To ti onako od oka, ili bi ti zelio da je tako., provjeri prije nego napises ime nekog kluba ima Google bar to danas nije tesko, a ovako je najblaze neozbiljno.miki651 je napisao/la:multikulti klubovi tako se lažno predstvljaju a željo, sarajevo, velež, sloboda, čelik nemaju niti jednog aktivnog člana uprave a da nije bošnjak...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
pa pa lažni multikulti...
Ma vidite da ne zna, zanimalo me baš šta će na Owena reći, bez da zna za ostale. Vjerovatno nešto tipa da se englezi ne računaju 

Nad tobom sunce najljepše sja
miki651 je napisao/la:pa pa lažni multikulti...

Sloboda Tuzla
ili si pastir iz Zapadnog Mostara
pa za tebe npr: kristijan nije pravi katolik
ne znas ko je jadniji

Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:

Kod nas vise ima u upravi haman ovih sto nisu Bosnjaci.. A igraci se dovode na osnovu kvaliteta, a ne krvnih zrnaca
Njihov im sad glavni u stranci sad ce se Velez iscupati,kad ti politika kroji tabelu.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
njih Messi i Ronaldo vise ne mogu iscupatiharry_90 je napisao/la:Njihov im sad glavni u stranci sad ce se Velez iscupati,kad ti politika kroji tabelu..

Sloboda Tuzla
More bit nasi presli na islam,a mi i ne znamopinoglavi je napisao/la:Ma vidite da ne zna, zanimalo me baš šta će na Owena reći, bez da zna za ostale. Vjerovatno nešto tipa da se englezi ne računaju

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa pjeni levat a veze nema o zivotu 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
tuzlak1987 je napisao/la:Cuj kaze mozda i nisu pustili, predmet raspravljanja hahahaha
Mani se ti tog Bosnjackog lobija. Oni su pustili Gosku, a tamo su bili u logorima. Nisam jos sreo navijaca Veleza koji je pogrdio taj postupak..
Isto tako neki simbi otpora, qrcevi palcevi. Tako su i Slobodu pokusali ugasiti, a progurati Zmaja. Manite se argumenata od prije 25 godina, kada i sami njih gazite
Svakom navijacu Zelje je drazi klub Leotar od Slobode.. Cinjenica je da prema nama niko nije bio solidaran kada je Sloboda bila pred gasenjem. Vec su se svi osim navijaca Celika nasladjivali i isli 110% u utakmicama da nas izbace.
Znaci svi kada igra Sloboda navijaju protiv Slobode bez obzira s kim igrala. To je sve iz kuce krenulo, kad su ti otac i mati zadojeni Bosnjacki nacionalisti koji nikad nisu bili u TZ
Citav forum jedva ceka kiks Slobode dva mjeseca evo
U Trebinju me nikad nisu gađali blokovima, ciglama, komadima betona, a u Tuzli Boga mi jesu.
"Navijaju" protiv Slobode možda oni koji čitaju ove vaše budalaštine i gluposti koje pišete na forumu, jer ste u tripu da ste Mančester. A ni svi odavde nisu nešto protiv vas. Većinu raje boli briga, a i što bi neko trošio vrijeme na Slobodu. Možda navijači Slavena, Drine i tako tih ekipa.
DRUG NEBI TI PUNCA
arhimed89 je napisao/la:Bosanaca sam rekao prije svega jer i mnogo drugih ljudi koji se ne deklarisu kao Bosnjaci navija za Velez kao i za Slobodu,Zeljo,ili Sarajevo i cesto se nadju uvrijedenim kad im kazes da su Bosnjacki klubovi sto u sustini dominantno jesu al et.rondo je napisao/la:
hahahaha odakle bosanaca toliko u Mostaru.. da si rekao simbol bosnjaka u hercegovini ok, al simbol bosanaca i bosanskog otpora u mostaru![]()
pa onda su valjda hercegovci ako su rodjeni u mostaru.. ili bosanci i hercegovci.. bosanci nisu sigurno, osim ako nisu rodjeni od bradine prema gore..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi samo imamo veliku zelju za pobjedama i uspjehm, nismo u tripu. Vi ste u tripu da ste veci od ostalih..
Krenite prvo od osnovnih stvari, ne tvrdite to na osnovu par trofeja zadnjih godina kao da ih imate 50 nalik Zvezdi, Hajduku i Partizanu..
Inace trosite vi vrijeme vise na Slobodu, nego Sloboda na vas to budi siguran haha.. Ne glumi Jacka kada vasi podjednako cekaju utakmice sa Slobodom kao i nasi, kada se igra u Tuzli dignete se duplo vise nego kada je obicna utakmica
Krenite prvo od osnovnih stvari, ne tvrdite to na osnovu par trofeja zadnjih godina kao da ih imate 50 nalik Zvezdi, Hajduku i Partizanu..
Inace trosite vi vrijeme vise na Slobodu, nego Sloboda na vas to budi siguran haha.. Ne glumi Jacka kada vasi podjednako cekaju utakmice sa Slobodom kao i nasi, kada se igra u Tuzli dignete se duplo vise nego kada je obicna utakmica
Vi se pozabavite Tim ekipama,jer ocigledno ni njih vise nemozete dobiti.bagrcavi je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Cuj kaze mozda i nisu pustili, predmet raspravljanja hahahaha
Mani se ti tog Bosnjackog lobija. Oni su pustili Gosku, a tamo su bili u logorima. Nisam jos sreo navijaca Veleza koji je pogrdio taj postupak..
Isto tako neki simbi otpora, qrcevi palcevi. Tako su i Slobodu pokusali ugasiti, a progurati Zmaja. Manite se argumenata od prije 25 godina, kada i sami njih gazite
Svakom navijacu Zelje je drazi klub Leotar od Slobode.. Cinjenica je da prema nama niko nije bio solidaran kada je Sloboda bila pred gasenjem. Vec su se svi osim navijaca Celika nasladjivali i isli 110% u utakmicama da nas izbace.
Znaci svi kada igra Sloboda navijaju protiv Slobode bez obzira s kim igrala. To je sve iz kuce krenulo, kad su ti otac i mati zadojeni Bosnjacki nacionalisti koji nikad nisu bili u TZ
Citav forum jedva ceka kiks Slobode dva mjeseca evo
U Trebinju me nikad nisu gađali blokovima, ciglama, komadima betona, a u Tuzli Boga mi jesu.
"Navijaju" protiv Slobode možda oni koji čitaju ove vaše budalaštine i gluposti koje pišete na forumu, jer ste u tripu da ste Mančester. A ni svi odavde nisu nešto protiv vas. Većinu raje boli briga, a i što bi neko trošio vrijeme na Slobodu. Možda navijači Slavena, Drine i tako tih ekipa.
Nisu te iz trebinja gadjali ciglama,upravu si.
Gadjali su te kasatnim bombama,haubicama,tenkovima.izvrsili visestruki genocid i pobili 200 000 ljudi....
Malo li je....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Šta se desilo zadnju utakmicu u Tuzli? Jeste li pozivali na linč, na forumu prijetili, pisali da ćete nas satrati, diglo se i staro i mlado. Pa šta bi? I na terenu i tribinama ste legli.tuzlak1987 je napisao/la:Mi samo imamo veliku zelju za pobjedama i uspjehm, nismo u tripu. Vi ste u tripu da ste veci od ostalih..
@solinas ne mogu oni iz Trebinja dobaciti do mene a vi ste dobacivali do mene i mojih drugova u onom školskom dvorištu

DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bezveze pricas, podjednako se nafuramo i jedni i drugi.
Samo sto vi lafinate kao Sloboda isto nama kao i svaki drugi klub, a znate i sami da pored Celika i Sarajeva nema ekipe protiv koje se vise nafurate i utakmice koje se zazelite..
Samo sto vi lafinate kao Sloboda isto nama kao i svaki drugi klub, a znate i sami da pored Celika i Sarajeva nema ekipe protiv koje se vise nafurate i utakmice koje se zazelite..
Samo reci jesam li nešto slagao za tu utakmicu u Tuzli? Jesu li bile takve priče?
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno nemogu ni do mene.Ali devedesetih su dobacivali.
Neznam jeli se pravis malo paglu sa tom konstatacijom,Ali ismijavanje na racun ubijenih sugradjana neka ti je na dusu.
Cuj nemogu dobaciti do mene....
Na zalost 200 000 ljudi nije bilo te srece.
Serem ti na obraz dijete drago
Neznam jeli se pravis malo paglu sa tom konstatacijom,Ali ismijavanje na racun ubijenih sugradjana neka ti je na dusu.
Cuj nemogu dobaciti do mene....
Na zalost 200 000 ljudi nije bilo te srece.
Serem ti na obraz dijete drago

"Modra boja,na bijelome platnu,
Oj mu price majko mila. On i sad zivi u devedesetim ovo je sport. Lik samo nesto pametuje i drobi, to mu i njegovi drobe cc.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa moze se reci da je bilo tako nekako ali od strane Fukara, a ne onih na zapadu.
A na terenu nasi uzas, vasi odlicni. Na tribinama Manijaci nisu pjevali dok nije dosla ekipa iz Sarajeva. Kada je dosla ta ekipa poceli su i neredi jer su bacali baklje na domacu publiku.
To je isto kao kada bi Fukare pocele gadjati zapad Grbavice gdje su mirniji ljudi. Pa vidi jel normalno..
Generalno nafuravanje bilo 50-50. A ne samo tada vec od kada postoji liga..
Navijacki pobjeda i na terenu. Ali uz nafuravanje, za koje kazete da ga nema, a uvijek ga bilo
A na terenu nasi uzas, vasi odlicni. Na tribinama Manijaci nisu pjevali dok nije dosla ekipa iz Sarajeva. Kada je dosla ta ekipa poceli su i neredi jer su bacali baklje na domacu publiku.
To je isto kao kada bi Fukare pocele gadjati zapad Grbavice gdje su mirniji ljudi. Pa vidi jel normalno..
Generalno nafuravanje bilo 50-50. A ne samo tada vec od kada postoji liga..
Navijacki pobjeda i na terenu. Ali uz nafuravanje, za koje kazete da ga nema, a uvijek ga bilo
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 sep 2015, 17:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.