E vala kako su ih iskopirali bas moras bit budala pa ih kupit...jos predppostavljam da su mozda 10-15 maraka jeftiniji od orginalachupachups je napisao/la:Kad cemo zastiti logo i prodaju dresova na FB?
https://www.facebook.com/DOO-ARGO-14496 ... /timeline/
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
=\_1921_/=
Vuk malo dlaku promijenio pa misli da je faca...chupachups je napisao/la:Ma koga briga za leprsavu igru ionako ce od sad biti 500 ljudi na tribina jer uprava radi dobar posao. Rezultate pisi, igru brisi. Bravo Vlado preporodio si Zelju. Ti si nas Murinjo.
Ćud jednako smrdi.
- katakomba2
- Kontakt:
ja evo nisam pisao par dana... sve sto mogu reci, to je DERBI JE NAŠ ! Ovo slobodno citirajte poslije derbija i ako ne dobijemo ja se zauvijek odjavljujem sa foruma !!!
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
- zubanovic89
- Kontakt:
Zasticen je grb, boje, zastava, cak i lokomotiva ja mislim ima dvije godine. Pisalo se o tome.invincible1921 je napisao/la:E vala kako su ih iskopirali bas moras bit budala pa ih kupit...jos predppostavljam da su mozda 10-15 maraka jeftiniji od orginalachupachups je napisao/la:Kad cemo zastiti logo i prodaju dresova na FB?
https://www.facebook.com/DOO-ARGO-14496 ... /timeline/
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Jeste zasticeno ali dalje je u nadleznosti inspekcija.Klub u ovom slucaju moze samo podnijeti prijavu nadleznoj inspekciji.
Ja bih ubacio Diattu i Tiaga od prve da igraju a Jocu na klupu poslati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Iskreno, nisam vidio da je Vlado prodrmao ekipu od kad je došao u klub. Jedina dobra stvar je što se i Hasanoviću počela pružati prilika za igru, što to on, to se već sada može reći sa sigurnošću, koristi i više nego dobro. Dženis je takođe unio živost svojim ulaskom na zadnjoj utakmici, trudi se, trči, ima ga svugdje , za svaku pohvalu. Livaji pod hitno dati papire, a treba da za njegovo dovođenje snosi sankcije i onaj ko je dao zeleno svijetlo za njegov dolazak. Na njegovo mjesto protiv Travnika ja bih gurnuo Šeehića, Hasanovića, Kosorića, Enisa Sadikovića...Ne mogu gore odigrati od njega. Takođe, početi pružati priliki i Žeriću, Hirošu i ostaloj našoj djeci. Gori od kokota ne mogu biti. Velika, velika šteta je što Edisu nije pružena šansa nakon odlaska Ode.. Volim te Željo
edis je tu i on će kad tad dobiti šansu.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Hasanović mora više igrati jer je očigledno da takav profil igrača fali u igri. A za Šehića je suvišno i komentarisati. Njemu Livaja ni u kom slučaju ne bi smio biti konkurencija. Benjo je tri klase iznad Livaje..
BUDI ŽELJO !!!
hajd' što je benjo, nego što su oni iz krupe izgledali k'o da su klasu iznad...
Livaja i Diata nisu za ozbiljnog fudbala, posebno Livaja. Znaci pod hitno posuditi na polusezoni obojicu, apsolutno sam siguran da bi mali Sehic odigrao bolje od obojice i na treningu to pokazuje.ChWilla je napisao/la:hajd' što je benjo, nego što su oni iz krupe izgledali k'o da su klasu iznad...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ne znam, diata kad god je ušao zadnjih 15 minuta dobre su se stvari desile. čak i u budimpešti. on tad fizikom pravi probleme umornim odbranama bez obzira što ne umije bogzna šta.
OD utakmice sa krupom razmišljam o desnom beku i upravo ovi igrači su mi naumpali osim Kosorića,za livaju se slažem on je definitivno pokazao da nije za Želje,što se tiče diate ostavit ga za nedaj Božemavi je napisao/la:Iskreno, nisam vidio da je Vlado prodrmao ekipu od kad je došao u klub. Jedina dobra stvar je što se i Hasanoviću počela pružati prilika za igru, što to on, to se već sada može reći sa sigurnošću, koristi i više nego dobro. Dženis je takođe unio živost svojim ulaskom na zadnjoj utakmici, trudi se, trči, ima ga svugdje , za svaku pohvalu. Livaji pod hitno dati papire, a treba da za njegovo dovođenje snosi sankcije i onaj ko je dao zeleno svijetlo za njegov dolazak. Na njegovo mjesto protiv Travnika ja bih gurnuo Šeehića, Hasanovića, Kosorića, Enisa Sadikovića...Ne mogu gore odigrati od njega. Takođe, početi pružati priliki i Žeriću, Hirošu i ostaloj našoj djeci. Gori od kokota ne mogu biti. Velika, velika šteta je što Edisu nije pružena šansa nakon odlaska Ode.. Volim te Željo
Protiv Drine kad je Diatta usao igru,puno je bolje izgledalo tako da njega ne treba nigdje slati na posudbu nego mu treba dati da igra od prve minute..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
za starta je tanak. i on je "glup" igrač. ali kad napada umorne odbrane dobro izgleda i pravi višak.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma dobar je Diatta da unese neku svježinu,evo vidim Tiago traži i na facebooku pomoć oko učenja Bosanskog jezika
Znači da se trudi i da ima namjeru ostat kod nas neko duže vrijeme.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Mogao bih kao i mnogi drugi uputiti bezbroj kritika (cesto i jesam) kako na racun navijaca tako i na racun igraca, igre i situacije u i oko kluba, ali hajde da se jos strpim jer su pred nama dvije jako, jako bitne utakmice pred prvenstvenu pauzu (Travnik i Sarajevo). One ce vjerovatno i odrediti nase ambicije u ovom prvenstvu. Ne znam kako, ali utakmicu u Travniku moramo dobiti, a onda protiv komsija ne bi smjeli biti nezadovoljni ni bodom. U slucaju nepovoljnog rezultara u Travniku, a to je i nerjesen ishod, stanje pred derbi i medju navijacima i medju igracima bilo bi takvo da bi jako dobar tim Sarajeva to znao iskoristiti. Zato Vlado i igraci placeni ste da iznadjete nacin kako triumfovati u Travniku, i da svima nama koliko-toliko povratite samopouzdanje.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Nije Data loš za klupe kao ni Branilac.. Kada udju bar dobijemo na svježini.. Opet smatram da je Benjamin Šehić bolji i od njih dvojice i da neopravdano ne dobija šansu da pokaže šta može.. Očigledno je da momak nema nekog da ga gura jer dugi razlog ne vidim..
BUDI ŽELJO !!!
Od pve minute treba gurati Beganovića u vrhu napada umjesto Joce.Joco je vise svoje kredite ispucao,imao je niz utakmica da pokaze zasto je doveden i nije nista napravio,red je da preseli na klupu a da Beganovic krece od pocetka sigurno ce pokazati bar vise borbenosti od Joce..
Po meni on treba igrati od prve minute i da mu suigraci malo vise vjeruju i daju loptu, protiv Drine mu nisu dodali kako treba i kad treba na vrijeme.Jaozinho22 je napisao/la:Ma dobar je Diatta da unese neku svježinu,evo vidim Tiago traži i na facebooku pomoć oko učenja Bosanskog jezikaZnači da se trudi i da ima namjeru ostat kod nas neko duže vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, LondonBlues, Mahalasi, Samba71, Sarun, Tramvaji29877 i 55 gostiju.