Kako sporo prolaze daniEvolve je napisao/la:Nedjelja, 19h. Jos malo!! I nadam se da smo poslje sljedeceg kola drugi!! Idemooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajayi? Hoce li to ove godine?:D
Kako sporo prolaze daniEvolve je napisao/la:Nedjelja, 19h. Jos malo!! I nadam se da smo poslje sljedeceg kola drugi!! Idemooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam ga prekrizio. Goni ga vise...Android je napisao/la:Kako sporo prolaze daniEvolve je napisao/la:Nedjelja, 19h. Jos malo!! I nadam se da smo poslje sljedeceg kola drugi!! Idemooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, nikako docekat nedjelju haha
Ajayi? Hoce li to ove godine?:D
staragarda je napisao/la:pozz...jel imate povrijedzenih i suspendovanih za nedelju....tekma je u 19,jel tako...mi bez najboljeg napadaca idemo dole....ostali su ok...nek bude dobra tekma i nek bude ba dosta golova...zlo mi je od tekmi sa 1,2 gola....daj neki rezultat sa 4,5 komada..i da nisu u jednoj mrezi,naravno
Hoće da odigraju na sreću "na izvoru sreće", u Lištici.jozo121 je napisao/la:Ovi igrači Slobode izgleda ne izlaze iz kladionice i sinoć, a eno ih i sada u kladionicama ispod hotela, sve puno crvenih trenirki.

zlajci je napisao/la:Fair tekma koju smo bolje otvorili,ali ste drugo bili puno bolji. Mi zadovoljni remijem.
Hvala na gostoprimstvu,izuzetno prijatan sportski ambijent.
Ja neznam iskreno. Ovi na sjeveru funkcioniraju, ja kupim ulaznicu sad protiv slobode i broj neznam sad tocno recemo 2255 (tu je negdje bio), a ovde gledam broj gledatelja 1500. Neznam kako to... Nevjerujem da su uredjaji u nekoj testnoj fazi ili nesto.Signore je napisao/la:Sta bi kod vas s onim brojacima? I dalje na sluzbenim stranicama okrugle borjke. Kad ce biti postavljeni na jug i istok?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.