NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Niko da spomene kako odigrase "nasa" djeca, a tolko se je pljuvalo sto ne igraju, a sad kad su dobili priliku niko da pohvali. Momci na terenu odigrali onoliko kolko je trebalo, nadam se samo da je trener uvidio koliko je Colic bolja opcija od Brkovica. Idemo u Bihac po prvu gostujucu pobjedu iako ce biti tesko, jer Jedinstvu je vrijeme da pocne pobjedjivat ako misli ostat u ligi.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Kako ovi iz Bihaća pišu da je klub pao na samo dno i da je pravo čudo da nekoga i pobijede.Ako gledamo po tome sve osim pobjede Zvijezde je ravno čudu.Međutim,Zvijezda ima jedno lice kod kuće a drugo u gostima.Ne bi me iznenadilo da i izgube jer samo kod kuće odigraju zbog publike kako valja.Da se tako postave svugdje od Gorazda pa nadalje bi nizali pobjede,ali 
jedno je istina zvijezdini igraci ovu ligu nisu shvatili na pravi nacin a tomu je kriv trener.u lukavcu su igrali mlako kao nemoze nama niko nista i izgubise.traze faule od sudije masu rukama,nema toga to im mora biti jasno i za svaku loptu treba ginuti na terenu.to kad budemo imali nizat cemo pobjede.ako to feja nemoze skontat bolje mu je da ide a da dode neki trener krkan sa kojim cemo biti ako treba i mesari.
jedinstvo ce odigrati cvrsto grubo na hampu.ako podlegnemo i ne odgovorimo isto nista od boda a kamoli od bodova.mene raduje prvo poluvrijeme iz lukavca i ako pruze takvu igru onda sve osim tri boda za nas je iznenadenje.
neka nam je sretno.kako sam cuo od utakmice sa rudarom je postavljen cilj 5 kola 15 bodova.znaci u naredne cetiri bi trebali uzeti maksimalan broj bodova
jedinstvo ce odigrati cvrsto grubo na hampu.ako podlegnemo i ne odgovorimo isto nista od boda a kamoli od bodova.mene raduje prvo poluvrijeme iz lukavca i ako pruze takvu igru onda sve osim tri boda za nas je iznenadenje.
neka nam je sretno.kako sam cuo od utakmice sa rudarom je postavljen cilj 5 kola 15 bodova.znaci u naredne cetiri bi trebali uzeti maksimalan broj bodova
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
nebeskasila
- Kontakt:
Samo hrabro, vi ovdje možete nas dobiti i to da nas razbijete, ne mislim da ste vi toliko jaki, nego smo mi previše slabi. A naravno sa ovim porazom možemo se i oprostiti, i ovako nam je ****, i kad izgubimo još jednu dvije gotovo je.
A mislim da ovu gubimo sigurno, ne trebate se puno brinuti.
problem naših igrača je u glavama(pogotovo kada igraju na strani),ova utakmica će pokazati dali smo spremni za PL-u ili ne...meni stvarno nije jasno šta se dešava sa Vašim klubom,grad Bihać po meni zaslužuje premijerligaša a ne da tavori i bori se za opstanak u prvoj ligi Federacije...možda je vrijeme da Vi navijači preuzmete stvar u svoje ruke..želim Vam sve najbolje,ali tek poslije našeg susretanebeskasila je napisao/la:Samo hrabro, vi ovdje možete nas dobiti i to da nas razbijete, ne mislim da ste vi toliko jaki, nego smo mi previše slabi. A naravno sa ovim porazom možemo se i oprostiti, i ovako nam je ****, i kad izgubimo još jednu dvije gotovo je.
-
batigol777
- Kontakt:
Kada su to navijači mogli napravit preokrtet u klubu gdje? kada? kako? Problemi u klubu se rješavaju novcem a kod nas i politikom tako da bišćani sretno i nama i vama. 
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
pitao si i odgovorio,pa naravno da će ići kod političara,načelnika kod kojih je novac..neka idu kod načelnika u što većem broju a naravno ovaj će ih vidjeti kao ogromnu glasačku mašinu pa da vidiš kako se odmah nađe lovabatigol777 je napisao/la:Kada su to navijači mogli napravit preokrtet u klubu gdje? kada? kako? Problemi u klubu se rješavaju novcem a kod nas i politikom tako da bišćani sretno i nama i vama.
