PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nemojte ba o ratu molim vas,sta vam je..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Häjde ****.ako je sport Sto SE pjeva po mostaru onakav repertoar,banjaluci i TD.za nas mora biti Sport,za ostale nemora.godrina je napisao/la:Oj mu price majko mila. On i sad zivi u devedesetim ovo je sport. Lik samo nesto pametuje i drobi, to mu i njegovi drobe cc.
I **** ti ja onu spiku o krvnim zrncima i upravama klubova.
Daj nam izbaci uprave svinjskog,borca,sirokog,radnika..
I igracki kadar istih,i uzecemo Sarajevo zelju slobodu velez i uporediti.napravi SE gluplji nego Sto jesi
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Alo frajeru kad sam ja i kome brojao krvna zrnca, kad sam ja o tome pricao?? Pitari evo postavljaju neke slike a njihov igrac pokazivao 3 prsta jugu-debilizam. Pobrko si loncice djecace, smiri dozivljaj idi malo na vjetar ostavi tastaturu zivi malo.solinas je napisao/la:Häjde ****.ako je sport Sto SE pjeva po mostaru onakav repertoar,banjaluci i TD.za nas mora biti Sport,za ostale nemora.godrina je napisao/la:Oj mu price majko mila. On i sad zivi u devedesetim ovo je sport. Lik samo nesto pametuje i drobi, to mu i njegovi drobe cc.
I **** ti ja onu spiku o krvnim zrncima i upravama klubova.
Daj nam izbaci uprave svinjskog,borca,sirokog,radnika..
I igracki kadar istih,i uzecemo Sarajevo zelju slobodu velez i uporediti.napravi SE gluplji nego Sto jesi
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' tada bio nas igrac ili je igrao u Borcu? on kada uradi to dok bude igrao za Sarajevo onda mozes reci ''njihov igrac je pokazivao''
I ovi to nisu radili kao clanovi Zelje. I radili su negdje u stanu vidis da se zajeb.avaju a onaj debil na pola tekme. Al ne zelim o tome.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno,pa ne smiju
- SaltCityAttack
- Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la: Btw.mislim da je americki komunalac ipak lijevo,jer desni ima na sebi primjerak najnovije haad kolekcije:"Jufke jesen zima"
ma druze postavljaj ti sta hoces

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
tuzlak1987 je napisao/la:Pa moze se reci da je bilo tako nekako ali od strane Fukara, a ne onih na zapadu.
A na terenu nasi uzas, vasi odlicni. Na tribinama Manijaci nisu pjevali dok nije dosla ekipa iz Sarajeva. Kada je dosla ta ekipa poceli su i neredi jer su bacali baklje na domacu publiku.
To je isto kao kada bi Fukare pocele gadjati zapad Grbavice gdje su mirniji ljudi. Pa vidi jel normalno..
Generalno nafuravanje bilo 50-50. A ne samo tada vec od kada postoji liga..
Navijacki pobjeda i na terenu. Ali uz nafuravanje, za koje kazete da ga nema, a uvijek ga bilo
Pa nije baš 50-50 ako vi prijetite da ćete satrat, razbit, a onda mi dođemo da vidimo šta će se desiti.
Što se tiče terena, vaši loši, naši malo manje loši i to je to.
Što se tiče neke mržnje ili nečeg sličnog toga kod mene nema. Rivalstva ima sigurno, jer ipak Sloboda ima neku tradiciju, sigurno da je zanimljvije gledati Slobodu nego Drinu ili Obarsku i slične klubove. Ipak je ovo sport, nema mjesta za mržnju.
Pa što onda postavljate slike Kokota i ovog drugog? Ni oni nisu igrali u Želji kad je to slikano.MortemHz je napisao/la:Je l' tada bio nas igrac ili je igrao u Borcu? on kada uradi to dok bude igrao za Sarajevo onda mozes reci ''njihov igrac je pokazivao''
DRUG NEBI TI PUNCA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikada to nisam radio niti cu,to njih pitaj posto se ne mogu zamarati sa takvim glupostima
zanima me samo kako dodje do zakljucka sloboda losa,zeljo malo manje los
posto je utakmicu gledalo vise od pola drzave sigurno,pa da nam obrazlozis svoje vidjenje

posto je utakmicu gledalo vise od pola drzave sigurno,pa da nam obrazlozis svoje vidjenje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve pola drzave,nije 20 milja gledalo ukljucujuci tv i sve ostalo..
Govorim za utakmicu na Tušnju koja se igrala prošle godine. Pobjeda Želje 1-2. Pročitaj malo razgovor ako se već ubacuješ u njega.solinas je napisao/la:zanima me samo kako dodje do zakljucka sloboda losa,zeljo malo manje los![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
pa gledaju oni koji jos prate nasu ligu,i nefuraju tripove tipa liga petice.MortemHz je napisao/la:Kakve pola drzave,nije 20 milja gledalo ukljucujuci tv i sve ostalo..
uostalom sto svatas sve bukvalno

bas me zanima obrazlozenje te recenice,
vasi losi,nasi malo manje losi...

