FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

struja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la struja » 25 sep 2015, 12:25

Hadzijalagic je napisao/la:Nije Data loš za klupe kao ni Branilac.. Kada udju bar dobijemo na svježini.. Opet smatram da je Benjamin Šehić bolji i od njih dvojice i da neopravdano ne dobija šansu da pokaže šta može.. Očigledno je da momak nema nekog da ga gura jer dugi razlog ne vidim..
jel mali šehić krilo ili bek,ako može igrati beka onda umjesto livaje da ga ne gledam više

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 sep 2015, 12:28

ovi koji gledaju mlade kažu da može oboje.

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 25 sep 2015, 12:36

Ja mislim da su Diatta i Livaja prevaga s klupe. Samo sto Livaja treba na zadnjeg veznog, a Diattu gurnut na polu spica. Dva polivalentna igraca. Samo je problem ako prvih 11 budu ovako dizalo formu njih dvojica nema sanse. Spustiti loptu, ovako dobru igru krunisat u Travniku. Dusmane otjerati.
Zadnja izmjena: chupachups, dana/u 25 sep 2015, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 sep 2015, 12:39

povreda memija, jel to fakat tako ozbiljno da je vec sad upitan i za derbi ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 25 sep 2015, 12:43

mavi je napisao/la:Iskreno, nisam vidio da je Vlado prodrmao ekipu od kad je došao u klub. Jedina dobra stvar je što se i Hasanoviću počela pružati prilika za igru, što to on, to se već sada može reći sa sigurnošću, koristi i više nego dobro. Dženis je takođe unio živost svojim ulaskom na zadnjoj utakmici, trudi se, trči, ima ga svugdje , za svaku pohvalu. Livaji pod hitno dati papire, a treba da za njegovo dovođenje snosi sankcije i onaj ko je dao zeleno svijetlo za njegov dolazak. Na njegovo mjesto protiv Travnika ja bih gurnuo Šeehića, Hasanovića, Kosorića, Enisa Sadikovića...Ne mogu gore odigrati od njega. Takođe, početi pružati priliki i Žeriću, Hirošu i ostaloj našoj djeci. Gori od kokota ne mogu biti. Velika, velika šteta je što Edisu nije pružena šansa nakon odlaska Ode.. Volim te Željo
Za dolazak Livaje su odgovorna dva covjeka...Jedan vise nije tu, dok drugi (nadam se ne jos dugo) jeste...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 sep 2015, 12:47

ChWilla je napisao/la:ovi koji gledaju mlade kažu da može oboje.
Uporedio bi ga sa Memijom. Razlikuju se u ofanzivi. Memija ide na gol, a Sehic centrira i ima jako dobar centarsut.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 25 sep 2015, 12:53

Seha je nas Dani Alves, tako bi ga uporedio.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 25 sep 2015, 12:53

Kad smo kod ovih mladih igrača..neki dan u kupu vidio sam da je Midžić igrao od prve minute za Goražde protiv Slobode...Zna li neko kakav mu je status tamo, je li redovno u prvom sastavu i kakve igre pruža.
Je li on jedini igrač kojeg su poslali na posudbu?

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 sep 2015, 13:07

chupachups je napisao/la:Seha je nas Dani Alves, tako bi ga uporedio.
A ti si naša dvorska luda...

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 25 sep 2015, 13:15

godrina je napisao/la:povreda memija, jel to fakat tako ozbiljno da je vec sad upitan i za derbi ?
Memija mora mirovati sedam dana, nakon cega vjerovatno slijedi hirurska intervencija posle koje mora pauzirati dvadeset dana.. Meniskus je u pitanju.. Izvor informacije je Kerim.. Ja sam manje vise znao da ce ove povrede doci pogotovo kod ovih omladinaca koji nisu odmorili kako treba zadnjih par godina.. Memija ljetos dobio tri dana odmora i to je njegov odmor u zadnje dvije godine.. Amir nije ni toliko dobio.. Nas "ljekarski tim" i struka bi se trebali poceti malo brinuti i o zdravlju nasih igraca..
BUDI ŽELJO !!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 25 sep 2015, 13:18

Mene je iskreno strah derbija..pa jos ni Memije nema, e pa :thumbdown: Djelma mora pazit na karton ovaj vikend uhh
Željeznicar za život cijeli !

