Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Live klađenje
Pobjeda Wickmayer, kvota 3.45.
LIVE:Metta/LU - BFC Daugavpils HT 0:1 1x @2.20 i 1 @6
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
LIVE:
Wacker Innsbruck - FAC Wien HT 0:1 1 @3.75
Nurnberg - Arminia Bielefeld HT 0:1 1x @2 i 1 @5.50
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trpajte ljudi na Insbruck ovo je stela nevidjena, prelaz je siguran
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
bro jel gledaš utakmicu? ja sam igrao sad na pol na hendikep na domaćina ali neće proćiLloriS je napisao/la:Trpajte ljudi na Insbruck ovo je stela nevidjena, prelaz je siguran
Buraz u Innsbrucku sam trenutno ovo je smijesno, dovoljno je pogledati tabelu prije ovog kola i vidjeti kakva je ekipa ova sa kojom Innsbruck igra, prelaz ide 90% sam ubjedjenzgmiky je napisao/la:LloriS je napisao/la:Trpajte ljudi na Insbruck ovo je stela nevidjena, prelaz je siguran
bro jel gledaš utakmicu? ja sam igrao sad na pol na hendikep na domaćina ali neće proći
Jel to na wwinu ima, ja ih ne vidimzgmiky je napisao/la:bro jel gledaš utakmicu? ja sam igrao sad na pol na hendikep na domaćina ali neće proćiLloriS je napisao/la:Trpajte ljudi na Insbruck ovo je stela nevidjena, prelaz je siguran
This time next year we'll be millionaires.
Wacker - FAC to ti je ta tekmaMomciluk je napisao/la:Jel to na wwinu ima, ja ih ne vidim
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
ma zayebi ti tablicuLloriS je napisao/la:Buraz u Innsbrucku sam trenutno ovo je smijesno, dovoljno je pogledati tabelu prije ovog kola i vidjeti kakva je ekipa ova sa kojom Innsbruck igra, prelaz ide 90% sam ubjedjenzgmiky je napisao/la:LloriS je napisao/la:Trpajte ljudi na Insbruck ovo je stela nevidjena, prelaz je siguran
bro jel gledaš utakmicu? ja sam igrao sad na pol na hendikep na domaćina ali neće proći
momčiluk imaš na wwinu ali ne igraj ako okrenu onda ide 2-1 iliti jedan razlike
Ahaa
ma odigrao sam pobjedu nisam hendikep 
Evo ga 1:1
Bez sikiracije uzima Insbruck, sjedim sa jednim povrijedjenim igracem Wackera, kod 0-1 frajer ima osmijeh na licu 
ma nemoguće, nema toga u sportuLloriS je napisao/la:Bez sikiracije uzima Insbruck, sjedim sa jednim povrijedjenim igracem Wackera, kod 0-1 frajer ima osmijeh na licu
Nije valjda da cekaju nadoknadu mamu im je.bem 
čekaju neki smiješni penal al jbg nikako da neki igrač padne u 16-ercuMomciluk je napisao/la:Nije valjda da cekaju nadoknadu mamu im je.bem
pa iz 2/x je ista kvota kao 2/1
Ma mala im sad kvota 4,5 cekaju da jos poraste da maksimalno profitirajuzgmiky je napisao/la:čekaju neki smiješni penal al jbg nikako da neki igrač padne u 16-ercuMomciluk je napisao/la:Nije valjda da cekaju nadoknadu mamu im je.bem![]()
![]()
![]()
![]()
Lloris za koju kladionicu radis, navuce nas ko malu djecu
1:1Okolele je napisao/la:LIVE:
2:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.