Poseban pozdrav za Pastrmku
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Čestitke na pobjedi. Nadam se da ćete uspjeti zadržati premierligaški status. Uvijek mi je Velež, nakon mog Želje bio najdraži klub u BiH, pa i na prostorima bivše Yuge.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Sretno u nastavku.
Bravo rođeni tako mi je drago kao da je zeljo pobijedio iako ste me zadnje dvije godine nervutalibrile je napisao/la:Ma bravo Rodjeni
Hvala na iskrenim cestitkama. Sa novim trenerom koji sada sve mora ispocetka ovo je vise nego odlican rezultat.
lezVe do bagro
Zasluženo ste dobili. Kodro vam je bio najbolji uz onog špica. Odbrana na nivou naše.
Moglo se i drugačije završiti, oba gola velike greške našeg golmana. Korektno navijanje (jedno od rijetkih) gostujućih navijača.
Srećno Veležu, mi smo već liga RS i nadajmo se da će Drina postojati i dalje, jer lopovi iz Beograda uništiše sve, danas je ćelavi gazda uplatio 10 hiljada maraka na 2...
Moglo se i drugačije završiti, oba gola velike greške našeg golmana. Korektno navijanje (jedno od rijetkih) gostujućih navijača.
Srećno Veležu, mi smo već liga RS i nadajmo se da će Drina postojati i dalje, jer lopovi iz Beograda uništiše sve, danas je ćelavi gazda uplatio 10 hiljada maraka na 2...
-
konjicanin01
- Kontakt:
Hvala na cestitkama,ovo je danas bila utakmica davljenika koji hvataju slamku spasa.Sretno i vama u nastavku sezone bice ovo teska sezona za sve.hayden je napisao/la:Zasluženo ste dobili. Kodro vam je bio najbolji uz onog špica. Odbrana na nivou naše.
- kupus army
- Kontakt:
Cestitke Velezu na pobjedi,nadam se da hvatate slamku spasa.Koliko je bilo danas Red Army-a u Zvorniku ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
cestitam vam tri boda,nakon svih desavanja koja prate nas fudbal,pa i najnovijih ispada demokratski zapadno-istocno orjentisanih,zelim vam da izborite opstanak.yebo im ja mater u picku svima.od zapada,do istoka.u inat dusmanima.
veliki poz za rodjenisa brata,sve najbolje
veliki poz za rodjenisa brata,sve najbolje
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
viteski33velezovac
- Kontakt:
Čestitke našim momcima na izuzetno važna 3 boda. Hvala navijačima ostalih klubova na iskrenim čestitkama. Solinas, bez obzira na neke tvoje uvredljive postove, znao sam da ne misliš sve ono što si pisao i da si dobar momak. Pozdrav za sve Tuzlake. Napred Rođeni.
Paša, i meni je Zeljo drag matere mi, a bice mi jos drazi kad danas abd oderete Vezire u sred Travnikacarsijaba je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Nadam se da ćete uspjeti zadržati premierligaški status. Uvijek mi je Velež, nakon mog Želje bio najdraži klub u BiH, pa i na prostorima bivše Yuge.
I zapamtite svi na ovom forumu Velez ce zadrzati premierligaški status i opstat ce u istom pored svih nedaća koje nas prate,
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
VELEŽ DO GROBA ZBOG DUŠMANA OSTAČEMO ABD U PL
- el-fighter
- Kontakt:
Opstanak uopste nije nemoguca misija, ali cemo konacno morati poceti pobjedjivati ekipe koje kvalitetom nisu nista bolje od nas. Evo prva prilika je vec u sljedecem kolu kada docekujemo Travnik. Ako ih nismo u stanju pobjediti na domacem terenu onda i ne zasluzujemo da igramo ovu ligu. Na pauzi jos poraditi na ekipi, dovesti neke igrace i svim silama pokusati izboriti opstanak.
RA je ponovo fino krenuo sa podrskom i u zadnje 2-3 utakmice su imali jako fine brojke, kako kuci tako i na gostovanju. Nadam se da ce tako nastaviti, jer momcima zaista treba podrska.
FORZA VELEZ
RA je ponovo fino krenuo sa podrskom i u zadnje 2-3 utakmice su imali jako fine brojke, kako kuci tako i na gostovanju. Nadam se da ce tako nastaviti, jer momcima zaista treba podrska.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zadovoljan sa novom oficijelnom stranicom. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
viteski33velezovac
- Kontakt:
Ljudi šta se dešava, gladan sam informacija. Ne uspevam se prijaviti na naš forum, a ovdje niko ne piše.
Care javi se meni na ppviteski33velezovac je napisao/la:Ljudi šta se dešava, gladan sam informacija. Ne uspevam se prijaviti na naš forum, a ovdje niko ne piše.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro dosli u Sarajevo jos jednom i neka bude jos jedna utakmica za pamcenje,nikad se ne treba zaboraviti da ova utakmica ima najduzi ''staz'' u historiji prvenstva

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I DA ODES DOLE RANG NIZE MOM CES SRCU BITI JOS BLIZE. FORZA MOSTARSKI ROĐENI
KRV PISAT DANAS ZA TU SVETU PETOKRAKU
SVI NA KOSEVO
KRV PISAT DANAS ZA TU SVETU PETOKRAKU
SVI NA KOSEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.