju, nakon što mu je ovaj iz auta dodao, Stokić mu vratio, a lopta ode u aut. Stokić bukvalno na koljena pao i udara rukama po zemlji. Poslije, u drugom poluvremenu, Blagojević isto, galami na Livaju jer nije stigao neki njegov pas. Još kad tome dodaš i situacije gdje su se Kokot i Blagojević istresali na Mladenovića, zato što se ovaj nije kako treba priključio napadu, jasno je da nam je timski duh trenutno nikakav. Pored toga, odnos sa navijačima godinama nije bio gori. Ali šta očekivati, kad poslije toliko kikseva ove sezone, igrači opet danas izađu i odigraju preko kurca.
Bio sam relativno optimističan nakon Drine, zbog bezbroj šansi i zbog toga što smo u pojedinim periodima utakmice fakat nešto i odigrali, ali ovo danas je jedan ogroman korak unazad. Pobijedili smo, uvezali tri pobjede, a atmosfera je gora nego nakon kiksa protiv Slobode. Ne znam, ako uspijemo uvezati još tri pobjede zaredom, možda bude malo bolje.
Ono što je jasno, ovakvi kao danas, nula bodova nam ne gine. Trebalo je igrače poslije utakmice ostaviti na treningu, i još im priključiti psihologa da trči s njima. Šta taj čovjek radi? Vidim ga danas na zapadu, smješka se, hoda s dvije trebe, a na terenu pacijenti zapušteni skroz.
Biće bolje akobogda u Travniku.
Volim te, Željo!

Evo par zapažanja. Livaja... Em je loš sam od sebe, em je još lošiji zbog pritiska sa tribina. Ali kad čovjek svaki drugi dodir s loptom pogriješi, zviždali bi mu, vala, i da je naše dijete. Ali danas sam vidio još nešto, što mi se nikako nije svidjelo: odnos drugih igrača prema Livaji. Prvo Đelmić, na početku utakmice, galami na Livaju zato što mu je ovaj iz auta dodao loptu, a Đelmić pokazivao da je baci Kosoriću. Poslije se opet Đelmić ljuti na njega, jer nisu zajedno kako treba odradili napad po desnoj strani. Onda Stokić ludi na Livaju, nakon što mu je ovaj iz auta dodao, Stokić mu vratio, a lopta ode u aut. Stokić bukvalno na koljena pao i udara rukama po zemlji. Poslije, u drugom poluvremenu, Blagojević isto, galami na Livaju jer nije stigao neki njegov pas. Još kad tome dodaš i situacije gdje su se Kokot i Blagojević istresali na Mladenovića, zato što se ovaj nije kako treba priključio napadu, jasno je da nam je timski duh trenutno nikakav. Pored toga, odnos sa navijačima godinama nije bio gori. Ali šta očekivati, kad poslije toliko kikseva ove sezone, igrači opet danas izađu i odigraju preko kurca.
Bio sam relativno optimističan nakon Drine, zbog bezbroj šansi i zbog toga što smo u pojedinim periodima utakmice fakat nešto i odigrali, ali ovo danas je jedan ogroman korak unazad. Pobijedili smo, uvezali tri pobjede, a atmosfera je gora nego nakon kiksa protiv Slobode. Ne znam, ako uspijemo uvezati još tri pobjede zaredom, možda bude malo bolje.

