PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

slana_krv
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la slana_krv » 25 sep 2015, 15:47

miki651 je napisao/la:multikulti klubovi tako se lažno predstvljaju a željo, sarajevo, velež, sloboda, čelik nemaju niti jednog aktivnog člana uprave a da nije bošnjak...
To ti onako od oka, ili bi ti zelio da je tako., provjeri prije nego napises ime nekog kluba ima Google bar to danas nije tesko, a ovako je najblaze neozbiljno.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 25 sep 2015, 15:48

pa pa lažni multikulti...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 sep 2015, 15:48

Ma vidite da ne zna, zanimalo me baš šta će na Owena reći, bez da zna za ostale. Vjerovatno nešto tipa da se englezi ne računaju :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 sep 2015, 15:50

miki651 je napisao/la:pa pa lažni multikulti...
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: garant si cobance iz Vrapcica :facepalm: oprosteno ti je vi ste jedini multi kulti, npr: Nerko Trenerka je dovoljno multi kulti za 100 ljudi :salut:
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 sep 2015, 15:54

ili si pastir iz Zapadnog Mostara :urnebes: :urnebes: :urnebes: pa za tebe npr: kristijan nije pravi katolik :urnebes: :urnebes: :urnebes: ne znas ko je jadniji
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 sep 2015, 15:56

:lol:

Kod nas vise ima u upravi haman ovih sto nisu Bosnjaci.. A igraci se dovode na osnovu kvaliteta, a ne krvnih zrnaca

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 sep 2015, 16:00

Njihov im sad glavni u stranci sad ce se Velez iscupati,kad ti politika kroji tabelu.. :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 sep 2015, 16:01

harry_90 je napisao/la:Njihov im sad glavni u stranci sad ce se Velez iscupati,kad ti politika kroji tabelu.. :urnebes:
njih Messi i Ronaldo vise ne mogu iscupati :kafa:
Sloboda Tuzla

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 sep 2015, 16:43

pinoglavi je napisao/la:Ma vidite da ne zna, zanimalo me baš šta će na Owena reći, bez da zna za ostale. Vjerovatno nešto tipa da se englezi ne računaju :lol:
More bit nasi presli na islam,a mi i ne znamo :urnebes: :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 sep 2015, 16:49

Pa pjeni levat a veze nema o zivotu :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 sep 2015, 17:04

tuzlak1987 je napisao/la:Cuj kaze mozda i nisu pustili, predmet raspravljanja hahahaha

Mani se ti tog Bosnjackog lobija. Oni su pustili Gosku, a tamo su bili u logorima. Nisam jos sreo navijaca Veleza koji je pogrdio taj postupak..

Isto tako neki simbi otpora, qrcevi palcevi. Tako su i Slobodu pokusali ugasiti, a progurati Zmaja. Manite se argumenata od prije 25 godina, kada i sami njih gazite

Svakom navijacu Zelje je drazi klub Leotar od Slobode.. Cinjenica je da prema nama niko nije bio solidaran kada je Sloboda bila pred gasenjem. Vec su se svi osim navijaca Celika nasladjivali i isli 110% u utakmicama da nas izbace.

Znaci svi kada igra Sloboda navijaju protiv Slobode bez obzira s kim igrala. To je sve iz kuce krenulo, kad su ti otac i mati zadojeni Bosnjacki nacionalisti koji nikad nisu bili u TZ

Citav forum jedva ceka kiks Slobode dva mjeseca evo :lol:

U Trebinju me nikad nisu gađali blokovima, ciglama, komadima betona, a u Tuzli Boga mi jesu.
"Navijaju" protiv Slobode možda oni koji čitaju ove vaše budalaštine i gluposti koje pišete na forumu, jer ste u tripu da ste Mančester. A ni svi odavde nisu nešto protiv vas. Većinu raje boli briga, a i što bi neko trošio vrijeme na Slobodu. Možda navijači Slavena, Drine i tako tih ekipa.
DRUG NEBI TI PUNCA

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 25 sep 2015, 17:10

arhimed89 je napisao/la:
rondo je napisao/la:
hahahaha odakle bosanaca toliko u Mostaru.. da si rekao simbol bosnjaka u hercegovini ok, al simbol bosanaca i bosanskog otpora u mostaru :D :D
Bosanaca sam rekao prije svega jer i mnogo drugih ljudi koji se ne deklarisu kao Bosnjaci navija za Velez kao i za Slobodu,Zeljo,ili Sarajevo i cesto se nadju uvrijedenim kad im kazes da su Bosnjacki klubovi sto u sustini dominantno jesu al et.

pa onda su valjda hercegovci ako su rodjeni u mostaru.. ili bosanci i hercegovci.. bosanci nisu sigurno, osim ako nisu rodjeni od bradine prema gore..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 sep 2015, 17:11

Mi samo imamo veliku zelju za pobjedama i uspjehm, nismo u tripu. Vi ste u tripu da ste veci od ostalih..

Krenite prvo od osnovnih stvari, ne tvrdite to na osnovu par trofeja zadnjih godina kao da ih imate 50 nalik Zvezdi, Hajduku i Partizanu..

