FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 19 sep 2015, 20:54

alan_kardec je napisao/la: Baš bih volio vidjeti Kataijev učinak ove sezone što se tiče asistencija. Golova ima 4 valjda (Voždovac, Javor, Surdulica, Partizan)
5 golova (zaboravio si Čukarički) i prema mojoj evidenciji 4 asistencije...

alan_kardec je napisao/la:Protiv Pazara bi se ladno moglo očekivati 25000+
Najmanje 25...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 sep 2015, 12:50

marconato je napisao/la:5 golova (zaboravio si Čukarički) i prema mojoj evidenciji 4 asistencije...

Da, zaboravio sam gol protiv Čukaričkog ;)

Usput, Tončev se povukao iz predsjedničke trke i usput napao Čovića.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 sep 2015, 22:08

& " „$ ?“ а " „$“, ? ' ' је $ у своје $ $ $ Црвене $ ? ".$ је ? $ $ $ $ ? евра " ? пет за ", те остаје $ се $ & - се " " са $ "-? " на & " % $ $.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 sep 2015, 21:33

+9 :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 sep 2015, 00:58

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 sep 2015, 10:49

Na današnji dan: Noć u kojoj je „rođen“ Dejan Stanković, a Zvezda zgromila Kajzeraslautern!

Zvezda pre 19 godina odigrala jedan od najboljih mečeva u novijoj istoriji

Bila je to, definitivno, jedna od najboljih utakmica Crvene zvezde u novijoj istoriji. Sa svim elementima drame sa srećnim krajem. Tadašnji nemački drugoligaš Kajzerslautern došao je u Ljutice Bogdana sa minimalnom prednošću iz prvog meča (1:0). Ali je u grotlu Marakane „počišćen“. I to na nemački način.

Tim Vladimira Petrovića odigrao je savršen meč. Nemci su odolevali u prvom poluvremenu, ali onda je legendarni igrač Crvene zvezde povukao potez trenerske karijere. Ubacio je u igru tada golobradog Dejana Stankovića.
„Šef mi je još tokom prvog poluvremena rekao da sednem pored njega. Objasnio mi je gde pucamo u veznom redu. Rekao mi je da uđem na teren i to rešim“, prisetio se Dejan Stanković.

Ostalo je istorija. Zidovi Marakane su se zatresli u 55.minutu kada je Dejan Stanković odigrao dupli pas sa Njegušom, a zatim savršenim udarcem sa 16 metara pogodio mrežu nemačkog tima. Imao je Kajzerslautern sjajnu ekipu, predvođenu češkim reprezentativcima Kukom i Kadlecom, ali se u Beogradu ništa nije pitao.

Zvezda je u produžecima odigrala maestralno. Ponovo je Stanković probušio mrežu, a trijumf su zasladili Njeguš i Pantelić.
[youtube][/youtube]

Neka i Novi Pazar ovako veceras prodje - 18:00 h, arenasport 1.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 sep 2015, 00:59

Jedna od onih partij koje se na pamte bas dugo, a nose 3 veoma vazna boda! Osma pobjeda Zvezde u nizu za jos vece odvajanje u odnosu na drugoplasiranu ekipu na tabeli...
Novi Pazar se pokazao kao vise nego organizovana i ozbiljna ekipa, ne racunajuci Partizan, sigurno i najjaca s kojom smo igrali do sada u ovogodisnjoj sezoni superlige!

Od igraca vrijedi izdvojiti maestralnog Grujića, momak je definitivno jedan od najboljih izdanaka nase skole u poslednjih x god. Kako rutinski igra, kao Boško Janković svojevremeno...Veceras/sinoc gol i asistencija. Pored njega svakako Katai najzapazeniji, koji je ovim golom izbio na celo liste strijelaca superlige sa 6 pogodaka.

