A zasto ne bi naprimjer utakmica Leotar - Zrinjski zavrsila pobjedom gostiju? Leotaru ne treba, Zrinjskom treba. Gledao sam u zadnje vrijeme i jedne i druge u Vrapcicima, bolji Zrinjski 18 puta od Leotara. Uz lagano domacinsko sudjenje, znaci na strani Leotara, Zrinjski dobija 2 razlike glat. A te, nazovi, novinare, treba obavezno kazniti. Sta naprimjer da su nekako Laktasi izvukli bod u subotu? Slucajno. Ko bi ostao od domacih navijaca? Ma daj ljudi ohladite malo, ne kazem da nema nepravde, ali ovde kod nas po ovim nasim novinarima sve je namjestaljka. Pa zasto bi onda klubovi ulagali u pojacanja ili kvalitetne igrace, kad ce ionako kupovati bodove?Schlager je napisao/la:Babilone,za koju utakmicu FK Borac mislis da je prodao ili pustio? Ili recimo Fk Sarajevo?Nađi mi jedan klub koji nije prodao ili pustio utakmicu u BiH?Zeljo : Zepce?
Inace,slazem se sa ovim sto si napisao da je ovaj novinar koji je najavljivao pobjedu Laktasa promasio zanimanje,ali mislim da je malo i ispao naivan jer je pozurio jedno kolo,trebao je sacekati ovu utakmicu Leotar-Zrinjski. Ja sam 90 % uvjeren da je tu vidjena dvojka,ali nikad ne reci nikad,mozda se i neki drugi interesi umjesaju....
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Leotar je ekipa koja igra toplo hladno,svaki poraz kuci se okarakterizira prodajom i tako ce biti ubuduce,smatram da velez nikada u Trebinju nebi pobjedio da suđenje nije napredovalo,da je sudac sudio nesto u stilu kao ovaj clip Orasje Zrinjski Leotar bi lagano pobjedio ,mentalitet je takav da se sve smatra prodajom,kupovinom i sl,no smatram da također nitko od nas nije konpetentan za ovakav razgovor,to zna par ljudi koji se nađu na veceri i par probranih igraca,simpatizer ako ti mozes staviti ruku u vatru da Borac ili Sarajevo nikada nisu kupili,prodali ili pustili utakmicu onda zivis u velikoj zabludi!carina je napisao/la:A zasto ne bi naprimjer utakmica Leotar - Zrinjski zavrsila pobjedom gostiju? Leotaru ne treba, Zrinjskom treba. Gledao sam u zadnje vrijeme i jedne i druge u Vrapcicima, bolji Zrinjski 18 puta od Leotara. Uz lagano domacinsko sudjenje, znaci na strani Leotara, Zrinjski dobija 2 razlike glat. A te, nazovi, novinare, treba obavezno kazniti. Sta naprimjer da su nekako Laktasi izvukli bod u subotu? Slucajno. Ko bi ostao od domacih navijaca? Ma daj ljudi ohladite malo, ne kazem da nema nepravde, ali ovde kod nas po ovim nasim novinarima sve je namjestaljka. Pa zasto bi onda klubovi ulagali u pojacanja ili kvalitetne igrace, kad ce ionako kupovati bodove?Schlager je napisao/la:Babilone,za koju utakmicu FK Borac mislis da je prodao ili pustio? Ili recimo Fk Sarajevo?Nađi mi jedan klub koji nije prodao ili pustio utakmicu u BiH?Zeljo : Zepce?
Inace,slazem se sa ovim sto si napisao da je ovaj novinar koji je najavljivao pobjedu Laktasa promasio zanimanje,ali mislim da je malo i ispao naivan jer je pozurio jedno kolo,trebao je sacekati ovu utakmicu Leotar-Zrinjski. Ja sam 90 % uvjeren da je tu vidjena dvojka,ali nikad ne reci nikad,mozda se i neki drugi interesi umjesaju....
Slazem se sa Carinom da je Zrinjski kud ikamo i ovakav bolji nego leotar ali opet ce se naci dusmana u nedjelju navecer ako bude dvica na kladionici da ospore pobjedu,zasto?zato sto je tako tako ce i ostati ,a kladionice svaki par koji je imalo sumnjiv blokiraju da sebe zastite,zasto je uz nasu ligu potrebno jos 4 para?!No ako tog istog para nema na kladionici narod odmah do zakljucka dolazi da je utakmica namjestene!Mozda je mozda nije,nitko od nas ne zna!
HSK Zrinjski Mostar
Hoće li Zrinjski izboriti šesti uzastopni plasman na međunarodnu scenu, tek će se vidjeti, no u slučaju da uspije, nogometaši ovog kluba neće imati previše vremena za odmor.
