FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 24 sep 2015, 00:00

Hvala @Keno.

Evo poceo snimak, molim vas pratite Rustemovica :cool:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 sep 2015, 00:00

@keno yebe i ne vadi :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 sep 2015, 00:01

muhamedhulk je napisao/la:Niste bili u Banja Luci onda, sto se zena tice..ne mozes naci da ne valja :kafa: :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
E ovo odgovorno mogu potvrdit!! :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 sep 2015, 00:01

keno83 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
primasquadra je napisao/la:Vi niste normalni hahahaha
Nek ste vi oličenje normalnom. Jedino vam žene valjaju vi 0 bodova.
e da vidis samo sta im zene psuju i pjevaju, okrenulo bi ti se, a na njima pola kila sminke svaka, kokad se to ne kupa zar, pa samo glazuru na glazuru bacaju, pa im se ljustri ono lice ko kad se riba cisti, od onih smjesa fuj fuj
Ne govorim o ženama na stadionu hahahaha nego generalno u Mostaru... da dam ljudima kompliment...

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 sep 2015, 00:02

keno83 je napisao/la:eh evo mene malorpije sa tekme, pa da malo krenemo od pocetka, na stadion sam usao sat vremena prije, odmah na zagrijavanju mali broj ljudi koji je bio tu, uzeo je na zub Benku, sa pitanjima kako je u Teheranu, zatim i Barbarica, kad je pocela Tompsonova "Lijepa li si" pitali su ih, "zadrhti li vam srce kad ova nasa podje, ili ste se prodali Teherancima". inace, apsolutno svaka pjesma na razglasu, je velicala hrvatstvo, neka kraljica hrvata, nema vise mostova, crveni bijeli plavi, i sl. onda je islo, **** Sarajevo, **** Želju, **** Veleza i Bosnu cijelu, nakon toga, oko 25 minute sam cuo nase da su usli, i nekakav je bas cudan stadion, jer ih se dole uopste nije culo, isto kao da su bili van stadiona, stadion je oronuo, tuguje i bojkotuje za svojim Velezom, pa bas nekakav nikakav, presing je bio na sudije cijelo vrijeme, Ultrasi su me razocarali jako malo ih je bilo, mislio sam da su bolji kao grupa,ne vise od 400 ili 500, dosta djece je bilo tu 1 ili 2 srednje skole, **** su Sarajevo pola sata, i neku pjesmu, nesto ide Sarajevo, Horde Bog i carsija i neka psovka poslije toga. sto se igre tice, vidjelo se da je Sarajevo dosta jace, stamenije i kvalitetnije, sa sirim rosterom i vise kvalitetnih igraca. inace smo imali neke 4 stopostotne sanse, ali nismo bili bas raspolozeni, njihova glavna je bila ona gdje su gol dali i jos jedna dvije polu sanse, bas sam imao osjecaj da nam ne mogu do ujutro dati gola. nakon naseg izjednacenja krenuli su neredi prema lozi, kad su se nasi poceli radovat, ja sam bio tu u nekih dvadeset metara od mjesta dogadjaja, letjelo je svega i svacega, vidio sam Ikandea, Ibraka i Dinu, koji mi se cinilo, da umjesto da se skloni, namjerno provocira, trazeci veci nered, inace Dino bas djeuje i izgeda kao gospodin, mlad, markantan, super, vidi se po radosti nakon gola koliko voli ovaj klub, tu je onda uskocio direktor Zrinjskog Sulenta, smirujuci masu i gurajuci ih dole, te stiteci nasu delegaciju. kako je utakmica isla kraju, bili su sve nervozniji i imali smo dobre sanse da zavrsimo zahvaljujuci dva sjajna centarsuta agilnog i dobrog veceras Hebibovica, koji je prvo uposlio Benku, gdje je ovaj morao da postigne gol sa nekoliko metara, te nakon sjajne povratne opet Hebibovica, koju je Velkoski sa penala, neometan lose zahvatio, prilikom zagrijavanja za penale, navijaci su uzeli Delaca na zub, **** mu sve po redu, pitajuci ga na sta si spao da branis za Sarajevo, jos malo pa ces doci u raspali Velez, eto tolika si nula, nakon jos minut uvreda, totalno su poludili kad im je Delac vrisnuo Allahu ekber, tada su poludili, nakon izlaska Benke da suta, bili su najjaci zvizduci, njega su bas psovali cijelu tekmu, nakon sto je Dulja pogodio za pobjedu, morali su da podju svojim jadnim kucama, a ja onako sjeban da se zapitam, u kojem kurcu od drzave zivim, jer ovo danas, vecina nisu ljudi, ovo su ljudski sljam i otpad, jer takvu mrznju jos od prije petnaestak godina nisam dozivio i cuo na jednom javnom skupu, mislim da im je toliko krivo sto su Delac, Benko i Barbaric u Sarajevu, da bi najradje sami sebi jetru pojeli, koliko su im vikali izdajnici. kod nas su svi bili manje vise dobri, samo nam je malo vise tecnosti falilo u sredini, i malo brze se nekoliko puta lopta mogla gurnuti na stranu, Okic dosta dobar danas takodjer, Benko rastrcan, imao je par nesporazuma sa Okicem i Velkoskim, koji je gurnuo par puta lijepe lopte, Barbaric takodjer dobar, Delac isto, svi su manje vise bili jako dobri.
Ako je ovo istinito... :rol: :rol: :rol: :rol: MATEJ KING! :salut: :salut: :salut: :salut:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2015, 00:02