Posjeta razocaravajuca, samo 13 000, ali eto ruzno vrijeme je ucinilo svoje... :think:

[youtube][/youtube]

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 sep 2015, 01:07

Cestitke na tituli! :salut:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 sep 2015, 01:09

SlevinKelevra je napisao/la:Cestitke na tituli! :salut:
Polako, ima jos dooosta do titule, a i bodovi se polove pred playoff... ;)

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 sep 2015, 01:13

marconato je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Cestitke na tituli! :salut:
Polako, ima jos dooosta do titule, a i bodovi se polove pred playoff... ;)
Kakav playoff? :eh:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 sep 2015, 01:17

marconato je napisao/la:Posjeta razocaravajuca, samo 13 000, ali eto ruzno vrijeme je ucinilo svoje... :think:

Kako je dobro čuti da je posjeta od 13 hiljada razočaravajuća. Postavljeni su jako visoki kriterijumi što se posjete tiče na Balkanu a i šire.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 sep 2015, 01:20

SlevinKelevra je napisao/la: Kakav playoff? :eh:
Novi sistem takmicenja od ove sezone...Nakon 30 regularnih kola, prvenstvo se dijeli na playoff i playout. Prvih 8 ekipa se bori za titulu, drugih 8 za opstanak, s tim da se svima bodovi podijeliti sa 2, tako da ako Zvezda bude bjezala Partizanu 10 bodova u regularnom dijelu, pred start tog playoff bice samo 5 bodova u prednosti...U playoff-u svaka ekipa igra 7 meceva, svako sa svakim po jedan mec. Znaci, jos jedan derbi posle ona 2 u regularnom dijelu, s tim da ce Zvezda biti domacin ako ostane u regularnom dijelu prva na tabeli...
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 27 sep 2015, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 sep 2015, 01:22

alan_kardec je napisao/la: Kako je dobro čuti da je posjeta od 13 hiljada razočaravajuća. Postavljeni su jako visoki kriterijumi što se posjete tiče na Balkanu a i šire.
Da, narocito u ovoj sezoni kada imamo prosjek od 25 000...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 sep 2015, 01:24

marconato je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la: Kakav playoff? :eh:
Novi sistem takmicenja od ove sezone...Nakon 30 regularnih kola, prvenstvo se dijeli na playoff i playout. Prvih 8 ekipa se bori za titulu, drugih 8 za opstanak, s tim da se svima bodovi podijeliti sa 2, tako da ako Zvezda bude bjezala Partizanu 10 bodova u regularnom dijelu, pred start tog playoff bice samo 5 bodova u prednosti...U playoff-u se igra 7 meceva, svako sa svakim po jedan mec. Znaci, jos jedan derbi posle ona 2 u regularnom dijelu, s tim da ce Zvezda biti domacin ako ostane u regularnom dijelu prva na tabeli...
Znaci, ipak bi moglo biti zanimljivo. Jer po starom sistemu, vi bi bili prvaci do decembra :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 sep 2015, 01:25

SlevinKelevra je napisao/la:
Znaci, ipak bi moglo biti zanimljivo. Jer po starom sistemu, vi bi bili prvaci do decembra :mrgreen:
Tako nekako :mrgreen: , zato i kazem polako sa titulom, jer je ovo do sada samo mali koracic ka istoj... ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 sep 2015, 12:30

Zvezda na Donaldov pogon!

Crvena zvezda nezadrživo razgrće sve prepreke ove jeseni, osmom pobedom u nizu pobegla je osam koraka rivalima, jedan više šampionu Partizanu. Čak i kad slabije uđu u utakmicu, kao što je to bio slučaj sa Novim Pazarom, crveno-belima je dovoljno da pojačaju ritam, začine to sa malo ekstra kvaliteta koji poseduju u igračkom kadru, pa da reše meč u svoju korist.

Marko Grujić je oberučke prigrlio ukazanu šansu, razvija se u ozbiljnog organizatora igre tipa Stivena Džerarda, Srđan Plavšić poput laserskog noža seče ideologiju odbrane protivnika, ali ton igri, stabilnost i ritam daje Mičel Donald. Holanđanin ne samo što zatvara sve rupe, on pre svega sjajno kanališe Grujića i Plavšića, diktira tempo. Brzina u igri i protok lopte bili su po mišljenju Donalda glavni razlog mučenja protiv Novog Pazara u prvom poluvremenu.