Naime, u slučaju novog nastupa u Europi, sezona 2010./2011. za Zrinjski bi počela već 1. srpnja, kada su na rasporedu prve utakmice prvog pretkola Europske lige. Dok je prošlog ljeta samo jedan bh. predstavnik (Široki Brijeg) natjecanje u Europskoj ligi počeo od prvog pretkola (Slavija i Sarajevo od drugog), u sljedećoj sezoni BiH će imati dva predstavnika u prvom pretkolu ovog natjecanja, a to će sigurno biti drugoplasirani i trećeplasirani klub prvenstva.
Rani početak sezone značio bi da će Pod Bijelim brijegom imati još manje vremena za slaganje momčadi, nego što je to bio slučaj prošlog ljeta kada su Mostarci prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv Slovana igrali 15. srpnja. A treba li uopće podsjećati da je Zrinjski utakmice protiv Slovaka dočekao s više nego tankim kadrom. Za one koji su zaboravili, podsjećanje da na popisu koji je otišao u Nyon nije bilo tri važna igrača na putu prema naslovu prvaka – Staniše Nikolića, Ante Serdarušića i Velibora Đurića, ali ni Damira Džidića i Mladena Žižovića koji su se bili tek počeli oporavljati od teških ozljeda. Nije bilo ni Gorana Markovića i Mate Dragičevića koji su se Zrinjskom priključili tek naknadno, a nekako u to vrijeme prekrižen je i Miomir Vuković. Kada se svemu tome doda da zbog ozljede Igor Musa nije konkurirao za prvu utakmicu, a da u Bratislavu zbog problema s vizama nisu putovali tek pristigli Ganci Stanley Afedzie i Prince Bobby, jasno je kako je igrački kadar Zrinjskog bio miljama daleko od definiranog.
Usprkos svemu tome, Zrinjski je u prvoj utakmici uspio ostvariti pozitivan rezultat (1:0) pred uzvrat u Slovačkoj. Nikada nećemo doznati bi li Zrinjski prošao dalje da se nije kasnilo sa slaganjem momčadi, ali ono što se sigurno može tvrditi jest da bi izgledi Zrinjskog bili puno veći.
Za one koji su zaboravili još jedno podsjećanje. Slovan je u trećem pretkolu Lige prvaka igrao protiv grčkog Olympiacosa, a nakon eliminacije natjecanje je nastavio u Europskoj ligi gdje je za protivnika imao nizozemski Ajax.
Potencijalni protivnici
Neki od potencijalnih protivnika naših klubova u 1. pretkolu Europske lige već su poznati, no kako njihova imena ne znače puno, spomenimo samo da se radi o predstavnicima Sjeverne Irske, Walesa, Islanda, Farskog Otočja, Estonije, Kazahstana, Armenije, Makedonije, Albanije, Malte, Crne Gore, Luksemburga, Andore, San Marina...Naša dva predstavnika imat će status nositelja u prvom pretkolu.
Zajamčenih 90.000 eura
Naslov prvaka u prošloj sezoni donio je Zrinjskom 330.000 eura od UEFA-e, dok eventualni plasmana u Europsku ligu jamči 90.000 eura. Eventualni prolazak u sljedeći krug donosi dodatnih devedeset tisuća.
Naime, u slučaju novog nastupa u Europi, sezona 2010./2011. za Zrinjski bi počela već 1. srpnja, kada su na rasporedu prve utakmice prvog pretkola Europske lige. Dok je prošlog ljeta samo jedan bh. predstavnik (Široki Brijeg) natjecanje u Europskoj ligi počeo od prvog pretkola (Slavija i Sarajevo od drugog), u sljedećoj sezoni BiH će imati dva predstavnika u prvom pretkolu ovog natjecanja, a to će sigurno biti drugoplasirani i trećeplasirani klub prvenstva.
Rani početak sezone značio bi da će Pod Bijelim brijegom imati još manje vremena za slaganje momčadi, nego što je to bio slučaj prošlog ljeta kada su Mostarci prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv Slovana igrali 15. srpnja. A treba li uopće podsjećati da je Zrinjski utakmice protiv Slovaka dočekao s više nego tankim kadrom. Za one koji su zaboravili, podsjećanje da na popisu koji je otišao u Nyon nije bilo tri važna igrača na putu prema naslovu prvaka – Staniše Nikolića, Ante Serdarušića i Velibora Đurića, ali ni Damira Džidića i Mladena Žižovića koji su se bili tek počeli oporavljati od teških ozljeda. Nije bilo ni Gorana Markovića i Mate Dragičevića koji su se Zrinjskom priključili tek naknadno, a nekako u to vrijeme prekrižen je i Miomir Vuković. Kada se svemu tome doda da zbog ozljede Igor Musa nije konkurirao za prvu utakmicu, a da u Bratislavu zbog problema s vizama nisu putovali tek pristigli Ganci Stanley Afedzie i Prince Bobby, jasno je kako je igrački kadar Zrinjskog bio miljama daleko od definiranog.
