Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
SlevinKelevra
-
Kontakt:
Postao/la SlevinKelevra » 24 sep 2015, 15:31
Evander je napisao/la:
A sa druge strane, u pravu si. Veliki nazadak u karijeri je otici iz Citya u Romu.
To ja nigdje nisam rekao.
Virtu4l je napisao/la:Previše se vraća nazad, trudi se da učestvuje u igri i ne ponaša se kao klasični napadač. Ne znam zašto.
Zato sto je primoran. Igra sam naprijed protiv 2-3 odbrambena igraca koji paze na njega... Malo bjezi od njih, malo se priblizi lopti i eto ga na centru skoro. Mozemo i dalje ocekivati da ekipe igraju bunkere protiv Rome, jer ocigledno to prolazi.
-
Dado
-
Kontakt:
Ova Roma k’o kakva uvrijedjena mlada. Fali samopouzdanje, fali realizator, fale krila a kao radi se o timu koji pretenduje na titulu. Eto dolazi im fenjeras Carpi na noge u subotu da ih napune i vrate samopouzdanje. Ako im nemogu uvaliti barem tricu nek se nose, kolektivno i sa Dzekom i sa Pjanicem. I ja da sam navijac Rome pljunuo bi im u lice.
-
Husika
-
Kontakt:
Dado je napisao/la:Ova Roma k’o kakva uvrijedjena mlada. Fali samopouzdanje, fali realizator, fale krila a kao radi se o timu koji pretenduje na titulu. Eto dolazi im fenjeras Carpi na noge u subotu da ih napune i vrate samopouzdanje. Ako im nemogu uvaliti barem tricu nek se nose, kolektivno i sa Dzekom i sa Pjanicem. I ja da sam navijac Rome pljunuo bi im u lice.
Sve dok oni ocekuju da Pjanic bude taj koji gradi igru i zauzima mjesto fudbaleru, Sampdorija ce im biti svakodnevnica...
Zao mi Edina sto ce ga Baletan uskratiti za mnogo golova, pobjeda, uspijeha isto kao i u repci...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Admir_Sa
-
Kontakt:
Edin i Roma će proigrati kada Roma otpusti onog ološa i vezalja sa klupe. I kada Roma povede 2 godine igra tako što nema namjeru sekunde da napadne drugi gol, nego se nešto lopta čuva, dodavanja nekakva što Edinu nikako ne odgovara. Roma realno ima predobar napadački potencijal da komotno večinu utakmica može rješavati već u poluvremenu, al teško to ide sa pročitanom i jednom jedinom taktikom 433 koju zna onaj francuski mamlaz
nema potpisa
-
Gabon
-
Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Edin i Roma će proigrati kada Roma otpusti onog ološa i vezalja sa klupe. I kada Roma povede 2 godine igra tako što nema namjeru sekunde da napadne drugi gol, nego se nešto lopta čuva, dodavanja nekakva što Edinu nikako ne odgovara. Roma realno ima predobar napadački potencijal da komotno večinu utakmica može rješavati već u poluvremenu, al teško to ide sa pročitanom i jednom jedinom taktikom 433 koju zna onaj francuski mamlaz
Pita se nesto i protivnik
Sta ono kazu za rep. kad se susretno ... danas svako igra nogomet a mozes zamisliti kako je to u Ligama petice, narocito kad igras na strani... pred publikom domacina koji se nabrijao da klepi jacu ekipu..