- Olako smo ušli u meč i ritam hvatali tek tokom igre. To nije dobro, ali kad se pobedi onda je lakše analizirati greške, raditi na treningu na njihovom ispravljanju - ističe Donald. - Čim igramo brže, podižemo ritam na viši nivo, opterećujemo rivala, lakše čuvamo loptu i onda je samo pitanje naše realizacije. Videli ste to na delu protiv Pazara kad smo odigrali zaista veoma kvalitetno drugo poluvreme. Kontrolisali smo meč, sigurno pobedili, iako smo na kraju dozvolili rivalu da stvori zicer, što je malo pokvarilo utisak.

Donald potencira i strpljenje u igri kao jedan od ključeva za dobre rezultate:

- Naruku nam je u poslednje vreme išla i činjenica da smo na vreme postizali golove, tako da smo mogli mirnije da igramo i sa mnogo više samopouzdanja. Zvezda ima kvalitetan tim, jedan broj iskusnih igrača, ali i niz ekstra talentovanih kao što su Marko Grujić i ostali... Važno je samo da nastavimo kao tim da se razvijamo i ja verujem da možemo mnogo bolje od ovoga.

Od meča u Surdulici, kad je debitovao, bilo je jasno da je trener Miodrag Božović dobio jak adut i zakrpio rupu u vezi.

- Kad stalno pobeđuješ, a ja u Zvezdi i ne znam za drugačiji ishod, onda moram da budem zadovoljan. Ali, ne treba sada mnogo pričati, jer moramo još mnogo da radimo da dođemo na nivo na koji ovaj tim može - zaključio je Donald.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 sep 2015, 18:04

Saopštenje FK Crvena zvezda

Na redovnoj sednici UO FK Crvena zvezda održanoj 29. septembra 2015. godine, usvojeni su sledći zaključci:

1. Upravni odbor je pohvalio postignute sportske rezultate i odao priznanje igračima na čelu sa šefom stručnog štaba, Miodragom Božovićem, uz podršku i želju da se nastavi uspešan rad u daljem toku prvenstva. Konstatovano je da je ovo najuspešniji start Crvene zvezde u poslednjih 15 godina i da se time realizuje jedan od postavljenih ciljeva na Skupštini održanoj u julu ove godine, a to je osvajanje šampionske titule.

2. Analizirana je problematika licenciranja, ukazano na sve teškoće i dogovoreni su konkretni koraci u rešavanju ovog pitanja, izuzetno značajnog za budućnost kluba u narednom periodu.

3. Upravni odbor je imenovao Izbornu komisiju, čime su nastavljene aktivnosti za uspešno sprovođenje predstojećih predsedničkih izbora u Crvenoj zvezdi.

Iako postoje pravne praznine u normativnim aktima kluba koje kao nesavršenosti postoje u svakom uređenom sistemu, pa i u izbornim sistemima, zauzet je stav da će se tehnički problemi rešavati u hodu, uz konstataciju da oni nikako ne mogu uticati na regularnost celokupnog izbornog postupka.

Upravni odbor nedvosmisleno odbacuje, kao zlonamerne i naručene, sve medijske nastupe pojedinaca koji tumače izbornu proceduru na svoj način nazivajući je nelegitimnom, a sa ciljem razbijanja uspostavljenog jedinstva unutar kluba na svim nivoima.

Upravni odbor je zaključio da se u narednim danima mogu očekivati novi medijski napadi i nove naručene hajke sa ciljem destabilizacije Crvene zvezde, ali da će naš klub na to odgovoriti sa još većim jedinstvom na svim nivoima, i sa još boljim igrama na putu osvajanja šampionske titule.

Predsednik UO FK Crvena zvezda
s.r. Svetozar Mijailović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 okt 2015, 16:24

Manojlović, Jovanović, Plavšić i Grujić na spisku mlade reprezentacije.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 okt 2015, 16:45

[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 okt 2015, 23:23

slika slika

Subota- 15 casova.

slika

slika slika slika

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []