FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meni se cini da su ovi napali odnosno imali pik i psovali jednog covjeka,jel svi ostali normalno iz uprave su tu nekako cak Dino normalno prilazi.
Ibrakovic mrtav hladan,sjedi kao da se nista ne desava,samo dole prstom pokazuje sve ok
Ibrakovic mrtav hladan,sjedi kao da se nista ne desava,samo dole prstom pokazuje sve ok
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mame im se nayebem skutorske.
Daj nam sad kakvog lakseg protivnika tipa zeljo/Bratstvo da odmorimo prvu postavu
Vitez mora pasti..
Daj nam sad kakvog lakseg protivnika tipa zeljo/Bratstvo da odmorimo prvu postavu
Vitez mora pasti..
ZZ
Nije Vitez nimalo naivna ekipa.Ako im pogledate roster igraca vidjet cete koliko je iskusna to ekipa i kolko ima boljih pojedinaca od mnogih ekipa iz vrha,na kraju i Fajic treba da debituje protiv nas,nema sekunde vremena za opustenje,i bas zato mi je drago sto je dosao novi trener sto znam da ce ih nacepiti i sto se nece moci sekunde opustiti nakon ovog dobrog rezultata.Apsolutno nije utakmica za bilo kakve rokade,a vremena za odmor ce imati sasvim dovoljno citavu narednu sedmicu,tako da samo jako ko i danas i bit ce kako svi ocekujemo aBd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Idemooooooooo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zanimljivo, na kraju rezultat isti kao ona grafička "greska" na Moja tv prije pocetka utakmice 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 23 sep 2015, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Htio Ibrak da uzme lovu na oprostajnoj, pa namjestio. kuknjava kuknjava kuknjavaakisarajevo92 je napisao/la:Zanimljivo, na kraju rezultat isti kao ona grafička "greska" na Moja tv prije pocetka utakmice
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
eh evo mene malorpije sa tekme, pa da malo krenemo od pocetka, na stadion sam usao sat vremena prije, odmah na zagrijavanju mali broj ljudi koji je bio tu, uzeo je na zub Benku, sa pitanjima kako je u Teheranu, zatim i Barbarica, kad je pocela Tompsonova "Lijepa li si" pitali su ih, "zadrhti li vam srce kad ova nasa podje, ili ste se prodali Teherancima". inace, apsolutno svaka pjesma na razglasu, je velicala hrvatstvo, neka kraljica hrvata, nema vise mostova, crveni bijeli plavi, i sl. onda je islo, **** Sarajevo, **** Želju, **** Veleza i Bosnu cijelu, nakon toga, oko 25 minute sam cuo nase da su usli, i nekakav je bas cudan stadion, jer ih se dole uopste nije culo, isto kao da su bili van stadiona, stadion je oronuo, tuguje i bojkotuje za svojim Velezom, pa bas nekakav nikakav, presing je bio na sudije cijelo vrijeme, Ultrasi su me razocarali jako malo ih je bilo, mislio sam da su bolji kao grupa,ne vise od 400 ili 500, dosta djece je bilo tu 1 ili 2 srednje skole, **** su Sarajevo pola sata, i neku pjesmu, nesto ide Sarajevo, Horde Bog i carsija i neka psovka poslije toga. sto se igre tice, vidjelo se da je Sarajevo dosta jace, stamenije i kvalitetnije, sa sirim rosterom i vise kvalitetnih igraca. inace smo imali neke 4 stopostotne sanse, ali nismo bili bas raspolozeni, njihova glavna je bila ona gdje su gol dali i jos jedna dvije polu sanse, bas sam imao osjecaj da nam ne mogu do ujutro dati gola. nakon naseg izjednacenja krenuli su neredi prema lozi, kad su se nasi poceli radovat, ja sam bio tu u nekih dvadeset metara od mjesta dogadjaja, letjelo je svega i svacega, vidio sam Ikandea, Ibraka i Dinu, koji mi se cinilo, da umjesto da se skloni, namjerno provocira, trazeci veci nered, inace Dino bas djeuje i izgeda kao gospodin, mlad, markantan, super, vidi se po radosti nakon gola koliko voli ovaj klub, tu je onda uskocio direktor Zrinjskog Sulenta, smirujuci masu i gurajuci ih dole, te stiteci nasu delegaciju. kako je utakmica isla kraju, bili su sve nervozniji i