Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Marvin
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Marvin » 24 sep 2015, 01:05

Nije do igraca vele jedni,nije do trenera vele drugi... Ja znam da ispred na tabeli je masa timova i nijedan nemaju bolje igrace od nas! Znam da se nesto mora mijenjati,trener il pristup u globalu jer igrace ne mozemo i ne trebamo mijenjati. Ja ne kazem da je do Maxa,niti inisuiram da jeste ali mogucnost da on od ovih igraca ne zna napraviti ekipu svakako postoji. Nije se poklopilo,ne ide,ljudski faktor. Ja znam da ako ova tuga potraje do nove godine treba mijenjati trenera a vec veceras doticni trener,uprava i igraci drasticno promijeniti sve u svom pristupu nogometu jer vrag je odnio salu.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 sep 2015, 01:09

Dajte malo razmislite sta pisete. Kakav otkaz Allegriju radi male krize u ligi, kako je ekipa izgubila pobjednicki mentalitet a samo prije par dana okrenu mozda i najjacu ekipu EPL !? Ovo su mladi momci bez pravog lidera kao sto je bio Tevez ili Pirlo i ja u tom vidim glavni problem ali imam strpljenja i spreman sam cekat a najmanje mi je jasno kako je vecina spremna tako lahko smijenit trenera sa kojim smo imali fenomenalnu proslu sezonu radi ovih par utakmica.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 24 sep 2015, 01:51

Tevez je bio formiran igrac i nogometna licnost. Tevez je Alegrija nazvao plasljivom pickom. Alegri nije morao oblikovati Teveza u igraca niti ga motivisati niti je mogao. Sve sto je trebalo je da ga uputi u svoje takticke zamisli. Sad medjutim ima tu dodatnu dimenziju trenerskog posla i rezultate tog procesa vidis i sam. Ja samo kazem da je potrebna krupna promjena da bi se pomjerili sa mjesta i da Max na raspolaganju sigurno ima najbolju ekipu u Italiji. Ovih "par utakmica" su simptomi neceg ozbiljnog prije nego samo par losih rezultata a period do nove godine je dovoljan da se ustanovi od cega bolujemo.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 sep 2015, 02:09

To je taj period koji bi mu i dao i za koji sa sigurnoscu mozes utvrdit da li je u njemu problem. Mislim da je jos rano za takve promjene.
Alessandro Del Piero !

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 24 sep 2015, 02:34

Nadam se da grijesim ali imam osjecaj da je Max "matematicar" trener,covjek koji sa izvjesnim materijalom zna napraviti nesto,da zna igrace uputiti u svoje takticke ideje ali da nije tip trenera koji ce "napraviti" igraca a takav nam po meni trenutno najvise treba. Neko kao Klopp,Ferguson pa i Conte koji je od mrtvaca pravio igrace zeljne pobjede. Imamo lijepu ekipu,mladu i vrlo talentovanu ekipu koju sposoban trener mora znati posloziti za 5-6 mjeseci da lici na nesto.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 24 sep 2015, 08:26

Osnovni problem je sto Juve nema game plan.Jedino je sto Alegri postavi ovu ili onu formaciju ali igraci mu uglavnom igraju sami, pa i kad Cuadrado krenu da zavrsi sansu sam pred golom, neko mu je zasmetao, Pogba i Bonucci sudarise se jednom krenuvsi na loptu, oborise jedan drugog i napadac onih amatera krenu u kontru.
Dakle do trenera je jer su mu se igraci opustili i svako igra, skoro, za sebe. Nema tu tima, jedino smo kao tim djelovali protiv City... gle cuda pobjedili smo.Do Alegrija je!

p.s.Lemina ce bit odlican igrac, samo da nam je bolji trener, Dybala - Lemina...fantasticni igraci.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 24 sep 2015, 09:22

Sissoko je napisao/la:Do Alegrija je!
Do njega,igraca,povrede,ma maler do malera ove sezone i ne vjerujem da ce proci samo od sebe. Juventus trenutno treba autoritet i motivatora u vidu lidera,vidu trenera ili igraca. A toga ovako preko ekrana kako vidimo i nemamo. Cudno mi je da Gigi nije uzeo tu rolu jer zagarantovano ima vise zelje za pobjedama od svih ovih balavaca koji kombinovano nemaju 1% njegove velicine i uspjeha.