Usprkos svemu tome, Zrinjski je u prvoj utakmici uspio ostvariti pozitivan rezultat (1:0) pred uzvrat u Slovačkoj. Nikada nećemo doznati bi li Zrinjski prošao dalje da se nije kasnilo sa slaganjem momčadi, ali ono što se sigurno može tvrditi jest da bi izgledi Zrinjskog bili puno veći.
Za one koji su zaboravili još jedno podsjećanje. Slovan je u trećem pretkolu Lige prvaka igrao protiv grčkog Olympiacosa, a nakon eliminacije natjecanje je nastavio u Europskoj ligi gdje je za protivnika imao nizozemski Ajax.
Potencijalni protivnici
Neki od potencijalnih protivnika naših klubova u 1. pretkolu Europske lige već su poznati, no kako njihova imena ne znače puno, spomenimo samo da se radi o predstavnicima Sjeverne Irske, Walesa, Islanda, Farskog Otočja, Estonije, Kazahstana, Armenije, Makedonije, Albanije, Malte, Crne Gore, Luksemburga, Andore, San Marina...Naša dva predstavnika imat će status nositelja u prvom pretkolu.
Zajamčenih 90.000 eura
Naslov prvaka u prošloj sezoni donio je Zrinjskom 330.000 eura od UEFA-e, dok eventualni plasmana u Europsku ligu jamči 90.000 eura. Eventualni prolazak u sljedeći krug donosi dodatnih devedeset tisuća.
HSK Zrinjski Mostar
Pa ovo nije normalno. U svakom slučaju ne može biti slučajno da su svi sudci (što glavni, što pomoćni) Zrinjskom u zadnja četiri kola iz Sarajeva odakle nam je i glavni konkurent za Europu ! FUJ savez.
I protiv Laktaša je bilo dosta pogrešaka (ne znam jesu li namjerne ili nesposobnost) ali srećom nije to bitno utjecalo na igru mada su nam svirana 3-4 nepostojeća zaleđa koj 1-0 za Zrinjski.
Možda ne odigraju sudci nikakvu ulogu ali ovo mi je previše da bi bilo slučajno.
I protiv Laktaša je bilo dosta pogrešaka (ne znam jesu li namjerne ili nesposobnost) ali srećom nije to bitno utjecalo na igru mada su nam svirana 3-4 nepostojeća zaleđa koj 1-0 za Zrinjski.
Možda ne odigraju sudci nikakvu ulogu ali ovo mi je previše da bi bilo slučajno.
Pa nek se ovo i događa,a ne događa se samo nama vec svako malo netko bude ostecen,zadnja utakmica zrinjski laktasi sudac svira zaleđe a stojanovic metar i pol od zadnje linije,bilo je a to sam vec i pisao sudackog natezanja za Laktase ,zaleđa i sumnjive lopte za korner ili aut i sl,sudija je zivcirao publiku al sta je tu je,za ovo su iskljucivo krivi klubovi koji organizaciju premier lige nece da preuzmu na sebe vec to ostavljaju savezu pa i ovakvo delegiranja,sve pokazuje na to da se Sarajevo gura u evropu htjeli to oni priznati ili ne,nama je odigramo svoje utakmice pa ako izborimo evropu, izborimo,glupo mi je u zadnjim kolima se vaditi na suđenje pogotovo jer nam sudci nisu smetali da kuci pobjedimo Slaviju,Sarajevo,Zeljeznicar,Zvijezdu ,tu smo izgubili devet bodova,znaci imali smo sve uvjete da s ovim pobjedama se ukljucimo pa cak i za titulu prvaka al su nasi momci zakazali,sezona ako se ne ode u evropu nije propala jer smo dobili par mladih igraca tipa Pavla,Matea,Anicica,Markovica koji ce biti ako Bog da nosioci igre narednih sezona zajedno sa Sarcem,Stojanovicem i uz par pojacanja ako ode Sunjic ,Kordic,Musa i Zurzinov opet dogodine igrati vaznu ulogu u vrhu tabele.Marin je napisao/la:Pa ovo nije normalno. U svakom slučaju ne može biti slučajno da su svi sudci (što glavni, što pomoćni) Zrinjskom u zadnja četiri kola iz Sarajeva odakle nam je i glavni konkurent za Europu ! FUJ savez.