imali smo dobre sanse da zavrsimo zahvaljujuci dva sjajna centarsuta agilnog i dobrog veceras Hebibovica, koji je prvo uposlio Benku, gdje je ovaj morao da postigne gol sa nekoliko metara, te nakon sjajne povratne opet Hebibovica, koju je Velkoski sa penala, neometan lose zahvatio, prilikom zagrijavanja za penale, navijaci su uzeli Delaca na zub, **** mu sve po redu, pitajuci ga na sta si spao da branis za Sarajevo, jos malo pa ces doci u raspali Velez, eto tolika si nula, nakon jos minut uvreda, totalno su poludili kad im je Delac vrisnuo Allahu ekber, tada su poludili, nakon izlaska Benke da suta, bili su najjaci zvizduci, njega su bas psovali cijelu tekmu, nakon sto je Dulja pogodio za pobjedu, morali su da podju svojim jadnim kucama, a ja onako sjeban da se zapitam, u kojem kurcu od drzave zivim, jer ovo danas, vecina nisu ljudi, ovo su ljudski sljam i otpad, jer takvu mrznju jos od prije petnaestak godina nisam dozivio i cuo na jednom javnom skupu, mislim da im je toliko krivo sto su Delac, Benko i Barbaric u Sarajevu, da bi najradje sami sebi jetru pojeli, koliko su im vikali izdajnici. kod nas su svi bili manje vise dobri, samo nam je malo vise tecnosti falilo u sredini, i malo brze se nekoliko puta lopta mogla gurnuti na stranu, Okic dosta dobar danas takodjer, Benko rastrcan, imao je par nesporazuma sa Okicem i Velkoskim, koji je gurnuo par puta lijepe lopte, Barbaric takodjer dobar, Delac isto, svi su manje vise bili jako dobri.
Ne znam sta se cudis buraz, to je sljam ljudski bio i ostao. Naravno, mislim na vecinu vest koustera.

Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 23 sep 2015, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- primasquadra
- Kontakt:
Vi niste normalni hahahaha
Upravo.primasquadra je napisao/la:Vi niste normalni hahahaha
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
keno83 je napisao/la:eh evo mene malorpije sa tekme, pa da malo krenemo od pocetka, na stadion sam usao sat vremena prije, odmah na zagrijavanju mali broj ljudi koji je bio tu, uzeo je na zub Benku, sa pitanjima kako je u Teheranu, zatim i Barbarica, kad je pocela Tompsonova "Lijepa li si" pitali su ih, "zadrhti li vam srce kad ova nasa podje, ili ste se prodali Teherancima". inace, apsolutno svaka pjesma na razglasu, je velicala hrvatstvo, neka kraljica hrvata, nema vise mostova, crveni bijeli plavi, i sl. onda je islo, **** Sarajevo, **** Želju, **** Veleza i Bosnu cijelu, nakon toga, oko 25 minute sam cuo nase da su usli, i nekakav je bas cudan stadion, jer ih se dole uopste nije culo, isto kao da su bili van stadiona, stadion je oronuo, tuguje i bojkotuje za svojim Velezom, pa bas nekakav nikakav, presing je bio na sudije cijelo vrijeme, Ultrasi su me razocarali jako malo ih je bilo, mislio sam da su bolji kao grupa,ne vise od 400 ili 500, dosta djece je bilo tu 1 ili 2 srednje skole, **** su Sarajevo pola sata, i neku pjesmu, nesto ide Sarajevo, Horde Bog i carsija i neka psovka poslije toga. sto se igre tice, vidjelo se da je Sarajevo dosta jace, stamenije i kvalitetnije, sa sirim rosterom i vise kvalitetnih igraca. inace smo imali neke 4 stopostotne sanse, ali nismo bili bas raspolozeni, njihova glavna je bila ona gdje su gol dali i jos jedna dvije polu sanse, bas sam imao osjecaj da nam ne mogu do ujutro dati gola. nakon naseg izjednacenja krenuli su neredi prema lozi, kad su se nasi poceli radovat, ja sam bio tu u nekih dvadeset metara od mjesta dogadjaja, letjelo je svega i svacega, vidio sam Ikandea, Ibraka i Dinu, koji mi se cinilo, da umjesto da se skloni, namjerno provocira, trazeci veci nered, inace Dino bas djeuje i izgeda kao gospodin, mlad, markantan, super, vidi se po radosti nakon gola koliko voli ovaj klub, tu je onda uskocio direktor Zrinjskog Sulenta, smirujuci masu i gurajuci ih dole, te stiteci