Ti si onda totalno van desavanja u BIH fudbalu tako da ti toplo preporucujem da I ostanes izvan istogarhimed89 je napisao/la:Sve mogu shvatiti,ali da navijaci Slobode koji su do prije par dana prolazili jednu od najgorih agonija sad sa nasladom podjebavaju Mostarce koji prolaze tu istu agoniju to ne mogu nikako.Zar se neko moze radovati ispadanju i propadanju jednog historijski velikog Bosanskog kluba i jednog kluba koji je simbol Bosanskog naroda u Mostaru.Taj isti klub su pokusali ugasiti na mnoge nacine i odupirali su se i spasavali i sad se Bosnjo nasladuje.
Zao mi je Veleza,nisam ni nakakav nacin vezan za taj klub,nisam cak ni simpatizer tog kluba,ali bi licno volio da se na kraju iscupaju nekako i uspiju opstati.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kakvih desavanja.Dijecijih prepucavanja sa pastrmkom il iz razloga sto je Velez kriv sto je Sloboda ispala?staragarda je napisao/la: Ti si onda totalno van desavanja u BIH fudbalu tako da ti toplo preporucujem da I ostanes izvan istog
Pa bolan vjerujem da je vecina navijaca Veleza vise volila da Sloboda nije ispala ali kao da se njih pita.Uzimati reprezentativno 2-3 forumasa i pljuvati jedan klub je i vise nego smijesno.Isto tako,stanje u Slobodi je bilo takvo da je Sloboda morala ispasti,sto ti je potvrdio i Azmir u jednom intervju kad je rekao da su sudije odbijale da dodju na Tusanj i jos kamaru stvari jer je stanje bilo totalno nesredeno.Moze te se ticati ili ne ticati lose stanje u Velezu,ali ne mozes se nasladjivati necemu takvom jer si i sam kao i mnogi tvoji drugovi sa tribina prosao svo to sranje i izgubio isto toliko zivaca zbog istih stvari kroz koje neko drugi sad prolazi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Znas kako kazu, what goes around...arhimed89 je napisao/la:Kakvih desavanja.Dijecijih prepucavanja sa pastrmkom il iz razloga sto je Velez kriv sto je Sloboda ispala?staragarda je napisao/la: Ti si onda totalno van desavanja u BIH fudbalu tako da ti toplo preporucujem da I ostanes izvan istog
Pa bolan vjerujem da je vecina navijaca Veleza vise volila da Sloboda nije ispala ali kao da se njih pita.Uzimati reprezentativno 2-3 forumasa i pljuvati jedan klub je i vise nego smijesno.Isto tako,stanje u Slobodi je bilo takvo da je Sloboda morala ispasti,sto ti je potvrdio i Azmir u jednom intervju kad je rekao da su sudije odbijale da dodju na Tusanj i jos kamaru stvari jer je stanje bilo totalno nesredeno.Moze te se ticati ili ne ticati lose stanje u Velezu,ali ne mozes se nasladjivati necemu takvom jer si i sam kao i mnogi tvoji drugovi sa tribina prosao svo to sranje i izgubio isto toliko zivaca zbog istih stvari kroz koje neko drugi sad prolazi.

hiljadu puta ispricana prica.nemogu reci mrznja,ali bijes na velez na klub,i njegove navijace,dolazi iz ne toliko sportskih tema,i desavanja..
isto tako i na zeljeznicar..da su igrali zrinjski-zvijezda i hlupam orasje-celik zrinjski bi pregazio zvijezdu,isto tako i ostali u svim kombinacijama.
samo mi ganjamo neki **** i kopamo jedni druge dok se ostali nasladjuju..
navijaci zeljeznicara trube kako ih boli **** za nama,nije im trebalo i to je to..
sumnjam da bi tako nesto napravio siroki,borac ili bilo koji klub.mi smo razjedinjena ****,pa ljudi nam se smiju druze moj...
iz tuzle je otisao prvi kamion trave za grbavicu.za veleza,mostar,drzavu ponos i narod,odbili smo igrati play-off,zbog patriotizma,iako smo u tom trenutku imali mozda najjacu ekipu u drzavi.kada je velez ispao,one godine prilikom gostovanja u tuzli,dobili su aplauz cijelog stadiona,skandiralo se rodjeni rodjeni,velez,i td...bio sam na toj utakmici,cuo to i vidio...mene licno,dusa je bolila,zbog ****,dusmana,naseg naroda,i drzave...