Zadnja izmjena: zmaj348, dana/u 23 sep 2015, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
U Jedinstvu problem nije nikad bio u novcu, istog ima, problemi su druge prirodezmaj348 je napisao/la:pitao si i odgovorio,pa naravno da će ići kod političara,načelnika kod kojih je novac..neka idu kod načelnika u što većem brpju a naravno ovaj će ih vidjeti kao ogromnu glasačku mašinu pa da vidiš kako se odmah nađe lovabatigol777 je napisao/la:Kada su to navijači mogli napravit preokrtet u klubu gdje? kada? kako? Problemi u klubu se rješavaju novcem a kod nas i politikom tako da bišćani sretno i nama i vama.
da,i opet se vraćamo do načelnika koji kroz općinsku kasu daje najviše novca i zaposlio je u klubu svoje ljude koji troše netransparentno..znači njega moraju pritisnuti i veliki dio problema je riješen..ali nećemo više o ovome na našoj temi dosta je ljudima njihove muke,nadam se da će i za njih doči bolja vremena ali tek poslije naše utakmicesony_91 je napisao/la:U Jedinstvu problem nije nikad bio u novcu, istog ima, problemi su druge prirodezmaj348 je napisao/la:pitao si i odgovorio,pa naravno da će ići kod političara,načelnika kod kojih je novac..neka idu kod načelnika u što većem brpju a naravno ovaj će ih vidjeti kao ogromnu glasačku mašinu pa da vidiš kako se odmah nađe lovabatigol777 je napisao/la:Kada su to navijači mogli napravit preokrtet u klubu gdje? kada? kako? Problemi u klubu se rješavaju novcem a kod nas i politikom tako da bišćani sretno i nama i vama.
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Jesu jesu napravi se preokret....kad se shvati da klubovi su gradski a ne privatni za punjenje dzepova pojedinaca i pranja koje kakvih para iz sumnjivi firmi ...bit ce boljebatigol777 je napisao/la:Kada su to navijači mogli napravit preokrtet u klubu gdje? kada? kako? Problemi u klubu se rješavaju novcem a kod nas i politikom tako da bišćani sretno i nama i vama.
Radnički u kupu prođe Olimpik....dokaz da su nijanse u kvalitetu u pitanju,stvar je odnosa prema igri,sve je u glavi..tj.strategiji.Mi i Jajčani sigurno imamo tu nijansu kvalitete naspram ostalih,ali vodeće ekipe,ps.Orasje, imaju sjajan odnos i strategiju prema igri.
Bas tako.ja se iskreno bojim da sa fejom necemo vidjeti premijer ligu.nase igrace treba neko dobro nagazit I objasnit im neke stvari.ljudi igraju za 300km a bore se noge polomise sami sebivatreni je napisao/la:Radnički u kupu prođe Olimpik....dokaz da su nijanse u kvalitetu u pitanju,stvar je odnosa prema igri,sve je u glavi..tj.strategiji.Mi i Jajčani sigurno imamo tu nijansu kvalitete naspram ostalih,ali vodeće ekipe,ps.Orasje, imaju sjajan odnos i strategiju prema igri.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Upravo tako @Sonysony_91 je napisao/la:U Jedinstvu problem nije nikad bio u novcu, istog ima, problemi su druge prirodezmaj348 je napisao/la:pitao si i odgovorio,pa naravno da će ići kod političara,načelnika kod kojih je novac..neka idu kod načelnika u što većem brpju a naravno ovaj će ih vidjeti kao ogromnu glasačku mašinu pa da vidiš kako se odmah nađe lovabatigol777 je napisao/la:Kada su to navijači mogli napravit preokrtet u klubu gdje? kada? kako? Problemi u klubu se rješavaju novcem a kod nas i politikom tako da bišćani sretno i nama i vama.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Naši u Bihacu moraju jest teren ko nikad do sada a ne glumit i prigovarati sudiji inače nista od pobjede, jednostavno moramo početi pobjeđivati u gostima previše je para uloženo da ostanemo bez prvog mjesta. ..
BARCELONA danas putuje put krajine
SRETNO

-
batigol777
- Kontakt:
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pravili su se protesti, svi u gradu su protiv ovog u klubu, ali kada dodje dan za proteste okupi se 50 navijača, nigdje nikog, svi samo pričaju.. Uprava je takva kakva je, svi vole Jedinstvo dok ima para i zato i jesmo gdje smo. Vama sretno da nas dobijete jer vrijeme nam je da ispadnemo
Po rezultatima,Jedinstvo niko nije nadrigrao.Sve je to bilo tijesno većinom.Zato,danas nema opustanja.Samo uz ozbiljan i maksimalan pristup igri do pobjede.Ekipa za sampionske ambicije osim pobjede nema sta drugo traziti u Bihaću.
Teška utakmica veoma teška utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.