Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzekson, moze to i bolje 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sahovski turniri imaju vise uzbudjenja.SamoZeljo je napisao/la:Nakon prvih 45 minuta na 8 utakmica je postignuto cak dva gola.Dado je napisao/la:Kakva liga u PM. Pola sata igre ni jedan gol na 8 utakmica
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam šta je ovdje dobro ovdje. Pravo dosadna utakmica, taka liga, bekovi ne znaju ubacit loptu u šesneasterac, uvijek ili predugo ili prekratko. Nije lako ni Džeki gdje god igra bekovi i krila ne znaju ubacit loptu, ni u repci ni u klubu. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Meni bas zanimljiva utakmica, za razliku od onih prethodnih Rominih u gostima..shminka je napisao/la:Apsolutno negledljiva utakmica, ko bi rekao da ce Edin naci dosadniju ekipu od Cityja...daj novi transfer
This time next year we'll be millionaires.
Garcia je rak rana Rome.
Kakav je ovo zivi zid Bogte.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Gabon
- Kontakt:
Zuka drzi Dzeku u dzepu
kakav komadant odbrane.
Salah nije sebican

Salah nije sebican
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Kako pjanic fila Dzeku loptama majko mila!Misimovicu vrati se svega ti!
Ako ovo zijane mislim da je realno
scudetto 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Zabi ga Sale
Dzekin ucinak se sve vise svodi na "navlaci na sebe dvojicu odbrambenih"...
Zadnja izmjena: lolcina, dana/u 23 sep 2015, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Ovaj Salah bi prije umro nego dodao.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
EdoBlipara
- Kontakt:
Neznam koji su ga klinac kupili a ne koriste ga. Boze sacuvaj ova Roma isto nasa repka . Dobar zukanovic haj nešto pozitivno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja sve kontam ali ovo nikako , prosle godine roma je ima pregrst sansi na svakoj tekmi gdje je samo neko terbao zabijati golove nisu imali tog igraca. I sta oni urade ? Promjene napad u potpunosti i pocnu igrat drugacije , dzeko nikad nece bit igrac koji ce bit od koristi ako se peglas sa tiki takom oko 16 a oni to igraju nema od ovog nista... **** te nije covjek 2 puta primio loptu kako treba kamoli sta drugo. kakve budale braco draga ne gledo ja ovo vise taman da igra 11 edina u ovoj ekipi
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
EdoBlipara
- Kontakt:
Vala zasluženo dve šanse dva gola
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Brazzzoo123, CAGarfia, Confiance, ebi46, General505, Google Adsense [Bot], grad-na-rijeci-sani, HariTz, izdzezveubrazil, LeCoq, TefalTava, Wilshere10 i 101 gost.