nasu delegaciju. kako je utakmica isla kraju, bili su sve nervozniji i imali smo dobre sanse da zavrsimo zahvaljujuci dva sjajna centarsuta agilnog i dobrog veceras Hebibovica, koji je prvo uposlio Benku, gdje je ovaj morao da postigne gol sa nekoliko metara, te nakon sjajne povratne opet Hebibovica, koju je Velkoski sa penala, neometan lose zahvatio, prilikom zagrijavanja za penale, navijaci su uzeli Delaca na zub, **** mu sve po redu, pitajuci ga na sta si spao da branis za Sarajevo, jos malo pa ces doci u raspali Velez, eto tolika si nula, nakon jos minut uvreda, totalno su poludili kad im je Delac vrisnuo Allahu ekber, tada su poludili, nakon izlaska Benke da suta, bili su najjaci zvizduci, njega su bas psovali cijelu tekmu, nakon sto je Dulja pogodio za pobjedu, morali su da podju svojim jadnim kucama, a ja onako sjeban da se zapitam, u kojem kurcu od drzave zivim, jer ovo danas, vecina nisu ljudi, ovo su ljudski sljam i otpad, jer takvu mrznju jos od prije petnaestak godina nisam dozivio i cuo na jednom javnom skupu, mislim da im je toliko krivo sto su Delac, Benko i Barbaric u Sarajevu, da bi najradje sami sebi jetru pojeli, koliko su im vikali izdajnici. kod nas su svi bili manje vise dobri, samo nam je malo vise tecnosti falilo u sredini, i malo brze se nekoliko puta lopta mogla gurnuti na stranu, Okic dosta dobar danas takodjer, Benko rastrcan, imao je par nesporazuma sa Okicem i Velkoskim, koji je gurnuo par puta lijepe lopte, Barbaric takodjer dobar, Delac isto, svi su manje vise bili jako dobri.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jarane,ti smradovi su još u srednjem vijeku.Taj dio Hercegovine naseljen škutorima i kamenjarima je najprimitivniji dio Evrope.Benko i Barbarić su Hrvati iz Hrvatske,to nisu kamenjari i škutori.To je normalan svijet,pa i oni su svjesni kakve je to zabit dole.keno83 je napisao/la:eh evo mene malorpije sa tekme, pa da malo krenemo od pocetka, na stadion sam usao sat vremena prije, odmah na zagrijavanju mali broj ljudi koji je bio tu, uzeo je na zub Benku, sa pitanjima kako je u Teheranu, zatim i Barbarica, kad je pocela Tompsonova "Lijepa li si" pitali su ih, "zadrhti li vam srce kad ova nasa podje, ili ste se prodali Teherancima". inace, apsolutno svaka pjesma na razglasu, je velicala hrvatstvo, neka kraljica hrvata, nema vise mostova, crveni bijeli plavi, i sl. onda je islo, **** Sarajevo, **** Želju, **** Veleza i Bosnu cijelu, nakon toga, oko 25 minute sam cuo nase da su usli, i nekakav je bas cudan stadion, jer ih se dole uopste nije culo, isto kao da su bili van stadiona, stadion je oronuo, tuguje i bojkotuje za svojim Velezom, pa bas nekakav nikakav, presing je bio na sudije cijelo vrijeme, Ultrasi su me razocarali jako malo ih je bilo, mislio sam da su bolji kao grupa,ne vise od 400 ili 500, dosta djece je bilo tu 1 ili 2 srednje skole, **** su Sarajevo pola sata, i neku pjesmu, nesto ide Sarajevo, Horde Bog i carsija i neka psovka poslije toga. sto se igre tice, vidjelo se da je Sarajevo dosta jace, stamenije i kvalitetnije, sa sirim rosterom i vise kvalitetnih igraca. inace smo imali neke 4 stopostotne sanse, ali nismo bili bas raspolozeni, njihova glavna je bila ona gdje su gol dali i jos jedna dvije polu sanse, bas sam imao osjecaj da nam ne mogu do ujutro dati gola. nakon naseg izjednacenja krenuli su neredi prema lozi, kad su se nasi poceli radovat, ja sam bio tu u nekih dvadeset metara od mjesta dogadjaja, letjelo je svega i svacega, vidio sam Ikandea, Ibraka i Dinu, koji mi se cinilo, da umjesto da se skloni, namjerno provocira, trazeci veci nered, inace Dino bas djeuje i izgeda kao gospodin, mlad, markantan, super, vidi se po radosti nakon gola koliko voli ovaj klub, tu je onda uskocio direktor Zrinjskog Sulenta, smirujuci masu i gurajuci ih dole, te stiteci nasu