da bi godinama kasnije taj isti zeljeznicar,i taj isti velez,napravili za nas sto su napravili...izvlace se na netreba nam,zar treba za vas da izginemo i slicno,pa u istocnom sarajevu je igracima na poluvremenu prijeceno vatrenim oruzjem po svlacionici,haos je to bio...hajde da razumijem manijake,i njihovu tezu,izginuli bi dole igraci i sta ja znam,sto je nekoliko forumasa ovdje potenciralo...hajde da kazem ok,
ali sta je sa veleza...cega su se oni bojali....koga...
i zavrsite tu temu vise,boli vas **** sta tuzlaci pisu za velez,ne glumite moraliste,i pametnjakovice...
isto tako i na zeljeznicar..da su igrali zrinjski-zvijezda i hlupam orasje-celik zrinjski bi pregazio zvijezdu,isto tako i ostali u svim kombinacijama.
navijaci zeljeznicara trube kako ih boli **** za nama,nije im trebalo i to je to..
sumnjam da bi tako nesto napravio siroki,borac ili bilo koji klub.mi smo razjedinjena ****,pa ljudi nam se smiju druze moj...
iz tuzle je otisao prvi kamion trave za grbavicu.za veleza,mostar,drzavu ponos i narod,odbili smo igrati play-off,zbog patriotizma,iako smo u tom trenutku imali mozda najjacu ekipu u drzavi.kada je velez ispao,one godine prilikom gostovanja u tuzli,dobili su aplauz cijelog stadiona,skandiralo se rodjeni rodjeni,velez,i td...bio sam na toj utakmici,cuo to i vidio...mene licno,dusa je bolila,zbog ****,dusmana,naseg naroda,i drzave...
da bi godinama kasnije taj isti zeljeznicar,i taj isti velez,napravili za nas sto su napravili...izvlace se na netreba nam,zar treba za vas da izginemo i slicno,pa u istocnom sarajevu je igracima na poluvremenu prijeceno vatrenim oruzjem po svlacionici,haos je to bio...hajde da razumijem manijake,i njihovu tezu,izginuli bi dole igraci i sta ja znam,sto je nekoliko forumasa ovdje potenciralo...hajde da kazem ok,
i zavrsite tu temu vise,boli vas **** sta tuzlaci pisu za velez,ne glumite moraliste,i pametnjakovice...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma stvar je u tome da se ni manijaci a ni red army tu nisu nista pitali.solinas je napisao/la:hiljadu puta ispricana prica.nemogu reci mrznja,ali bijes na velez na klub,i njegove navijace,dolazi iz ne toliko sportskih tema,i desavanja..
Ni jedni ni drugi nisu imali nikakav interes da ispadne Sloboda.Cinjenica je da je Sloboda igrala lose u tom periodu,cinjenica je i da je savez uzeo na zub Slobodu,cinjenica je i da je Sloboda u to doba bila pred gasenjem i raspadom i samo ova tri faktora su ti dovoljna da zavrsis u drugoj ligi.Oni takode nisu imali interes ni da zapinju nesto bogzna jer im je sitvacija bila cista a Sloboda je imala priliku da nesto napravi u istocnom Sarajevu(mada je jasno da ste bili osudjeni na ispadanje iz gore tri faktora).Svaka ekipa koja je otkinula bod Slobodi u toj sezoni je podjednako kriva jer sve te utakmice su nosile isto poena kao i ovo zadnje kolo.Znam i ja,ali znas i ti solinas da bi Sloboda i onako tavorila i na kraju ispala da nije bilo onako,i da vam poslije toga nije dosao Azmir.Iz tog jednostavno treba izvuci pouku da se nikad ni u koga ne mozes uzdati i da se moras jacati unutar kluba.Mozda Zeljo ali i Velez nisu ni pustili tekme,dovoljno je bilo da nekoliko igraca iz ova dva kluba na svoju ruku pusti Leotaru ili Gosku i baci hljagu na cijeli klub.Mozda su i posteno izgubili.To ce vjerovatno ostati predmet vjecnog nagadanja,jer je moguce milion kombinacija,ali je poena da danas navijaci Slobode mogu vidjeti i sami kakvo je ono rasulo od kluba bilo,i da taj klub nije bio u stanju ni sebi pomoci a ne da nesto ocekuje od drugih.