FrankDrebin
Kontakt:

Post Postao/la FrankDrebin » 24 sep 2015, 10:04

Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave :)

Citam intervju Allegrija, pa veli: Jesam li ljut? Ne, samo sam razočaran.
Pa sta treba da se desi da bi ti nekad bio ljut,nekome sve po spisku sasuo,nagovorio se malo igracima, da i sa Carpijem igramo nerijeseno ili mozda izgubimo pa bi onda mozda poceo da se ljuti pomalo
Pokazi malo cojones covjece :D
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 24 sep 2015, 11:11

Mislim da je spas u povratku Marchisia i Khedire, zajedno sa Pogbom to je iskusna i respektabilna sredina.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 sep 2015, 17:19

Ostali smo i bez Lichtsteinera, ali ovo je bilo i za očekivati, jer ovaj odmara svaku 4 utakmicu. Nakon pobjede nad Cityem, kontaš sad će se stvari stabilizirati i neće biti glupi kikseva, i onda uslijedi novi šamar od sinoć. Sad slijede velike tri utakmice gdje će pritisak biti prevelik.

Prvo uvijek teško gostovanje u Napulju, a nakon toga utakmica protiv Seville gdje nam treba pobjeda da se potvrdi rezultat protiv Citya, i učini veliki korak za prolazak u nokaut fazu. Nakon toga pred reprezentativnu pauzu utakmica protiv Bologne, gdje bi napokon trebali upisati prvu pobjedu na Areni u četvrtom pokušaju :facepalm:

Bajram Šerif Mubarek Olsun, braćo :)!
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 sep 2015, 20:50

Ubise nas povrede :thumbdown:

Nadam se da ce nas povrede zaobici u narednom periodu
1946

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 24 sep 2015, 21:54

Leonardo Blanchard earned Frosinone’s historic first Serie A point against Juventus, but reveals he’s a die-hard Bianconeri fan.
The 27-year-old defender nodded in from a corner with almost the last move of the game in last night’s 1-1 draw in Turin.
“It was an emotional moment, especially as I am a Juventino,” grinned Blanchard to Tuttosport.
Just think, only three months ago I was in Berlin with the Viking ultras, all painted in black and white, to attend the Champions League Final against Barcelona.
“It’s incredible. I dedicate the goal to my family and my girlfriend Fulvia, who was in Turin. This is a dream from childhood come true.”
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Pogba

Post Postao/la Pogba » 25 sep 2015, 12:42

Max kaže da:

1. Sutra nema Lichta i Caceresa (ovaj drugi bi mogao biti spreman za LP);
2. Morata će biti na raspolaganju za sutra;
3. Khedira i Asamoah bi naredne sedmice trebali trenirati s ekipom;
4. Marcha se vraća nakon reprezentativne pauze;
5. Licht mora na nove preglede.

Sutra je 3-5-2 jedini izbor, Evra i Cuadrado na bekovima, sredina moguće Pogba-Hernanes-Lemina (mada očekujem Sturara), Morata i Dybala u napadu.

Lakše se ne nadati puno pa da nas iznenade kao protiv Citya mada da budem iskren veliki sam pesimista, tek smo lani uspjeli pobijediti tamo poslije dugo vremena.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 sep 2015, 13:21

gledam snimak protiv Frosinonea ( :D ), i malo vracam film na dosadasnje tekme sezone...previse kritikujemo Pogbu, on svoje radi, puca, uzima lopte, u sansi je- ono u cem je najbolji radi iz utakmice u utakmicu....ne radi samo ono za sta nije "stvoren", i sto nikad nece biti- a to je playmaker...

Pogba nije playmaker niti ce kad biti, a od njega se naivno u ovom Juventusu ocekuje da to bude..i tu je sva srz nasih problema, nedostatak pravog playmakera...ni Markizio nije play, ali je bolji playmaker od Pogbe, o Pirlu da ne pricam...cak bih se usudio reci da i Vidal ima veci uticaj na koncept gradjenja igre od Pogbe...

Pogba jednostavno ima svoje aspkete igre u kojim dominira i tesko da ce ikada raditi nesto za sta nije nadaren..a posebno je jos i premlad za takvu ulogu..jednostavno hitno se mora iznaci rijesenje za playa (ili Markizio da odigra iznad ocekivanja tu ulogu, ili da nesto bude od Hernanesa)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 sep 2015, 15:37

Koja glupost RTS I HRT2 prenose Juventus-Sevilla, a ovi moroni sa OBNa prenose United-Wolfsburg. Tako da Arena ne može prenositi Juventus, zbog toga što ove televizije biraju utakmicu. A naravno slijedi zamračenje na HRT2 i RTS.

Jedina opcija da puste na AS1 BH, ali trenutno je City u šemi.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 25 sep 2015, 16:42

e jbga.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 25 sep 2015, 18:54

Asa je ziv! :opaopa:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 sep 2015, 11:53

S obzirom na sva dešavanja do sada večeras je bod uspjeh.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 26 sep 2015, 12:16

ramiral je napisao/la:S obzirom na sva dešavanja do sada večeras je bod uspjeh.
+1

Pogba

Post Postao/la Pogba » 26 sep 2015, 13:40

Bod po bod... :mrgreen:

Vjerovatni sastav:
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Cuadrado, Evra, Lemina, Hernanes, Pogba; Morata, Dybala.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.