Najvaznije je ako se ne izbori evropa izvuci solidne novce za Zadru i Sunjica koji su vezani ugovorima i osigurati financije za iducu sezonu,te ostaviti Jovica na celu da s ovim klubom uspije provesti svoju ideju a to je mladi jaki fizicki momci, koji sa ugovorima od 4,5 godina mogu donijeti Zrinjskom u buducnosti zaradu kroz transfere.
Najvaznije je također da klub ima zdrave temelje jer su i juniori i kadeti u vrhu takmicenja te se njima mora osigurati umjetna trava na pomocnom igralistu ,a Tarambu zacerat jer momcima od 8.9 godina ubija volju za nogometom kad ga vide pijana i nezainteresirana na treningu,samo Bog zna koliko je Taramba unistio talenata!
HSK Zrinjski Mostar
Vi ako hocete u Evropu moracete pobjediti u Sirokom u zadnjem kolu,a to nije nimalo lako. Mislim da vam ovih 6 bodova protiv Leotara i Celika nece biti dosta,tako da cete dugo zaliti zbog poraza kuci od Zvijezde.
Steta zbog loseg BH koeficijenta pa samo dva od Sarajeva,Sirokog i Zrinjskog mogu u Evropu,a sve su dobre ekipe.
Steta zbog loseg BH koeficijenta pa samo dva od Sarajeva,Sirokog i Zrinjskog mogu u Evropu,a sve su dobre ekipe.
Kao što Babilon kaže, mis mo od svih pretendenata na europu prosuli najviše bodova kući ali su nam isto tako nekoliko bodova oduzeli sa strane. Pa u Travniku smo vodili 3-1 do 80. minute i onda je svaki kontakt bio faul za domaćina sve dok nisu izjednačili. Slično jer bilo i na nekim drugim utakmicama.
Mi ako želimo Europu moramo dobiti sve utakmice ili makar ući u zadnje kolo poravnati sa Širokim jer nam u tom slučaju i nerješeno donosi europu. Oni sada igraju dvije u gostima i imamo šanse ako tu kiksaju, u protivnom bit će jaaakoo teško.
Mi ako želimo Europu moramo dobiti sve utakmice ili makar ući u zadnje kolo poravnati sa Širokim jer nam u tom slučaju i nerješeno donosi europu. Oni sada igraju dvije u gostima i imamo šanse ako tu kiksaju, u protivnom bit će jaaakoo teško.
Postoje mnoge varijante,ako siroki npr oba gostovanja izgubi sto nije nemoguce a zrinjski pobjedi leotar i celik zadnju utakmicu siroki bi trebao pobjediti nas sa vise od tri gola razlike ili 3:0 da bi bio ispred nas.Schlager je napisao/la:Vi ako hocete u Evropu moracete pobjediti u Sirokom u zadnjem kolu,a to nije nimalo lako. Mislim da vam ovih 6 bodova protiv Leotara i Celika nece biti dosta,tako da cete dugo zaliti zbog poraza kuci od Zvijezde.
Sto se tice sarajeva ako kiksaju protiv zeljeznicara i rudara nek npr osvoje 2 boda zrinjski bi im pobjegao na 4 boda pred zadnje 30.kolo(naravno ako pobjedimo leotar i celik) i u slucaju vracanja 3 boda sarajevu opet nas ne mogu stici jer bi zrinjski vjerovatno svladao sirokog u gostima jer bi to njima bila ne vazna utakmica ukoliko bi osvojili tri boda na nekom od iducih gostovana.
Da se ja nebi zamarao previse kalkulacijama nek Zrinjski pobjedi sve do kraja i miran Bosna!

HSK Zrinjski Mostar
Icete vi u evropu.Mi cemo sad klepiti pitare po usima i evropa vam je garantovana.
SVe ce se znati u subotu navecer,mislim nece bas sve al ako Sarajevo izgubi sumnjam da igraci Rudara nece dobiti premije za pobjedu Sarajeva od Sirokog i Zrinjskog!Alipasino je napisao/la:Icete vi u evropu.Mi cemo sad klepiti pitare po usima i evropa vam je garantovana.

HSK Zrinjski Mostar
Što bi Široki i Zrinjski davali premije za pobjedu Sarajeva nad Rudarom, ili si malo pobrkao stvari jaro.Babilon je napisao/la:SVe ce se znati u subotu navecer,mislim nece bas sve al ako Sarajevo izgubi sumnjam da igraci Rudara nece dobiti premije za pobjedu Sarajeva od Sirokog i Zrinjskog!Alipasino je napisao/la:Icete vi u evropu.Mi cemo sad klepiti pitare po usima i evropa vam je garantovana.
