Slovenija je recept za to.JonSnow je napisao/la:Imam neki osjećaja da ćemo se prošetati kroz baraž dođemo li do njega.
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Gabon
- Kontakt:
Ko kaze da nasi ne igraju
a vidimo i kapiteni timova.
Kako i nece stare nam igraci
a ima tu i mladi nada Svrsic ubrzo kapiten Osmanspora predvodi ih do LP, Tinket legenda i kapiten Hajduka predvodi ih do titule, Hadzic pjevac legenda od Graza uskoro kapiten tamo predvodi Sturm do titule.
Kako i nece stare nam igraci
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Zuke je najbolji igrač Sampdorije definitivno. Vidjet ćemo u ponedjeljak.
TŽV!
- DonCorleone
- Kontakt:
---------------------Begovic-------------------------
----Mujdza---Sunjic----Spahic---Kolasinac----
-------------------Zukanovic------------------------
-------------Pjanic---------Grahovac-------------
-------Ibisevic-----Dzeko-------Lulic-------------
Ibisevic napadac, ne krilo. Gledao sam Grahovca nekoliko puta u dresu Rapida, opasno igra momak. Ovo su sve standardni igraci u dobroj formi. Poderali bi ih!
----Mujdza---Sunjic----Spahic---Kolasinac----
-------------------Zukanovic------------------------
-------------Pjanic---------Grahovac-------------
-------Ibisevic-----Dzeko-------Lulic-------------
Ibisevic napadac, ne krilo. Gledao sam Grahovca nekoliko puta u dresu Rapida, opasno igra momak. Ovo su sve standardni igraci u dobroj formi. Poderali bi ih!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Dakle dobijamo Vels. Sto bi ono rekli ako ne mozemo dobiti Vels kuci onda neces ni Njemacku na EP!
- Gabon
- Kontakt:
-----------------------Begovic----------------
Mujdza------Spahic-------Zukanovic-------Kolasinac
-----------------Grahovac------Lulic---------------
-----------------------Pjanic---------------------
-Ibisevic (Izet
)--Dzeko-------Visca----------
Sto se mene tice
-Ibisevic (Izet
Sto se mene tice
Ti igraci bi bilo najbolje sto imamo samo ne u toj formaciji, Sunjic umjesto Grahovaca.Gabon je napisao/la:-----------------------Begovic----------------
-Ibisevic (Izet)--Dzeko-------Visca----------
Sto se mene tice
a ovako ce biti
------------Beg---------------
Mujdza-Sunjic--Spahic-Seo
-------Hadzija-Medo-------
Visca----Pjanic----Lulic
-----------Dzeko-----------
- Gabon
- Kontakt:
soko je napisao/la:Ti igraci bi bilo najbolje sto imamo samo ne u toj formaciji, Sunjic umjesto Grahovaca.Gabon je napisao/la:-----------------------Begovic----------------
-Ibisevic (Izet)--Dzeko-------Visca----------
Sto se mene tice
a ovako ce biti
------------Beg---------------
Mujdza-Sunjic--Spahic-Seo
-------Hadzija-Medo-------
Visca----Pjanic----Lulic
-----------Dzeko-----------
Mozda za sladokusce germanija nogometa umjesto Pjanica - Tino Sven a umjesto Dzeke - Svrsic Avdija
Hoce li igrati Bale, kakve su prognoze ?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Izgleda da ce biti spreman do nase utakmice, i da cemu vjerovatno biti prva nakon povratka.Elegant je napisao/la:Hoce li igrati Bale, kakve su prognoze ?
atomac123 je napisao/la:Zuke je najbolji igrač Sampdorije definitivno. Vidjet ćemo u ponedjeljak.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nece on moci dati puno, jos ce vjerovatno Real vrsiti pritisak da se cuva, svejedno njega zatvoriti i zatvorili smo Vels.SlevinKelevra je napisao/la:Izgleda da ce biti spreman do nase utakmice, i da cemu vjerovatno biti prva nakon povratka.Elegant je napisao/la:Hoce li igrati Bale, kakve su prognoze ?
Srusit cemo mi njih sa njime ili bez njega.
Dogovorit će Real da ne igra protiv nas, nego da uvali koji Andori i ode na klupu.SlevinKelevra je napisao/la:Izgleda da ce biti spreman do nase utakmice, i da cemu vjerovatno biti prva nakon povratka.Elegant je napisao/la:Hoce li igrati Bale, kakve su prognoze ?
