Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DragonGirl
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la DragonGirl » 25 sep 2015, 17:44

Na popisu je igrača koji su u kadru za utakmicu protiv Celte sutradan, ako mu ime opet ne nestane sa spiska.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 sep 2015, 17:45

Da li je moguce da je bilo problema oko papirologije? Iako, sumnjam.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 25 sep 2015, 17:47

OK ,ti se nadaš da neće dobiti poziv.I recimo povrijedi se Višća ili Lulić,hajde da vidimo ko bi ih mogao približno kvalitetno zamjeniti (bez obzira što ja mislim da je Izet korisniji na terenu od Višće i kada je na klupi u svom klubu).Naša liga je toliko jadna i čemerna da i neki po nama extra igrač iz naše lige tek kada izađe iz ovog našeg tamnog vilajeta vidiš koliko je limitiran i fudbalski neobrazovan igrač.Znam,reći ćeš nije ni na klupi..ali što neko reče u tolikoj smo banani da nemamo baš puno izbora.U sredini bi se to nekako i pokrpalo ,ali baš ta krilna pozicija nam je bolna tačka..

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 sep 2015, 17:48

Na sta smo mi i nasa repka spali da se moramo radovati igracu ako se nadje u rosteru za utakmicu medju 18, a o prvoj postavi ne trebamo ni pricati :bow: :lol: i to u yebenom Eibaru
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2015, 17:52

Mislim da je čovjek rekorder po broju pregledanih utakmica sa tribina u odnosu na sve profesionalne fudbalere :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 sep 2015, 17:54

aqarius je napisao/la:OK ,ti se nadaš da neće dobiti poziv.I recimo povrijedi se Višća ili Lulić,hajde da vidimo ko bi ih mogao približno kvalitetno zamjeniti (bez obzira što ja mislim da je Izet korisniji na terenu od Višće i kada je na klupi u svom klubu).Naša liga je toliko jadna i čemerna da i neki po nama extra igrač iz naše lige tek kada izađe iz ovog našeg tamnog vilajeta vidiš koliko je limitiran i fudbalski neobrazovan igrač.Znam,reći ćeš nije ni na klupi..ali što neko reče u tolikoj smo banani da nemamo baš puno izbora.U sredini bi se to nekako i pokrpalo ,ali baš ta krilna pozicija nam je bolna tačka..
Naravno da treba dobiti poziv i da hoce dobiti poziv.
Mnogi zamišljaju sebi da smo velesila pa da ne zovemo igrača kad par utakmica ne igra, ko da imamo 10 igrača na toj poziciji koji čekaju da ih se pozove.
Nad tobom sunce najljepše sja

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 sep 2015, 17:56

Goalgetter je napisao/la:Da li je moguce da je bilo problema oko papirologije? Iako, sumnjam.
Ko zna, moguće je. Mada pročitala sam nekoliko izjava ovog trenera Eibara i uglavnom izgleda kao neko ko ne voli previše rotirati i ko ne računa na igrača ako nije sto posto spreman, pa možda i u tom segmentu nije bio zadovoljan Izetom.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 sep 2015, 18:05

DragonGirl je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Da li je moguce da je bilo problema oko papirologije? Iako, sumnjam.
Ko zna, moguće je. Mada pročitala sam nekoliko izjava ovog trenera Eibara i uglavnom izgleda kao neko ko ne voli previše rotirati i ko ne računa na igrača ako nije sto posto spreman, pa možda i u tom segmentu nije bio zadovoljan Izetom.
Ne znam što ga je onda dovodio uopšte :crazy:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 sep 2015, 18:10

pinoglavi je napisao/la:kad par utakmica ne igra
Zezas se, jel tako ?

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 sep 2015, 18:14

FaraonTM je napisao/la:Ne znam što ga je onda dovodio uopšte :crazy:
Pa možda to i nije razlog, ovo su samo nagađanja, ko zna, nigdje ništa ne piše o razlogu njegovog dosadašnjeg izostavljanja. Uglavnom ako sutra dobije priliku da se pokaže, a mogao bi je i dobiti vrlo lako, možda čak i u prvih 11 jer evo čitam 6-7 igrača je van stroja, valjda je svjestan da je treba iskoristiti maksimalno i dokazati mu da ima mjesta u timu. Ako to ne može, onda ne znam stvarno.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 sep 2015, 18:14

mirzatele je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:kad par utakmica ne igra
Zezas se, jel tako ?
mislio sam trenutnih par
možel ovako: kad ne igra čitav život u Galati, Werderu, Eibaru.
Nad tobom sunce najljepše sja

