AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
@Alen Skoro
Znam sjecam se dobro.Vjeruj mi ovaj trener Fiore je yebena klasa za njega i ne govorim to samo zbog rezultata Fiorentine.Cestitam na odlicnom pocetku.Mi cemo jos sacekati da imamo kvalitetnog trenera.
Znam sjecam se dobro.Vjeruj mi ovaj trener Fiore je yebena klasa za njega i ne govorim to samo zbog rezultata Fiorentine.Cestitam na odlicnom pocetku.Mi cemo jos sacekati da imamo kvalitetnog trenera.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Totalno nezasluzen poraz Rome.Igrali su dobro,pritisli Sampdoriju na njihovu polovinu,pokusavali,sijaset kornera ( na tome se definitivno mora poraditi )..Sampdorija dala dva gola pa skoro iz nicega,vise zahvaljujuci greskama Rominih igraca,drugi zapravo klasicna greska,ono da je pustio Manolas ne bi ni uslo u gol
Roma mora rijesiti problem Dzeke,grijeh je onakvog golgetera koristiti samo da spusta lopte..Ok protiv jacih tipa Barsa i sl.,al ove ostale utakmice se moraju igrati vise na njega.Stvarno je mucno gledati da ga nijedan centarust nije pogodio,totalna neuigranost vlada tu..On ode na drugu oni salju na prvu loptu,on na prvu oni na drugu..Imam osjecaj nekad da on igra za krila a ne krila za njega..
Jbg,Roma sad ima ozbiljan zaostatak za Interom,ali sreca je da Juve kao najveci konkurent ipak takodjer kiksa.Ne znam,nekako mi Roma i dalje ne djeluje kao zrela za titulu,daj Boze da grijesim..Mozda je kup realniji

Roma mora rijesiti problem Dzeke,grijeh je onakvog golgetera koristiti samo da spusta lopte..Ok protiv jacih tipa Barsa i sl.,al ove ostale utakmice se moraju igrati vise na njega.Stvarno je mucno gledati da ga nijedan centarust nije pogodio,totalna neuigranost vlada tu..On ode na drugu oni salju na prvu loptu,on na prvu oni na drugu..Imam osjecaj nekad da on igra za krila a ne krila za njega..
Jbg,Roma sad ima ozbiljan zaostatak za Interom,ali sreca je da Juve kao najveci konkurent ipak takodjer kiksa.Ne znam,nekako mi Roma i dalje ne djeluje kao zrela za titulu,daj Boze da grijesim..Mozda je kup realniji

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
za igru veceras ja garciji nemam sta prigovoriti jer igrali smo stvarno dobro, pogotovo u drugom poluvremenu i to je ono sto bih volio da ponavljamo iz utakmice u utakmicu. ono sto se pod hitno treba popraviti je kretanje i pasovi u napadu jer smijesno je i amaterski da se krila dodaju sa jedne strane na drugu, a da centarfor stoji beskoristan u 16ercu. takodje, neki igraci se konacno moraju poceti koristiti kao konkurencija onima koji su se previse opustili u nedostatku iste (radja prije svih, keita i mozda manolas). ako bi garcija to uspio srediti i nastaviti sa ovom igrom sezona bi se dala spasiti u par kola
medjutim, ukoliko se nastavi ona nasa poznata letargija ja ne vidim drugo rjesenje osim smjene trenera.

Ma kakva smjena trenera.Kad mu prosle sezone nisu dali otkaz a imao je 7 remija u nizu nece vala ni sad pogotovo jer ce sad dobiti Carpi i onda ce se malo smiriti situacija i onda eto ti Batea i sa novom pobjedom bi se sve brzo zaboravilo.Onda poslije toga ide novi kiks protiv Palerma i tako sve u krug.To je Garsija.Ekipa pod njegovim vodjenjem ne moze sastaviti par dobrih tekmi na visokom nivou a i kad odigramo dobro golmani kao veceras Viviao skine 10 zicera.
Dok se Radja,Manolas,Falke i Keita ne budu brinuli da nece biti starteri igrat ce preko one stvari ko sto su veceras igrali.
Sad protiv Carpija staviti Rudigera i Castana na mjesto stopera.U sredini staviti Ucana,DDR-a i Pjanica a gore dati sansu Gervinhu ili Ponceu pa da neki igraci vide da nisu nezamjenjivi.
Veceras smo drama dobro odigrali ali opet zbog usporenog golmama smo zijanili.Manolas je druga verzija Mexesa.
Dok se Radja,Manolas,Falke i Keita ne budu brinuli da nece biti starteri igrat ce preko one stvari ko sto su veceras igrali.
Sad protiv Carpija staviti Rudigera i Castana na mjesto stopera.U sredini staviti Ucana,DDR-a i Pjanica a gore dati sansu Gervinhu ili Ponceu pa da neki igraci vide da nisu nezamjenjivi.
Veceras smo drama dobro odigrali ali opet zbog usporenog golmama smo zijanili.Manolas je druga verzija Mexesa.
Sve sami centarsuti
Nedo Bog da jedan napad ide kroz sredinu.

