Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neka si,i ja bi se razvezaojoker90 je napisao/la:Malo veceras krenuo do grada bajramski sa hanumom, kad ispred Mcdonldsa Ikande stoji sam.. Nisam mogao odoliti i kazem mu Ikaande whats up brother?Pridje i pruzi mi ruku, ljudina je prava crni brat.. Zapricao bih se ja sa njim da me zena nije vukla za ruku, konta nisam normalan pozdravljam se sa random crncima.. hahaha
Jel ovo prvi put da i finalista dobiva nešto?MortemHz je napisao/la:Mečevi 1/8 finala će se igrati 21. oktobra i 04. novembra.
Konačni pobjednik Kupa će biti nagrađen sa 30.000 KM od strane NFSBiH, dok će finalisti pripasti 20.000 KM.
Igrači, tehničko i stručno rukovodstvo kluba-pobjednika dobivaju 45 zlatnih medalja, a igrači,
tehničko i stručno rukovodstvo kluba drugog finaliste 45 srebrenih medalja.
Pobjednik će dobiti i prelazni pehar te pehar u trajno vlasništvo.
Ovo sam i ja mislio da pitam brata @kinosvraPitar6785 je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN BRACO PO BOJI.
Sta se desava sa kampom? Hocel bit otvor do kraja mjeseca?
Više se potrošimo na organizaciju utakmica, putovanja itd....znači sa financijske strane totalno neisplativo takmičenje!MCMXLVI je napisao/la:cccc 30 k. jad i tuga
momirpeh je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vrijedi pogledati svih 20 min,objavljujem još jednom za one koji nisu pogledali...
Abdulah je strašno dobar lik !!Ne mogu vjerovati da neće biti u našem klubu.Nadam se da ipak ostaje na nekoj od pozicija.
Za prvaka ja mislim da savez ne daje ni marke, već da samo od Uefe preusmjere pare i kite se tuđim perijem. A ovo za kup bi logičnije bilo 40 - 10 u korist osvajača.Pitar6785 je napisao/la:Ja mislim da je savez i prije nagradivo 40000 km i 30000km cinimi se da sam to cito kad smo mi osvoili predzadnji put.
120 ili 140 k km je za prvaka nagrada.
Kinosvra je Dino s zvani fening. To je minimum.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, miguelramos i 34 gosta.