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 sep 2015, 18:15

aqarius je napisao/la:OK ,ti se nadaš da neće dobiti poziv.I recimo povrijedi se Višća ili Lulić,hajde da vidimo ko bi ih mogao približno kvalitetno zamjeniti (bez obzira što ja mislim da je Izet korisniji na terenu od Višće i kada je na klupi u svom klubu).Naša liga je toliko jadna i čemerna da i neki po nama extra igrač iz naše lige tek kada izađe iz ovog našeg tamnog vilajeta vidiš koliko je limitiran i fudbalski neobrazovan igrač.Znam,reći ćeš nije ni na klupi..ali što neko reče u tolikoj smo banani da nemamo baš puno izbora.U sredini bi se to nekako i pokrpalo ,ali baš ta krilna pozicija nam je bolna tačka..
Koristniji kad je u pitanju uprostavanje lopti. Protiv Austrije osim onog gola sto mu je Besic namjestio jedino sto je uradio je da gubljenje sve i jedne lopte. Imao je jos jedan dobar dribling i to je to.
Pjanic mu je u prvom poluvremenu namjestio loptu, slicano kao i Besic. Zukanovic uljece sa lijeve strane umjesto da doda, on puca, upropastio akciju.
Na pripremama SP i SP je bio odlican al tad je bio uigran, igrao je malo i u Galati. A ovo sad u Werderu ga je sjxebalo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 sep 2015, 18:16

DragonGirl je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ne znam što ga je onda dovodio uopšte :crazy:
Pa možda to i nije razlog, ovo su samo nagađanja, ko zna, nigdje ništa ne piše o razlogu njegovog dosadašnjeg izostavljanja. Uglavnom ako sutra dobije priliku da se pokaže, a mogao bi je i dobiti vrlo lako, možda čak i u prvih 11 jer evo čitam 6-7 igrača je van stroja, valjda je svjestan da je treba iskoristiti maksimalno i dokazati mu da ima mjesta u timu. Ako to ne može, onda ne znam stvarno.
Samo da opet ne bude na tribinama...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 25 sep 2015, 18:25

soko je napisao/la:
Koristniji kad je u pitanju uprostavanje lopti. Protiv Austrije osim onog gola sto mu je Besic namjestio jedino sto je uradio je da gubljenje sve i jedne lopte. Imao je jos jedan dobar dribling i to je to.
Pjanic mu je u prvom poluvremenu namjestio loptu, slicano kao i Besic. Zukanovic uljece sa lijeve strane umjesto da doda, on puca, upropastio akciju.
Na pripremama SP i SP je bio odlican al tad je bio uigran, igrao je malo i u Galati. A ovo sad u Werderu ga je sjxebalo.
Ok-slažem se sa tim,možemo sada naći grešaka i Izetu i Višći koliko hoćeš,ako bi sada išli u neku analizu.Višća dao golove Izraelu,Izet opet najvažniji Slovačkoj(hoću samo da kažem da ja nikog ne favorizujem,meni su dragi obojica).Izet zaista ne gleda suigrače i njihovo pozicioniranje,Višća ,opet protiv Belgije smo vidjeli koliko je limitiran kada ispred sebe ima brzog beka,nema pretrčavanja,nema driblinga,nema centaršuta u suštini nije se vidio.Izet više radi odbranu(što je veoma bitno),malo je sporiji ali ima bolji dribling i šut i centaršut.Izet bi nam trebao onakav kao protiv Mexica i Obale Slonovače,jer dečko je zaista bio veoma dobar.E te stvari sebičnost,previše soliranja,pa za to služe treneri,to se otklanja na treninzima,

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 sep 2015, 20:14

aqarius je napisao/la:
soko je napisao/la:
Ok-slažem se sa tim,možemo sada naći grešaka i Izetu i Višći koliko hoćeš,ako bi sada išli u neku analizu.Višća dao golove Izraelu,Izet opet najvažniji Slovačkoj(hoću samo da kažem da ja nikog ne favorizujem,meni su dragi obojica).Izet zaista ne gleda suigrače i njihovo pozicioniranje,Višća ,opet protiv Belgije smo vidjeli koliko je limitiran kada ispred sebe ima brzog beka,nema pretrčavanja,nema driblinga,nema centaršuta u suštini nije se vidio.Izet više radi odbranu(što je veoma bitno),malo je sporiji ali ima bolji dribling i šut i centaršut.Izet bi nam trebao onakav kao protiv Mexica i Obale Slonovače,jer dečko je zaista bio veoma dobar.E te stvari sebičnost,previše soliranja,pa za to služe treneri,to se otklanja na treninzima,
Belgija, pa Visca je bas to i radio. Citavo vrijeme je pomagao Mujdzi protiv Hazarda. Izet kad igra na desnoj strani centarsut mozes zaboraviti. Dok se on prebaci na lijevu nogu, prodje voz. Izet ima sut sa lijevom nogom, a Visca sa desnom. Visca je zabio golcinu prosle sedmice, presao jedong i onda sut kroz tri igraca. Onda pred kraj je imao jos jednu sansu, sut pokraj gola.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 25 sep 2015, 22:16

DragonGirl je napisao/la:Na popisu je igrača koji su u kadru za utakmicu protiv Celte sutradan, ako mu ime opet ne nestane sa spiska.
Teska vremena, danas je tesko doci do klupe u Primeri :kafa:
Medunjanin je najbolji primjer prosle godine onako na prvu 25 kusur tekmi a ove jos ni na klupi Deportiva :mrgreen:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 26 sep 2015, 21:28

Imal ovoga delije u kadru večeras?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 sep 2015, 21:32

hroni je napisao/la:Imal ovoga delije u kadru večeras?
Na klupi je

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 26 sep 2015, 21:33

Sheyi je napisao/la:
hroni je napisao/la:Imal ovoga delije u kadru večeras?
Na klupi je
Napredujemo,dobro je :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 sep 2015, 21:38

Toooooooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.