Sljedeca je Viola
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Uno:Zero. Basta.
Sljedeca je Viola
Sljedeca je Viola
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa sta je s Juventusom, zar nije sudija nista mogao?
Bice oni bolji kada se Kedira vrati, nadam se da nece uskoro. Roma od iduceg kola ide u seriju, to sam siguran.
Bice oni bolji kada se Kedira vrati, nadam se da nece uskoro. Roma od iduceg kola ide u seriju, to sam siguran.
Murillo=JJ
Šutevi u okvir 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Mancini prekucao 6 golova=15 bodova 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah u to su samo vjerovali ovi nasi zaludjenici kojima Marota da se pokaki na glavu rekli bi "neka je ba, ima nesto dobro u ovom gov.netu", i ovi sto su ih vjerujem trollaliFaraonTM je napisao/la:Ma jači je Juve nego prošle godine
jer realno pogledati cime smo zamijenili Pirla, Teveza, Vidala pa i Ljorentea i sve ti je jasno...osim Mandze, Kvadrada i do nekle Dibale koji nisu ni priblizno taj nivo, nema tu niti jednog igraca koji bi u Interu ili Romi bio starter..da ne govorim o finalisti LP i timu koji je bio medju top4 u evropi...treba bit majstor pa ekipu toliko srozati za jedan prelazni rok
da bi smo se izvukli iz ovog belaja treba nam luda sezona nekog od ovih pojacanja...da neko postane novi Vidal i novi Tevez (citaj Lemina i Dibala)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pala liga totalno.Valjda se dignu ovi ostali velikani što prije jer nije to to kada je šetnja.Ovako će opet 1/4 finale u Europi biti maksimum.
Izbori
Izbori
Ja sam to govorio još prije početka sezone al' helem ja mrzim Juventus kuknjavaultrasstyle_tz je napisao/la:mah u to su samo vjerovali ovi nasi zaludjenici kojima Marota da se pokaki na glavu rekli bi "neka je ba, ima nesto dobro u ovom gov.netu", i ovi sto su ih vjerujem trollaliFaraonTM je napisao/la:Ma jači je Juve nego prošle godine
jer realno pogledati cime smo zamijenili Pirla, Teveza, Vidala pa i Ljorentea i sve ti je jasno...osim Mandze, Kvadrada i do nekle Dibale koji nisu ni priblizno taj nivo, nema tu niti jednog igraca koji bi u Interu ili Romi bio starter..da ne govorim o finalisti LP i timu koji je bio medju top4 u evropi...treba bit majstor pa ekipu toliko srozati za jedan prelazni rok
da bi smo se izvukli iz ovog belaja treba nam luda sezona nekog od ovih pojacanja...da neko postane novi Vidal i novi Tevez (citaj Lemina i Dibala)
Uglavnom biće vam teško pogotovo zbog Lige Prvaka al' vam i konkurenti igraju Europu. Inter je dobro krenuo al' sumnjam da će svaku dobiti po 1-0 i 2-1, stat će i njih nekad, valjda
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
vidite kad vam kažem da Napoli nije ništa bolji nego prošle sezone
jeste izazov pobjedit' Lazio na domaćem terenu, pa i Chievo nas je razbio 4-0
Mislim da se tek na kraju sezone podvlaci crta, pa tek tad mozete iznosit takve stvari i naglabat sta ste predvidjeli.
embrace the chaos
Lazio sa ovakvom igrom ispred Juvea, Napolija i merde 
Inter na kraju nece ni u top 3
dobro, maaalkice se salim, al' nema teorije da ce do kraja gurati ovim tempom i uz to imati ovoliko srece.
dobro, maaalkice se salim, al' nema teorije da ce do kraja gurati ovim tempom i uz to imati ovoliko srece.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Treba pisati a ne donosit zakljucakmuxa je napisao/la:E jbg do tad nebi trebali ništa ni pisati
embrace the chaos
Kako je ovaj Napoli cudna ekipa.Sad kad razbiju Juve pa ih dobije BolognaChinaglia je napisao/la:vidite kad vam kažem da Napoli nije ništa bolji nego prošle sezone![]()
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- L'Avvocato
- Kontakt:
+1Denno je napisao/la:Treba pisati a ne donosit zakljucakmuxa je napisao/la:E jbg do tad nebi trebali ništa ni pisati. Mislim da je rijec o kompleksnim stv, ko razumije razumijet ce, ko ne sta mu ja mogu.
Ljudi dobiju pet utakmica s jednim golom razlike i od toga brat bratu na tri imaju brdo sreće, odmah ulijeću komentari "uzima se Scudetto". Isto kao kad ovi moji počnu u novembru pisati "ma titula je naša" ili navijači Rome sa hypeom kad im je tim uvezao deset pobjeda na startu. A sezona do maja traje...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Brate znash da te gotivim, ali gdje si to o Skudetu procitao?L'Avvocato je napisao/la:+1Denno je napisao/la:Treba pisati a ne donosit zakljucakmuxa je napisao/la:E jbg do tad nebi trebali ništa ni pisati. Mislim da je rijec o kompleksnim stv, ko razumije razumijet ce, ko ne sta mu ja mogu.
Ljudi dobiju pet utakmica s jednim golom razlike i od toga brat bratu na tri imaju brdo sreće, odmah ulijeću komentari "uzima se Scudetto". Isto kao kad ovi moji počnu u novembru pisati "ma titula je naša" ili navijači Rome sa hypeom kad im je tim uvezao deset pobjeda na startu. A sezona do maja traje...
Murillo=JJ
teško za reći ko je najveći flop nakon ovih 5 kola
A kako ce ostali gurati, u cemu je fora to....kada Inter dobija ovako to je na srecu, a kada to radi juventus, roma i slicni onda je to na kvalitet, jer ljudi imaju najbolje napade i vezne redove lige kao i odbrane, medju najjacima u europi...rope11 je napisao/la:Inter na kraju nece ni u top 3![]()
![]()
Samo vi o sreci, a razlika sve veca i veca...kako se ceka da se juventus uigra, isto to vazi i za Inter koji ima najvise novih prvotimaca od svih ekipa izgleda...
Al eto sad ce mocna Roma to da stigne, pa ljudi su remizirali sa Barcom to ti je uspjeh...kad prorade svjetske klase poput salaha, gervinha, pjanica, manolasa
- Alen Škoro
- Kontakt:
Naivni smo svi ako mislimo da klađenje nema veze s ovim i više nego prevelikim iznenađenjima.
Juve da pošalje kadete na Juve Areni protiv Frosinonea dobit će ako hoće
Juve da pošalje kadete na Juve Areni protiv Frosinonea dobit će ako hoće
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.