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
-
JavierBosnia
-
Kontakt:
Postao/la JavierBosnia » 25 sep 2015, 10:37
Kakvi ste sve to vi stručnjaci, pa čudo niste umjesto Mourinha na klupi Chelsea, nego ste se sad vratili iz supermarketa. ma dajte
Govorit o edinovoj kretnji je smijesno. Covjek je majstor za kretnje, on tacno zna gdje se treba ubacit, kad se treba ubacit, kad treba stat i kad se treba vratit nazad.
Jel treba spominjat uopce da tokom svakog prekida je u svom 16-rcu ili u zivom zidu? Covjek igra na 2 fronta što malo koji napadači rade.
Dosta se troši i trudi, a golovi će doći samo lagano jer tek je dosao u novi klub, novu ligu, novu sredinu, Roma kao ekipa je promjenila pola sastava i trebaju se malo uigrat.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
lolcina
-
Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: Covjek igra na 2 fronta što malo koji napadači rade.
Dzekino igranje na dva fronta ocekuje se na taktickim utakmicama, npr. kao protiv Barselone, gdje su se morali braniti sa 10 igraca. Povlaciti se u sredinu protiv Sasuola ili Sampdorije gdje je imperativ pobjeda i dok tim ima terensku inicijativu je za mene bjezanje od odgovornosti i alibi za slabu golgetersku formu.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
-
JavierBosnia
-
Kontakt:
Postao/la JavierBosnia » 25 sep 2015, 12:31
lolcina je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la: Covjek igra na 2 fronta što malo koji napadači rade.
Dzekino igranje na dva fronta ocekuje se na taktickim utakmicama, npr. kao protiv Barselone, gdje su se morali braniti sa 10 igraca. Povlaciti se u sredinu protiv Sasuola ili Sampdorije gdje je imperativ pobjeda i dok tim ima terensku inicijativu je za mene bjezanje od odgovornosti i alibi za slabu golgetersku formu.
Nije bitno jel protivnik Barcelona ili Frosinone. Vratit se u odbranu mora.
Tako je radio i u Engleskoj, nema tu filozofije, visok igrač je uvijek potreban nazad.
-
lolcina
-
Kontakt:
Trener mu kaze drugacije: "Nije ispunio ocekivanja i igrao je daleko od gola..." Mislim da je to dovoljan argument mom stavu. Niko ne bi bio sretniji od mene da grijesim i da je Dzekina losa forma rezultat Garsijine taktike, ali previse se losih stvari ponavlja u Dzekinoj igri da bih iskljucio njegovu odgovornost. Mora se trgnuti, mora vise pokusavati sutirati na gol i biti sebicniji. Ako bude izbjegavao da preuzme odgovornost ne gine mu klupa i jos veca kriza...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
-
Burundi
-
Kontakt:
Dzeko iz sesnaesterca izlazi jer nema upotrebljivih lopti, izlazi da mu ne bi poslije razni strucnjaci rekli kako se ne trudi dovoljno. Nijednu priliku nisu kreirali za Dzeku, Roma igra istu igru kao sto su igrali prosle sezone kad nisu imali centarfora tako ako nastave nece biti dobro za Edina.
DD
-
JavierBosnia
-
Kontakt:
Postao/la JavierBosnia » 25 sep 2015, 13:53
Jutrosnje talijanske novine:
„Svi za Džeka“, bodri na naslovnoj strani Korijere ambijent Đalorosih koji se deprimirao posle remija sa Sasuolom i poraza od Sampdorije. List piše da Roma ima plan kako da omogući Džeku da postiže više golova, dosada je zatresao samo jednom mrežu u prvenstvu.
„Centarfor je previše daleko od kaznenog prostora, Garsija traži centaršuteve sa bokova i veću podršku“, prenosi Korijere ideju francuskog stručnjaka kako da pomogne Bosancu da se odblokira.
__________________________________________________________________________________
I kako vi očekujete da on zabije sa svojim najjačim oruzjem (skok igra i igra glavom), kad od 20 centaršuteva samo 2 padnu na igrača, ostalih 18 preleti sa jednu na drugu stranu
-
mirzatele
-
Kontakt:
Sutra bi morao zabiti barem jedan gol protiv fenjeraša. Generalno igra dobro, ucestvuje u igri puno vise nego u City-u, ali to je sve badava ako nema golova. Volio bih i kad bi poceo Gervinho sutra, jeste on divljak ali njegova brzina i prodori mogu pomoci ponekad mrtvoj igri Rome.
I da samo ovdje pohvalim sjajne partije Miralema jer su tamo gringo i sarma u potpunosti unistili temu.
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Bravo Spursi, trpajte manchestersku prciju.
4:1 Hajmo jos jedan, neka bude petarda.

-
ZgemboAdislic
-
Kontakt:
Postao/la ZgemboAdislic » 26 sep 2015, 15:44
calcio je napisao/la:Bravo Spursi, trpajte manchestersku prciju.
4:1 Hajmo jos jedan, neka bude petarda.

Nek pitaju navijaci Citija navijace Rome hocel dat Dzeku nazad. Kako trenutno igra, siguran sam da bi ga htjeli za Citijevog rezervnog golmana ili nekog odbranbenog igraca.

-
0oo0
-
Kontakt:
Igras li danas Dzeko? Znam da citas temu...
🔵⚪
-
SlevinKelevra
-
Kontakt:
Postao/la SlevinKelevra » 26 sep 2015, 16:57
Navodno.... De Sanctis; Maicon, Manolas, De Rossi, Digne; Pjanic, Keita, Nainggolan; Salah, Dzeko, Gervinho.
-
mirzatele
-
Kontakt:
Evo Gervinha kao sto sam prizeljkivao, mislim da bi to moglo dobro funkcionisati.
-
FaraonTM
-
Kontakt:
mirzatele je napisao/la:
Evo Gervinha kao sto sam prizeljkivao, mislim da bi to moglo dobro funkcionisati.
Vakat je da proradi više

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
SlevinKelevra
-
Kontakt:
Postao/la SlevinKelevra » 26 sep 2015, 17:10
Jedina tekma kad nisam napisao da daje gol je ona protiv Juventusa

Zato: nema gola za njega danas

-
ahmic
-
Kontakt:
Projenos
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Daduli, ebi46, eldo, Goalgetter, haris004, kakarut, LeCoq, Lynx, Micron, Muumii, tuzlanskinacin, zeljooo13 i 56 gostiju.