o toj utakmici bagrdzavi suvisno je i pisati..onoj ekipi slobode da se protivnik skloni sa terena i da tri suta sa pristojne udaljenosti,nebi mogli gola dati.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dok se vi svadjate oko gluposti gamad od sudaca ove komedije zvana pl bih dozvoljava skandiranje ratko mladic a prekidaju se utakmice kad se vide ljiljani i slicno.
Ali nema veze, svadjajte se vi o nebitnim glupostima, ne moramo se buniti ni pritiskati nikog. Nama je dobro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali nema veze, svadjajte se vi o nebitnim glupostima, ne moramo se buniti ni pritiskati nikog. Nama je dobro.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Opet?FrancescoTotti je napisao/la:Dok se vi svadjate oko gluposti gamad od sudaca ove komedije zvana pl bih dozvoljava skandiranje ratko mladic a prekidaju se utakmice kad se vide ljiljani i slicno.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U vise navrata, na drzavnoj televiziji. Kao i skandiranje kosovo je srce srbije i sl.Ajzea je napisao/la:Opet?FrancescoTotti je napisao/la:Dok se vi svadjate oko gluposti gamad od sudaca ove komedije zvana pl bih dozvoljava skandiranje ratko mladic a prekidaju se utakmice kad se vide ljiljani i slicno.
Da dodam da utakmicu sudi sudija ognjen valjic koji je utakmicu u Sarajevu prekinuo zbog transparenta HZ na dan ARBiH.
Do kad mi planiramo da sutimo?
Samo jos da vidim sta ce disciplinska komisija da uradi povodom ovog...
Bojkotovati ligu,jedno kolo,celik,mi,zeljo pitari velez,olimpic neizaci na teren,zaprijetiti kolektivnim isrupanjem iz lige.uputiti zajednicko pismo uefi nesto...
Sutimo KO picke.begicu **** ti naimilije pazi kada sjedas u auto mogo BI poletiti **** izdajnicko u usta vas ****
Sutimo KO picke.begicu **** ti naimilije pazi kada sjedas u auto mogo BI poletiti **** izdajnicko u usta vas ****
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
FrancescoTotti je napisao/la:U vise navrata, na drzavnoj televiziji. Kao i skandiranje kosovo je srce srbije i sl.Ajzea je napisao/la:Opet?"FrancescoTotti" je napisao/la:Dok se vi svadjate oko gluposti gamad od sudaca ove komedije zvana pl bih dozvoljava skandiranje ratko mladic a prekidaju se utakmice kad se vide ljiljani i slicno.
Da dodam da utakmicu sudi sudija ognjen valjic koji je utakmicu u Sarajevu prekinuo zbog transparenta HZ na dan ARBiH.
Do kad mi planiramo da sutimo?
Samo jos da vidim sta ce disciplinska komisija da uradi povodom ovog...
Kazniti domacina sa miljom maraka zbog lose organizacije, eto sta. Nemaju oni ni muda ni karaktera da se izbore protiv ovakvih scena na stadionima....
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mamu im **** svima sljedeci put kad Sarajevu bude sudio Valjic ima veliku zastavu 5sa5 Armije da donesem na kosevo!! Znajte da sam to ja ako je budete vidjeli na tvu!
Samo nek pokusa da pomisli prekinut tekmu ili nesto rec, pa **** bi mu sve zivo i mrtvo!!!! A ima da je objesim odma iznad tunela na istoku, nece je moc profulat nikako!!
Gamad. Begicu ne reagujel savez **** cemo vam znanje!!!!
Samo nek pokusa da pomisli prekinut tekmu ili nesto rec, pa **** bi mu sve zivo i mrtvo!!!! A ima da je objesim odma iznad tunela na istoku, nece je moc profulat nikako!!
Gamad. Begicu ne reagujel savez **** cemo vam znanje!!!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jel to skandiralo onih 15 defetasa sto glume navijace rudara..oni alkosi il kako vec....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.