Na kraju krajeva,nije ni bitno.Meni je iskreno zao Veleza jer je jedan od simbola Bosanaca u Mostaru i prave raje koja ne mrzi ovu drzavu i koja nije fasisticki nastrojena prema drugim i drugacijim.Velez je i simbol Bosanskog otpora u Mostaru u vremenu kad Hrvati od njega pokusavaju da naprave svoj stoni Grad i predstave ga kao svoj ekskluzivno.Ja kroz Velez jednostavno vidim jednu siru sliku koja se ne svodi na jednu tekmu koju su mozda namjerno izgubili,mozda uprava dogovorila,mozda neki igrac prodao,a ni sa jednom opcijom navijaci bas nemaju veze.
Budi pozdravljen.Ja se odjavljujem sto se tice price o Velezu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Probisvjet
- Kontakt:
Katarza. Moraju i oni proci ociscenje, prociscenje, cistiliste. Oni su zarobljeni u ogavnoj nepravdi. Jos ce neki dozivjeti katarzu,a bez nje se nece moci dalje, ciste duse.arhimed89 je napisao/la:Sve mogu shvatiti,ali da navijaci Slobode koji su do prije par dana prolazili jednu od najgorih agonija sad sa nasladom podjebavaju Mostarce koji prolaze tu istu agoniju to ne mogu nikako.Zar se neko moze radovati ispadanju i propadanju jednog historijski velikog Bosanskog kluba i jednog kluba koji je simbol Bosanskog naroda u Mostaru.Taj isti klub su pokusali ugasiti na mnoge nacine i odupirali su se i spasavali i sad se Bosnjo nasladuje.
Zao mi je Veleza,nisam ni nakakav nacin vezan za taj klub,nisam cak ni simpatizer tog kluba,ali bi licno volio da se na kraju iscupaju nekako i uspiju opstati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
dozivjesmo je na tusnju prosle sezone 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cuj kaze mozda i nisu pustili, predmet raspravljanja hahahaha
Mani se ti tog Bosnjackog lobija. Oni su pustili Gosku, a tamo su bili u logorima. Nisam jos sreo navijaca Veleza koji je pogrdio taj postupak..
Isto tako neki simbi otpora, qrcevi palcevi. Tako su i Slobodu pokusali ugasiti, a progurati Zmaja. Manite se argumenata od prije 25 godina, kada i sami njih gazite
Svakom navijacu Zelje je drazi klub Leotar od Slobode.. Cinjenica je da prema nama niko nije bio solidaran kada je Sloboda bila pred gasenjem. Vec su se svi osim navijaca Celika nasladjivali i isli 110% u utakmicama da nas izbace.
Znaci svi kada igra Sloboda navijaju protiv Slobode bez obzira s kim igrala. To je sve iz kuce krenulo, kad su ti otac i mati zadojeni Bosnjacki nacionalisti koji nikad nisu bili u TZ
Citav forum jedva ceka kiks Slobode dva mjeseca evo
Mani se ti tog Bosnjackog lobija. Oni su pustili Gosku, a tamo su bili u logorima. Nisam jos sreo navijaca Veleza koji je pogrdio taj postupak..
Isto tako neki simbi otpora, qrcevi palcevi. Tako su i Slobodu pokusali ugasiti, a progurati Zmaja. Manite se argumenata od prije 25 godina, kada i sami njih gazite
Svakom navijacu Zelje je drazi klub Leotar od Slobode.. Cinjenica je da prema nama niko nije bio solidaran kada je Sloboda bila pred gasenjem. Vec su se svi osim navijaca Celika nasladjivali i isli 110% u utakmicama da nas izbace.
Znaci svi kada igra Sloboda navijaju protiv Slobode bez obzira s kim igrala. To je sve iz kuce krenulo, kad su ti otac i mati zadojeni Bosnjacki nacionalisti koji nikad nisu bili u TZ

arhimed89 je napisao/la:solinas je napisao/la:
Na kraju krajeva,nije ni bitno.Meni je iskreno zao Veleza jer je jedan od simbola Bosanaca u Mostaru i prave raje koja ne mrzi ovu drzavu i koja nije fasisticki nastrojena prema drugim i drugacijim.Velez je i simbol Bosanskog otpora u Mostaru u vremenu kad Hrvati od njega pokusavaju da naprave svoj stoni Grad i predstave ga kao svoj ekskluzivno.Ja kroz Velez jednostavno vidim jednu siru sliku koja se ne svodi na jednu tekmu koju su mozda namjerno izgubili,mozda uprava dogovorila,mozda neki igrac prodao,a ni sa jednom opcijom navijaci bas nemaju veze.