-
- Kontakt:
Momak je vjerovatno zelio reci,da ce Siroki i Zrinjski premirati Rudar,da ne izgubi od Sarajeva.Ali,po Prijedoru se prica vec da ce Rudar dati bodove Sarajevu,valja imati "prijatelja" jakog u iducoj sezoniPašalić je napisao/la:Što bi Široki i Zrinjski davali premije za pobjedu Sarajeva nad Rudarom, ili si malo pobrkao stvari jaro.Babilon je napisao/la:SVe ce se znati u subotu navecer,mislim nece bas sve al ako Sarajevo izgubi sumnjam da igraci Rudara nece dobiti premije za pobjedu Sarajeva od Sirokog i Zrinjskog!Alipasino je napisao/la:Icete vi u evropu.Mi cemo sad klepiti pitare po usima i evropa vam je garantovana.

Ja licno nevjerujem u to,Rudar kuci je igrao posteno uvjek,nije ni dao Borcu kad su svi pricali da ce dati,ili protiv Zelje,kad je primio u 89 minutu gol...
Ali nek vrijeme pokaze kako ce biti,sto se mene tice,nek bolji pobjedi,odnosno ode u Evropu,mada ce se tamo malo zadrzati kad naidju silne ekipe kao sto su Dundelaz(neznam ni kako se zovu)

Ma sluti čovjek da ćemo Vas uzeti u Prijedoruprijedorcanin je napisao/la:
Momak je vjerovatno zelio reci,da ce Siroki i Zrinjski premirati Rudar,da ne izgubi od Sarajeva.Ali,po Prijedoru se prica vec da ce Rudar dati bodove Sarajevu,valja imati "prijatelja" jakog u iducoj sezoni![]()
Ja licno nevjerujem u to,Rudar kuci je igrao posteno uvjek,nije ni dao Borcu kad su svi pricali da ce dati,ili protiv Zelje,kad je primio u 89 minutu gol...
Ali nek vrijeme pokaze kako ce biti,sto se mene tice,nek bolji pobjedi,odnosno ode u Evropu,mada ce se tamo malo zadrzati kad naidju silne ekipe kao sto su Dundelaz(neznam ni kako se zovu)i slicne

Što se tiče Dudelange-a iz Luksemburga, ne volim nešto Zrinjski naročito, al normalno navijam za njih kad igraju u evrokupovima, tvrdim da je Zrinjski tada bio 3 puta jači od te ekipe, dobili su ih tamo al jbg. desilo se šta se desilo, a mislim da se ne bi desilo da im je Jović tadabio trener, a ne Džidić (čini mi se da je on bio).
Pozz za Prijedor.
Jbg. to je taj danak neiskustvu, ziceri se jednostavno moraju pogađati na tom nivou, jer popravnog nema. Ovo sam ti boldirao jer smo i mi prošle godine protiv Cluja u revanšu, zbog Hadžijinog nemogućeg promašaja (kojeg niko od nas za to ne krivi) ostali kratki za grupnu fazu EL i čini mi se 1.000.000,00 eura žive love. Hoću reći, da je FKS na svojim leđima iskusila koliko su skupe greške na ovom nivou takmičenja . S tom lovom i poštenom upravom ,doduše, 3-4 godine sio rahat što se tiče finansija . Al jbg, C est la vie, ide se dalje, iskustvo se skupo plaća.kolonija je napisao/la:Kralju,mi smo tada primili gol u 90.min iz prve šanse dudelangea,doo tada promašili 5-6 mrtvaca,a pošto smo gore dobili 0-1 igrali su se produžeci i u tim produžecima smo primili 3 gola.Definitivno smo tada trebali utrpati barem 5 komada tim amaterima,ali valjda je to bilo plaćanje škole koju mi do tada nismo imali.
Ali,vidim dušmana ovdje koliko hočeš pa se naslađuju toj utakmici,a zaboravili su pretprošlu godinu i ekipu Brage koja je završila 2.u portugalskom prvenstvu.Primili smo gol rukom u finišu utakmice,a u Mostaru bili čak i bolji a u najmanju ruku ravnopravni.Protiv Slovana smo briljirali u Mostaru i pobijedili ga,a gore primili pacerske golove,a pri rezultatu 0-0 u Bratislavi zadro 2 puta sam ko duh izašao pred golmana i promašio nemoguće.
Sramota za grad mostar da najmanje u regiji izdvaja za svoje sportske klubove ,Zrinjski i Velez ce u 2010. godine iz proracuna dobiti po 50 000 maraka ,sramota,sramota!
HSK Zrinjski Mostar
Tri kola su ostala do kraja, tri kola koja će dati odgovor koja će još dva kluba, uz Željezničar i Borac, predstavljati BiH na međunarodnoj sceni.