Moram penale opet pogledati, sad ovako sa rahatlukom(teheranska rijec, ako su se zbunili ovi iz west mostara sto citaju temu)..

Najbolje se onakva publika usuti kad ih na terenu nadigras kao mi danas.. Nek oni sad kuci prosipaju svoj primitivizam, uzeli smo im kup, uzet cemo vala i titulu pa makar!
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 sep 2015, 00:03

muhamedhulk je napisao/la:Niste bili u Banja Luci onda, sto se zena tice..ne mozes naci da ne valja :kafa: :D

Potvrdjujem :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 24 sep 2015, 00:03

primasquadra je napisao/la:Vi niste normalni hahahaha

sta ti znas sta znaci pojam 'normalan', kad si u tom kvazi navijackom, a zapravo nacionalisticko-sovinistickom okruzenju. Za vas i nismo 'normalni', kad su vam takve vrijednosti za koje se borite.
Hajd zivio. :wave:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 24 sep 2015, 00:04

@keno svrši više ba, dosta je. :urnebes: :urnebes:

Matej je gospodin nevidjen.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 sep 2015, 00:04

joker90 je napisao/la:Moram penale opet pogledati, sad ovako sa rahatlukom(teheranska rijec, ako su se zbunili ovi iz west mostara sto citaju temu)..

Najbolje se onakva publika usuti kad ih na terenu nadigras kao mi danas.. Nek oni sad kuci prosipaju svoj primitivizam, uzeli smo im kup, uzet cemo vala i titulu pa makar!
Ma ovo naše izbacivanje fašista je samo šlag na tortu, a oni svakako crkavaju od muke svaki put kada izvade ličnu/pasoš i pročitaju "BOSNA I HERCEGOVINA"! :lol: :lol:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 sep 2015, 00:07

MCMXLVI je napisao/la:

Potvrdjujem :D
A Trebinje Trebinje đe me vidiš je.bi me hahahah
Banja Luka 8:1 u korist žena, ko trpa ovih 7 ?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 sep 2015, 00:08

Pastrmka :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 sep 2015, 00:10

Hvala na informacijama s lica mjesta, ja ću se samo osvrnuti na ovaj dio rečenice:
keno83 je napisao/la: bas sam imao osjecaj da nam ne mogu do ujutro dati gola.
U ove zadnje tri utakmice, i ja upravo imam takav osjećaj, tri dana možemo igrati utakmicu, ako smo 100% skoncentrisani gola ne možemo primiti. A koliko smo u prijašnjim utakmicama mi imali tu jalovu inicijativu. Nije to zbog odličnih stopera ili golmana, nego zbog kompletne postavke igre. Čije li je to maslo ja ne znam, ali veoma daleko držimo protivnika. Igramo na principu, "Mi znamo šta hoćemo iz ove utakmice i tako i odigramo".

Brine me jedna stvar, a to su povrede, Ikande, Bekić Al, Barić u prošloj zamjenjen zbog povrede, Kovačević danas, ni Barbarić nije dobro okončao utakmicu danas. Zatim tu je uvijek krhki Duljević.... Nije to dobro. Pretpostavljam da je razlog katastrofalne pripreme i da velika većina igrača nije fizički spremna.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 sep 2015, 00:12

Zna li neko sta je sa povredom Am. Bekica? Je li ozbiljnije ili je akutno nesto u pitanju?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 00:18

Keno nemoguce je da je to rekao :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 24 sep 2015, 00:19

MortemHz je napisao/la:Keno nemoguce je da je to rekao :rol:
Ma ne cudi me udaren je on

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 sep 2015, 00:21

Ne znam, on je veliki vjernik :think:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 sep 2015, 00:21

Svaku koju vam Mihojević ne počne haram vam bilo :(

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 00:23

Keno baci bombu i ode
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 sep 2015, 00:23

Pa sta ako je rekao Allahu Ekber... Jooj. Pa nije rekao jer je presao na islam nego je vidio koliko su ograniceni oni pacenici pa ih jos malo prcao. Haha

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Cuspajz, dzumihz, fera, Google Adsense [Bot], lile, murky, n0dix, PapakIzSa, Puas, riki46, Sarajevskigigant1921, SilaMoc1946, StarmoCity, trunks1946 i 155 gostiju.