FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma tesko, individualno imamo daleko jaci tim od njih evo skoro vec dvije godine pa smo ih samo jednom dobili(od 5 utakmica) tako da ne ocekujem ni sad nekakvo setanje grbavicom nego veoma tesku utakmicu jer ce i oni biti maksimalno nalozeni i borbenoscu ce pokusati nadoknatiti taj manjak kvaliteta a to itekako moze proci, njihove tekme u evropi su to pokazale
Pyro is not a crime !
Derbije vecinom odluci motivacija a vecinom losiji tim na papiru bude vise nabrijan. Ipak u zadnje vrijeme ocigledno kvalitet ima prevagu
Nece biti lagano uopste ali uzece Jesa to pod svoje. Bekic i Benko odlucuju.
Nece biti lagano uopste ali uzece Jesa to pod svoje. Bekic i Benko odlucuju.
-
belosevic28
- Kontakt:
Poslije iscrpnih konzumacija sto slanih, sto slatkih jela da se upisem i ja
Prije sveka Bajrambarecula opet svima. Vidim optimisti smo pred derbi, s pravom rekao bi. Ali u derbiju se nikad ne zna. Da mi prvo upisemo tricu sutra, aBd. Ja ne ocekujem odmah neku leprsavu igru, jer treba vremena da igraci prihvate novu viziju igre. Zato i mi moramo malo biti strpljivi. Najbitnija su tri boda protiv Viteza, za nastavak uspijesne serije.
Ja bi odmorio Puzu, a na l.beka bi odabrao nekoga od sljedecih; Kalasi, Miha, Dzemo, Kadusic... Jedini je Advan l.bek, ali ovi imaju vise iskustva a mogu pokriti ovu poziciju. Kako god, ne sumnjam da ce sef odabrati najbolje...
Ja bi odmorio Puzu, a na l.beka bi odabrao nekoga od sljedecih; Kalasi, Miha, Dzemo, Kadusic... Jedini je Advan l.bek, ali ovi imaju vise iskustva a mogu pokriti ovu poziciju. Kako god, ne sumnjam da ce sef odabrati najbolje...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dolazis li na derbi?belosevic28 je napisao/la:Poslije iscrpnih konzumacija sto slanih, sto slatkih jela da se upisem i jaPrije sveka Bajrambarecula opet svima. Vidim optimisti smo pred derbi, s pravom rekao bi. Ali u derbiju se nikad ne zna. Da mi prvo upisemo tricu sutra, aBd. Ja ne ocekujem odmah neku leprsavu igru, jer treba vremena da igraci prihvate novu viziju igre. Zato i mi moramo malo biti strpljivi. Najbitnija su tri boda protiv Viteza, za nastavak uspijesne serije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
meme pitar
- Kontakt:
Ovako, protiv Borca lijevi bek je Bekić, a Kallasi je lijevi bek u reprezentaciji Sirije,
-
belosevic28
- Kontakt:
@mortem, i sutra i na derbi aBd
@meme, Bekic povrijedjen, inace nebi bilo dileme...
@meme, Bekic povrijedjen, inace nebi bilo dileme...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tooo Beli,ima da te pripojimo Seheru 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
To Mortem, zovi Aldina u ministarstvo nek urgira da se Olovo pripoji SeheruMortemHz je napisao/la:Tooo Beli,ima da te pripojimo Seheru
I vitezovima i malima plavima natrpati po 4 komada..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
samosarajvo
- Kontakt:
NIje...solinas je napisao/la:hvala na korektnom odgovoru drugi ja to maloprije procita na jednoj temi,pa mi cudno bilo da to iznosi navijac drugog tima
![]()
koda je gledao u ugovor
Ima minimum koji oni isplacuju (taj minimum je barem jedno 10x veci od onog sto smo birvaktile dobivali od FDS-a ili 5x veci od Vakufske banke)
I onda idu bonusi za svaki trofej.
Vrhunac bi bio ulazak u grupe bilo cega...
Ugl ne mogu raskinuti ugovor ako ne osvojimo ništa.
P.S.
Lakse malo sa atmosferom, atmosferu treba napravit 3-4h prije derbija, prvo u gradu a onda na stadionu.Sve lozionicke prije toga (Pa cak i medju navijacima, nevezano za igrace) bilo one u gradu, medju rajom ili na netu ne završe dobro.
Samo opušteno, tekmu po tekmu, prvo Vitez.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Šta nema smisla za Tatka?MCMXLVI je napisao/la: Izvini brate ali ovo nema smisla sto si napisao za Tatomirovica.
Ako ces mi reci da je Barbaric svemirski brod za njega onda bolje nemoj
Ili ako ces mi reci da nije nas najbolji/najborbeniji stoper u zadnje 3 godine?