Biće bolje akobogda u Travniku.
Volim te, Željo!
FK Željezničar 1921
Ma BarcelonaFKZ1921 je napisao/la: Mada,kad smo kod te ekipe s kojom smo igrali...Uređen klub,sa solidnom ekipom uglavnom sastavljenom od igraca sa premierligaskim iskustvom. Trener takodje premierligaski.
.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
ne valja tako gledati. Da penal nije bio uredu, ali penal jeste bio.Hadzijalagic je napisao/la:Ma mi smo bez Amara ko muha bez glave i dok se on ne vrati ja se ne nadam bilo kakvom prosperitetu što se rezultata tiče..
Nama je momentalno najbitnije da upisujemo bodove a covjek je uradio svoj posao do sada 100% u prosjeku od tri utakmice. Ako cemo realno gledati.
I prosle godine da Odovic nije doveo Kokota i Dzelmica mi evrope ne bi vidjeli.
Dakle, ova sitvacija se vuce i vuce. Odredeni momenti trenera donesu prevagu.
Jednom je Svabo to fino da se prerano uslo u ovo pobladivanje jer to samo od sebe zahtijeva par iskusnih i dobrih igraca koji ce voditi igru, a pustiti i ocekivati da ti mali Hadiahmetovic vodi igru je smijesno, pored cinjenice koju dobro znaju da su mladi igraci skloni velikim oscilacijama u igri. )Tj danas je najbolji, sutra je najgori)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 23 sep 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma gdje je bio, kakav ba penal.
Kako je udure penal, a momak nit' je igro rukom nit' je bio u 16? Niđe veze, nismo mi neki da na ovakav način prolazimo.DzoleZeljo je napisao/la:ne valja tako gledati. Da penal nije bio uredu, ali penal jeste bio.Hadzijalagic je napisao/la:Ma mi smo bez Amara ko muha bez glave i dok se on ne vrati ja se ne nadam bilo kakvom prosperitetu što se rezultata tiče..
Nama je momentalno najbitnije da upisujemo bodove a covjek je uradio svoj posao do sada 100% u prosjeku od tri utakmice. Ako cemo realno gledati.
I prosle godine da Odovic nije doveo Kokota i Dzelmica mi evrope ne bi vidjeli.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ovaj Dzole još luđi od ovih naših igrača 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ovakav penal nam nije trebao i Klub bi se trebao oglasiti, reda radi.
Nema šanse da donesemo tri boda kad u ekipi imaš dva ovakva beka i kad imaš napadač koji je indisponiran,Hasanovic je fino odigrao kako je momak jak za svoje godine samo ako mogu da te pitam da li si ti čuo za ovu priču zujo i Amar?. Ja ne mogu dočekati dan kad će se on vratiti.naravno mislim na AmaraFKZ1921 je napisao/la:Ovo jeste loše bilo...
Ma nije Barcelona. I daleko od toga da opravdavam ovako losu igru. Ali,cinjenica je da malo ko od nas zna protiv kakve ekipe se igralo. Na zalost,haman ni nasa struka ni igraci to nisu znali.shzna je napisao/la:Ma BarcelonaFKZ1921 je napisao/la: Mada,kad smo kod te ekipe s kojom smo igrali...Uređen klub,sa solidnom ekipom uglavnom sastavljenom od igraca sa premierligaskim iskustvom. Trener takodje premierligaski.
.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa ne znam onda sto Dzelmic nije pucao preko gola radi fair-play ako penal "nije bio".
Nismo onda nista bolji od Sirokog, saveza, onih gore itd..
Nismo onda nista bolji od Sirokog, saveza, onih gore itd..
niko te ne pita treba li ili ne, ni kad te zakidaju ni kad te poguraju. ali volio bih definitivno da se klub oglasi i pokaže dosljednost.KLIS je napisao/la:Ovakav penal nam nije trebao i Klub bi se trebao oglasiti, reda radi.
-
- Kontakt:
Evo sta kaze Vlado da ce s ovim problemima napraviti velike stvari. Uvijek je dosao na mala vrata, a izasao na velika. Svaka cast Vlado
Ti si nas Murinjo.

sramota za jug
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Govedarica i Ordagic u Slobodi(2. na tabeli), Zakaric u Zrinjski(1. na tabeli), Fajic u Vitez.rodom s Mejtaša je napisao/la:Kakav crni Žujo, mojne nam tog papka i ublehaša molim vas.
Prodali 2 najbolja igrača, riješili se solidnih bekova, doveli nekog ribara sa Amazona, Diatu koji ne zna primiti, Livaju tobe jarabi, Hodzurda defanzivac koji ne zna loptu graditi i Mladenovic koji niti mirise niti smrdi. Sreća pa se Blagojevic pokazao pojacanjem da ne bude totalni promasaj.
-
- Kontakt:
Ako je to tačno da nisu znali onda je to tek sramota. Ne bi me iznenadilo da ne znaju ni u Travniku šta ih i ko čeka. Amaterizam klasični.
Vrlo teška situacija. Igrači ni sami sebi više ne vjeruju a da ne kažem da ih nijedan protivnik ne benda 5%.
Nisam optimista generalno gledavši. Nije da lijeka nema, ali nema pravog doktora. Ima samo jedan što ja znam, ali je daleko.
Vrlo teška situacija. Igrači ni sami sebi više ne vjeruju a da ne kažem da ih nijedan protivnik ne benda 5%.
Nisam optimista generalno gledavši. Nije da lijeka nema, ali nema pravog doktora. Ima samo jedan što ja znam, ali je daleko.
Ma jok, pusti ih, ne treba navlačiti više njihov gnjev na klub. Samo sebi skačemo za vrat, ne treba čačkat mečku više!ChWilla je napisao/la:niko te ne pita treba li ili ne, ni kad te zakidaju ni kad te poguraju. ali volio bih definitivno da se klub oglasi i pokaže dosljednost.KLIS je napisao/la:Ovakav penal nam nije trebao i Klub bi se trebao oglasiti, reda radi.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 23 sep 2015, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Klub se može oglasiti ali ti onda ne gine kazna klubu za komentarisanje sudjenja.. I ja sam da se oglase pa i po cijenu kazne..ChWilla je napisao/la:niko te ne pita treba li ili ne, ni kad te zakidaju ni kad te poguraju. ali volio bih definitivno da se klub oglasi i pokaže dosljednost.KLIS je napisao/la:Ovakav penal nam nije trebao i Klub bi se trebao oglasiti, reda radi.
I neko spomenu psihologa; meni se čini da je ekipa psihički pala kako jeo on došao i da igramo lošije

Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 23 sep 2015, 22:00, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.