Zrinjski borbu za jedno od dva slobodna mjesta vodi sa Širokim Brijegom i Sarajevom, a ako Mostarci predstojećeg ljeta žele šesti put zaredom igrati u Europi, onda bi u sljedeća tri kola morali preskočiti jedan od dva kluba kojima trenutačno gledaju u leđa.
- Ako ne želimo zavisiti od rezultata konkurenata, onda se pobjeda u Trebinju nameće kao imperativ, kaže kapetan Zrinjskog Mario Ivanković uoči sutrašnje utakmice na Policama. - Istina, važni su nam rezultati konkurenata, ali kao što je rekao Mladen Žižović, dobro je sve dok sami odlučujemo o svojoj sudbini. Ako već moram nešto reći o utakmicama konkurenata, onda sam mišljenja da je u subotu puno realniji kiks Sarajeva, bez obzira što, za razliku od Širokog Brijega, igra na domaćem travnjaku. Naime, vjerujem da će Široki Brijeg pobijediti u Travniku, dok se nadam da bi Željezničar mogao napraviti nešto više na Koševu, dodao je Ivanković i u istom dahu nastavio o utakmici Zrinjskog u Trebinju.
- Sigurno da je za nas dobro što se Leotar nalazi izvan opasne zone. Daleko od toga da nas čeka lagana utakmica, ali nema nikakve sumnje da će naš motiv u Trebinju biti veći. Osim toga, ohrabruje nas i činjenica da bi prvi put ove sezone trebali biti praktički kompletni. Trebao nam nedostajati samo Damir Džidić, ali njega ionako nema od starta sezone. Svi drugi igrači su spremni i ne sumnjam da će svaki igrač koji dobije priliku za igru dati svoj maksimum, zaključio je Ivanković.
Momčad važnija od Europe
Eventualnim plasmanom u Europu Mario Ivanković i društvo imali bi jako malo vremena za odmor, jer je prva europska utakmica na rasporedu već 1. srpnja.
- Jasno da ćemo svi dati maksimum kako bi nastavili kontinuitet igranja u Europi, ali mišljenja sam da je za klub u ovom trenutku od Europe važnije kako će izgledati momčad u sljedećoj sezoni. Lijepo je igrati europske utakmice, ali puno je važnije da stvorimo momčad koja će opet igrati jednu od ključnih uloga u Premier ligi, izjavio je Ivanković.
Praktički kompletni
Ako na posljednjem treningu Dragan Jović ne bude morao prekrižiti nijednog igrača za utakmicu u Trebinju, Zrinjski će prvi put ove sezone biti praktički kompletan. U petnaest jesenskih kola Mostarcima je nedostajalo u prosjeku pet igrača po utakmici, dok je u proljetnom dijelu situaciju bila nešto bolja – u prosjeku je Jović momčad morao sastavljati bez tri do četiri igrača. Čini se da bi na Policama trebao nedostajati samo jedan (Damir Džidić), a to se nije dogodilo nijednom ove sezone. Naime, tek u tri utakmice ove sezone Joviću su nedostajala samo dvojica igrača, dok je u svim ostalim utakmicama Jović bio bez tri ili više igrača.
Zrinjski borbu za jedno od dva slobodna mjesta vodi sa Širokim Brijegom i Sarajevom, a ako Mostarci predstojećeg ljeta žele šesti put zaredom igrati u Europi, onda bi u sljedeća tri kola morali preskočiti jedan od dva kluba kojima trenutačno gledaju u leđa.
- Ako ne želimo zavisiti od rezultata konkurenata, onda se pobjeda u Trebinju nameće kao imperativ, kaže kapetan Zrinjskog Mario Ivanković uoči sutrašnje utakmice na Policama. - Istina, važni su nam rezultati konkurenata, ali kao što je rekao Mladen Žižović, dobro je sve dok sami odlučujemo o svojoj sudbini. Ako već moram nešto reći o utakmicama konkurenata, onda sam mišljenja da je u subotu puno realniji kiks Sarajeva, bez obzira što, za razliku od Širokog Brijega, igra na domaćem travnjaku. Naime, vjerujem da će Široki Brijeg pobijediti u Travniku, dok se nadam da bi Željezničar mogao napraviti nešto više na Koševu, dodao je Ivanković i u istom dahu nastavio o utakmici Zrinjskog u Trebinju.
- Sigurno da je za nas dobro što se Leotar nalazi izvan opasne zone. Daleko od toga da nas čeka lagana utakmica, ali nema nikakve sumnje da će naš motiv u Trebinju biti veći. Osim toga, ohrabruje nas i činjenica da bi prvi put ove sezone trebali biti praktički kompletni. Trebao nam nedostajati samo Damir Džidić, ali njega ionako nema od starta sezone. Svi drugi igrači su spremni i ne sumnjam da će svaki igrač koji dobije priliku za igru dati svoj maksimum, zaključio je Ivanković.