Nad tobom sunce najljepše sja
Marca piše da je knap za madridski derbi, dakle teško da će biti u potpunosti spreman za reprezentaciju.Elegant je napisao/la:Hoce li igrati Bale, kakve su prognoze ?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ma i da bude spreman ne vjerujem da će ga Real pustit da gine, pogotovo što i Velsu nije toliko potrebno izgaranje protiv nas. Prije će tu, što neko kaže, past neki dogovor da ga čuvaju protiv nas.
TŽV!
- Gabon
- Kontakt:
Bale nece biti spreman
tako tvrdi Real Madrid a nisu ni budale da ga puste..
Ako ne mogu pobjediti Andoru nisu ni zasluzili EP... mi jesmo
Njima nije ni potrebna pobjeda protiv Andore, matematicki im je potreban bod u ova dva meca, a u praksi mogu izgubiti obje utakmice i opet bi trebali ici na Euro. Ne vjerujem da ce Bale igrati protiv nas od prve minute, ali mozda dobije odredjenu minutazu, iako sumnjam.Gabon je napisao/la:Bale nece biti spremantako tvrdi Real Madrid a nisu ni budale da ga puste..
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Realno mi smo jaci od njih. Kazes mi imamo 7-8 igraca, a sta to oni imaju bgt? Balea i Ramseya, Joe Allen mrtvi prosjek i nije im los stoperski par. Ostalo sve po championshipu igra. Sve utakmice su dobili nekim minimalnim rezultatima, golovima Balea..da nema njega imali bi 5-6 bodova.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma igrao ili ne, bice tesko jer oni su realno u ovom trenutku bar dva koplja iznad nas. Mi imamo sedam osam igraca, ostalo mozemo i mi s foruma mozemo biti medju 25. Situacija je uzasna, ne vidi se izlaz iz tunela...
Reprezentacija im vrijedi 160 mil. a od toga Bale 80.
Ako on ne bude igrao protiv nas a ja vjerujem da nece, oni nemaju sta tu traziti. Naravno ako nas selektor pozove igrace koji stvarno zasluzuju taj poziv.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znaci dovoljan im je iks protiv Andore za Euro?Pivopija je napisao/la:Njima nije ni potrebna pobjeda protiv Andore, matematicki im je potreban bod u ova dva meca, a u praksi mogu izgubiti obje utakmice i opet bi trebali ici na Euro. Ne vjerujem da ce Bale igrati protiv nas od prve minute, ali mozda dobije odredjenu minutazu, iako sumnjam.Gabon je napisao/la:Bale nece biti spremantako tvrdi Real Madrid a nisu ni budale da ga puste..
Pa nema teorije da zapnu protiv nas... Odigrace posteno ali ne vjerujem da ce ulaziti 100% u duele ili ici na rezultat po svaku cijenu. Jos im ne igra Bale. Pa dobro ovo ipak izgleda iako smo i mi oslabljeni (Besic).
Vels jedino moze otici u baraz ako izgube od nas i od Andore, a da pri tome Izrael dobije Kipar i Belgiju, a da Belgija dobije Andoru.calcio je napisao/la:Znaci dovoljan im je iks protiv Andore za Euro?Pivopija je napisao/la:Njima nije ni potrebna pobjeda protiv Andore, matematicki im je potreban bod u ova dva meca, a u praksi mogu izgubiti obje utakmice i opet bi trebali ici na Euro. Ne vjerujem da ce Bale igrati protiv nas od prve minute, ali mozda dobije odredjenu minutazu, iako sumnjam.Gabon je napisao/la:Bale nece biti spremantako tvrdi Real Madrid a nisu ni budale da ga puste..
Pa nema teorije da zapnu protiv nas... Odigrace posteno ali ne vjerujem da ce ulaziti 100% u duele ili ici na rezultat po svaku cijenu. Jos im ne igra Bale. Pa dobro ovo ipak izgleda iako smo i mi oslabljeni (Besic).
Znaci Belgija sigurno dobija Andoru, a da Izrael uzme 6 bodova protiv Kipra kuci i Belgije u gostima je sigurno nerealno, a narocito to da Vels izgubi od Andore. Ako Bale ne bude 100% spreman nece sigurno igrati, a i ako zaigra nece dati ni 50% od sebe. Vels ce igrati teski bunker, pokusavati dugim loptama i onda na kontru pokusati sta ubosti. Bice vrlo nezgodna utakmica.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.