Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Juventino1995
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pa ovo je da se ubijes majke mi
toliko prilika i poluprilika upropastimo,ovi hedalji jednom udju u sesnaesterac i uzmu ti bod,al tako to valjda ide.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Šta bi koji qraz tek sam u kuću ušao vidim 1:1...
Ovakve tekme se moraju dobiti. biće
Ovakve tekme se moraju dobiti. biće
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Opet Alegrijev poraz, previse glumi sa ostavljanjem igraca na klupi, za sta ih odmaras? Tek pocela sezona plus los start sezone, zaostajemo. Nema malih utakmica opet se pokazalo, kako da motivises igrace kad sam on ostavlja igrace na klupi I daje im do znanja da cemo lako
Bruka ko nam bod uze, opet milion sansi I samo jedan gol.
Bruka ko nam bod uze, opet milion sansi I samo jedan gol.
1946
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kad su pune gaće...tuzlak1987 je napisao/la:Tri utakmice primamo kod kuce 3 gola, a nasi se golmani u tim utakmicama nisu vidjeli...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
I opet isti scenarij fakat, nešto se glupira sa smiješnim prvim timom pa onda u poluvremenu uvodi najbolje, kada će skontati lik da ne ide tako?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
JuventinoVero
- Kontakt:
cim sam vidio onako potcjenjivacki sastav znao sam sta ce se desiti.. taktika za svaku utakmicu nam je 'lako cemo'.
grob te **** ne mozes sa frosinoneom igrati 1-1.
allegri otkaz.
grob te **** ne mozes sa frosinoneom igrati 1-1.
allegri otkaz.
#ALLEGRIOUT
-
FrankDrebin
- Kontakt:
jednostavno nema niko u timu sa dovoljno autoriteta da drugima sta kaze a kamoli naredi kad se pocnu previse zezati, a pogotovo pogbi koji izgleda osjeca da sa svakim kontaktom mora da dokaze da vrijedi 100 miliona
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
-
JuventinoVero
- Kontakt:
debil se citavu utakmicu samo dere na cuadrada i tako svaku utakmicu a lik najbolji igrac na terenu..
sto se ne prodere na pogbu koji sve vise postaje cirkuzant.
sto se ne prodere na pogbu koji sve vise postaje cirkuzant.
#ALLEGRIOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Pogba sve vise lici na Elvisa Sarica...lako je blistati kad Zeba i Ordagic odvuku sve igrace, pokupe sve batine, ali kad sam igras i kad sam trebas da povuces nema te ni na mapi 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovo večeras je na igračima i nikom drugom. Stvorili su 30 šansi, sve osim jedne promašili, zajebaju se cirkusantski i Cuadrado i Pogba, Dybala i Hernanes samo gledaju kako bi opucali, **** se čitavu utakmicu iako Allegri cijelo vrijeme gubi glas pozivajući Cuadrada prvenstveno da smire igru i odigraju pametno. Milion driblinga, skakutanja oko lopte i ništa konkretno napravljeno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Udinese jedine bodove ove sezone upisao protiv Juventusa
Frosinone jedine bodove ove sezone upisao protiv Juventusa
Roma ove sezone jedino Juventus kući dobila!
Frosinone jedine bodove ove sezone upisao protiv Juventusa
Roma ove sezone jedino Juventus kući dobila!
- bianconeros
- Kontakt:
Ovoj ekipi fali jedan lider jedan da im sve J**+ po spisku ... nazalost nema tog tipa i sad svi nesto driblaju ovo ono...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
-
JuventinoVero
- Kontakt:
dzaba statistika dzaba sve kad je ovaj tim izgubio pobjednicki mentalitet.
iscupano nam je srce ekipe u vidu vidala, pirla i teveza ostali su samo oni koje su ti igraci cinili bolji nego sto jesu.
uprava se DEBELO precijenila ovaj prelazni rok.
ovo je povratak u ove sezone poslije calciopolia kada smo proklinjali srecu kako ne mozemo da dobijemo a na klupi nam sjedio ranieri, zakeroni, ferara..
iscupano nam je srce ekipe u vidu vidala, pirla i teveza ostali su samo oni koje su ti igraci cinili bolji nego sto jesu.
uprava se DEBELO precijenila ovaj prelazni rok.
ovo je povratak u ove sezone poslije calciopolia kada smo proklinjali srecu kako ne mozemo da dobijemo a na klupi nam sjedio ranieri, zakeroni, ferara..
#ALLEGRIOUT
-
FrankDrebin
- Kontakt:
nista, do sljedece utakmice vjezbati kako postici gol, imaju buffona da se uce na njemu, kud ce im bolji trening, nece ni igrati protiv boljeg golmana sigurno, 36 suteva, samo 1 gol i to kakav... procenat realziacije kao shaquille o'neal sa slobodnih bacanja

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma fali glava i rep, nema tu šta. Puno fali Marchisio, ali i Khedira vjerovatno, to je ta stabilnost u igri i iskustvo nadasve koje dosta fali sada, sve je žurba i panika u pojedinim momentima.