Momčad važnija od Europe
Eventualnim plasmanom u Europu Mario Ivanković i društvo imali bi jako malo vremena za odmor, jer je prva europska utakmica na rasporedu već 1. srpnja.
- Jasno da ćemo svi dati maksimum kako bi nastavili kontinuitet igranja u Europi, ali mišljenja sam da je za klub u ovom trenutku od Europe važnije kako će izgledati momčad u sljedećoj sezoni. Lijepo je igrati europske utakmice, ali puno je važnije da stvorimo momčad koja će opet igrati jednu od ključnih uloga u Premier ligi, izjavio je Ivanković.
Praktički kompletni
Ako na posljednjem treningu Dragan Jović ne bude morao prekrižiti nijednog igrača za utakmicu u Trebinju, Zrinjski će prvi put ove sezone biti praktički kompletan. U petnaest jesenskih kola Mostarcima je nedostajalo u prosjeku pet igrača po utakmici, dok je u proljetnom dijelu situaciju bila nešto bolja – u prosjeku je Jović momčad morao sastavljati bez tri do četiri igrača. Čini se da bi na Policama trebao nedostajati samo jedan (Damir Džidić), a to se nije dogodilo nijednom ove sezone. Naime, tek u tri utakmice ove sezone Joviću su nedostajala samo dvojica igrača, dok je u svim ostalim utakmicama Jović bio bez tri ili više igrača.
HSK Zrinjski Mostar
Zrinjskom sude samo suci iz Sarajeva
Sudačka komisija NS-a BiH u utorak je odredila suce za posljednja tri premierligaška kola, a posebno su zanimljivi oni koji su delegirani da sude utakmice Zrinjskog.
Tako će pravdu u utakmici Leotar – Zrinjski dijeliti Mevludin Efendić, dok je za utakmicu Široki Brijeg – Zrinjski, koja je na rasporedu u posljednjem kolu, delegiran Rusmir Mrković. Efendiću i Mrkoviću je zajedničko da se radi o sucima iz Sarajeva, a treba li podsjećati da je glavni konkurent Zrinjskog u borbi za Europu – Sarajevo! Ova priča postaje još zanimljivija kada se zna da je utakmicu Zrinjski – Laktaši sudio Emir Alečković, također iz Sarajeva, a još više na težini dobiva kada se znaju imena sudaca koja su sudili utakmice Sloboda – Zrinjski (22. kolo) i Velež – Zrinjski (24. kolo) – u Tuzli je sudio već spomenuti Mrković, dok je za mostarski derbi delegiran Elmir Pilav, još jedan sudac iz Sarajeva.
Ako izuzmemo Dragana Skakića, koji će suditi utakmicu Zrinjski – Čelik, ispada da u drugoj polovici proljeća Mostarcima sarajevski suci nisu sudili samo protiv Olimpika i Sarajeva, odnosno u onim utakmicama koje nisu ni mogli suditi.
Kako će na ponudu HŠK Zrinjskog reagirati ostali klubovi kojih se bore za Europu ostaje nam da sačekamo ovih par dana koliko je ostalo do 28 kola Premier lige koje je na programu u subotu 15.05.2010.
Sudačka komisija NS-a BiH u utorak je odredila suce za posljednja tri premierligaška kola, a posebno su zanimljivi oni koji su delegirani da sude utakmice Zrinjskog.
Tako će pravdu u utakmici Leotar – Zrinjski dijeliti Mevludin Efendić, dok je za utakmicu Široki Brijeg – Zrinjski, koja je na rasporedu u posljednjem kolu, delegiran Rusmir Mrković. Efendiću i Mrkoviću je zajedničko da se radi o sucima iz Sarajeva, a treba li podsjećati da je glavni konkurent Zrinjskog u borbi za Europu – Sarajevo! Ova priča postaje još zanimljivija kada se zna da je utakmicu Zrinjski – Laktaši sudio Emir Alečković, također iz Sarajeva, a još više na težini dobiva kada se znaju imena sudaca koja su sudili utakmice Sloboda – Zrinjski (22. kolo) i Velež – Zrinjski (24. kolo) – u Tuzli je sudio već spomenuti Mrković, dok je za mostarski derbi delegiran Elmir Pilav, još jedan sudac iz Sarajeva.
Ako izuzmemo Dragana Skakića, koji će suditi utakmicu Zrinjski – Čelik, ispada da u drugoj polovici proljeća Mostarcima sarajevski suci nisu sudili samo protiv Olimpika i Sarajeva, odnosno u onim utakmicama koje nisu ni mogli suditi.
