Miske ima dvojno državljanstvo, on je Njemac koji je uzeo naše a ne obrnuto pa da se mora odricati.Gabon je napisao/la:Odg. njemac ne moze igrati za BIHJavierBosnia je napisao/la:Jel može MISKE igrati ikako, postoji li mogucnost s obziom da je uzeo njemacko drzavljanstvo???
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
4-IN-A-ROW
- JavierBosnia
- Kontakt:
I koji je sad na kraju zakljucak, moze ili ne?emir_ je napisao/la:Miske ima dvojno državljanstvo, on je Njemac koji je uzeo naše a ne obrnuto pa da se mora odricati.Gabon je napisao/la:Odg. njemac ne moze igrati za BIHJavierBosnia je napisao/la:Jel može MISKE igrati ikako, postoji li mogucnost s obziom da je uzeo njemacko drzavljanstvo???
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ne može...definitivno...
- MysticAladin
- Kontakt:
Meša Pjanića ne smije više gurati na 10-ku. Nije Pjana 10-ka, ne igra to u Romi, ne voli to igrat i ne igra na svom nivou. Kad Mire igra trequartistu, nema ko iznijeti loptu, nema ko kreirati igru. Mire mora igrati malo više nazad, da on stalno ima loptu u nogama, da on kreira napade, tad je najbolji.
Ovo ostalo u sredini podrediti njemu jer niko nema kvalitet ni blizu da nešto fantazira i kreira.
Ovo ostalo u sredini podrediti njemu jer niko nema kvalitet ni blizu da nešto fantazira i kreira.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
I da može, ne treba igrati, ako bez njega ne možemo pobjediti Vels bez Balea kod kuće i mrtvi Kipar u gostima onda ne trebamo na EP. Treba nam se uigrati novi vezni red, neće Miske zauvijek tu biti da nas izvadi iz govana sa svojom genijalnošću.
Nad tobom sunce najljepše sja
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ja ne bih tek tako isključio Bale-a iz ovog meča, čini mi se da Real još nije definitivno dao saopštenje o očekivanoj dužini povrede. Ili se varam?pinoglavi je napisao/la:I da može, ne treba igrati, ako bez njega ne možemo pobjediti Vels bez Balea kod kuće i mrtvi Kipar u gostima onda ne trebamo na EP. Treba nam se uigrati novi vezni red, neće Miske zauvijek tu biti da nas izvadi iz govana sa svojom genijalnošću.
Treba se oporaviti tu negdje oko ove reprezentativne pauze, čak i da ga Real pusti vjerovatno će tražiti da ne igra protiv nas. Velsu je dovoljan i 1 bod iz ova 2 meca da osigura EP, a poslije nas igraju sa Andorom kod kuće.AlphonseKauders je napisao/la:Ja ne bih tek tako isključio Bale-a iz ovog meča, čini mi se da Real još nije definitivno dao saopštenje o očekivanoj dužini povrede. Ili se varam?pinoglavi je napisao/la:I da može, ne treba igrati, ako bez njega ne možemo pobjediti Vels bez Balea kod kuće i mrtvi Kipar u gostima onda ne trebamo na EP. Treba nam se uigrati novi vezni red, neće Miske zauvijek tu biti da nas izvadi iz govana sa svojom genijalnošću.
Nad tobom sunce najljepše sja
- AlphonseKauders
- Kontakt:
uh, čitava nam odbrana iz Bundeslige igra ovo kolo - Spaha, Šunjić, Bičakčić, Kolašinac (i vjerovatno Mujdža sutra).
Pored toga Vedu krenulo, haj bar malo dobrih vijesti pred Wales

Pored toga Vedu krenulo, haj bar malo dobrih vijesti pred Wales
- Gabon
- Kontakt:
Ko kaze da nasi ne igraju 
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo pred bajram.Gabon je napisao/la:Ko kaze da nasi ne igraju
- DragonGirl
- Kontakt:
Kada u četvrtak uveče budem finalizovao spisak, moguće da na njemu budu dva nova fudbalera. Koja? Nemojte to da me pitate, budite strpljivi do ponedeljka", rekao je Baždarević sarajevskom listu. Prema njegovim riječima, nisu u pitanju ni Ervin Zukanović niti Zvjezdan Misimović. "Zukanović je staro ime, ako bude igrao (Sampdorija - Roma, u srijedu uveče), vratiće se...Sve zavisi od njegove forme. Što se tiče Misimovića, ne znam šta se može desiti do četvrtka. Da li je fizički i psihički spreman za ove utakmice. Bićemo sretni ako bude s nama. Igrač poput njega nam je potreban za ova dva meča. S Misketom se redovno čujem, razgovara i Stefan (Žili, pomoćni trener BiH). Imam informaciju da treba da razgovara sa predsjednikom kluba Guižu Renea ovih dana. Ako dođe, treba nam mirne glave i spreman".
pa ne bude li sad igro Zukanovic treba svima u savezu jbt mater u pichku.DragonGirl je napisao/la:Kada u četvrtak uveče budem finalizovao spisak, moguće da na njemu budu dva nova fudbalera. Koja? Nemojte to da me pitate, budite strpljivi do ponedeljka", rekao je Baždarević sarajevskom listu. Prema njegovim riječima, nisu u pitanju ni Ervin Zukanović niti Zvjezdan Misimović. "Zukanović je staro ime, ako bude igrao (Sampdorija - Roma, u srijedu uveče), vratiće se...Sve zavisi od njegove forme. Što se tiče Misimovića, ne znam šta se može desiti do četvrtka. Da li je fizički i psihički spreman za ove utakmice. Bićemo sretni ako bude s nama. Igrač poput njega nam je potreban za ova dva meča. S Misketom se redovno čujem, razgovara i Stefan (Žili, pomoćni trener BiH). Imam informaciju da treba da razgovara sa predsjednikom kluba Guižu Renea ovih dana. Ako dođe, treba nam mirne glave i spreman".