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 25 sep 2015, 13:30

Hadzijalagic je napisao/la:
godrina je napisao/la:povreda memija, jel to fakat tako ozbiljno da je vec sad upitan i za derbi ?
Memija mora mirovati sedam dana, nakon cega vjerovatno slijedi hirurska intervencija posle koje mora pauzirati dvadeset dana.. Meniskus je u pitanju.. Izvor informacije je Kerim.. Ja sam manje vise znao da ce ove povrede doci pogotovo kod ovih omladinaca koji nisu odmorili kako treba zadnjih par godina.. Memija ljetos dobio tri dana odmora i to je njegov odmor u zadnje dvije godine.. Amir nije ni toliko dobio.. Nas "ljekarski tim" i struka bi se trebali poceti malo brinuti i o zdravlju nasih igraca..
Amar je jedne godine ostao bez pola ekipe a razlog je los trener za fizicku spremu. Misljenja sam da odmor nema veze s tim jer kod nas su treninzi smijesni u odnosu na evropu, gdje trening u kampu od 8 ujutru do navece. Kod nas zavrsi trening i na Maltu na sisu. E jest se umorio jarane. Mijenjat onog kondicionog trenera pod hitno.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 25 sep 2015, 14:01

chupachups je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
Amar je jedne godine ostao bez pola ekipe a razlog je los trener za fizicku spremu. Misljenja sam da odmor nema veze s tim jer kod nas su treninzi smijesni u odnosu na evropu, gdje trening u kampu od 8 ujutru do navece. Kod nas zavrsi trening i na Maltu na sisu. E jest se umorio jarane. Mijenjat onog kondicionog trenera pod hitno.
Povreda Memije nema uopste nikakve veze sa njegovom kondicijom.Memija je jedini igtac loji je od zavraetka prosle sezone odmarao svega tri dana.Dok su ostali imali i po dvije sedmice.Jednostavno doslo je do preforsiranja momka i hvala Bogu da je samo ovo u pitanju.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 sep 2015, 14:03

likusa je napisao/la:Mene je iskreno strah derbija..pa jos ni Memije nema, e pa :thumbdown: Djelma mora pazit na karton ovaj vikend uhh
Teske utakmice Travnik, Sarjevo, Zrinjski , Celik, zaredalo se u losem trenutku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 25 sep 2015, 14:27

chupachups je napisao/la:Ja mislim da su Diatta i Livaja prevaga s klupe. Samo sto Livaja treba na zadnjeg veznog, a Diattu gurnut na polu spica. Dva polivalentna igraca. Samo je problem ako prvih 11 budu ovako dizalo formu njih dvojica nema sanse. Spustiti loptu, ovako dobru igru krunisat u Travniku. Dusmane otjerati.
Ti stvarno ozbiljno misliš za Livaju na zadnjem veznom? Frajer protiv haman amaterske ekipe nije u stanju dodati nijedan pas tačan i ti očekuješ od njega da dobro igra na zadnjem veznom :damn: :facepalm:
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 sep 2015, 14:41

vidis da je trol, ne obracaj paznju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 25 sep 2015, 15:05

tm8782 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ovi koji gledaju mlade kažu da može oboje.
Uporedio bi ga sa Memijom. Razlikuju se u ofanzivi. Memija ide na gol, a Sehic centrira i ima jako dobar centarsut.
taj centaršut sam vidio protiv pitara kad su naša djeca igrala,pogodio alihodžića u obrvu

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 25 sep 2015, 15:07

raja imal treninga danas,ako ima ko bude išao nek napiše koga planiraju na beka u travniku

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 sep 2015, 15:12

ne bi trebalo rizikovat onda to sa memijom, ipak je zdravlje najprece
njegovo neigranje je ogroman hendikep za nas, ali bolje da ne igra 2-3 tekme nego da se sta iskomplikuje
trebali bi pazit na ogija i taj njegov zuti karton, ne vjerujem ja bas danasnjim sudcima znaju svi vrlo dobro kome prijeti suspenzija a ogi je nas sad najbolji igrac, i na zadnjem derbiju ih je valjao kako je stigao

i sto se mnogo puta vec pisalo na ovoj temi a rijec je o fizickoj spremi, mislim da smo mi tu bas losi
kako vazda imamo ciljeve za prva mjesta, sramota je da vecina igraca posle 70. minute ne moze meda
onda u zadnje 2-3 sezone vazda neke povrede,ima tu nesto sto ne valja i et
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 25 sep 2015, 15:28

Ako Kerim ne može igrati onda staviti na beka nekog drugog samo ne Livaju

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], stokastoka23 i 63 gosta.