Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

hammers
Moderator
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la hammers » 03 feb 2009, 18:54

dobricina je napisao/la:A jest jak onaj kaljari, koga su pobijedili 3-2 u subotu :lol: :mrgreen: :D
Vazno je da ce oni Chelsea izbaciti iz LP a seria manje vise bitnaa ;)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 03 feb 2009, 19:00

hammers je napisao/la:
dobricina je napisao/la:A jest jak onaj kaljari, koga su pobijedili 3-2 u subotu :lol: :mrgreen: :D
Vazno je da ce oni Chelsea izbaciti iz LP a seria manje vise bitnaa ;)
Dignut cu pare na kladionici kad budu igrali Celzi i Juventus, odigram kecinu ko kucu i eto para ili bolje da odigram da ce celzi pobijediti sa dva razlike veca je kvota,
kako vi igrate ligu sampiona kad ste u u drugoj ligi( mozda su vam iz uefe dali da igrate, jer ste i njih podmitili) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 feb 2009, 19:06

Navijam za West ham idolu ali eto bice mi veoma drago kada vas Juve izbaci iz LP...a od kad si majketi navijac Chelsea jeli od kad je dosao Abramovich,hoces li sad kad vas Abramovich proda poceti navijati za City :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 03 feb 2009, 20:11

hammers je napisao/la:Navijam za West ham idolu ali eto bice mi veoma drago kada vas Juve izbaci iz LP...a od kad si majketi navijac Chelsea jeli od kad je dosao Abramovich,hoces li sad kad vas Abramovich proda poceti navijati za City :lol: :lol:
Ma vidis ba da nema pojma o fudbalu,nije ni cuo za celzi, dok nije doso abramovic...Juve ima trofeja ko oni tekmi u LP, i doso je nesto pricat ovdje, doso je vrijedjat, a ove sezone ih i man utd i arsenal i celzi pobijedili... a za kup i to sto jedva prodju treceligasa il cetveroligasa, necu ni da pricam... Jbt. takav fudbal,to nije igra nego novac, zato sam ja protiv reala,celzija,man citya,intera... pozdrav

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 03 feb 2009, 20:16

http://****/arhiva/2008/03/15/1432248

ev ovom sto prica o namjestanju, procitaj malo, nece ti skodit...jedino te moze sjebat sto neces razumit, jer nisi jos sposoban, kolko ja vidim, al sacuvaj pa kad sazrijes, procitaj pa onda mi pricaj o calciopoliju... pozz

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 feb 2009, 20:39

stara prica o tome kako me ovdje ubjedjuju da svi i dalje lete u Juve da igraju..Mattioni bio vec u Juventusu cak kazu i na pregledima,Milan zviznuo jos jedan nam igrac pobjegao...bravo sposbna upravo ;)
a Chelsea cemo imam osjecaj u LP lagano maknut,samo da ne smijene trenera par kola prije nas,onda bi svasta moglo bit,scudetto smo sami sebi sjebali,ima jos nade al ...Cagliari i Udinese su se morali dobit i lagano sad prvi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 03 feb 2009, 20:43

Pravo da kazem nisam se nadao porazu od Cagliaria, kao ni vi svi. Nema veze. Remi Intera nam ostavlja tracak nade, a sto se tice Celzija... neka se niko ne naljuti, nastojat cu biti objektivan :D :D :D

oderat cemo ih ko zeca ;)
MENI MOJE, A VAMA VASE

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 feb 2009, 23:22

E smijesan si, pogledaj rezultate JUVENTUSA u zadnjih 12-13 kola pa onda nesto pricaj, pogledaj rezultate iz lige prvaka, neznas ko je Juventus pa tako pricas ili si dosao da potpucajes,
VOLIM SVOGA JUVETA BEZ OBZIRA KOJI BIO NA TABELI, VOLIO SAM GA KADA JE BIO I U DRUGOJ LIGI I VOLJET CU GA ZAUVIJEK
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 03 feb 2009, 23:52

Ljudi puno je...ovi provokatora..al..Jedan je Juve! Dobro ovaj kaze..od kako dode.Abramovic nakotilo se ovi navijaca..! al..u jednu ruku kad pogledamo..Ranijeri je bio pred otkazom..prije 2 mjeseca..pa je digo JUVE..sa 10 pobjeda..NAdajmo se da ce i ovaj..put i da je ovo samo prolazna kriza..!!!
Max Allegri

