+1 gledam ode u korner, reko eto sad primamoPadovan je napisao/la:Allahami dragog, znao sam da je gol kad je bio ovaj korner, samo sam čekao
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ekipa bez trenera, bez mu.da, bez vodje...i po stoti put bravo za prelazni rok , sta "madjionicar" uradi od onakvog tima u usta mu se pose.rem umro dabogda
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ljudi moji to vam je mentalitet koji Max usadi svojim igračima. Kad smo vam mi to govorili prošle sezone niste nam vjerovali ali sada se to potvrdjuje.
Il Club più titolato al mondo!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma kako ono bijase do prije neki dan, pola foruma prica o tome, ovo je tranzicijska godina.
E moj Juve, e moj Juve. Nema za Juventus tranzicijske godine, moj Juve.
Kada ti jedan Zaza i Sturaro igraju u prvih 11, da te dragi Bog sacuva.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E moj Juve, e moj Juve. Nema za Juventus tranzicijske godine, moj Juve.
Kada ti jedan Zaza i Sturaro igraju u prvih 11, da te dragi Bog sacuva.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nek idu u qrac svi redom ... znao sam da neče ići na dobro ovolika količina cirkusanata i driblera u timu. Svi bi da budu baje i sami rješavaju utakmice. Pu mater vam sebičnu. Mrš.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Sta ostade od Juventus Arene, tvrdjave koju nije gotovo niko osvojio, sad se izgleda dijeli i sakom i kapom cc
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
-
JuventinoVero
- Kontakt:
otkaz allegri.. ne nije rano pricati o otkazu.. ovo je dno dna sta mi igramo
#ALLEGRIOUT
Kako bez mu.da i volje kad smo ih ubili i stvorili milijardu sansi. Zar niste naucili da se ovakve utakmice ne komentarisu 
Cekam da frajer izvede korner i smijem se, kaze mama sta se ti smijes jel ti ne valja (a jedem.baklavu), de reko stani i gledaj sad sta ce bit' haha
FORZA JUVE!
Cekam da frajer izvede korner i smijem se, kaze mama sta se ti smijes jel ti ne valja (a jedem.baklavu), de reko stani i gledaj sad sta ce bit' haha
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Napoli će nas razbiti s ovom igrom u sljedećem kolu. Jako loša je situacija na tabeli, a i na terenu, jako.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Noga Alegriju nakon još jedne blamaze. Sramota nevidjena:facepalm:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Satrali ih u drugom al vidis da nedostaje pobjednicki mentalitet i onda primis ga, tipicno.
Nema trofeja ove godine iako se relativno dobro odigrala svaka utakmica, nemas vodje, steta.Rezultati ne pokazuju bas igru sto posto, bolje igramo nego krajnji rezultat al nedostaje muda.
Nema trofeja ove godine iako se relativno dobro odigrala svaka utakmica, nemas vodje, steta.Rezultati ne pokazuju bas igru sto posto, bolje igramo nego krajnji rezultat al nedostaje muda.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tri utakmice primamo kod kuce 3 gola, a nasi se golmani u tim utakmicama nisu vidjeli...
- bianconeros
- Kontakt:
A ovdje mnogi davali 8 za nas prelazni rok
Allegriu otkaz sto prije jer ovo je skup cirkusanata
Allegriu otkaz sto prije jer ovo je skup cirkusanata
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Pa dobro, svake je sezone dosad bila jedna ovakva utakmica, gdje nakon tone prilika primimo gol iz jednog napada protivnika, a sad evo u prvih 5 kola vec dvije takve tekme, da nije malo 
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Imamo korner i umjesto da čuvaju loptu do kraja, pa u pitanju je mrtvi Frosinone, Dybala pokuašava dati gol, oni uzimaju posjed i nakon toga slijedi korner i gol, milion puta viđen scenario, ako već želiš igrati tu sigurnu igru na rezultat, onda bar drži loptu u svoj posjedu do kraja, to su elementarne stvari, ali kod nas uvijek na te gluposti dobijemo gol.
- bianconeros
- Kontakt:
Kuci ne znamo za pobjedu... Udinese, Chievo i sad Frosinone.. majko mila...
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije Alegri jedini krivac...ko moze napraviti tim od Lemine, Sturara , Pereire, Zaze i da su mu sa klupe opcija Padoin i Hernanes ...ko moze od gov.ana napravit "pitu" koja ce mu garantovati pobjedu u svakom mecu..pa ovi ni na igrici ne bi nikog dobili
"ustede", cigancenje za par miliona, i igraci na dodjem ti ce nas na kraju kostati i plasmana u LP ove godine...vise ces izgubit nego sto si ustedio...pa ce narednih sezona opet prica nema se para , otisli igraci jer nismo izborili LP (Pogba i Morata nece igrat samo seriju A) itd itd...je.o mater svoju ko da namjerno ovo radi, da bi stalno "spasavao" tim iz dubioza nekih jer zna da nije dorastao da ga povede na veci nivo
"ustede", cigancenje za par miliona, i igraci na dodjem ti ce nas na kraju kostati i plasmana u LP ove godine...vise ces izgubit nego sto si ustedio...pa ce narednih sezona opet prica nema se para , otisli igraci jer nismo izborili LP (Pogba i Morata nece igrat samo seriju A) itd itd...je.o mater svoju ko da namjerno ovo radi, da bi stalno "spasavao" tim iz dubioza nekih jer zna da nije dorastao da ga povede na veci nivo
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 23 sep 2015, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.