Inace trosite vi vrijeme vise na Slobodu, nego Sloboda na vas to budi siguran haha.. Ne glumi Jacka kada vasi podjednako cekaju utakmice sa Slobodom kao i nasi, kada se igra u Tuzli dignete se duplo vise nego kada je obicna utakmica

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 sep 2015, 17:14

bagrcavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Cuj kaze mozda i nisu pustili, predmet raspravljanja hahahaha

Mani se ti tog Bosnjackog lobija. Oni su pustili Gosku, a tamo su bili u logorima. Nisam jos sreo navijaca Veleza koji je pogrdio taj postupak..

Isto tako neki simbi otpora, qrcevi palcevi. Tako su i Slobodu pokusali ugasiti, a progurati Zmaja. Manite se argumenata od prije 25 godina, kada i sami njih gazite

Svakom navijacu Zelje je drazi klub Leotar od Slobode.. Cinjenica je da prema nama niko nije bio solidaran kada je Sloboda bila pred gasenjem. Vec su se svi osim navijaca Celika nasladjivali i isli 110% u utakmicama da nas izbace.

Znaci svi kada igra Sloboda navijaju protiv Slobode bez obzira s kim igrala. To je sve iz kuce krenulo, kad su ti otac i mati zadojeni Bosnjacki nacionalisti koji nikad nisu bili u TZ

Citav forum jedva ceka kiks Slobode dva mjeseca evo :lol:

U Trebinju me nikad nisu gađali blokovima, ciglama, komadima betona, a u Tuzli Boga mi jesu.
"Navijaju" protiv Slobode možda oni koji čitaju ove vaše budalaštine i gluposti koje pišete na forumu, jer ste u tripu da ste Mančester. A ni svi odavde nisu nešto protiv vas. Većinu raje boli briga, a i što bi neko trošio vrijeme na Slobodu. Možda navijači Slavena, Drine i tako tih ekipa.
Vi se pozabavite Tim ekipama,jer ocigledno ni njih vise nemozete dobiti.
Nisu te iz trebinja gadjali ciglama,upravu si.
Gadjali su te kasatnim bombama,haubicama,tenkovima.izvrsili visestruki genocid i pobili 200 000 ljudi....
Malo li je....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 sep 2015, 17:20

tuzlak1987 je napisao/la:Mi samo imamo veliku zelju za pobjedama i uspjehm, nismo u tripu. Vi ste u tripu da ste veci od ostalih..

Krenite prvo od osnovnih stvari, ne tvrdite to na osnovu par trofeja zadnjih godina kao da ih imate 50 nalik Zvezdi, Hajduku i Partizanu..

Inace trosite vi vrijeme vise na Slobodu, nego Sloboda na vas to budi siguran haha.. Ne glumi Jacka kada vasi podjednako cekaju utakmice sa Slobodom kao i nasi, kada se igra u Tuzli dignete se duplo vise nego kada je obicna utakmica
Šta se desilo zadnju utakmicu u Tuzli? Jeste li pozivali na linč, na forumu prijetili, pisali da ćete nas satrati, diglo se i staro i mlado. Pa šta bi? I na terenu i tribinama ste legli.

@solinas ne mogu oni iz Trebinja dobaciti do mene a vi ste dobacivali do mene i mojih drugova u onom školskom dvorištu :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 sep 2015, 17:25

Bezveze pricas, podjednako se nafuramo i jedni i drugi.

Samo sto vi lafinate kao Sloboda isto nama kao i svaki drugi klub, a znate i sami da pored Celika i Sarajeva nema ekipe protiv koje se vise nafurate i utakmice koje se zazelite..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 sep 2015, 17:25

Samo reci jesam li nešto slagao za tu utakmicu u Tuzli? Jesu li bile takve priče?
DRUG NEBI TI PUNCA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 sep 2015, 17:26

Trenutno nemogu ni do mene.Ali devedesetih su dobacivali.
Neznam jeli se pravis malo paglu sa tom konstatacijom,Ali ismijavanje na racun ubijenih sugradjana neka ti je na dusu.
Cuj nemogu dobaciti do mene....
Na zalost 200 000 ljudi nije bilo te srece.
Serem ti na obraz dijete drago :roll:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 sep 2015, 17:31

Oj mu price majko mila. On i sad zivi u devedesetim ovo je sport. Lik samo nesto pametuje i drobi, to mu i njegovi drobe cc.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 sep 2015, 17:32

Pa moze se reci da je bilo tako nekako ali od strane Fukara, a ne onih na zapadu.

A na terenu nasi uzas, vasi odlicni. Na tribinama Manijaci nisu pjevali dok nije dosla ekipa iz Sarajeva. Kada je dosla ta ekipa poceli su i neredi jer su bacali baklje na domacu publiku.

To je isto kao kada bi Fukare pocele gadjati zapad Grbavice gdje su mirniji ljudi. Pa vidi jel normalno..

Generalno nafuravanje bilo 50-50. A ne samo tada vec od kada postoji liga..
Navijacki pobjeda i na terenu. Ali uz nafuravanje, za koje kazete da ga nema, a uvijek ga bilo
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 sep 2015, 17:34, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.