FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kada vidim ovakvo radovanje kod igrača kao poslije penala srce kao džamija-MirzaMuki je napisao/la:
SRETAN BROJ - 1725
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Gledam evo pola sata klipove navijanja, nešto sam se nafur'o pravo, piromani imal' bujruma protiv Viteza ako bude noćna, tad me nešto fura da navijam 
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja nekad znam i 2 sata pustati to..i to pocestoBitiSrcemVezan je napisao/la:Gledam evo pola sata klipove navijanja, nešto sam se nafur'o pravo, piromani imal' bujruma protiv Viteza ako bude noćna, tad me nešto fura da navijam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ja lično sam uvijek raspoložen za ova 2 klipa:MortemHz je napisao/la:Ja nekad znam i 2 sata pustati to..i to pocestoBitiSrcemVezan je napisao/la:Gledam evo pola sata klipove navijanja, nešto sam se nafur'o pravo, piromani imal' bujruma protiv Viteza ako bude noćna, tad me nešto fura da navijam
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jednostavno nikada nismo bolje grmili kao na ovoj tekmi, barem po mome skromnom mišljenju! Jednostavno nezaboravna noć!
Sinoc sam bas ovo u neka doba pustio... Gud ol' tajms

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ih...
[youtube][/youtube]
Vrtim i ja sad ove sa derbija, pa naletih na ova zadnja 2 duela u kupu naša, dobro navijanje i na Hasetu i na iskopini, samo što u revanšu nismo baš bili raspoloženi na istoku jer je kiša bila
ali na olupini je meni baš bilo vrh, od "posebnog" dolaska korteom, navijanja, izgleda tribine (svi u crnom, vrh izgled tribine), sve me to podsjetilo nekako na onaj engleski stil, samo grla, dlanovi i šake, bez bubnja, bez megafona
I murija i štrumfovi shebani našom brojkom i načinom dolaska, tad sam baš poderao grlo iako nisam u tom ultra fazonu...
A sa tog 1:2 (Škoro, Jahović) teško da će ijedna generacija ikad ponoviti... Razlika između sadašnjeg i tog sjevera = nebo i zemlja...
[youtube][/youtube]
Vrtim i ja sad ove sa derbija, pa naletih na ova zadnja 2 duela u kupu naša, dobro navijanje i na Hasetu i na iskopini, samo što u revanšu nismo baš bili raspoloženi na istoku jer je kiša bila
A sa tog 1:2 (Škoro, Jahović) teško da će ijedna generacija ikad ponoviti... Razlika između sadašnjeg i tog sjevera = nebo i zemlja...
1946
Ova 2 klipa sto je postavio BordoArmy sam pogledao jedno 100 puta! Neprevaziđeno jednostavno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni se djasvi onaj iz prosle sezone a pogotovo sedma minuta
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nedjelja u 15:30 za Vedranovu godisnjicukanarinac je napisao/la:derbi jel ce da bude subota ili nedelja,obradujte me da je nedelja
Kako ona braca vatrogasci skacu kad zabismo gol!! hahahah koji kraljevi!MortemHz je napisao/la:Meni se djasvi onaj iz prosle sezone a pogotovo sedma minuta![]()
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma brate to je jedna od onih utakmica za koju se živi, koja se pamti i zbog koje se i dalje dolazi u nadi da će se ponoviti kako rezultatski tako i navijački na tribinama!joker90 je napisao/la:Ova 2 klipa sto je postavio BordoArmy sam pogledao jedno 100 puta! Neprevaziđeno jednostavno!
hvala buraz,bas si me obradovao terminom,ovu pobjedu cemo da posvetimo samo za VedranaMortemHz je napisao/la:Nedjelja u 15:30 za Vedranovu godisnjicukanarinac je napisao/la:derbi jel ce da bude subota ili nedelja,obradujte me da je nedelja
Samo Sarajevo
FK Sarajevo
Sinoc ga vidio u BBI garazi s nekom djevojkomMortemHz je napisao/la:Sto ga nisi pitao sinocjoker90 je napisao/la:Sta je sa Ikandeom bratom, dokle je on sa oporavkom?
Bijeli sako, cale stavio... Yebo will smitha
Nemojte brinuti, nije ispao iz forme
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 25 sep 2015, 18:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema na cemu,tako je prvobitno najavljeno,ne mogu ti obecati hoce li sta mijenjati jer nije do mene..cuo sam da murija nece dati da se igra recimo u 7 nego bas ranijekanarinac je napisao/la:hvala buraz,bas si me obradovao terminom,ovu pobjedu cemo da posvetimo samo za VedranaMortemHz je napisao/la:Nedjelja u 15:30 za Vedranovu godisnjicukanarinac je napisao/la:derbi jel ce da bude subota ili nedelja,obradujte me da je nedelja
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Čuj to? Nigdje veze baš, derbiji pod reflektorima tek imaju posebnu draž.MortemHz je napisao/la: Nema na cemu,tako je prvobitno najavljeno,ne mogu ti obecati hoce li sta mijenjati jer nije do mene..cuo sam da murija nece dati da se igra recimo u 7 nego bas ranije
Samo da nam oni firgoši poslije onih belaja ne skrate prostor, a mogli bi sve su prilike nam dati samo ono malo istoka i zdenka i tjt, uz opravdanje prošlosezonskih nereda a i istok su počeli otvarati...
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa standardno ce dati,ono malo sjevera (zdenka) i evo od ove sezone izgleda i onu malu tribinicu opet (istok) ne znam samo moze li 500 ljudi tamo stati?
Karta 15 KM standardno a okupljanje (korteo) kod Tete Razapete ili na mostu..
Karta 15 KM standardno a okupljanje (korteo) kod Tete Razapete ili na mostu..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa nije to standardno, standardno je zdenka + slovo O, ja govorim da bi nam mogli dati opet samo zdenku (onaj ograđeni dio bez stolica) i možda istok kao onaj derbi kad smo bojkotovali, mada sumnjam da bi policija dozvolila istok.
1946