FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
počeli: kjosevski, mladenović, kosorić, bogdanović, livaja, blagojević, hadžiahmetović, d. sadiković, kokot, đelmić, stokić.
izmjene stokić - beganović i d. sadiković - hasanović, treća mislim da nije bila. livaja i bogdanović dobili žute sigurno, ne znam je li još neko.
izmjene stokić - beganović i d. sadiković - hasanović, treća mislim da nije bila. livaja i bogdanović dobili žute sigurno, ne znam je li još neko.
Zbog toga posotji klupa. Mi je nemamo, odgovorni i dalje nisu kaznjeni. A zasto bi i sebe kaznjavaliHadzijalagic je napisao/la:Redovno su se povredjivali najspremniji igraci, tj. oni koji se najvise trose u tekmama.. Kreni sa Kvesom, Benjom Colicem, Stanom, Tomic igrao pola sezone pod inekcijama, Ara haman pola sezone sa povredom trbusnog zida pa je pola godine odmaro u Dinamu, Baja igrao sa povrijedjenom preponom, nedavno Amir, sad Kerim.. Jednostavno dodje do "zamora materijala"... Odmor je neophodan da bi organizam normalno funkcionisao..chupachups je napisao/la:Memija mora mirovati sedam dana, nakon cega vjerovatno slijedi hirurska intervencija posle koje mora pauzirati dvadeset dana.. Meniskus je u pitanju.. Izvor informacije je Kerim.. Ja sam manje vise znao da ce ove povrede doci pogotovo kod ovih omladinaca koji nisu odmorili kako treba zadnjih par godina.. Memija ljetos dobio tri dana odmora i to je njegov odmor u zadnje dvije godine.. Amir nije ni toliko dobio.. Nas "ljekarski tim" i struka bi se trebali poceti malo brinuti i o zdravlju nasih igraca..godrina je napisao/la:povreda memija, jel to fakat tako ozbiljno da je vec sad upitan i za derbi ?
Amar je jedne godine ostao bez pola ekipe a razlog je los trener za fizicku spremu. Misljenja sam da odmor nema veze s tim jer kod nas su treninzi smijesni u odnosu na evropu, gdje trening u kampu od 8 ujutru do navece. Kod nas zavrsi trening i na Maltu na sisu. E jest se umorio jarane. Mijenjat onog kondicionog trenera pod hitno.
[youtube][/youtube]
ovaj derbi je bio zestok ,dosta stvari se tu desilo poslije tekme sto nije za foruma
[youtube][/youtube]
ovaj derbi neko mi jedan pasa uzeo sal ispred stadiona non stop imo mini val I cickovo ulje supak jedan ali vratio mi je rodjo taj isti sal vrlo brzo ,plus nije sal bio zeljin nego evertona nisam imo para za zeljinog sala u to doba I neko mi da evertonov haj reko plavi je.
ovaj derbi je bio zestok ,dosta stvari se tu desilo poslije tekme sto nije za foruma
[youtube][/youtube]
ovaj derbi neko mi jedan pasa uzeo sal ispred stadiona non stop imo mini val I cickovo ulje supak jedan ali vratio mi je rodjo taj isti sal vrlo brzo ,plus nije sal bio zeljin nego evertona nisam imo para za zeljinog sala u to doba I neko mi da evertonov haj reko plavi je.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
jel bio trening,jel bio ko na treningu
Sjajan i temeljit post forumaša "zaboljisportuBiH"Sa svime bih se mogao složiti,jedino gdje zapinjem je Vlado.Zaista sam očekivao da se u ovoj kup utakmici stane na loptu.Bar tu nismo smjeli, trebali robovati rezultatu i to iz više razloga.Mi na dva fronta ne možemo.Ne možeš igrati evropu ,zaraditi fine novce koji ti u nekoj budućnosti omogućavaju mirniji san,biti već podugo na takmičarskom nivou a pritom nemati širi roster.Ni po jada da si na tehnološkom nivou pa da možeš korisiti ili imati uslove za brži opravak momaka u ovako zgusnutom rasporedu. i onda dođe kup utakmicai po meni zaista idealna prilika da se pruži i šansa i prilika nekim drugim klincima,a sve zarad zamora itd.Velim u tom postu sve je rečeno na tu temu.E tu dolazim do Vlade koji je išao ziheraški,bez jaja i na kraju svi mi zajedno izgubili.Konkurencija je prirodan zakon.Moraš pokazati i Beganoviću i Stokiću da im se puše za vrat.Njih dvojicu sam naveo jer su mi prvi pali na pamet ali to generalno važi za sve.Kad ćeš probati tog malog Šehića.U derbiju možda.Pa ljudi moji onaj momak Livaja se boji svoje sjene.Elem kratka klupa -svi to znaju a ti ne koristiš po meni idealnu priliku da izvidiš neke druge opcije
Da me se ne shvati pogrešno,ja nemam namjeru nikada navijati protiv svog kluba ,pa ni protiv Vlade koji je naš.
ali da mislim da se moglo profitirati na toj kup tekmi-moglo je.