Nedo Bog da jedan napad ide kroz sredinu.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Hvala prijatelju.Manuel je napisao/la:@Alen Skoro
Roma je večeras nezasluženo poražena, ali nije stvar toga.. Onaj ko hoće scudetto mora pobjeđivati i kad dobro i kad loše igra.
NON MOLLARE MAI
Nema na cemuAlen Škoro je napisao/la:Hvala prijatelju.Manuel je napisao/la:@Alen Skoro
Roma je večeras nezasluženo poražena, ali nije stvar toga.. Onaj ko hoće scudetto mora pobjeđivati i kad dobro i kad loše igra.

Upravo tako.Gledao sam Fiore protiv Carpija.Igra ocajna al igru brisi bodove pisi uvijek bilo.Cim sam vidio da vam je on trener znao sam da ce nesto biti od Fiore jer je dobro vodio Basel i u ligi a i u Ligi Sampiona.Nista ganjat cemo se do kraja sezone

-
bajrambarecula braco romanisti, dobre vijesti nam stizu iz rima. naime, gazda je nezadovoljan (a i kako bi bio) i dolijece u trigoriu da evaluira situaciju. ako se sjecate zadnji put je reagovao kada je smjenio strucno fitnes osoblje i doveo daleko kvalitetnije svabe koje su trenutno tu i naravno pocastio nas na ljeto sa par fenomenalnih pojacanja. medjutim, rezultati nisu na nivou tako da se suska o nekom ultimatumu za rudija na cije mjesto planiraju dovesti ili montellu ili ancelottija koji je zapravo i prvi favorit.
na moju veliku zalost, spalletti nije u kombinacijama, ali eto barem su uvidjeli problem i ako je vjerovati pisanjima rimske stampe i portala planiraju djelovati u slucaju nastavka losih rezultata.
na moju veliku zalost, spalletti nije u kombinacijama, ali eto barem su uvidjeli problem i ako je vjerovati pisanjima rimske stampe i portala planiraju djelovati u slucaju nastavka losih rezultata.
Bajram Serif Mubarek Olsun i od mene.Kakav bi to samo poklon za Bajram bio kad bi Rudi bio bivsi a na njegovo mjesto sjeli Ancelloti ili Montella.Pa sreci ne bi bilo kraja.
Nadam se da ima necega u ovome.
Nadam se da ima necega u ovome.
Nemojte mijenjat jos 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ništa ne mijenjajte. Nema potrebe, zanimljivije je ovako. Nećemo ni mi Allegria 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Samo da braci Romanistima Islamske vjeroispovijesti pozelim, BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN..
^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^
Bajram Šerif Mubarek Olsun i od mene mojoj raji. Puno sreće vama i vašima za praznike a i inače. Nemojte piti včrs i tako
.

embrace the chaos
Hajde dogovoreno.Ko izradi pic.kaL'Avvocato je napisao/la:Ništa ne mijenjajte. Nema potrebe, zanimljivije je ovako. Nećemo ni mi Allegria

-
tri tekme za garciju da se pokusa izvaditi
dvije idealne i nagazna mina na siciliji rekao bih:
carpi kod kuce
BATE u gostima
palermo u gostima

carpi kod kuce
BATE u gostima
palermo u gostima
Toliko da ce se provuci. Carpi i Bate su jedni od najlaksih meceva, et Palermo malo neugodniji ali i to nije pretjerano tesko. Znaci izvuce se sad i opet ima prava na kikseve, a vrh sve dalje. Kasno je u januaru mijenjati, bar sto se tice ove sezone. Haj rudi kiksaj 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koliko je ovo istina za Ancelottija? Piše da će (ili je već) obaviti razgovor?
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 25 sep 2015, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Daleko je to jos od istine.Garsija ce dobiti sansu da vodi jos tri iduce utakmice i tu ako podbaci dobicemo novog trenera al posto imamo lagan raspored opet ce se kreten izvuci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.