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 feb 2009, 23:59

Mig_Mig je napisao/la:Ljudi puno je...ovi provokatora..al..Jedan je Juve! Dobro ovaj kaze..od kako dode.Abramovic nakotilo se ovi navijaca..! al..u jednu ruku kad pogledamo..Ranijeri je bio pred otkazom..prije 2 mjeseca..pa je digo JUVE..sa 10 pobjeda..NAdajmo se da ce i ovaj..put i da je ovo samo prolazna kriza..!!!
Jos kad se vrati ovaj decko sa slike bit ce puno bolje i akoBogda jurisati na skudeto a i na ligu prvaka, sto da ne.
Ma akoBogda to je mala kriza i bit ce sve ok

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 feb 2009, 14:03

sinoc opet nismo pobijedili kuci...0-0 u kupu sa Napolijem i prolaz nakon penala,uglavnom je igrao najjaci sastav(ako zanemarimo povrede :D ) al ponovo bez pobjede...nesto se fkt desava cudno,malo sam se zabrino hehe

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 07 feb 2009, 11:03

utakmica sa Napolijem jev bila odlicna sa obadvije strane, Poulsen i Nedved su odigrali katastrofalno.
Trezege je igrao odlicno i velika ja stvar sto se vratio, bolji je od Amauria 10 puta i mislim da ce zauzeti svoje mjesto u napadu. Ponisti Trezegeu cist go u 94 minuti, sudijA svirao ofsajd a nije postojao.
U prvom produzetku ponisti go Del Pieru, navodno da je igrao rukom a koliko sam ja vidio da nije ali sudije se pita.
Igraci koji su pucali penale za Juventus:
Del Piero- rutinski daje go, svaka mu cast
Trezege- sest golmana ono nebi odbranilo
Nedved-odbranio mu golman, traljav udarac
Marchioni- lijep udarac i go
Sisoko- pucao jako ali lopta pogodila precku
Legrotalje-pogadja i juve ide dalje

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 07 feb 2009, 12:41

Uh ako je istina da je Diego ptpisao(ili ce potpisati) sa Juventusom onda je to super transfer, Diego je sigurno odlican igrac i valjao bi Juventusu sigurno

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 07 feb 2009, 14:39

amir je napisao/la:Uh ako je istina da je Diego ptpisao(ili ce potpisati) sa Juventusom onda je to super transfer, Diego je sigurno odlican igrac i valjao bi Juventusu sigurno
Da vam potpise i ronaldo i kaka i mesi opet ispadate u ligi prvaka a u italiji osvojite sta god hocete, ali nemozete preci Celzi :twisted: :twisted: :twisted:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 feb 2009, 14:54

ako je istina da je potpisao Diego i da su ga platili 50 miliona eura, onda su se zajeb... previse je to para, ne vrijedi toliko. ta nije Diego Maradona....

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 07 feb 2009, 18:51

Ma to je za Diega cista novinarska bomba. Nema od tog nista. Da je srece... al dok je ove uprave mi mozemo samo sanjat Diega,jer su oni nesposobni.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 feb 2009, 21:25

kako bi vam diego dobro došao
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 08 feb 2009, 15:33

Vodi Juventus protiv Catanie,golom Iaqinte 0-1, ali Iaquinta dobio i crveni karton, a Del Piero i Trezege na klupi a obdvojica odigrali za desetku protiv Napolia u kupu, smijesno i zalosno

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 08 feb 2009, 16:19

O braco mila, Catania nam dala go, 1-1

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 feb 2009, 17:06

pobjeda 2-1 ..zalosno,zalosno u najmanju ruku,Poulsen dao go u 91.minuti,al onaj Ranieri mora ic pod hitno,Katanija se odlicno drzala cijelu tekmu i zasluzila najmanje bod,igramo sa igracem manje citavu utakmicu i Ranieri pravi samo jednu izmjenu do uvodjenja Poulesena u 87.-oj cini mi se,i ta izmjena je bila predvidjena za cuvanje rezultata...alooo JUVE CUVA BOD PROTIV CATANIE,al nam se posrecilo,strasna greska odbrane Catanie i gol Poulsena..Nedved jedva hoda a Ranieri ga drzi u igri,dok Del Piero i Giovinco na klupi...jos i Trezege...fkt mi trener ne ide u glavu nikako..Amauri je zasluzio sve cestitke za borbenost izborio je jedno 4-5 kornera imao par prilika SAM protiv 4-5 odbrambenih,jednostavno niko se nije prikljucivao naprijed,u pocetku kao da im Ranieri nije dao,a kasnije su ljudi bez snage ostali

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.