Semper Fidelis
Zukanovic se podrazumijeva i on nije novi na spisku. Ako misli nove na spisku ja sam siguran da je jedan Grahovac a tko je drugi pojma nemam. Kao da vidim to ce biti onaj Husidic. Ne znam tko bi to drugi mogao biti ako se nisu u tisini nekome sredili papiri. Daj boze.DragonGirl je napisao/la:Kada u četvrtak uveče budem finalizovao spisak, moguće da na njemu budu dva nova fudbalera. Koja? Nemojte to da me pitate, budite strpljivi do ponedeljka", rekao je Baždarević sarajevskom listu. Prema njegovim riječima, nisu u pitanju ni Ervin Zukanović niti Zvjezdan Misimović. "Zukanović je staro ime, ako bude igrao (Sampdorija - Roma, u srijedu uveče), vratiće se...Sve zavisi od njegove forme. Što se tiče Misimovića, ne znam šta se može desiti do četvrtka. Da li je fizički i psihički spreman za ove utakmice. Bićemo sretni ako bude s nama. Igrač poput njega nam je potreban za ova dva meča. S Misketom se redovno čujem, razgovara i Stefan (Žili, pomoćni trener BiH). Imam informaciju da treba da razgovara sa predsjednikom kluba Guižu Renea ovih dana. Ako dođe, treba nam mirne glave i spreman".
Veliko je pitanje koga staviti u odbranu protiv Walesa, svi su u tako dobroj formi, mislim da nikad nismo imali bolje defanzivce. Kolašinac je konačno dobio šansu i odigrao super, Spahić drži odbranu HSV-a, Bičakčić zadnje dvije utakmice igra i Hoffenheim je defanzivno bolji, Šunjić najopasniji igrač Stuttgarta u ofanzivi plus defanzivno jede, Zukanović na nivou i igrač utakmice protiv Rome, Mujdža standardno dobar, konačno ima kontinuitet.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Slažem se, momak je prekucao večeras.fixator je napisao/la:pa ne bude li sad igro Zukanovic treba svima u savezu jbt mater u pichku.DragonGirl je napisao/la:Kada u četvrtak uveče budem finalizovao spisak, moguće da na njemu budu dva nova fudbalera. Koja? Nemojte to da me pitate, budite strpljivi do ponedeljka", rekao je Baždarević sarajevskom listu. Prema njegovim riječima, nisu u pitanju ni Ervin Zukanović niti Zvjezdan Misimović. "Zukanović je staro ime, ako bude igrao (Sampdorija - Roma, u srijedu uveče), vratiće se...Sve zavisi od njegove forme. Što se tiče Misimovića, ne znam šta se može desiti do četvrtka. Da li je fizički i psihički spreman za ove utakmice. Bićemo sretni ako bude s nama. Igrač poput njega nam je potreban za ova dva meča. S Misketom se redovno čujem, razgovara i Stefan (Žili, pomoćni trener BiH). Imam informaciju da treba da razgovara sa predsjednikom kluba Guižu Renea ovih dana. Ako dođe, treba nam mirne glave i spreman".
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tankovićdubrovnik je napisao/la:Zukanovic se podrazumijeva i on nije novi na spisku. Ako misli nove na spisku ja sam siguran da je jedan Grahovac a tko je drugi pojma nemam. Kao da vidim to ce biti onaj Husidic. Ne znam tko bi to drugi mogao biti ako se nisu u tisini nekome sredili papiri. Daj boze.DragonGirl je napisao/la:Kada u četvrtak uveče budem finalizovao spisak, moguće da na njemu budu dva nova fudbalera. Koja? Nemojte to da me pitate, budite strpljivi do ponedeljka", rekao je Baždarević sarajevskom listu. Prema njegovim riječima, nisu u pitanju ni Ervin Zukanović niti Zvjezdan Misimović. "Zukanović je staro ime, ako bude igrao (Sampdorija - Roma, u srijedu uveče), vratiće se...Sve zavisi od njegove forme. Što se tiče Misimovića, ne znam šta se može desiti do četvrtka. Da li je fizički i psihički spreman za ove utakmice. Bićemo sretni ako bude s nama. Igrač poput njega nam je potreban za ova dva meča. S Misketom se redovno čujem, razgovara i Stefan (Žili, pomoćni trener BiH). Imam informaciju da treba da razgovara sa predsjednikom kluba Guižu Renea ovih dana. Ako dođe, treba nam mirne glave i spreman".
Ne budite smijesni,ako Miske moze i hoce igrati treba poslati vladin avion po njega u Kinu.
On je odabrao.HankMoody je napisao/la:Tanković![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Još se može predomisliti.Elegant je napisao/la:On je odabrao.HankMoody je napisao/la:Tanković![]()
Imam neki osjećaja da ćemo se prošetati kroz baraž dođemo li do njega.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."