Vidim pominje se Amar i ona priča da je on tu itd.Ja ne znam šta Amar misli dalje ali znam da je čovjek otišao da zaradi pare,da mu je bio pun..... kokuzluka,primitivizma pa ako hoćete i onakvog navijačkog reketa,kazni.Ne znam i kako bi funkcionisao danas gdje nema više ništa na riječ,I nemjte zaboraviti i Gredić i Hare su njegova ideja
Prema tome imamo to što imamo i stati iza toga a moja želja je da se ima što više jaja i povjerenja u sve koji treniraju.Nije dovojno na treningu zagrliti te momke i reći im da se računa na njih a onda im uskratiti šansu da i sami a i mi sa njima vide gdje su i koliko mogu
Da me se ne shvati pogrešno,ja nemam namjeru nikada navijati protiv svog kluba ,pa ni protiv Vlade koji je naš.
ali da mislim da se moglo profitirati na toj kup tekmi-moglo je.
Vidim pominje se Amar i ona priča da je on tu itd.Ja ne znam šta Amar misli dalje ali znam da je čovjek otišao da zaradi pare,da mu je bio pun..... kokuzluka,primitivizma pa ako hoćete i onakvog navijačkog reketa,kazni.Ne znam i kako bi funkcionisao danas gdje nema više ništa na riječ,I nemjte zaboraviti i Gredić i Hare su njegova ideja
Prema tome imamo to što imamo i stati iza toga a moja želja je da se ima što više jaja i povjerenja u sve koji treniraju.Nije dovojno na treningu zagrliti te momke i reći im da se računa na njih a onda im uskratiti šansu da i sami a i mi sa njima vide gdje su i koliko mogu
-
chupachups
- Kontakt:
On ti je najbolje partije u Vitezu pruzao na poziciji zadnjeg veznog. Par utakmica je igrao na beku ali zato sto je morao. Sad sto mi njega guramo na beka to je druga prica. Kod nas se treneri smijenjuju a sablon postavke ostaje isti. Kod nas ne postoji taktika 3-5-2, 4-3-3. Kod nas samo postoji jdna taktika s jednim napadacem, sablonske izmjene napadac izlazi drugi ulazi. To je cijela pamet, moze trener biti i fkz.ala_juve_tm87 je napisao/la:Ti stvarno ozbiljno misliš za Livaju na zadnjem veznom? Frajer protiv haman amaterske ekipe nije u stanju dodati nijedan pas tačan i ti očekuješ od njega da dobro igra na zadnjem veznomchupachups je napisao/la:Ja mislim da su Diatta i Livaja prevaga s klupe. Samo sto Livaja treba na zadnjeg veznog, a Diattu gurnut na polu spica. Dva polivalentna igraca. Samo je problem ako prvih 11 budu ovako dizalo formu njih dvojica nema sanse. Spustiti loptu, ovako dobru igru krunisat u Travniku. Dusmane otjerati.![]()
DooVe je napisao/la:
Dadu bih odmorio protiv Travnika
Jel ima neko da bi isao u Salzburg da gledamo juniore 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Kad smo već kod toga, hoće li biti neki prenos za nas koji ne možemo biti u Salzburgu?
DRUG NEBI TI PUNCA
Biće prenosa u autobusu ako se bude išlobagrcavi je napisao/la:Kad smo već kod toga, hoće li biti neki prenos za nas koji ne možemo biti u Salzburgu?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
chupachups
- Kontakt:
Ekipa nam dize formu. Poslije Krupe i odlicne igre sad je red na Travnik. Ocekujemo da Livaja briljira a Diata da bude zlatna koka.
Diatta nije los, mislim da njemu I Tiagu se nije dalo dovoljno sansi, Livaja zaluto kod nas a nismo **** da dizemo formu aldine...chupachups je napisao/la:Ekipa nam dize formu. Poslije Krupe i odlicne igre sad je red na Travnik. Ocekujemo da Livaja briljira a Diata da bude zlatna koka.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Diatta prosjek, on nema tehniku, nema osjecaj za gol, nema dribling, centarsut.. tj. nema nista sto bi kvalitetan igrac na njegovoj poziciji trebao da ima. Sve sto ima je brzina a to sigurno nije dovoljno za prvih 11 u Zelji. Njemu je mjera bila Zvijezda odakle je dosao ili tako neki klub.MuhamedTM je napisao/la:Diatta nije los, mislim da njemu I Tiagu se nije dalo dovoljno sansi, Livaja zaluto kod nas a nismo **** da dizemo formu aldine...chupachups je napisao/la:Ekipa nam dize formu. Poslije Krupe i odlicne igre sad je red na Travnik. Ocekujemo da Livaja briljira a Diata da bude zlatna koka.