delegaciju. kako je utakmica isla kraju, bili su sve nervozniji i imali smo dobre sanse da zavrsimo zahvaljujuci dva sjajna centarsuta agilnog i dobrog veceras Hebibovica, koji je prvo uposlio Benku, gdje je ovaj morao da postigne gol sa nekoliko metara, te nakon sjajne povratne opet Hebibovica, koju je Velkoski sa penala, neometan lose zahvatio, prilikom zagrijavanja za penale, navijaci su uzeli Delaca na zub, **** mu sve po redu, pitajuci ga na sta si spao da branis za Sarajevo, jos malo pa ces doci u raspali Velez, eto tolika si nula, nakon jos minut uvreda, totalno su poludili kad im je Delac vrisnuo Allahu ekber, tada su poludili, nakon izlaska Benke da suta, bili su najjaci zvizduci, njega su bas psovali cijelu tekmu, nakon sto je Dulja pogodio za pobjedu, morali su da podju svojim jadnim kucama, a ja onako sjeban da se zapitam, u kojem kurcu od drzave zivim, jer ovo danas, vecina nisu ljudi, ovo su ljudski sljam i otpad, jer takvu mrznju jos od prije petnaestak godina nisam dozivio i cuo na jednom javnom skupu, mislim da im je toliko krivo sto su Delac, Benko i Barbaric u Sarajevu, da bi najradje sami sebi jetru pojeli, koliko su im vikali izdajnici. kod nas su svi bili manje vise dobri, samo nam je malo vise tecnosti falilo u sredini, i malo brze se nekoliko puta lopta mogla gurnuti na stranu, Okic dosta dobar danas takodjer, Benko rastrcan, imao je par nesporazuma sa Okicem i Velkoskim, koji je gurnuo par puta lijepe lopte, Barbaric takodjer dobar, Delac isto, svi su manje vise bili jako dobri.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nek ste vi oličenje normalnom. Jedino vam žene valjaju vi 0 bodova.primasquadra je napisao/la:Vi niste normalni hahahaha
postojanje ovog kluba je uvreda za cijeli svijet, ovo je klub nekog prkosa, neke muke, niti tu ima navijaca niti icega, pola ih sa majicom hajduka i dinama, al da vidite pjesme prije pocetka utakmice i na poluvremenu, pa koja samo opterecenost hrvatstvom, pa sta je ono, hrvatski kamen, hrvatska kraljica ovo ono strasno, bio ja tacno ispod loze, kad je pocelo sve, jadni Mostar sta uradise, a pola ih ikavski prica. tamo ono gdje su ultrasi, jooooj, bas onaj stadion place za ljubavlju, za ponosom za iskrenoscu za svojim Rođenima, ali ja bi ono najradje rusio, ondje se zlo uvuklo treba ono determinizirat fuj fuj fuj.
Kakva je ono plavka jbm ti drzavu, ako si vidio prije samog ukljucenja na stadion?jurisicduska je napisao/la:Nek ste vi oličenje normalnom. Jedino vam žene valjaju vi 0 bodova.primasquadra je napisao/la:Vi niste normalni hahahaha
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
e da vidis samo sta im zene psuju i pjevaju, okrenulo bi ti se, a na njima pola kila sminke svaka, kokad se to ne kupa zar, pa samo glazuru na glazuru bacaju, pa im se ljustri ono lice ko kad se riba cisti, od onih smjesa fuj fujjurisicduska je napisao/la:Nek ste vi oličenje normalnom. Jedino vam žene valjaju vi 0 bodova.primasquadra je napisao/la:Vi niste normalni hahahaha
- muhamedhulk
- Kontakt:
Niste bili u Banja Luci onda, sto se zena tice..ne mozes naci da ne valja

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
cestitke igracima i upravi na prolasku Zrinjskog. U ovoj utakmici vidjelo se dosta dobrih ali i losih stvari. Realno Tatomirovic ne da nije za prvih 11 nego on nije ni za klupe, igrac sa najvise gresaka u ekipi,ne samo ove godine,nego i prethodnih godina,valjda se Stepanov vrati sto prije.. Nadam se da je Ješić vidio sve dobre i lose stvari,i da ce izvuci pouku iz ove utakmice. Hebibovic za ono sto je odigrao dosta dobar,kao i vecina ostalih igraca. Sad se fokusirati na Vitez,povratkom Stepanova i Ikandea bicemo puno jaci,uz ozbiljan pristup mozemo nastaviti pobjednicki niz. Naprijed jako SarajVo!
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 30 gostiju.