Kako će na ponudu HŠK Zrinjskog reagirati ostali klubovi kojih se bore za Europu ostaje nam da sačekamo ovih par dana koliko je ostalo do 28 kola Premier lige koje je na programu u subotu 15.05.2010.
Zadnja izmjena: HUM, dana/u 15 maj 2010, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
HŠK Zrinjski: Posljednja 3. kola igrati pred TV kamerama
Tri su kola do kraja Premier lige BiH i u tih...
...270 minuta igre saznat će se tko će u Europska takmičenja, a tko će napustiti najveći rang nogometnog takmičenja. Danima, ako ne i mjesecima vodi se specijalni medijski rat protiv HŠK Zrinjski, a svu u cilju da Europu ugleda netko drugi. Iz Uprave HŠK Zrinjski su poručili da je Zrinjski spreman sve tri preostale utakmice do kraja prvenstva odigrati pred TV kamerama, ali da isto očekuje od direktnih protivnika za plasman u Europu. Ono što još svakako upada u oči jeste činjenica da su iz NS BiH za zadnje četiri utakmice prvenstava Zrinjskom delegirali tri puta suce iz Sarajeva . Kada se zbroji dva i dva i kada se zna da je FK Sarajevo direktan konkurent HŠK Zrinjskom za plasman u Europu onda takav izbor sudaca nije ni u kojem slučaju slučajan odabir nego sa jasnim ciljem da se FK Sarajevu na sve načine omogući mjesto koje će ih odvesti u Europu.
Utakmicu HŠK Zrinjski-FK Laktaši sudio je Almir Alečković iz Sarajeva, a prvi pomoćnik mu je bio sugrađanin Edin Imamović. Utakmicu FK Leotar-HŠK Zrinjski delegiran je Mevludin Efendić iz Sarajeva, dok je za zadnje kolo i utakmicu NK Široki Brijeg-HŠK Zrinjski delegiran Rusmir Mrković pogađate opet iz Sarajeva. U ove obadvije utakmice posao pomoćnika glavnog suca obavljat će Bilal Bogilović iz Vogošće. Za domaću utakmicu HŠK Zrinjski-FK Čelik delegiran je sudac Dragan Skakić nadaleko poznat po svojoj sklonosti ka momčadi sa Koševa.
Tri su kola do kraja Premier lige BiH i u tih...
...270 minuta igre saznat će se tko će u Europska takmičenja, a tko će napustiti najveći rang nogometnog takmičenja. Danima, ako ne i mjesecima vodi se specijalni medijski rat protiv HŠK Zrinjski, a svu u cilju da Europu ugleda netko drugi. Iz Uprave HŠK Zrinjski su poručili da je Zrinjski spreman sve tri preostale utakmice do kraja prvenstva odigrati pred TV kamerama, ali da isto očekuje od direktnih protivnika za plasman u Europu. Ono što još svakako upada u oči jeste činjenica da su iz NS BiH za zadnje četiri utakmice prvenstava Zrinjskom delegirali tri puta suce iz Sarajeva . Kada se zbroji dva i dva i kada se zna da je FK Sarajevo direktan konkurent HŠK Zrinjskom za plasman u Europu onda takav izbor sudaca nije ni u kojem slučaju slučajan odabir nego sa jasnim ciljem da se FK Sarajevu na sve načine omogući mjesto koje će ih odvesti u Europu.
Utakmicu HŠK Zrinjski-FK Laktaši sudio je Almir Alečković iz Sarajeva, a prvi pomoćnik mu je bio sugrađanin Edin Imamović. Utakmicu FK Leotar-HŠK Zrinjski delegiran je Mevludin Efendić iz Sarajeva, dok je za zadnje kolo i utakmicu NK Široki Brijeg-HŠK Zrinjski delegiran Rusmir Mrković pogađate opet iz Sarajeva. U ove obadvije utakmice posao pomoćnika glavnog suca obavljat će Bilal Bogilović iz Vogošće. Za domaću utakmicu HŠK Zrinjski-FK Čelik delegiran je sudac Dragan Skakić nadaleko poznat po svojoj sklonosti ka momčadi sa Koševa.
ma nema razloga za brigu ovo je nijaz odredio da vam pomogne da ih izbacite i iz utrke za evropu 

čujem da je mevludinu efendiću ovo posljednja utakmica koju sudi, tako da ni zašto neće odgovarati niti ga mogu kazniti.
danas jednostavno dati svoj maksimum onda ni efendić neće moći ništa.
danas jednostavno dati svoj maksimum onda ni efendić neće moći ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.