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakve veze ima atmosfera i loziona koju mi navijaci pravimo sa nasim igracima? Oni moraju biti profesionalci u svakom smislu te rijeci i ovakve atmosfere nesmiju utjecati na njih. Nadam se da je Jesic dobar kao moralista/psiholog i da ce znati pripremiti igrace i u tom smislu, jer je to takodje veoma bitno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Gledam ovu slaviju i msm u sebo od kakve smo mi tarabe izgubili 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gledam i ja ove navijace sto su skandirali ratko mladic pa kontam da li ce uopste bit kazna za Rudara...esprit24 je napisao/la:Gledam ovu slaviju i msm u sebo od kakve smo mi tarabe izgubili
Ili ce se ipak cekat dan armije pa da se onda na nama kasa podeblja!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Zato sto oni nisu taj nivo profesionalizma kao u Europi, jednostavno nisu.Nisu oni krivi da se razumijemo odmah.ElCartel11 je napisao/la:Kakve veze ima atmosfera i loziona koju mi navijaci pravimo sa nasim igracima? Oni moraju biti profesionalci u svakom smislu te rijeci i ovakve atmosfere nesmiju utjecati na njih. Nadam se da je Jesic dobar kao moralista/psiholog i da ce znati pripremiti igrace i u tom smislu, jer je to takodje veoma bitno.
Benko kao najvec profesionalac nije dotle dogurao, a kamo li ostali.
To prvo, sad drugo: Mali je ovo grad, igraci su u stalnom kontaktu sa navijacima, ne moze se izbjeci taj prenos atmosfere i slično.Mada mislim da atmosfera ne moze uticati negativno pred derbi, moze ih samo jos vise motivisati.Problem je u vitezu, zato bolje sacekati sa atmosferom.
I trece, ja nekako vjerujem u tu karmu.Kad god se dignemo previše usljedi pad.Najviše bi volio da Viteza uzmemo 1 - max 2 razlike, dok bi neki htjeli da ih uzmemo 8:0 da kao prepadnemo zelju...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Jedne prilike je Dino kod Senada na Faceu rekao da od svakog trofeja dobijemo neki manji procenat novca,a dok bi plasman u grupe donio cifru od 7 brojeva... Nemojte odmah insajderska da je, ja samo govorim sta sam čuo na TVuTHEC je napisao/la:to Dinu Selimovica pitaj, jedino ti on moze konkretno odgovoriti a ovdje na forumu iskreno mislim da nema nikog ko je vidio taj ugovor pa da moze to da potvrdi ili demantujesolinas je napisao/la:Momci jeli istina da je ugovorna obaveza sa tucima tri trofeja za tri godine.moze i PP.
Lijep pozz
Sabrine mi moje!
ma normala ba, znam i ja da je u javnosti bilo tu i tamo nekih sitnica iz ugovora koje su se spominjale, medjutim realnost je takva da bas sve pojedinosti ugovora znaju samo odredjeni ljudi zaposleni u klubu i koga to zanima njima treba i da se obrati, ovako preko foruma mozes dobti hiljadu nekakvih informacija a ne mora nijedna biti tacnaBosnianKingdom je napisao/la:Jedne prilike je Dino kod Senada na Faceu rekao da od svakog trofeja dobijemo neki manji procenat novca,a dok bi plasman u grupe donio cifru od 7 brojeva... Nemojte odmah insajderska da je, ja samo govorim sta sam čuo na TVuTHEC je napisao/la:to Dinu Selimovica pitaj, jedino ti on moze konkretno odgovoriti a ovdje na forumu iskreno mislim da nema nikog ko je vidio taj ugovor pa da moze to da potvrdi ili demantujesolinas je napisao/la:Momci jeli istina da je ugovorna obaveza sa tucima tri trofeja za tri godine.moze i PP.
Lijep pozz
sto se atmosfere tice pa ne znam o cemu pricamo, sjecam se onih derbija poslije rata,znalo je i sedmicu,dvije prije samog derbija u gradu vec uveliko da se prica o derbiju, atmosfera do usijanja dovodjena pa igraci nisu padali pod takvim pritiskom, stavise bilo je odlicnih utakmica tih godina, daleko boljih nego sad a ova sadasnja nasa ekipa je mozda cak i kvalitetnija od tadasnjih tako da ne vidim zasto se ne bi pravila nekakva pozitivna atmosfera i euforija prije derbija, to je po meni i pozeljno s tim da naravno to ne predje u brutalno vrijedjanje protivnika sto je nazalost praksa postala zadnjih godina
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sutra aBd 3-0 odma na poluvremenu, još 2 dajemo u drugom i onda pozdravljamo one papke i klub im... Nadam se bar 5 milja posjeti. Još ako Vitez dođe u plavim dresovima, ih...
PUŠITE ****, HAJMO PLAVI ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PUŠITE ****, HAJMO PLAVI ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
1946
Sav onaj pesimizam koji me drzao prije par sedmica (nazalost bilo je osnove za njega),sada se pretvorio u veeeliki optimizam 
Ne sumnjam uopste u 6 bodova iz naredne dvije utakmice!
Ne sumnjam uopste u 6 bodova iz naredne dvije utakmice!
Zanima me jel istina da su karte za derbi 10 i 15km? , i da sutra ocekujem lijepu posjetu do jedno 5000 novi trener i ostalo i tiupujem na benku i da ostane u vrhu liste strijelaca i sa pobjedom najavit ljuti derbi na grbavici ! 
04.10.2009 !!