hahahaha odakle bosanaca toliko u Mostaru.. da si rekao simbol bosnjaka u hercegovini ok, al simbol bosanaca i bosanskog otpora u mostaru

Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma prenijele covjeka emocije pa se malo zapisaorondo je napisao/la:arhimed89 je napisao/la:solinas je napisao/la:
hahahaha odakle bosanaca toliko u Mostaru.. da si rekao simbol bosnjaka u hercegovini ok, al simbol bosanaca i bosanskog otpora u mostaru![]()

Druže šta pričaš...tuzlak1987 je napisao/la:Cuj kaze mozda i nisu pustili, predmet raspravljanja hahahaha
Nismo mi pustili GOŠK-u, nisam ja ni bilo koji drugi navijač... UPRAVA je pustila, uprava naša ako im je pustila ona vas je zajebala, isto ko što je zakopala i uništila Velež. **** se njih, nisu oni ni u kakvim logorima bili, oni su pobjegli iz države i poslije rata vratili se i nakrali se para preko Veleža.
I kako nisi sreo ni jednog navijača Veleža da je pogrdio taj postupak ? Blokirali smo prostorije poslije utakmice, napali upravu, svi smo bili ogorčeni, na stranu sve zajebancije ovde i prepucavanja, ja sam užasno ogorčen bio nakon utakmice sjećam se ko da je jučer bilo...
I nije vam ništa kriv RA, da se bilo ko od nas pitao vi ne bi vidjeli druge lige sigurno. Ali i vi ste dobrim djelom krivi sramotnom igrom u zadnjem kolu, gdje vam je čak i minimalan poraz odgovarao da ostanete, ali eto... Isto tako da niste ispali ko zna bi li vam se ovaj preporod desio, i kako bi završili da ste ostali.
- Beduin
- Kontakt:
To si u pravu Shearer, Uprava je ta koja je radila sto je radila i ako je to uradila iz nekih licnih interesa, razumljivo nas niko ni ne pita hoce li dogovoriti s nekim proeaju bodova, pod kojim uslovima i zbog kojih razloga. Zato mi i ne krivimo RAju, ne krivimo mostarce, vec krivimo klub Velez sa tom Upravom i ogorceni smo zbog toga, jednostavno boli ta izdaja, taj nesportski potez, potez Uprave kluba Velez, nikako ne osudjume mostarce generalno. Ali jos dugo ce trebati da Velez kao klub sapere sa sebe tu mrlju po pitanju Tuzle i Slobode. Nazalost, i ta Uprava je radila sve to u ime kluba Velez (opet kazem, ako je to namjerno uradila), a u biti iz licnih interesa, a tu ispasta Velez kao velikan naseg fudbala i momci koji vole taj klub i koji nista nisu pitani kako i sta da se radi.shearer je napisao/la:Druže šta pričaš...tuzlak1987 je napisao/la:Cuj kaze mozda i nisu pustili, predmet raspravljanja hahahaha
Nismo mi pustili GOŠK-u, nisam ja ni bilo koji drugi navijač... UPRAVA je pustila, uprava naša ako im je pustila ona vas je zajebala, isto ko što je zakopala i uništila Velež. **** se njih, nisu oni ni u kakvim logorima bili, oni su pobjegli iz države i poslije rata vratili se i nakrali se para preko Veleža.
I kako nisi sreo ni jednog navijača Veleža da je pogrdio taj postupak ? Blokirali smo prostorije poslije utakmice, napali upravu, svi smo bili ogorčeni, na stranu sve zajebancije ovde i prepucavanja, ja sam užasno ogorčen bio nakon utakmice sjećam se ko da je jučer bilo...
I nije vam ništa kriv RA, da se bilo ko od nas pitao vi ne bi vidjeli druge lige sigurno. Ali i vi ste dobrim djelom krivi sramotnom igrom u zadnjem kolu, gdje vam je čak i minimalan poraz odgovarao da ostanete, ali eto... Isto tako da niste ispali ko zna bi li vam se ovaj preporod desio, i kako bi završili da ste ostali.
Koliko je ta Uprava radila dobro ili lose, vec sad se pokazuje, nazalost.
