Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Blind, Mata, LvG! Opet će neznalice srati po navedenim.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
@Rooney druže, poštujem te maksimalno, ali tvoji postovi su postali mučni za čitat. Ozbiljno. No hard feelings, ali već neko vrijeme hoću to da napišem.
Po meni je ovo očekivan scenarij meča. Ovaj Sunderland nema mnogo za ponudit i jedino što se moglo od njih očekivat je ta borba i disciplina pozadi, samo je bilo pitanje vremena kad će se otvorit situacija, iako je to moglo puno bolje, sigurno. Nadam se da sad neće biti problema u drugom poluvremenu, tajming gola je perfektan i drago mi je da je baš Depay. Vrijeme je bilo da pročepi u EPL. A, i kapiten mi je na fantasy-u.
Po meni je ovo očekivan scenarij meča. Ovaj Sunderland nema mnogo za ponudit i jedino što se moglo od njih očekivat je ta borba i disciplina pozadi, samo je bilo pitanje vremena kad će se otvorit situacija, iako je to moglo puno bolje, sigurno. Nadam se da sad neće biti problema u drugom poluvremenu, tajming gola je perfektan i drago mi je da je baš Depay. Vrijeme je bilo da pročepi u EPL. A, i kapiten mi je na fantasy-u.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Cuj srati
Protiv ovakve ekipe moras imati tempo, brzu igru, a ne da cekamo kakvu indv majstoriju.
Sem onog Memphisovog pokusaja, nismo imali suta u okvir gola do ovog vodstva.
Al bitno je da strucnjak dodje i nekog naziva neznalicom.

Protiv ovakve ekipe moras imati tempo, brzu igru, a ne da cekamo kakvu indv majstoriju.
Sem onog Memphisovog pokusaja, nismo imali suta u okvir gola do ovog vodstva.
Al bitno je da strucnjak dodje i nekog naziva neznalicom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Blind > Roonney
Više koristi od njega u napadu sa pozicije stopera nego od Rooneya. Nevjerovatno me iznervirao onim potezom kad Depay pokušava odigrati dupli pas sa njim, a njega neka stvar zaboli. Neće tip da potrči! Treba njega malo klupirati, za njegovo, a i za dobro ove ekipe.
Više koristi od njega u napadu sa pozicije stopera nego od Rooneya. Nevjerovatno me iznervirao onim potezom kad Depay pokušava odigrati dupli pas sa njim, a njega neka stvar zaboli. Neće tip da potrči! Treba njega malo klupirati, za njegovo, a i za dobro ove ekipe.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Vjerujem da je tesko citati ali ja fkt nisam kriv sto je tako. Pogledaj ovo poluvrijeme, Sunderland zreo da nabijemo gol razliku a mi se standardno patimo.Patrice_Evra_3 je napisao/la:@Rooney druže, poštujem te maksimalno, ali tvoji postovi su postali mučni za čitat. Ozbiljno. No hard feelings, ali već neko vrijeme hoću to da napišem.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Covjek je rekao istinu, svaka ekipa koja se postavi dobro protiv nas može izvuci dobar rezultat mi jedva dajemo gol.Patrice_Evra_3 je napisao/la:@Rooney druže, poštujem te maksimalno, ali tvoji postovi su postali mučni za čitat. Ozbiljno. No hard feelings, ali već neko vrijeme hoću to da napišem.
Previše je ovo sporo za EPL i ova ekipa Sunderlanda koja treba da se filuje, mi jedva.. Sunderland je strašno limitrana ekipa.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- theboss_RD07
- Kontakt:
LvG majstor, kralj, vrh vrhovaLvG je napisao/la:Blind, Mata, LvG! Opet će neznalice srati po navedenim.

Da nije njega ne bi nikad poveli protiv sunderlanda

⭐
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma vjerujem ja da ćemo se sad osloboditi i da ćemo im dati bar 2 u drugom, u najbolji mogući momenat smo dali go i vjerujem da ćemo rutinski ovo privesti kraju, ali nisam zadovoljan 1. poluvremenom svakako, Rooney ima toliku qrcobolju da je to nevjerovatno, daj vadi ga Lujo živ bio, nabijem mu i mater i Chelsea i City i ugovor njegov
1946
Slab opet...BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma vjerujem ja da ćemo se sad osloboditi i da ćemo im dati bar 2 u drugom, u najbolji mogući momenat smo dali go i vjerujem da ćemo rutinski ovo privesti kraju, ali nisam zadovoljan 1. poluvremenom svakako, Rooney ima toliku qrcobolju da je to nevjerovatno, daj vadi ga Lujo živ bio, nabijem mu i mater i Chelsea i City i ugovor njegov
Nego Valencia je najjaci.. kada sebi da for... jedno 5 metara...

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Rooney klocino izadji sam,ako neces ti da igras ima ko hoce 
Konacno gol Depaya u EPL.

Konacno gol Depaya u EPL.

Zadnja izmjena: nepoznat1, dana/u 26 sep 2015, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
United neće biti onaj stari United sve dok je Van Gaal na klupi. Rana svih rana iz zemlje lala i tulipana!
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 26 sep 2015, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Young IN Valencia OUT da Darmian ode desno
Rooney OUT Herrera IN pocinjem pomalo da gubim strpljenje s kapitenom
Blind zlata vrijedi
veoma vazan gol za Memphisa
Rooney OUT Herrera IN pocinjem pomalo da gubim strpljenje s kapitenom
Blind zlata vrijedi
veoma vazan gol za Memphisa

Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 26 sep 2015, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Gdje sam ja rek'o da je United odigr'o dobro poluvrijeme?EPL je napisao/la:Covjek je rekao istinu, svaka ekipa koja se postavi dobro protiv nas može izvuci dobar rezultat mi jedva dajemo gol.Patrice_Evra_3 je napisao/la:@Rooney druže, poštujem te maksimalno, ali tvoji postovi su postali mučni za čitat. Ozbiljno. No hard feelings, ali već neko vrijeme hoću to da napišem.
Previše je ovo sporo za EPL i ova ekipa Sunderlanda koja treba da se filuje, mi jedva.. Sunderland je strašno limitrana ekipa.
Prvi pasus se više odnosio na postove u ovom stilu:
E sad dobro nek' se Gaal potrudi u drugom, nek' nasavjetuje momke kako da ispuste prvo mjesto.
u drugom se samo cuvati prekida i nece biti problema
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, ova ljudina i Rooneya natjera da zabije. 

MArtialllllllll doktoreeeeeee
- theboss_RD07
- Kontakt:
Bušilica se vratila
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
Martial je bio krađa ... vrijedi preko 100 miliona 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.