Uostalom, rijec je samo o prijateljskom mecu, stalno se desava da EVROPSKI VELIKANI izgube protiv nizeligasa u prijateljskim utakmicama, tako da je ovo,blago receno "šaša"
Svaka cast predsjednistcu na obavjestenju i na akciji

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ova Bosna nije uopce ekipa,nego grupa radnika porijeklom iz BiH koji rekreativno igraju fudbal kao i mi kad bi se skupili na terminu...amerosm je napisao/la:Evo na nasao sam strijelce u jucerasnjoj utakmici.
Bosna Mannheim - FK Zelejznicar 0 - 14
Memisevic, Stanic, Mirsad Beslija, Haris Beslija, Bekric, Pelak, Malinovic, Zeba, Radovanovic (2), Sadikovic (2), Bucan (2).
stvarno, ako velezu valja, sto ne bi i nama...de materet'čema je napisao/la:ZA BISTRIKBOYA,MOMČE MISLIM DA SE VARAŠ ZA ŠEŠLIJU ,TAJ MOMAK JE MOGAO MNOGO POMOČ ŽELJI ALI KAD NE ZNAJU CJENIT PRAVE VREDNOSTI.SAMO ZA TVOJU INFORMACIJU POSLE PISANJA O NJEGOVOJ POZAJMICI TRAŽILA GA JE SLAVIJA,VELEŽ ,A ŽELJI NE VALJA.POJMA TI NEMAŠ.
Valjao slaviji i velezu mora da je neki kalibar...čema je napisao/la:ZA BISTRIKBOYA,MOMČE MISLIM DA SE VARAŠ ZA ŠEŠLIJU ,TAJ MOMAK JE MOGAO MNOGO POMOČ ŽELJI ALI KAD NE ZNAJU CJENIT PRAVE VREDNOSTI.SAMO ZA TVOJU INFORMACIJU POSLE PISANJA O NJEGOVOJ POZAJMICI TRAŽILA GA JE SLAVIJA,VELEŽ ,A ŽELJI NE VALJA.POJMA TI NEMAŠ.
za informaciju obojici,Seslija je posudjen Leotaru do juna...dakle,sve je kristalno jasno...on je i dalje nas igrac,ima vazeci ugovor,samo sto ce ovu polusezonu odigrati u Trebinju...bistrikboy je napisao/la:Valjao slaviji i velezu mora da je neki kalibar...čema je napisao/la:ZA BISTRIKBOYA,MOMČE MISLIM DA SE VARAŠ ZA ŠEŠLIJU ,TAJ MOMAK JE MOGAO MNOGO POMOČ ŽELJI ALI KAD NE ZNAJU CJENIT PRAVE VREDNOSTI.SAMO ZA TVOJU INFORMACIJU POSLE PISANJA O NJEGOVOJ POZAJMICI TRAŽILA GA JE SLAVIJA,VELEŽ ,A ŽELJI NE VALJA.POJMA TI NEMAŠ.
Hotic Raus
@diego_tm
zaboravio si jamaka
bistrikboy je napisao/la:znam da je posudjen...
danas prijateljska sa eisenbergom...
neznam vjerovatno u 18h...diego_TM je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:znam da je posudjen...
danas prijateljska sa eisenbergom...
u koliko
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Laudrup, Merhaba i 52 gosta.