Na stranu se, ova prepucavanja se najcesce zbog najava vecine forumasa i ljubitelja Veleza kako ce ove sezone Velez biti jak, stabilan, pojacati se igracki, kako nemaju dugova, stadion ce se srediti, reflektori, natkrivanje tribina, pisali kako imaju insajderske informacije, kako su neki povjerljivi ljudi potvrdili sve te najave,0 a ismijavali su Slobodu i Fukare ovdje, pa sad dolazi na naplatu sva ta prica i sprdancija. Sasvim logicno i opravdano.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vala citali smo mi sto sta ranije kako su se ljudi nasladjivali nasim mukama , a bogami i pred sami pocetak sezone ti isti mostarci..doduse pojedini , dok su pojedini bili ovako kao sto ja citam ponekad nekog repliciram jer se nesto i nenasladjujem tudjoj muci nego gledam svoj klib drugi me posebno i nezanimaju ..uglavnom da si bio prisutan ovdje prije pocetka sezone znao bi zasto ovih par navijaca Slobode ovdje sad pisu ..vise je to zbog tog razlogaarhimed89 je napisao/la:Sve mogu shvatiti,ali da navijaci Slobode koji su do prije par dana prolazili jednu od najgorih agonija sad sa nasladom podjebavaju Mostarce koji prolaze tu istu agoniju to ne mogu nikako.Zar se neko moze radovati ispadanju i propadanju jednog historijski velikog Bosanskog kluba i jednog kluba koji je simbol Bosanskog naroda u Mostaru.Taj isti klub su pokusali ugasiti na mnoge nacine i odupirali su se i spasavali i sad se Bosnjo nasladuje.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Znam o cemu govoris,pratim redovno forum i ta prepucavanja sa Mostarcima su dovodila i do kljucanja ove teme.SaltCityAttack je napisao/la:
vala citali smo mi sto sta ranije kako su se ljudi nasladjivali nasim mukama , a bogami i pred sami pocetak sezone ti isti mostarci..doduse pojedini , dok su pojedini bili ovako kao sto ja citam ponekad nekog repliciram jer se nesto i nenasladjujem tudjoj muci nego gledam svoj klib drugi me posebno i nezanimaju ..uglavnom da si bio prisutan ovdje prije pocetka sezone znao bi zasto ovih par navijaca Slobode ovdje sad pisu ..vise je to zbog tog razloga
Al et,sve u svemu svako ima pravo na svoje misljenje.I onaj koji ismijava i onaj koji ne ismijava.Na ovo ismijavanje pojedinih sam se osvrnuo jer dolazi od navijaca koji su prosli agoniju do prije par mjeseci i cijem klubu i dan danas nogu spoplicu.
Bosanaca sam rekao prije svega jer i mnogo drugih ljudi koji se ne deklarisu kao Bosnjaci navija za Velez kao i za Slobodu,Zeljo,ili Sarajevo i cesto se nadju uvrijedenim kad im kazes da su Bosnjacki klubovi sto u sustini dominantno jesu al et.rondo je napisao/la:
hahahaha odakle bosanaca toliko u Mostaru.. da si rekao simbol bosnjaka u hercegovini ok, al simbol bosanaca i bosanskog otpora u mostaru![]()
Jarane vi niste normalni što se tiče tri prsta, koga vrijeđaju matere ti, uostalom postoji li Srbin koji se nije slikao a da nije digao tri prsta?
multikulti klubovi tako se lažno predstvljaju a željo, sarajevo, velež, sloboda, čelik nemaju niti jednog aktivnog člana uprave a da nije bošnjak... A sportski portali kao što je oval ili sport centar otvoreno podržavaju bošnjači ekstremizam .Praktično otjerani srbi sa foruma, ovih dana slijede hrvati.
Zadnja izmjena: miki651, dana/u 25 sep 2015, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Mi imamo owenamiki651 je napisao/la:multikulti klubovi tako se lažno predstvljaju a željo, sarajevo, velež, sloboda, čelik nemaju niti jednog aktivnog člana uprave a da nije bošnjak...

Nad tobom sunce najljepše sja
UO Slobode ima tri clana: Owen Howell, Dragan Isirlija, Azmir Husic..... znaci dvojica nisu Bosnjacimiki651 je napisao/la:multikulti klubovi tako se lažno predstvljaju a željo, sarajevo, velež, sloboda, čelik nemaju niti jednog aktivnog člana uprave a da nije bošnjak...

Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
STA REC POSLIJE OVAKVE ARGUMENTACIJE....nista...zna covjekmiki651 je napisao/la:multikulti klubovi tako se lažno predstvljaju a željo, sarajevo, velež, sloboda, čelik nemaju niti jednog aktivnog člana uprave a da nije bošnjak... A sportski portali kao što je oval ili sport centar otvoreno podržavaju bošnjači ekstremizam .Praktično otjerani srbi sa foruma, ovih dana slijede hrvati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.