Možemo pričati i ovako i onako, ali nismo zaslužili ovo protiv Udina i večeras, ali šta ćemo. Povrede nas ubiše, bodovi se gube, još sada Napoli i inter u sljedećim kolima, LP, ne vidim nikakvu pozitivu trenutno.
U januaru će se morati reagovati, neki napadač koji može povući ili neki trequartista, nešto, ali rano je o tome, a i ideje nemam ko bi pustio ozbiljnog igrača tada.
Možemo pričati i ovako i onako, ali nismo zaslužili ovo protiv Udina i večeras, ali šta ćemo. Povrede nas ubiše, bodovi se gube, još sada Napoli i inter u sljedećim kolima, LP, ne vidim nikakvu pozitivu trenutno.
U januaru će se morati reagovati, neki napadač koji može povući ili neki trequartista, nešto, ali rano je o tome, a i ideje nemam ko bi pustio ozbiljnog igrača tada.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Na pet utakmica Serije A protivnicima smo 103 puta pucali ka golu.
Zabili 5 golova. Očajno.
Zabili 5 golova. Očajno.
★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba nastaviti sa 4-3-3...dovesti pravog krilnog igraca i PREKALJENOG veznjaka koji se nece bojati da odmah preuzme ekipu, da se nametne kao glavni igrac (to je ono sto ce biti tesko naci)...na obje te pozicije kvalitetni igraci niti su lako dostupni niti ih bas previse i ima
nesto kao Gundogan dok je bio zdrav i mozda Fekir.. i kad se vrati Markizio bila bi to ok ekipa..treba istrajati na 4-3-3, jer nam za tu formaciju fale 2 igraca, dok za 4-3-1-2 najmanje 3 (dva VRHUNSKA vezna i kvalitetan spic)
pare i to velike pare ce se morati dati...bolje sad pa uhvatiti LP, nego za 2 godine i opet se zaduzivati ici na sve ili nista...vjerujem da bi bila katastrofa materijalno za klub da propustimo LP u ovom momentu, a sa ovim kadrom nismo daleko od toga..bolje uloziti sad pare i spasiti dok se moze nego kad fulamo LP , tad nece trebati 2 nego 4 igraca jer Pogba i Morata ne vjerujem da ce ostati u timu koji ne igra LP
nesto kao Gundogan dok je bio zdrav i mozda Fekir.. i kad se vrati Markizio bila bi to ok ekipa..treba istrajati na 4-3-3, jer nam za tu formaciju fale 2 igraca, dok za 4-3-1-2 najmanje 3 (dva VRHUNSKA vezna i kvalitetan spic)
pare i to velike pare ce se morati dati...bolje sad pa uhvatiti LP, nego za 2 godine i opet se zaduzivati ici na sve ili nista...vjerujem da bi bila katastrofa materijalno za klub da propustimo LP u ovom momentu, a sa ovim kadrom nismo daleko od toga..bolje uloziti sad pare i spasiti dok se moze nego kad fulamo LP , tad nece trebati 2 nego 4 igraca jer Pogba i Morata ne vjerujem da ce ostati u timu koji ne igra LP
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jao, kako me ovo podsjeca na onu sezonu: Nedved,Diego,Camoranesi,Del Piero, Trezeguet...(ima li potentnije i autoritativnije?) a mi:remi,poraz,pobjeda,2 remija,pobjeda,poraz,remi,remi......samo zato sto nas neznalice vode sa klupe.
I dalje tvrdim, da nama ne treba vise igraca,o čemu pričamo?Pogledajmo bodovni saldo Udinesea i Frosinonea u prvih 5 kola...
Zar ovaj igracki kadar nije dovoljan ni ove da pobijedi, zar trebamo nove kupovati?!?
Zar Chievo ili Frosinone imaju bolje igrace od nas?
Ali kad takticki mag promijeni 5 formacija u 4 dana,naravno da djelujemo zbunjeno i oslanjamo se na 1 na 1 igru.
E onda dolazi 30 off target suteva (mislim da ni jedan nije bio opasan) itd.
Da skratim, mislim da smo zrtve Alegrijeve ogranicenosti.
FORZA JUVE!!!
I dalje tvrdim, da nama ne treba vise igraca,o čemu pričamo?Pogledajmo bodovni saldo Udinesea i Frosinonea u prvih 5 kola...
Zar ovaj igracki kadar nije dovoljan ni ove da pobijedi, zar trebamo nove kupovati?!?
Zar Chievo ili Frosinone imaju bolje igrace od nas?
Ali kad takticki mag promijeni 5 formacija u 4 dana,naravno da djelujemo zbunjeno i oslanjamo se na 1 na 1 igru.
E onda dolazi 30 off target suteva (mislim da ni jedan nije bio opasan) itd.
Da skratim, mislim da smo zrtve Alegrijeve ogranicenosti.
FORZA JUVE!!!
Po meni bolje da ste prodali Pogbu i uzeli najveci moguci iznos ovako s slabim rezultatima kluba i njemu opada cijena...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.