Tiago je vec druga prica, momak definitivno zna lopte i za njega bi moralo biti mjesta u prvoj postavi da je sve kako treba. Naravno da je veliki problem treneru igrac sa kojim ne moze nikako komunicirati. I tu treba shvatiti i Capljica kao sto su trebali i Odu. Kako da uopste trener nekog takvog stavi u ekipu, kad ti lik dodje nekako kao gluhonijem cim ne mozes pricati s njim. I ne znam kako je moguce da momak sa 24-25 godina koliko li vec ima, ne zna rijec engleskog jezika a da je pri tom dosao u Evropu da zivi.
Jbt ti sw cudis sto ne zna rijec Engleskog,Tevez igrao 10 godina u Engleskoj nista nije znao.
Zeljeznicar! 1921 !
Ma lijeni su ti juznoamerikanci, samo im daj loptu i njima dosta, k'o sto je nama dosta 0:1 na Piroti.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
chupachups
- Kontakt:
Naravno da ne mogu shvatiti Odu, Capljica i ostale trenere kad rade po istom sablonu, istoj taktici, istim zamjenama. Nama treba neki trener koji ce imati muda da promjeni nesto u ekipi, da mu drugi ne kroje sastav i slicno. Taktika s jednim napadacem i krilima vise ne pali jer su nas svi skontali, jos kad nemas kvalitet to je problem. Bekovi nam losi, nemoj brate igrati s njima. Ima trening uigraj 3 nazad, 3-5-2 i cao. BogdAnovic, Kosoric, Hodzurda(Uzelac) probaj nesto, uradi nesto. Sta ces kad kod nas treneri nemaju pojma, suti i gledaj kako dizu formu.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Hajde braco mobilizacija,svi u travnik!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
Nisam htio ova dva dana da raji kvarim rspoloženje za praznik, ali kada vidim čime se mi zadovoljavamo hoće mi nešto biti. Zadovoljni smo pobjedom protiv Olimpika uz igru koju ni dušmanu ne bi poželili. Zadovljni smo igrom protiv drugoligaša Drine koja se za opstanak bori, gdje smo kod vodstva 2:0 strepili i za bod. Drina na Grbavici igra sa dva napadača a Željo čak i kada ganja rezultat ne smije igrati tako ofanzivno. Zadovoljni smo poklonjenom pobjedom protiv drugoligaša iz nekakvog sela gdje nismo uspjeli uputiti udarac na gol. Pobjeđuju nas nekakva sela iz nečega, Radnik nam se piša po Grbavici godinama. Pričajte vi šta hoćete, ali Vlado nije donio ništa novo! Igra sa istom ekipom, istu onu mrtvu formaciju, isti igrači igraju, iste izmjene pravi ... Da li nam je uopšte trebao?
MI SMO DOTAKLI DNO!!!
Onaj ko to ne vidi on ne želi da vidi! Ova uprava više nema moju podršku, po meni loše radi na onom dijelu što nas najviše interesuje, a to je teren. Što se ostalog tiče, SVAKA IM ČAST!
MI SMO DOTAKLI DNO!!!
U Brazilu se govori portugalski. Vlado Čapljić je dvije godine igrao u Portugalu. Nadam se da Čapljić i Tiago mogu komunicirati (osnovne fudbalske stvari).
Tim koji pobjeđuje se ne mijenja. Taktika i postavka...također. Dovoljno je reći 3/3. To je pravilo, a potreba je, da se igra mora unaprijediti. U naredne 4 utakmice očekujem od 9-12 bodova (Travnik, Sarajevo, Zrinjski i Čelik)chupachups je napisao/la:Naravno da ne mogu shvatiti Odu, Capljica i ostale trenere kad rade po istom sablonu, istoj taktici, istim zamjenama. Nama treba neki trener koji ce imati muda da promjeni nesto u ekipi, da mu drugi ne kroje sastav i slicno. Taktika s jednim napadacem i krilima vise ne pali jer su nas svi skontali, jos kad nemas kvalitet to je problem. Bekovi nam losi, nemoj brate igrati s njima. Ima trening uigraj 3 nazad, 3-5-2 i cao. BogdAnovic, Kosoric, Hodzurda(Uzelac) probaj nesto, uradi nesto. Sta ces kad kod nas treneri nemaju pojma, suti i gledaj kako dizu formu.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 31 gost.